Content watched by Whocopied.me
Pengeskabe pris

Nye og brugte pengeskabePENGESKABE GIVER MAKSIMAL SIKKERHED

Det er essentielt med et sikkert pengeskab til opbevaring af værdisager og følsomme oplysninger. Vi har et stort sortiment inden for sikre og prisstærke pengeskabe, der sikrer dig mod både tyveri og brandskader. Alle vores pengeskabe lever også op til forsikringsselskabernes strengeste krav. 

Vores omfattende sortiment giver dig mulighed for at købe pengeskabe i alle størrelser, farver, udformninger og prisklasser. Som udgangspunkt betjenes vores pengeskabe med nøgle, men vi har også modeller med elektroniske låse. Hvis du vælger et pengeskab med kodelås, minimerer du eventuelle følgeskader da indbrudstyven ikke vil rode alle ting igennem for en nøgle. 

Har du særlige krav til pengeskabet, laver vi endvidere pengeskabe efter mål, nøjagtigt tilpasset dine ønsker. Alle vores pengeskabe leveres og monteres af specialuddannede montører for maksimal sikkerhed, jævnfør F&P retningslinjerne. 

 

MONTERING AF PENGESKABET OG AKUT HJÆLP

Når du køber pengeskabe hos os tilbydes du samtidig en professionel og godkendt montering og fastboltning. Således er du sikret optimal beskyttelse af indholdet i dit pengeskab. Får du problemer med at åbne dit pengeskab, kan du altid kontakte os så klarer vi sagen med det samme.

I samarbejde med vores leverandør Herning Pengeskabsfabrik kan vi tilbyde pengeskabe til virksomheder i alle størrelser, samt private hjem. Vi har naturligvis også det berømte brandskab fra 'Franz Jäger' kendt fra Olsen Banden. 

 

RING ALLEREDE I DAG

Med mere end 45 års erfaring i sikringsbranchen kan vi sikre dig professionalisme og godt håndværk under alle dele af samarbejdet, både hvad angår rådgivning, levering, montering og service.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv på mail bagger@bagger-laase.dk for at høre mere om dine muligheder for at få netop det pengeskab, der dækker dine behov.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst