Pengeskabe pris

Nye og brugte pengeskabePENGESKABE GIVER MAKSIMAL SIKKERHED

Det er essentielt med et sikkert pengeskab til opbevaring af værdisager og følsomme oplysninger. Vi har et stort sortiment inden for sikre og prisstærke pengeskabe, der sikrer dig mod både tyveri og brandskader - køb af brandskab, kan dog være nødvendigt ved høje krav til temperatur modstand.

Alle vores pengeskabe lever også op til forsikringsselskabernes forskellige krav - vi rådgiver altid til rette køb som matcher dine behov og budget. 

 

Ofte stillet spørgsmål om pengeskabe:

  1. Hvilket pengeskab skal jeg vælge?
  2. Hvad koster et pengeskab?
  3. Hvad vejer et pengeskab?
  4. Hvordan flytter man et pengeskab?
  5. Hvordan åbner man et pengeskab?

 

Vores omfattende sortiment giver dig mulighed for at købe pengeskabe i alle størrelser, farver, udformninger og prisklasser. Som udgangspunkt betjenes vores pengeskabe med nøgle, men vi har også modeller med elektroniske låse. Hvis du vælger et pengeskab med kodelås, minimerer du eventuelle følgeskader da indbrudstyven ikke vil rode alle ting igennem for en nøgle. 

Har du særlige krav til pengeskabet, laver vi endvidere pengeskabe efter mål, nøjagtigt tilpasset dine ønsker. Alle vores pengeskabe leveres og monteres af specialuddannede montører for maksimal sikkerhed, jævnfør F&P retningslinjerne. 

 

Pengeskab installatør

 

MONTERING AF PENGESKABET OG AKUT HJÆLP

Når du køber pengeskabe hos os tilbydes du samtidig en professionel og godkendt montering og fastboltning. Således er du sikret optimal beskyttelse af indholdet i dit pengeskab. Får du problemer med at åbne dit pengeskab, kan du altid kontakte os, så klarer vi sagen med det samme.

I samarbejde med vores forskellige leverandører kan vi tilbyde pengeskabe til virksomheder i alle størrelser, samt private hjem. Vi har naturligvis også det berømte brandskab fra 'Franz Jäger' kendt fra Olsen Banden.

 

Vejledende beløbsgrænser for opbevaring i værdiopbevaringsenheder
 

RING ALLEREDE I DAG

Med mere end 45 års erfaring i sikringsbranchen kan vi sikre dig professionalisme og godt håndværk under alle dele af samarbejdet, både hvad angår rådgivning, levering, montering og service.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv på mail bagger@bagger-laase.dk for at høre mere om dine muligheder for at få netop det pengeskab, der dækker dine behov.

 

Pengeskab Anmeldelser

5 ofte stillet spørgsmål om pengeskabe

1. Hvilket pengeskab skal jeg vælge?

Når du skal vælge et pengeskab, er det altafgørende for valget, hvilken slags værdier du ønsker at opbevare. Ud fra de værdier kan vi anbefale, hvilken type pengeskab du bør vælge. Her spiller f.eks. krav fra dit forsikringsselskab også en rolle.

Det gældende pengeskab skal være godkendt til at opbevare den type af værdier, som du gerne vil sikre imod f.eks. tyveri eller brand. I skemaet her kan du få et overblik over, hvilken type pengeskab der passer til de forskellige typer af værdier.

 

2. Hvad koster et pengeskab?

Et pengeskab defineres efter de gældende regler og standarder, hvilket betyder, at et rigtigt pengeskab vil koste fra omkring ca. 3.500 kroner og opefter afhængigt af, hvad der skal opbevares i pengeskabet.

 

3. Hvad vejer et pengeskab?

Hvis et skab skal kunne klassificeres som et rigtigt pengeskab, vejer det ofte ca. 250 kg og opefter. Et pengeskab klassificeres både ud fra vægt og fastgørelse.

Derfor kan man godt finde pengeskabe under 250 kg, hvor der dog stilles større krav til fastgørelsen af pengeskabet.

4. Hvordan flytter man et pengeskab?

Skal man flytte et pengeskab, er det vigtigt, at man har de rigtige redskaber og teknikker til flytningen. Her kan det være en fordel at kontakte professionelle, som tilbyder at flytte pengeskabet på en forsvarlig måde. Det er som oftest ikke så dyrt at bruge professionelle til at klare flytningen af pengeskabet. 

 

5. Hvordan åbner man et pengeskab?

Man åbner et pengeskab enten med en nøgle eller elektronisk kodelås. Nogle ældre modeller kan være udstyret med det gammeldags drejehjul, som mange associerer med pengeskabe. De nyere modeller har dog oftest en nøgle eller elektronisk kodelås.

 

Pengeskabe (Brandsikker og forsikringsgodkendte)

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst