Pengeskabe pris

Nye og brugte pengeskabeRobuste pengeskabe som giver maksimal sikkerhed

For mange virksomheder og private er det essentielt med et sikkert pengeskab til opbevaring af bestemte værdier og følsomme oplysninger.

Vi har et stort sortiment inden for robuste og prisstærke pengeskabe, der sikrer dig mod både tyveri og brandskader - køb af brandskab, kan dog være nødvendigt ved høje krav til temperatur modstand.

Hvis dit forsikringsselskab kræver et bestemt sikringskrav til pengeskabet, så finder vi den rette model i vores udvalg - vi rådgiver altid til rette køb som matcher dine behov, krav og budget. 

 

Pengeskabe med kode

 

Brandsikkert pengeskab

 

Brugte pengeskabe

 

 

Ofte stillede spørgsmål om pengeskabe:

 

Vi har altid et stort udvalg af pengeskabe

Vores omfattende sortiment giver dig mulighed for at købe pengeskabe i alle størrelser, farver, udformninger og prisklasser. Vi har naturligvis også det berømte brandskab fra 'Franz Jäger' kendt fra Olsen Banden.

Som udgangspunkt betjenes mange pengeskabe med nøgle, men vi har også modeller med elektroniske låse med pinkode. Hvis du vælger et pengeskab med elektronisk kodelås, minimerer du eventuelle følgeskader da indbrudstyven ikke vil rode alle ting igennem for en nøgle. 

Har du særlige krav til pengeskabet, laver vi desuden pengeskabe efter mål, nøjagtigt tilpasset dine ønsker. Alle vores pengeskabe leveres og monteres af specialuddannede montører for maksimal sikkerhed, jævnfør F&P retningslinjerne. 

 

Pengeskab installatør

 

Montering af pengeskab og akut døgnservice

Når du køber nye eller brugte pengeskabe hos os, tilbydes du samtidig en professionel og godkendt montering og fastboltning. Således er du sikret optimal beskyttelse af indholdet i dit pengeskab. Får du problemer med at åbne dit pengeskab, kan du altid kontakte os, så klarer vi sagen med det samme.

 

Vejledende beløbsgrænser for opbevaring i værdiopbevaringsenheder
 

Kontakt vores eksperter for god rådgivning

Med mere end 45 års erfaring i sikringsbranchen kan vi sikre dig professionalisme under alle dele af samarbejdet, både hvad angår rådgivning, levering, montering og service.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv på mail bagger@bagger-laase.dk for at høre mere om dine muligheder for at få netop det pengeskab, der dækker dine behov.

Besøg også gerne vores fysiske butikker i Slagelse, Ballerup, Kalundborg, Holbæk, København eller Ringsted, hvor vi har forskellige pengeskabe udstillet. 

Spørg vores ekspert Kuno

Skal vi tage en snak om pengeskabe?

Kuno Petersen

Leder af låseafdeling

70 20 21 12

Kuno Petersen Profilbillede

Mest efterspurgte pengeskabe

Pengeskab med kode

Med et pengeskab med kode kan du undgå, at en gemt nøgle fører til, at en tyv opnår adgang dine værdier.

Nøglefri betjening på pengeskabet medfører også, at du nemmere kan skifte koden, uden at have fat i en låsesmed. Det er især fordelagtigt for dig, der har medarbejdere eller andre med skiftende adgang, så der er færre omkostninger i forbindelse med regulering af adgang.

Et pengeskab med kode gør det også muligt at installere en tidsforsinkelse på låsen. Det vil sige, at pengeskabet generes til først at åbne en time eller et kvarter, efter koden er indtastet.

Tidsforsinkelsen er en meget værdifuld fordel, der især er relevant i forbindelse med et røveri og brugt af mange tankstationer og butikker.

 

Brandsikkert pengeskab

Et brandsikkert pengeskab er skabt til at modstå meget høje temperaturer og derved kan der ydes bedre beskytte dine værdier i adskillige timer.

Du skal altid vælge et pengeskab ud fra de krav du har. Skal du f.eks. beskytte papirer, fotos og andre dokumenter, skal du vælge et brandskab. Til beskyttelse af datamedier som f.eks. harddiske bør du vælge et dataskab.

Det fordelagtige ved de forskellige typer af brandsikre pengeskabe er, at du kan vælge det mest optimale pengeskab ud fra de værdier, du ønsker at brandsikre.

Ud fra certificeringen kan du få et pengeskab, der er certificeret til tyverisikring eller brandsikring – eller begge dele.

 

Brugt pengeskab

Fordelen ved at købe et brugt pengeskab er, at rigtig mange pengeskab har samme høje sikkerhed som nye. Derfor er det en god idé at købe et brugt pengeskab, hvis du ikke vil op i de højere prisklasser.

Vi har altid et stort udvalg af brugte pengeskabe og hjælper dig naturligvis gerne med at finde en bestemt model, der matcher dine kriterier.

Vi tilbyder udelukkende pengeskabe, som lever op de normer og godkendelser, der fremgår af pengeskabets certificering.

Derfor kan du trygt spare penge uden at gå på kompromis med dine sikkerhedskrav.

Ofte stillede spørgsmål om pengeskabe

🧐 Hvilket pengeskab skal jeg vælge?

Når du skal vælge et pengeskab, er det altafgørende for valget, hvilken slags værdier du ønsker at opbevare. Ud fra de værdier kan vi anbefale, hvilken type pengeskab du bør vælge. Her spiller f.eks. krav fra dit forsikringsselskab også en rolle.

Det gældende pengeskab skal være godkendt til at opbevare den type af værdier, som du gerne vil sikre imod f.eks. tyveri eller brand. I dette beløbsvejledende skema kan du få et overblik over, hvilken type pengeskab der passer til de forskellige typer af værdier.

 

💰 Hvad koster et pengeskab?

Et pengeskab defineres efter de gældende regler og standarder, hvilket betyder, at et kvalitetspengeskab vil koste fra omkring ca. 3.500 kroner og opefter, afhængigt af hvad der skal opbevares i pengeskabet.

 

⚖️ Hvad vejer et pengeskab?

Hvis et pengeskab skal kunne klassificeres som et rigtigt pengeskab, vejer det ofte ca. 250 kg og opefter. Et pengeskab klassificeres både ud fra vægt og fastgørelse.

Derfor kan man godt finde pengeskabe under 250 kg, hvor der dog stilles større krav til fastgørelsen af pengeskabet.

🚚 Hvordan flytter man et pengeskab?

Skal man flytte et pengeskab, er det vigtigt, at man har de rigtige redskaber og teknikker til flytningen. Her kan det være en fordel at kontakte professionelle, som tilbyder at flytte pengeskabet på en forsvarlig måde. Det er som oftest ikke så dyrt at bruge professionelle til at klare flytningen af pengeskabet. 

 

🧰 Hvordan åbner man et pengeskab?

Man åbner et pengeskab enten med en nøgle eller elektronisk kodelås. Nogle ældre modeller kan være udstyret med det gammeldags drejehjul, som mange associerer med pengeskabe. De nyere modeller har dog oftest en nøgle eller elektronisk kodelås.

 

Pengeskabe (Brandsikker og forsikringsgodkendte)

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst