Pengeskabe pris

Nye og brugte pengeskabePENGESKABE GIVER MAKSIMAL SIKKERHED

Det er essentielt med et sikkert pengeskab til opbevaring af værdisager og følsomme oplysninger. Vi har et stort sortiment inden for sikre og prisstærke pengeskabe, der sikrer dig mod både tyveri og brandskader - køb af brandskab, kan dog være nødvendigt ved høje krav til temperatur modstand.

Alle vores pengeskabe lever også op til forsikringsselskabernes forskellige krav - vi rådgiver altid til rette køb som matcher dine behov og budget. 

 

Pengeskabe med kode

Brandsikkert pengeskab

Brugte pengeskabe

 

Ofte stillet spørgsmål om pengeskabe:

 

Vores omfattende sortiment giver dig mulighed for at købe pengeskabe i alle størrelser, farver, udformninger og prisklasser. Som udgangspunkt betjenes vores pengeskabe med nøgle, men vi har også modeller med elektroniske låse. Hvis du vælger et pengeskab med kodelås, minimerer du eventuelle følgeskader da indbrudstyven ikke vil rode alle ting igennem for en nøgle. 

Har du særlige krav til pengeskabet, laver vi endvidere pengeskabe efter mål, nøjagtigt tilpasset dine ønsker. Alle vores pengeskabe leveres og monteres af specialuddannede montører for maksimal sikkerhed, jævnfør F&P retningslinjerne. 

 

Pengeskab installatør

 

MONTERING AF PENGESKABET OG AKUT HJÆLP

Når du køber pengeskabe hos os tilbydes du samtidig en professionel og godkendt montering og fastboltning. Således er du sikret optimal beskyttelse af indholdet i dit pengeskab. Får du problemer med at åbne dit pengeskab, kan du altid kontakte os, så klarer vi sagen med det samme.

I samarbejde med vores forskellige leverandører kan vi tilbyde pengeskabe til virksomheder i alle størrelser, samt private hjem. Vi har naturligvis også det berømte brandskab fra 'Franz Jäger' kendt fra Olsen Banden.

 

Vejledende beløbsgrænser for opbevaring i værdiopbevaringsenheder
 

RING ALLEREDE I DAG

Med mere end 45 års erfaring i sikringsbranchen kan vi sikre dig professionalisme og godt håndværk under alle dele af samarbejdet, både hvad angår rådgivning, levering, montering og service.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv på mail bagger@bagger-laase.dk for at høre mere om dine muligheder for at få netop det pengeskab, der dækker dine behov.

Få uforpligtende tilbud

5 ofte stillet spørgsmål om pengeskabe

1. Hvilket pengeskab skal jeg vælge?

Når du skal vælge et pengeskab, er det altafgørende for valget, hvilken slags værdier du ønsker at opbevare. Ud fra de værdier kan vi anbefale, hvilken type pengeskab du bør vælge. Her spiller f.eks. krav fra dit forsikringsselskab også en rolle.

Det gældende pengeskab skal være godkendt til at opbevare den type af værdier, som du gerne vil sikre imod f.eks. tyveri eller brand. I skemaet her kan du få et overblik over, hvilken type pengeskab der passer til de forskellige typer af værdier.

 

2. Hvad koster et pengeskab?

Et pengeskab defineres efter de gældende regler og standarder, hvilket betyder, at et rigtigt pengeskab vil koste fra omkring ca. 3.500 kroner og opefter afhængigt af, hvad der skal opbevares i pengeskabet.

 

3. Hvad vejer et pengeskab?

Hvis et skab skal kunne klassificeres som et rigtigt pengeskab, vejer det ofte ca. 250 kg og opefter. Et pengeskab klassificeres både ud fra vægt og fastgørelse.

Derfor kan man godt finde pengeskabe under 250 kg, hvor der dog stilles større krav til fastgørelsen af pengeskabet.

4. Hvordan flytter man et pengeskab?

Skal man flytte et pengeskab, er det vigtigt, at man har de rigtige redskaber og teknikker til flytningen. Her kan det være en fordel at kontakte professionelle, som tilbyder at flytte pengeskabet på en forsvarlig måde. Det er som oftest ikke så dyrt at bruge professionelle til at klare flytningen af pengeskabet. 

 

5. Hvordan åbner man et pengeskab?

Man åbner et pengeskab enten med en nøgle eller elektronisk kodelås. Nogle ældre modeller kan være udstyret med det gammeldags drejehjul, som mange associerer med pengeskabe. De nyere modeller har dog oftest en nøgle eller elektronisk kodelås.

 

Pengeskabe (Brandsikker og forsikringsgodkendte)

Mest efterspurgte pengeskabe

Pengeskab med kode

Med et pengeskab med kode kan du undgå, at en gemt nøgle fører til, at en tyv opnår adgang dine værdier.

Nøglefri betjening medfører også, at du nemt kan skifte koden. Det er især fordelagtigt for dig, der har medarbejdere eller andre med skiftende adgang, så der er færre omkostninger i forbindelse med regulering af adgang.

Et pengeskab med kode gør det også muligt at installere en tidsforsinkelse på låsen. Det vil sige, at pengeskabet generes til først at åbne en time eller et kvarter, efter koden er indtastet. Tidsforsinkelsen er en værdifuld fordel, der især er relevant i forbindelse med et røveri.

 

Brandsikre pengeskabe

Brandsikre pengeskabe er skabt til at modstå høje temperaturer og derved kan beskytte dine værdier i typisk 1-2 timer.

Du kan nemt vælge et pengeskab ud fra de krav du har. Skal du f.eks. beskytte papirer, fotos og andre dokumenter, kan du vælge et brandskab. Til beskyttelse af datamedier som f.eks. harddiske bør du vælge et dataskab.

Det fordelagtige ved de forskellige typer af brandsikre pengeskabe er, at du kan vælge det mest optimale pengeskab ud fra de værdier, du ønsker at brandsikre. Ud fra certificeringen kan du få et pengeskab, der er certificeret til tyveri- eller brandsikring – eller begge dele.

 

Brugt pengeskab

Fordelen ved at købe et brugt pengeskab er, at rigtig mange pengeskab har samme høje sikkerhed som nye. Derfor er det en god idé at købe et brugt pengeskab, hvis du ikke vil op i de højere prisklasser.

Vi har altid et stort udvalg af brugte pengeskabe. Vi hjælper dig gerne med at finde et, der matcher dine kriterier.

Vi tilbyder udelukkende pengeskabe, som lever op de normer og godkendelser, der fremgår af pengeskabets certificering.

Derfor kan du trygt spare penge uden at gå på kompromis med dine sikkerhedskrav.

SPØRG VORES EKSPERTER TIL RÅDS ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst