Bin2bil Kundecase

Sikring af kæmpe bilhusBi2Bil Kundecase

 

Samarbejde inden for rækkevidde

BIN2BIL forhandler Volvo, Ford, Hyundai, Renault, Dacia og Mazda. Indtil for nyligt havde de afdelinger i Holbæk og Kalundborg, men nu har de altså også fået etableret et stort bilhus i Slagelse. Bagger Låse & Alarm blev valgt til at håndtere sikringen.

Hos BIN2BIL valgte man helt bevidst at bruge lokale håndværkere til opførelsen af bilhuset. Derfor var det også oplagt at samarbejde med Bagger Låse & Alarm, der er Sjællands største sikringscenter. Samtidig ønskede driftschefen, Kristian Haubjerg, at sprede det gode budskab.

 

”Udover at vi selvfølgelig gerne vil bakke op i lokalsamfundet, så ville vi også gerne sætte vores navn fast. Det må gerne være os, folk tænker på, næste gang de skal købe bil.”

// Kristan Haubjerg, Driftschef hos Bin2Bil

 

Om strategien holder, vides endnu ikke. Men samarbejdet med Bagger Låse & Alarm har under alle omstændigheder fungeret optimalt – bl.a. fordi BIN2BIL har haft deres samarbejdspartner inden for rækkevidde.

 

BIN2BIL Kundecase

 

Bin2Bil Kundecase

 

Forsikringskrav og tryghed

Når man som BIN2BIL har op mod 200 nye og brugte biler, er der et forsikringskrav med TVO-anlæg og erhvervsalarm. Derudover ønskede bilforhandleren at gøre hverdagen nemmere og mere tryg for de ansatte med implementering af ADK (adgangskontrol).

 

”Vi kan jo have biler stående til en værdi af 40 millioner, så sikkerheden skal selvfølgelig være helt i top. Ligeledes skal vores folk, der dagligt færdes i bygningerne, være i de allertryggeste hænder.”

// Kristan Haubjerg, Driftschef hos Bin2Bil

 

Bin2bil kundecase

 

BOOK JERES SIKKERHEDSTJEK OG FÅ
INDSIGT I SIKKERHEDSNIVEAUET

 

 

En branche i konstant udvikling

Da man gik i gang med bygningens sikkerhed, havde man egentlig regnet med, at systemerne fra bilhuset i Holbæk skulle gå igen i Slagelse. Det viste sig dog, at meget kan ske på de seks år, der var gået siden opførelsen.

 

”Sikringsbranchen er en branche i konstant udvikling. Det betyder, at hvad vi gjorde for bare 1 år siden ikke nødvendigvis er det rigtige at gøre i dag. Det kan f.eks. være et alarmprodukt, der mister sin F&P godkendelse. Så kan man ikke benytte den rumføler, som kunden måske har siddende på sin anden installation.”

// Jacob Due, Projektleder hos Bagger Låse

 

Hos BIN2BIL måtte man derfor opgradere i forhold til den tiltænkte løsning. Og selv om de ikke endte ud med den dyrest mulige løsning, fik de dækket alle deres behov inden for budgettet med en Jablotron alarm, Dahua kamera og Net2 Adgangskontrol.

 

Bin2bil kundecase

 

Professionelt samarbejde

Der har under hele samarbejdet været en projektleder fra Bagger Låse & Alarm tilknyttet. Noget Kristian og de resterende bygherrer har sat stor pris på.

 

”Det er meget betryggende at have en specialist ind over de forskellige beslutninger, vi løbende har skulle forholde os til. En som er løsningsorienteret og kender vores behov. Og som ikke går på kompromis med regler og krav.”

// Kristan Haubjerg, Driftschef hos Bin2Bil

 

I opstartsfasen og under selve implementeringen, vil man typisk ikke kunne undgå nogle mindre bump på vejen. Her har BIN2BIL ligeledes nydt godt af den service, Bagger Låse & Alarm' Slagelse afdelingen har leveret. 

 

Bin2Bil Kundecase

 

”Vi har altid kunne rette henvendelse – og det både dag og nat. I starten virker alt måske ikke helt efter hensigten, og derfor er det vigtigt, at teknikeren/projektlederen ikke er længere end et telefonopkald væk.”

// Kristan Haubjerg, Driftschef hos Bin2Bil

 

Hos BIN2BIL er man da heller ikke i tvivl om, at Bagger Låse & Alarm er virksomheden de går til fremadrettet, hvis noget f.eks. ændrer sig inden for sikringskrav.

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL?
SPØRG VORES EKSPERTER HER

 

Få rådgivning fra Jacob

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Jacob Due

Afdelingsleder hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jacob Due Profilbillede

Galleri

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst