Bin2bil Kundecase

Sikring af bilhus i slagelseSamarbejde inden for rækkevidde

BIN2BIL forhandler Volvo, Ford, Hyundai, Renault, Dacia og Mazda. Indtil for nyligt havde de afdelinger i Holbæk og Kalundborg, men nu har de altså også fået etableret et stort bilhus i Slagelse. Bagger Låse & Alarm blev valgt til at håndtere sikringen.

Hos BIN2BIL valgte man helt bevidst at bruge lokale håndværkere til opførelsen af bilhuset. Derfor var det også oplagt at samarbejde med Bagger Låse & Alarm, der er Sjællands største sikringscenter. Samtidig ønskede driftschefen, Kristian Haubjerg, at sprede det gode budskab

 

”Udover at vi selvfølgelig gerne vil bakke op i lokalsamfundet, så ville vi også gerne sætte vores navn fast. Det må gerne være os, folk tænker på, næste gang de skal købe bil” - udtaler Kristan Haubjerg.

 

Om strategien holder, vides endnu ikke. Men samarbejdet med Bagger Låse & Alarm har under alle omstændigheder fungeret optimalt – bl.a. fordi BIN2BIL har haft deres samarbejdspartner inden for rækkevidde.

 

BIN2BIL Kundecase

 

Bin2Bil Kundecase

 

Forsikringskrav og tryghed

Når man som BIN2BIL har op mod 200 nye og brugte biler, er der et forsikringskrav med TVO-anlæg og erhvervsalarm. Derudover ønskede bilforhandleren at gøre hverdagen nemmere og mere tryg for de ansatte med implementering af ADK (adgangskontrol).

 

”Vi kan jo have biler stående til en værdi af 40 millioner, så sikkerheden skal selvfølgelig være helt i top. Ligeledes skal vores folk, der dagligt færdes i bygningerne, være i de allertryggeste hænder” - Kristian Haubjerg, driftschef.

 

Bin2bil kundecase

 

En branche i konstant udvikling

Da man gik i gang med bygningens sikkerhed, havde man egentlig regnet med, at systemerne fra bilhuset i Holbæk skulle gå igen i Slagelse. Det viste sig dog, at meget kan ske på de seks år, der var gået siden opførelsen.

 

”Sikringsbranchen er en branche i konstant udvikling. Det betyder, at hvad vi gjorde for bare 1 år siden ikke nødvendigvis er det rigtige at gøre i dag. Det kan f.eks. være et alarmprodukt, der mister sin F&P godkendelse. Så kan man ikke benytte den rumføler, som kunden måske har siddende på sin anden installation” - udtaler projektleder Jacob Due hos Bagger Låse & Alarm.

 

Hos BIN2BIL måtte man derfor opgradere i forhold til den tiltænkte løsning. Og selv om de ikke endte ud med den dyrest mulige løsning, fik de dækket alle deres behov inden for budgettet med Jablotron Alarmsystem, Dahua TV-overvågning og Net2 Adgangskontrol.

 

Bin2bil kundecase

 

Professionelt samarbejde

Der har under hele samarbejdet været en projektleder fra Bagger Låse & Alarm tilknyttet. Noget Kristian og de resterende bygherrer har sat stor pris på.

 

”Det er meget betryggende at have en specialist ind over de forskellige beslutninger, vi løbende har skulle forholde os til. En som er løsningsorienteret og kender vores behov. Og som ikke går på kompromis med regler og krav” - fortæller Kristian.

 

I opstartsfasen og under selve implementeringen, vil man typisk ikke kunne undgå nogle mindre bump på vejen. Her har BIN2BIL ligeledes nydt godt af den service, Bagger Låse & Alarm har leveret. 

 

Bin2Bil Kundecase

 

”Vi har altid kunne rette henvendelse – og det både dag og nat. I starten virker alt måske ikke helt efter hensigten, og derfor er det vigtigt, at teknikeren/projektlederen ikke er længere end et telefonopkald væk” - Kristian Haubjerg, driftschef.

 

Hos BIN2BIL er man da heller ikke i tvivl om, at Bagger Låse & Alarm er virksomheden de går til fremadrettet, hvis noget f.eks. ændrer sig inden for sikringskrav.

 

BIN2BILKundecase - Gode anmeldelser

Lad os rådgive dig til bedste sikringsløsning

Galleri

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst