C5 VVS Kundecase

C5 VVS øger container sikkerhedenNyt låsesystem til containere på byggeplads

C5 VVS & Ventilation henvendte sig til Bagger Låse & Alarm, da de skulle bruge effektive containerlåse. Tidligere var indholdet ikke sikret optimalt, og det ville de gerne lave om på.

 

”Vi har mange materialer liggende på byggepladserne, som relativ nemt kan omsættes af tyve. Yderligere ville vi selvfølgelig gerne sikre os mod hærværk og uønsket indtrængen” - forklarer Direktør Michael Spahl.

 

 

BIN2BIL Kundecase 

 

Cs VVS Kundecase

 

Fra bomme til sikkerhedsgodkendte låsesystemer

Virksomheden anvendte tidligere almindelige låsebomme til containerne, men så opdagede de, at disse ikke længere var forsikringsgodkendte.

 

”Efter et par indbrud fortalte forsikringsselskabet os, at bomme ikke var godkendt mere. Vi ønskede naturligvis at leve op til kravene for sikkerhed og valgte derfor at skifte” - uddyber Michael.

 

Bagger Låse & Alarm har leveret låsesystemer til byggepladsernes containere og kontorer. Derudover fik C5 VVS låsesystemer til hængelåsene, der bliver brugt til fastgørelse af værktøjet på forskellige byggepladser.

 

C5 VVS 

Hvordan ser sikkerheden ud i dag?

Efter monteringen af låsesystemer har C5 VVS ikke oplevet nogen former for indbrud.  

 

”Der har flere gange været indbrud i andre containere på byggepladserne lige ved siden af os, men de har ikke kunnet komme ind i vores. Det tilskriver vi helt sikkert det nye låsesystem fra Bagger Låse & Alarm” - forklarer Michael.

 

Udover en skærpet sikkerhed kommer der udelukkende positive tilbagemeldinger fra de ansatte, der synes systemet fungerer optimalt. Og når der bliver købt nye containere, kommer Bagger Låse & Alarm og monterer de nye låsesystemer på byggepladsen. Det er dejlig nemt for C5 VVS & Ventilation.

 

CS VVS - Gode anmeldelser

Lad os rådgive dig til bedste sikringsløsning

Galleri

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst