Glostrup Idrætspark

Kommunal idrætsanlæg i GlostrupEN DRØM DER ENDELIG GIK I OPFYLDELSE

Hos Glostrup Idrætsanlæg havde man fire forskellige nøglesystemer til administration af ind- og udgange. Cylindrene var slidte, udgifterne til nøgler tårnhøje, fejlalarmerne hyppige og fleksibiliteten for brugerne begrænset.

Det var derfor også tiltrængt og nærmest en drøm, der gik i opfyldelse, da man valgte at opgradere sikkerheden med SALTO adgangskontrol og SALTO alarmsystem.

Når Michael Simonsen, Hal- & Stadionsinspektør i Glostrup, bliver spurgt om bevæggrundene for ændringerne, er han da heller ikke i tvivl.

 

”Det handler først og fremmest om at gøre livet nemmere (og mere trygt) for brugerne. At det så samtidig har nogle økonomiske fordele på sigt er bare en sidegevinst” - udtaler Michael Simonsen.

 

 

MED Kundecase

 

Glostrup Idrætspark Kundecase

 

Slut med nøgler

I dag er idrætsanlæggets fysiske nøgler til henholdsvis medlemmer, trænere og personale skiftet ud med adgangsbrikker. 2250 for at være helt nøjagtig. Udover at det giver en besparelse på ca. 100.000 kr. årligt, så sparer det alle for en masse besvær.

 

”Vi havde rigtig mange nøgler i omløb. Og sådan nogle har det jo desværre med at forsvinde. I værste fald kunne det være systemnøgler, hvor en udskiftning af låsen efterfølgende var nødvendig. Derudover er der arbejdet med vedligeholdelse af cylindere på matriklen” - forklarer Michael.

 

Udover døråbningsfunktionen bliver brikkerne brugt som medlemskort til tennisklubben, til lyset på fodboldbaner, i forbindelse med kursister på matriklen eller til håndværkere. 

Fordelen for Glostrup Idrætsanlæg er, at systemet er fremtidssikret i forhold til booking, apps og betaling. Det lever ligeledes også op til kravene for GDPR, og der er mulighed for Active Directory (AD) Integration på både operatør- og brugerniveau.

Glostrup Kundecase

 

Større fleksibilitet og bedre sikkerhed

Adgangsbrikker udleveres til brugerne én gang. Hvis der efterfølgende skal foretages ændringer – det kunne være ved tab af brik, ved adgang til nye lokaler eller efter endt medlemskab – kan dette administreres online.

 

”Det giver en langt større fleksibilitet end tidligere. Netop fordi vi kan give meget præcise adgange alt efter behovet. Og vi kan nemt ændre på adgangene igen” - forklarer en begejstret stadionsinspektør.

 

Med SALTO har Glostrup Idrætsanlæg samtidig opnået et langt højere sikkerhedsniveau end tidligere. Både hvad angår adgangskontrol og tyverialarm. 

Med brikkerne kan vi se præcis hvilke døre, der er blevet brugt under det pågældende besøg. Et slags elektronisk fingeraftryk. Det er trygt for alle. Både for brugere og personale. 

Anlæggets alarmsystem er nemt at håndtere for brugeren, idet det kører sammen med adgangskontrollen. Det kobler selv til og fra i forhold til definerede tidspunkter. Brugeren kan derudover til- og frakoble alarmen med sin adgangsbrik, som også bruges til adgangskontrollen. 

 

Glostrup Kundecase


 

Et vellykket samarbejde

For Michael og Glostrup Kommune har det været helt afgørende med en professionel samarbejdspartner. Ikke bare op til og under implementeringen, men i særdeleshed også efterfølgende.

 

”Supporten fra Bagger Låse & Alarm har været fuldt ud tilfredsstillende. De ved, hvad det handler om og vender hurtigt retur med brugbare løsninger på komplekse opgaver. Oplæring i produkterne har også været helt i top, netop fordi de er så meget inde i systemerne."

 

Hos Bagger Låse & Alarm har arbejdet for Glostrup Idrætsanlæg også været en spændende og lærerig opgave. Og forbedringerne er til at se og føle på.

 

Glostrup Idrætspark Kundecase 

 

”Det har været en meget inspirerende proces, hvor vi i fællesskab har skabt en økonomisk bæredygtig løsning med en grøn profil. Blandt andet nedsat strømforbrug med den intelligente lysstyring til kunstbanen” - udtaler Jan Holde, Sikringskonsulent hos Bagger Låse & Alarm.

 

Selv om SALTO-systemerne kører og fungerer optimalt, forventer man, at der løbende bliver foretaget opgraderinger. Her vil Bagger Låse & Alarm stadig være ind over med anbefalinger, implementering og oplæring.

 

Glostrup Idrætspark Kundecase - Gode anmeldelser

Lad os rådgive dig til bedste sikringsløsning

Galleri

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst