Glostrup Idrætspark

Slut med de gammeldags nøglerGlostrup Idrætsanlæg Kundecase

 

En drøm der endelig gik i opfyldelse

Hos Glostrup Idrætsanlæg havde man fire forskellige nøglesystemer til administration af ind- og udgange. Cylindrene var slidte, udgifterne til nøgler tårnhøje, fejlalarmerne hyppige og fleksibiliteten for brugerne begrænset.

Det var derfor også tiltrængt og nærmest en drøm, der gik i opfyldelse, da man valgte at opgradere sikkerheden med SALTO adgangskontrol og SALTO alarmsystem.

Når Michael Simonsen, Hal- & Stadionsinspektør i Glostrup, bliver spurgt om bevæggrundene for ændringerne, er han da heller ikke i tvivl.

 

”Det handler først og fremmest om at gøre livet nemmere (og mere trygt) for brugerne. At det så samtidig har nogle økonomiske fordele på sigt er bare en sidegevinst.”

// Michael Simonsen, Hal- & Stadionsinspektør i Glostrup

 

 

MED Kundecase

 

Glostrup Idrætspark Kundecase

 

Moderne adgangsbrikker og store besparelser

I dag er idrætsanlæggets fysiske nøgler til henholdsvis medlemmer, trænere og personale skiftet ud med adgangsbrikker. 2250 for at være helt nøjagtig. Udover at det giver en besparelse på ca. 100.000 kr. årligt, så sparer det alle for en masse besvær.

 

”Vi havde rigtig mange nøgler i omløb. Og sådan nogle har det jo desværre med at forsvinde. I værste fald kunne det være systemnøgler, hvor en udskiftning af låsen efterfølgende var nødvendig. Derudover er der arbejdet med vedligeholdelse af cylindere på matriklen.”

// Michael Simonsen, Hal- & Stadionsinspektør i Glostrup

 

Udover døråbningsfunktionen bliver brikkerne brugt som medlemskort til tennisklubben, til lyset på fodboldbaner, i forbindelse med kursister på matriklen eller til håndværkere. 

Fordelen for Glostrup Idrætsanlæg er, at systemet er fremtidssikret i forhold til booking, apps og betaling. Det lever ligeledes også op til kravene for GDPR, og der er mulighed for Active Directory (AD) Integration på både operatør- og brugerniveau.

Glostrup Kundecase

 

Større fleksibilitet og bedre sikkerhed

Adgangsbrikker udleveres til brugerne én gang. Hvis der efterfølgende skal foretages ændringer – det kunne være ved tab af brik, ved adgang til nye lokaler eller efter endt medlemskab – kan dette administreres online.

 

”Det giver en langt større fleksibilitet end tidligere. Netop fordi vi kan give meget præcise adgange alt efter behovet. Og vi kan nemt ændre på adgangene igen.”

// Michael Simonsen, Hal- & Stadionsinspektør i Glostrup

 

Med SALTO har Glostrup Idrætsanlæg samtidig opnået et langt højere sikkerhedsniveau end tidligere. Både hvad angår adgangskontrol og tyverialarm. 

Med brikkerne kan vi se præcis hvilke døre, der er blevet brugt under det pågældende besøg. Et slags elektronisk fingeraftryk. Det er trygt for alle. Både for brugere og personale. 

Anlæggets alarmsystem er nemt at håndtere for brugeren, idet det kører sammen med adgangskontrollen. Det kobler selv til og fra i forhold til definerede tidspunkter. Brugeren kan derudover til- og frakoble alarmen med sin adgangsbrik, som også bruges til adgangskontrollen. 

 

Glostrup Kundecase

 

BOOK JERES SIKKERHEDSTJEK OG FÅ
INDSIGT I SIKKERHEDSNIVEAUET

 

 

Et vellykket samarbejde

For Michael og Glostrup Kommune har det været helt afgørende med en professionel samarbejdspartner. Ikke bare op til og under implementeringen, men i særdeleshed også efterfølgende.

 

”Supporten fra Bagger Låse & Alarm har været fuldt ud tilfredsstillende. De ved, hvad det handler om og vender hurtigt retur med brugbare løsninger på komplekse opgaver. Oplæring i produkterne har også været helt i top, netop fordi de er så meget inde i systemerne."

// Michael Simonsen, Hal- & Stadionsinspektør i Glostrup

 

Hos Bagger Låse & Alarm har arbejdet for Glostrup Idrætsanlæg også været en spændende og lærerig opgave. Og forbedringerne er til at se og føle på.

 

Glostrup Idrætspark Kundecase 

 

”Det har været en meget inspirerende proces, hvor vi i fællesskab har skabt en økonomisk bæredygtig løsning med en grøn profil. Blandt andet nedsat strømforbrug med den intelligente lysstyring til kunstbanen.”

// Jan Holde, Sikringskonsulent hos Bagger Låse & Alarm

 

Selv om SALTO-systemerne kører og fungerer optimalt, forventer man, at der løbende bliver foretaget opgraderinger. Her vil Bagger Låse & Alarm stadig være ind over med anbefalinger, implementering og oplæring.

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL?
SPØRG VORES EKSPERTER HER

 

Få rådgivning fra Jan

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Jan Holde

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

Galleri

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst