Lerchenborg kundecase

Alt for mange nøgler i omløbNyt låsesystem til Lerchenborg Gods

Lerchenborg Gods, der er 20.000 m2 stort og knap 300 år gammelt, er beliggende i smukke omgivelser lige uden for Kalundborg.

Godset har altid været drevet med både landbrug og skovbrug, men i dag bliver bygningerne også anvendt til udlejning af boliger og kontorer, Bed & Breakfast og Kalundborg Friskole.

 

Kundecase - Lerchenborg

 

Grundet de forskellige menneskers daglige gang på godset, var der efterhånden rigtig mange nøgler i omløb. Nogle nøgler forsvandt, og der kunne ikke blive redegjort for alle.

Samtidig havde Lerchenborg Gods et efterhånden godt slidt RUKO låsesystem, som trængte til at blive opdateret. På baggrund af det valgte Lerchenborg Gods at undersøge mulighederne for et nyt fleksibelt låsesystem.

 

Lerchenborg kundecase

 

iLOQ låsesystem med nye muligheder

Christian Lerchenborg, indehaver af godset i dag, havde hørt godt om ILOQ, som er verdens første elektromagnetiske låsesystem. Låsesystemet er fleksibelt med mange muligheder, og så er det selvforsynende med hensyn til elektricitet, så der ikke skal skiftes batteri i tide og utide.

Lerchenborg Gods havde allerede et igangværende samarbejde med Bagger Låse & Alarm, og derfor var det helt naturligt at kontakte dem for at høre om mulighederne med det nye ILOQ låsesystem. Og Bagger Låse & Alarm kunne tilbyde en god og fordelagtig løsning. 

iLOQ

 

"Vi gav Christian Lerche en detaljeret demonstration af ILOQ, hvor vi sammen gik hele låsesystemet igennem. Herefter byggede han stort set selv sine låse og sammensatte låseplanen, som han mente, den skulle se ud. Selvfølgelig med os på sidelinjen som sparringspartner.”

// Jepser Mouritzen, Låsesmed hos Bagger Låse

 

 

Fleksibelt system

Med det nye ILOQ låsesystem har Lerchenborg Gods mærket flere fordele. ILOQ låsesystemet leverer først og fremmest høj sikkerhed, og derudover er der fleksible kontrolmuligheder og lave omkostninger til vedligeholdelse løbende.

For Lerchenborg Gods har det betydet øget fleksibilitet. Bliver en nøgle væk, behøver hele systemet ikke laves om, og det er en klar fordel, når flere forskellige mennesker bruger godset hver dag. Nu skal brugerne blot oplyse nummeret på den nøgle, der er væk, og så kan den nemt nedgraderes, så den ikke længere kan bruges til at få adgang.

Derudover nævner Christian, at han er glad for, at der heller ikke er batterier, som han løbende skal skifte ud. Det gør, at systemet er nemt at vedligeholde, og der spares både tid og penge. 

 

Lerchenborg kundecase

 

BOOK JERES SIKKERHEDSTJEK OG FÅ
INDSIGT I SIKKERHEDSNIVEAUET

 

  

Glimrende samarbejde

Hos Lerchenborg Gods har man været tilfredse med samarbejdet.

 

Lerchenborg brug af iLOQ

 

”Der er helt sikkert også andre låseforhandlere, som vil kunne tilbyde en lignende løsning. Men Bagger Låse & Alarm har hele tiden haft et højt serviceniveau, når noget skulle bestilles eller bygges op. Vi er rigtig glade for samarbejdet og det nye fleksible låsesystem, som vi har fået op at køre."

// Christian Lerche, Godsejer

 

Bagger Låse & Alarm' afdeling i Kalundborg har ligeledes været glade for samarbejdet med godset, hvor forbedringerne i forhold til sikringsniveauet er til at se og føle på. Og det er jo dejligt for alle parter.

 

Lerchenborg kundecase

 

HAR DU SPØRGSMÅL?
SPØRG VORES EKSPERTER HER

 

Få rådgivning fra Thomas

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Galleri

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst