Kundecase MED

Moderne & topsikret bygning med NOXKundecase MED

 

Underleverandør til nyt domicil

Da Military Equipment Denmark (MED) stod over for at skulle bygge nyt domicil i foråret 2019, havde de brug for en leverandør af ABA-anlæg, ABDL, tyverialarm, adgangskontrol og boksdøre til bygningen samt styring af porte.

Grundet anbefalinger opsøgte de Bagger Låse & Alarm og samarbejdet blev en realitet.

 

"Vi havde brug for et godt og stabilt alarmanlæg samt adgangskontrol, der kunne sikre, at ingen uvedkommende kunne få adgang. Hverken inden for eller uden for arbejdstiden. Samtidig skulle vi bruge et automatisk brandmeldeanlæg (ABA) og branddørlukningsanlæg (ABDL), så vi kunne overholde myndighedernes krav på området" - udtaler Thomas Kirkegaard, teknisk chef hos MED.

 

 

MED Kundecase

 

MED Kundecase

 

Et krav om sikkerhed i top

For MED var det helt afgørende, at sikkerheden var helt i top i den nye, moderne bygning. I samråd med Bagger Låse & Alarm faldt valget derfor blandt andet på NOX, Simons Voss, Esser IQ8 og boksdøre fra Herning Pengeskabsfabrik.

 

”Valget af NOX-systemet var oplagt af flere grunde. NOX er et alarmsystem i den højeste godkendte klasse inden for F&P (Forsikring & Pension) og giver dermed ingen begrænsninger for sikkerheden. Det er samtidig et adgangskontrolsystem som også har integreret Simon Voss trådløse låse, som gør det fleksibelt at udvide løbende, uden at man skal bore elektriske låse i dørene først” - udtaler Jacob Due, projektleder hos Bagger Låse & Alarm.

 

MED Kundecase

 

Opdateret sikkerhedsniveau giver nye muligheder

For Thomas og de andre ansatte hos MED giver det opdaterede sikkerhedsniveau nye forretningsmuligheder.

 

”Inden for vores branche er sikkerhed et meget vigtigt parameter. Med nyt adgangskontrolsystem og alarmanlæg sikrer vi, at vi til fulde lever op til de krav, som bliver stillet af vores kunder og samarbejdspartnere” - understreger Thomas.

 

Han forklarer desuden, at opdateringen har åbnet op for, at MED nu kan udføre nye opgaver, som de ikke tidligere har kunnet. Simpelthen grundet et nu højere sikkerhedsniveau.

 

MED kundecase vejledning

 

Forløb uden bump

Hos MED er man meget tilfredse med det forløb, de har haft med Bagger Låse & Alarm. Det har været helt uden bump, og resultatet er blevet rigtig fint.

 

”Undervejs i projektet er der stødt et par tillægsopgaver til, som gennem dialog med vores faste kontaktpersoner salgschef Mads Holmen og projektleder Jacob Due er blevet løst meget tilfredsstillende” - forklarer Thomas, MED.

 

Selv om MED ikke har planer om udbygning af de eksisterende anlæg, så vil Bagger Låse & Alarm fremadrettet være MED’s serviceleverandør og sparringspartner på sikringsområdet.

 

MED Kundecase - Gode anmeldelser

Lad os rådgive dig til bedste sikringsløsning
Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst