Naboskab

Naboskab samarbejdeTæt samarbejde med Naboskab

Naboskab er en veletableret virksomhed, der arbejder med nye og innovative løsninger, som gør det både nemmere og smartere at dele, bytte, genbruge og genanvende ting via moderne skabe.

Det kan dreje som om ting som værktøj, køkkenudstyr, sportsudstyr, haveredskaber, boldspil og meget andet. Hos Naboskab får du præcis det skab, der er behov for, og skabene leveres blandt andet til boligforeninger, haveforeninger, skoler og arbejdspladser.

 

Naboskab kundecase

 

Vi samler skabene og leverer brugervenlige låsesystemer

Vi samler Naboskabene med det låsesystem, der ønskes. Vi er i stand til at levere skabe med forskellige låsesystemer, der er både brugervenlige og sikre mod tyveri. Dermed kan du forvente et skab af højeste kvalitet, der udelukkende sikrer en god oplevelse.

Undersøg om ikke et Naboskab er en ideel løsning for dig og dine bekendte. I samarbejde med os tilbyder Naboskab et koncept, hvor de leverer skabene til tiden og lover kunderne en professionel låseoplevelse. Skabene er altid en god løsning for jer, der vil gøre det lettere at dele, bytte, genbruge og genanvende ting i fællesskab.

Lad os rådgive dig til bedste sikringsløsning
Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst