Kundecase Responsum

Responsum er altid online med Salto KSFOKUS PÅ SIKKERHED

Lige siden familien Løcke startede deres virksomhed med professionel telefonpasning op i 1996, har der været fokus på sikkerheden i Responsum.

I dag er det derfor også mere end 10 år siden, at deres første låsesystem fra SALTO Systems blev installeret.

 

”Vi har altid værnet meget om sikkerheden i vores virksomhed. Indbrud er simpelthen ødelæggende på så mange måder, og derfor ønsker vi også at være optimalt sikrede. Samtidig skal det være nemt at komme og gå for vores 20 medarbejderne” - lyder det fra Steen Løcke, medstifter og administrationschef i Responsum.

 

 

Responsum kundecase

 

ET ØNSKE OM ET MERE FLEKSIBELT SYSTEM

I 2007 fik Responsum installeret en elektronisk adgangskontrol fra SALTO Systems. De efterspurgte allerede på daværende tidspunkt en webbaseret løsning, men det var endnu ikke muligt. Selv om man hos Responsum var tilfredse med den eksisterende adgangskontrol, savnede Steen Løcke nogle væsentlige funktioner:

 

”Med vores daværende låsesystem kunne du kun tilgå systemet fra én specifik server. Det er hverken praktisk eller fleksibelt. Med et webbaseret system har du det hele i skyen og kan derfor tilgå det, hvor end du er i verdenen” - forklarer Steen.

 

SALTO KS – EN WEBBASERET LØSNING

Da SALTO KS (dengang Clay By Salto) kom på markedet og blev tilgængeligt for danske virksomheder omkring 2014, besluttede Responsum sig derfor også for at overgå til det nye system. Bagger Låse & Alarm - deres låsesmed siden 2010 - skulle stå for installationen.

 

”Responsum var faktisk en af de første danske virksomheder til at få installeret en Salto KS adgangskontrol. På daværende tidspunkt var systemet stadig under udvikling, og det var derfor en lærerig og spændende proces for begge parter. Men i dag har Responsum et system, der giver dem den helt optimale sikkerhed kombineret med stor fleksibilitet” - fortæller Thomas Bagger

 

Hos Responsum har man altid været tilfredse med SALTO og kunne derfor heller ikke forestille sig en anden samarbejdspartner og producent. Også selv om den rigtige form med SALTO KS lige skulle på plads.

 

”Systemet fungerer fortrinligt nu, og vi har fået lige netop den fleksibilitet, vi ønskede. Samtidig er det utrolig stabilt. Vi er derfor meget tilfredse.” - slutter Steen, der blot kontakter Bagger Låse & Alarm, hvis udfordringer opstår.

Lad os rådgive dig til bedste sikringsløsning
Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst