Kundecase til Trelleborg Golfklub

Bedre driftsikkerhed med Jablotron Trelleborg Golfklub - Kundecase

 

Trelleborg kundecase

 

Ikke flere falske alarmer

Da Trelleborg Golfklub indledte et samarbejde med Bagger låse & Alarm A/S tilbage i 2018 var det med øn­sket om at undgå hyppige fejlalarmer. En udfordring de ellers længe havde bøvlet med.

Golfklubben kunne i perioder opleve, at erhvervsalarmen gik flere gange ugentligt. Og selv om det faktisk hver gang viste sig at være en fejl, blev personalet nødt til at reagere. For man ved jo aldrig…

 

 

"Udover faldet i fejlalarmer er vi også meget tilfredse med det servi­ceniveau, Bagger Låse & Alarm leverer. Det er klart, at det også spiller ind i valget af sikkerhedsvirksomhed” - understreger Carina, sekretær hos Trelleborg Golfklub.

 

Jablotron 100 - Ikke mere bølv

Siden Bagger Låse og Alarm installerede en ny Jablatron 100 tyverialarm hos Trelleborg Golfklub, har de kun haft to fejlalarmer. Og begge tilfælde er blevet stoppet, inden kontrolcentralen sendte en sikkerhedsvagt til adressen. 

Hos Trelleborg Golfklub er de fuldt ud tilfredse med tingene, som de er nu. Ikke nok med at alarmsystemet, de har Hos Bagger Låse & Alarm er billigere end det tidligere - Golfklubben sparer også tid og penge på at alarmsystemet er mere driftssikkert.

 

 

”For os var løsningen på vores udfordringer et enkelt, solidt alarmsy­stem kombineret med en upåklagelig service. Det giver større tryghed for de ansatte og faktisk slet ingen bøvl” - afslutter Carina.

Lad os rådgive dig til bedste sikringsløsning

Galleri

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst