Thomas Bagger

Thomas BaggerNavn: Thomas Bagger

Jobtitel: Salgs- & Udviklingsdirektør

Telefon: 88 80 93 16

Mail: tba@bagger-laase.dk

 

Om Thomas Bagger:

Thomas er søn af Jørgen Bagger, som startede Bagger Låse & Alarm tilbage i 1975. Thomas har været en del af virksomheden stort set hele livet, og er i dag Salgs- og Udviklingsdirektør, samt medejer af virksomheden.

Thomas har været ansat i virksomheden siden 2005, og inden det har han haft både periodiske- og deltidsansættelser i firmaet. Generationsskiftet blev gennemført i 2009, da Thomas sammen med hans bror, Kristian Bagger, overtog ejerskabet af virksomheden. 

 

Uddannelse & militærtjeneste:

Thomas er uddannet maskinarbejder på Danfoss og senere uddannet låsesmed, samt har en merkonomuddannelse i Ledelse & HR.

Han har været aktiv på arbejdsmarkedet siden han blot var 12 år gammel, hvor han startede som cykelbud hos en grønthandler, og har derudover været soldat i Hæren og i Hjemmeværnet. Thomas har været tjenestegørende i Ingeniør- og Gardehusarregimentet. Under hans tid i Hæren har han haft to udsendelser til blandt andet Jugoslavien.

I forbindelse med hans indtræden i Bagger Låse & Alarm og den hurtige udvikling, som virksomheden har gennemgået siden 1975, er Thomas blevet forsikringsgodkendt inden for mekanisk sikring, herunder områderne godkendte låseenheder, pengeskabe, sikringsgitre og nøglebokse.

Han har ydermere tilegnet sig en certificering på brandområdet inden for ABV-T (Termisk Brandventilation) og er personcertificeret på ABA-anlæg.

 

Aktiv rolle i lokalområdet:

Thomas har altid udvist stor interesse for beskæftigelsesområdet, virksomhedsindsatser og uddannelse af elever og lærlinge, hvorfor han i en længere periode har været Bestyrelsesmedlem for Slagelse Erhvervsråd, og Næstformand for Lokalt Arbejdsmarkedsråd i Slagelse Kommune.

Her er det i særlig grad beskæftigelsespolitikken samt erhvervslivets adgang til kvalificeret arbejdskraft, der er et fokusområde, som ligger Thomas nært. Ligeledes er Thomas valgt som bankrådsmedlem i Spar Nord Slagelse siden 2017.

 

Kontakt Thomas Bagger her
Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst