Abus låse

ABUS Låse & SikringsprodukterABUS – øger sikkerheden på flere niveauer

ABUS er et anerkendt og internationalt brand, der har som hovedvision at øge sikkerheden i flere af livets aspekter.

ABUS ønsker at være en bidragende faktor, når det kommer til at beskytte både liv, hjem og værdigenstande. Dette gør de gennem flere forskellige former for simple låse og mere komplekse låsesystemer, der hver især bidrager til en større sikkerhed – ikke blot i privaten, men også på farten og i større virksomheder og erhverv.

 

ABUS Hængelåse

 

ABUS Låsesystem

 

ABUS Vinduessikring

 

Fleksible løsninger til ethvert behov

ABUS producerer mekaniske og elektroniske låsesystemer til både boliger, virksomheder samt cykler og motorcykler, så du kan føle dig tryg og sikker i både dit hjem, på job og på vej mellem hjem og job.

Med et låsesystem fra ABUS får du kvalitetshåndværk og fleksible løsninger, der er udviklet og skabt i nær kontakt med kunderne.

Vitess serien er især populær blandt erhverv, institutioner og boligforeninger samt private boligejere, der ønsker at skrue ekstra op for sikkerheden. Låsesystemet er sikret mod ulovlig kopiering og dirkning, hvilket er ensbetydende med et yderst højt sikkerhedsniveau, og der kan laves fleksible løsninger.

 

+ Oplev historien om Abus

 

Kontakt os for Abus rådgivning og tilbud

Vi tilbyder altid rådgivning om ABUS og vi deler med glæde ud af vores erfaring, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning. Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på bagger@bagger-laase.dk.

Spørg vores ekspert Thomas til råds

Skal vi tage en snak om ABUS mulighederne?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Mest populære løsninger fra Abus

Hængelåse

ABUS har et af verdens største udvalg af hængelåse.

Vi anbefaler ofte den meget populære 83 serie fra ABUS som bygger på patenteret teknologi, og hver enkelt hængelås i serien har sine unikke fordele og kvaliteter.

Alle låse har udskiftelige cylindere, hvilket betyder, at serien kan integreres i både eksisterende og nye låsesystemer. På de fleste ABUS hængelåse kan bøjlen desuden hurtigt skiftes.

På den måde får du mange anvendelsesmuligheder ud af den enkelte hængelås, da bøjlerne fås i varierende højder og materialer.

 

Låsesystem

I ABUS’ sortiment findes tre effektive låsesystemer til privat bolig, boligkomplekser og erhverv. Zolit serien henvender sig til private boligejere og består af patenterede intop nøgle-stopsystemer, der stopper nøglen i den rette position.

I Bravus serien er der skruet ekstra op for sikkerheden. Med højsikkerhedscylindre kan nøglen kun kopieres hos autoriserede forhandlere og kun mod fremvisning af dit personlige nøglekort.

Den dirkesikrede Vitess serie er velegnet til boliger og erhverv som ønsker en yderst fleksibel løsning med højt sikkerhedsniveau. Længere nede på siden kan du læse mere om Vitess.

 

Vinduessikring

Vinduer er ofte indbrudstyvens fortrukne indgang til dit hjem, da de ofte er nemmere at bryde op end yderdøre. Der er ingen grund til at forsømme vinduessikringen, da det faktisk er den billigste og mest simple måde at sikre din bolig eller sommerhus mod ubudne gæster.

ABUS kender vigtigheden i grundig vinduessikring, og de har derfor skabt en effektiv serie af vinduessikring, der gør livet surt for indbrudstyven.

I sortimentet finder du flere forskellige løsninger med hver deres kvaliteter, herunder vindueslås med nøgle, talkode, glassikring, haspe og stormkrog, bagkantssikring eller vinduesgitter.

 

Spørg vores eksperter om Abus ➜

 

Vitess låsesystemet

ABUS Vitess låsesystem

Vitess låsesystemet er meget populær, fordi at låsesystemet er dirkesikret. Låsen er udstyret med Intop-nøglestopsystemet, hvilket betyder, at en tyv med en falsk nøgle ikke kan få cylinderen låst op.

Nøglerne til ABUS Vitess krummer en smule, hvilket øger sikkerheden markant. Det høje sikkerhedsniveau garanteres også af, at Vitess er et låsesystem, der er patenteret fremtil 2034. Det betyder, at systemet sikres mod ulovlig kopiering. På den måde garanteres den høje sikkerhed.

ABUS Vitess henvender sig til dig, der ønsker en højsikret løsning, hvor der er mulighed for at lave fleksible systemer. Når du vælger en Vitess-løsning, er der rig mulighed for at tilpasse systemet, så det opfylder dine krav til sikkerhed. Vælg f.eks. mellem 9 forskellige cylindertyper og varierende nøgleniveauer.

Vi rådgiver dig gerne til den bedste sikkerhedsløsning - træf os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

Instop-systemet sørger for uautoriseret kopiering

 

Abus Vitess låsecylinder og nøgle

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst