Abus låse

ABUSABUS – øger sikkerheden på flere niveauer

ABUS er et anerkendt og internationalt brand, der har som hovedvision at øge sikkerheden i flere af livets aspekter. ABUS ønsker at være en bidragende faktor, når det kommer til at beskytte både liv, hjem og værdigenstande. Dette gør de gennem flere forskellige former for låsesystemer, der hver især bidrager til en større sikkerhed – ikke blot i privaten, men også på farten og i større virksomheder og erhverv.

Fleksible og skræddersyede løsninger og professionel rådgivning er en del af de vigtigste visioner bag brandet, der altid leverer produkter af den højeste kvalitet.

 

+ OPLEV HISTORIEN OM ABUS

 

Fleksible løsninger til et hvert behov

ABUS producerer mekaniske og elektroniske låsesystemer til både boliger, virksomheder samt cykler og motorcykler, så du kan føle dig tryg og sikker i både dit hjem, på job og på vej mellem hjem og job.

Med et låsesystem fra ABUS får du kvalitetshåndværk og fleksible løsninger, der er udviklet og skabt i nær kontakt med kunderne.

I ABUS’ sortiment findes der flere forskellige serier, der henvender sig til forskellige behov, og ABUS er eksperter i at levere intelligente låsesystemer med sikkerheden i top til både private og erhverv.

Vitess serien er især populær blandt erhverv, institutioner og boligforeninger samt private boligejere, der ønsker at skrue ekstra op for sikkerheden. Låsesystemet er sikret mod ulovlig kopiering og dirkning, hvilket er ensbetydende med et yderst højt sikkerhedsniveau, og der kan laves fleksible løsninger.

 

Kontakt os for Abus rådgivning og tilbud

Vi tilbyder altid rådgivning om ABUS og vi deler med glæde ud af vores erfaring, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning. Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på mail bagger@bagger-laase.dk.

Kontakt os og forhør dig om ABUS

MEST POPULÆRE LØSNINGER FRA ABUS

Abus hængelås

ABUS har et verdens største udvalg af hængelåse.

Den meget populære 83 serie fra ABUS bygger på patenteret teknologi, og hver enkelt hængelås i serien har sine unikke fordele og kvaliteter.

Alle låse har udskiftelige cylindere, hvilket betyder, at serien kan integreres i både eksisterende og nye låsesystemer. På de fleste hængelåse kan bøjlen desuden skiftes nemt og hurtigt.

På den måde får du mange anvendelsesmuligheder ud af den enkelte hængelås, da bøjlerne fås i varierende højder og materialer.

Se hele vores udvalg af hængelåse her.

Abus Låsesystem

I ABUS’ sortiment findes tre effektive låsesystemer til privat bolig, boligkomplekser og erhverv. Zolit serien henvender sig til private boligejere og består af patenterede intop nøgle-stopsystemer, der stopper nøglen i den rette position.

I Bravus serien er der skruet ekstra op for sikkerheden. Med højsikkerhedscylindre kan nøglen kun kopieres hos autoriserede forhandler og kun mod fremvisning af dit personlige nøglekort.

Den dirkesikrede Vitess serie er velegnet til boligkomplekser og erhverv og er en yderst fleksibel løsning til dem, der kræver et højt sikkerhedsniveau.

Se hele vores udvalg af låsesystemer her.

Abus vinduessikring

Vinduer er ofte indbrudstyvens fortrukne indgang til dit hjem, da de ofte er nemmere at bryde op end yderdøre. Der er ingen grund til at forsømme vinduessikringen, da det faktisk er den billigste og mest simple måde at sikre din bolig eller sommerhus mod ubudne gæster.

ABUS kender vigtigheden i grundig vinduessikring, og de har derfor skabt en effektiv serie af vinduessikring, der gør livet surt for indbrudstyven. I sortimentet finder du flere forskellige løsninger med hver deres kvaliteter, herunder vindueslås med nøgle, vindueslås med talkode, glassikring, haspe og stormkrog, bagkantssikring, vinduesgitter og vindueslås til plastvinduer.

Se hele vores udvalg af vinduessikring her.

 

VI HJÆLPER MED ALLE ABUS LØSNINGER - TLF. 70 20 21 12

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst