Abus låse

ABUSABUS – øger sikkerheden på flere niveauer

ABUS er et anerkendt og internationalt brand, der har som hovedvision at øge sikkerheden i flere af livets aspekter.

ABUS ønsker at være en bidragende faktor, når det kommer til at beskytte både liv, hjem og værdigenstande. Dette gør de gennem flere forskellige former for låsesystemer, der hver især bidrager til en større sikkerhed – ikke blot i privaten, men også på farten og i større virksomheder og erhverv.

Fleksible og skræddersyede løsninger og professionel rådgivning er en del af de vigtigste visioner bag brandet, der altid leverer produkter af den højeste kvalitet.

 

ABUS Hængelåse

ABUS Låsesystem

ABUS Vinduessikring

 

Fleksible løsninger til ethvert behov

ABUS producerer mekaniske og elektroniske låsesystemer til både boliger, virksomheder samt cykler og motorcykler, så du kan føle dig tryg og sikker i både dit hjem, på job og på vej mellem hjem og job.

Med et låsesystem fra ABUS får du kvalitetshåndværk og fleksible løsninger, der er udviklet og skabt i nær kontakt med kunderne.

I ABUS’ sortiment findes der flere forskellige serier, der henvender sig til forskellige behov, og ABUS er eksperter i at levere intelligente låsesystemer med sikkerheden i top til både private og erhverv.

Vitess serien er især populær blandt erhverv, institutioner og boligforeninger samt private boligejere, der ønsker at skrue ekstra op for sikkerheden. Låsesystemet er sikret mod ulovlig kopiering og dirkning, hvilket er ensbetydende med et yderst højt sikkerhedsniveau, og der kan laves fleksible løsninger.

 

+ OPLEV HISTORIEN OM ABUS

 

Kontakt os for Abus rådgivning og tilbud

Vi tilbyder altid rådgivning om ABUS og vi deler med glæde ud af vores erfaring, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning. Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på bagger@bagger-laase.dk.

Kontakt os og forhør dig om ABUS

MEST POPULÆRE LØSNINGER FRA ABUS

Hængelåse

ABUS har et af verdens største udvalg af hængelåse.

Vi anbefaler ofte den meget populære 83 serie fra ABUS som bygger på patenteret teknologi, og hver enkelt hængelås i serien har sine unikke fordele og kvaliteter.

Alle låse har udskiftelige cylindere, hvilket betyder, at serien kan integreres i både eksisterende og nye låsesystemer. På de fleste ABUS hængelåse kan bøjlen desuden hurtigt skiftes.

På den måde får du mange anvendelsesmuligheder ud af den enkelte hængelås, da bøjlerne fås i varierende højder og materialer.

 

Låsesystem

I ABUS’ sortiment findes tre effektive låsesystemer til privat bolig, boligkomplekser og erhverv. Zolit serien henvender sig til private boligejere og består af patenterede intop nøgle-stopsystemer, der stopper nøglen i den rette position.

I Bravus serien er der skruet ekstra op for sikkerheden. Med højsikkerhedscylindre kan nøglen kun kopieres hos autoriserede forhandlere og kun mod fremvisning af dit personlige nøglekort.

Den dirkesikrede Vitess serie er velegnet til boliger og erhverv som ønsker en yderst fleksibel løsning med højt sikkerhedsniveau. Længere nede på siden kan du læse mere om Vitess.

 

Vinduessikring

Vinduer er ofte indbrudstyvens fortrukne indgang til dit hjem, da de ofte er nemmere at bryde op end yderdøre. Der er ingen grund til at forsømme vinduessikringen, da det faktisk er den billigste og mest simple måde at sikre din bolig eller sommerhus mod ubudne gæster.

ABUS kender vigtigheden i grundig vinduessikring, og de har derfor skabt en effektiv serie af vinduessikring, der gør livet surt for indbrudstyven.

I sortimentet finder du flere forskellige løsninger med hver deres kvaliteter, herunder vindueslås med nøgle, talkode, glassikring, haspe og stormkrog, bagkantssikring eller vinduesgitter.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ABUS ➜ 

 

Vitess låsesystemet

ABUS Vitess låsesystem

Vitess låsesystemet er meget populær, fordi at låsesystemet er dirkesikret. Låsen er udstyret med Intop-nøglestopsystemet, hvilket betyder, at en tyv med en falsk nøgle ikke kan få cylinderen låst op.

Nøglerne til ABUS Vitess krummer en smule, hvilket øger sikkerheden markant. Det høje sikkerhedsniveau garanteres også af, at Vitess er et låsesystem, der er patenteret fremtil 2034. Det betyder, at systemet sikres mod ulovlig kopiering. På den måde garanteres den høje sikkerhed.

ABUS Vitess henvender sig til dig, der ønsker en højsikret løsning, hvor der er mulighed for at lave fleksible systemer. Når du vælger en Vitess-løsning, er der rig mulighed for at tilpasse systemet, så det opfylder dine krav til sikkerhed. Vælg f.eks. mellem 9 forskellige cylindertyper og varierende nøgleniveauer.

Vi rådgiver dig gerne til den bedste sikkerhedsløsning - træf os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

Instop-systemet sørger for uautoriseret kopiering

 

Abus Vitess låsecylinder og nøgle

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst