DORMA PRODUKTERADGANGSLØSNINGER MED HØJ SIKKERHED

DORMA leverer adgangstjenester og adgangsløsninger i verdensklasse med unikke funktioner og en kvalitet, der vil leve op til markedets høje standarder i mange år.

DORMA er kendte for deres enestående adgangsløsninger inden for dørautomatik og dørlukning, og leverer bl.a. låsesystemer, dørbeslag, dørlukkere, låsekasser og flugtvejssystemer.

Som en global anerkendt producent af adgangsløsninger til både private hjem og erhvervssektoren er DORMA eksperter i at levere løsninger i enhver størrelse, der virker hver eneste gang. Som bruger af DORMA produkter kan du nyde godt af høj serviceniveau, sikkerhed og komfort i absolut bedste kvalitet.

 

 + OPLEV HISTORIEN OM DORMA

  

FUNKTIONELT DESIGN OG BRUGERVENLIGT

Vi tilbyder et omfattende DORMA-produktsortiment inden for både dørlukkere, greb, beslag og automatik til hængslede døre og skydedøre. Med velkendt, tysk kvalitet leverer DORMA alle løsninger med fokus på brugertilpasning og effektivitet. Alle i tidløst, funktionelt design. Så uanset, hvilken dørløsning du har, så kan du finde et DORMA-system, der kan betjene den.

Har du spørgsmål til, hvordan dine daglige arbejdsgange kan forbedres med DORMA, er du yderst velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 for at modtage personlig rådgivning. Du er desuden velkommen til at skrive på bagger@bagger-laase.dk for at modtage et uforpligtende tilbud.

POPULÆRE SERIER FRA DORMA

Dorma TS 93

DORMA TS 93 serien er et moderne dørlukkersystem, der giver dig mulighed for at forbinde forskellige moduler, så du kan imødekomme alle behov. Med sin unikke hjerteformede akselteknik sikrer TS 93 serien intelligent og bekvem adgang i alle typer lokaler.

Modellen tilbyder også åbningsbremse og lukkeforsinkelse, som giver en professionel integration. TS 93 findes til både enkelt- og dobbelt-fløjede døre og branddøre i styrke EN 2-5 og EN 5-7. Den brede anvendelsesmulighed gør DORMA TS 92 serien yderst velegnet til alle, der ønsker et pålideligt lukkesystem, hvor høj sikkerhed er en naturlig del af produktet. 

 

DORMA RS8

Det anerkendte RS-8 låsesystem fra DORMA er et ideelt låsesystem med det højeste sikkerhedsniveau, du kan opnå inden for låsesystemer. Med et patent, som løber helt frem til år 2023, er du sikret mod nøglekopiering langt ud i fremtiden, hvilket giver høj komfort og tryghed.

Med hele 8 aksial stiftkanaler i to linjer samt 3 forskudte kontrolspor opnås helt nye beskyttelses- og sikkerhedskrav. Derudover ligger nøglens sidebjælke i RS-8 systemet, hvilket gør nøglen ekstra modstandsdygtig overfor brud. RS-8 er velegnet til komplekse og store låsesystemer i alle slags bygninger som hoteller, domiciler, kulturhuse, museer og private hjem.

 

DORMA ED 100 / ED 250

Teknikken i DORMA ED 100 / ED 250 udgør en nyere generation af automatik til hængslede døre. Ved hjælp af motorkraft sørger ED 100 / ED 250 serien for at døren selv åbner og lukker efter behov. Serien er specielt velegnet til yderdøre, da ED automatikken kan overvåge vindbelastningen og holde den korrekte værdi, hvilket sikrer let adgang for alle.

ED 100 og ED 250 er desuden konstrueret med naturlig mulighed for opgradering og udbygning, hvis dine behov eller markedets standarder ændres. Systemet er også godkendt til branddøre og er særdeles støjsvag for sine omgivelser. DORMA ED 100 / ED 250 er dørautomatik, der ikke bliver forældet.

 

VI HJÆLPER MED ALLE DORMA SERIER - TLF. 70 20 21 12

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst