Dorma dørpumpe

Dormakaba Dørautomatik (Tidligere Dorma)DORMA & Kaba bliver til dormakaba

Mange kender og omtaler stadig det tyske brand DORMA, men DORMA fusionerede faktisk med det schweiziske sikringsfirma Kaba og blev til 'Dormakaba' i 2016. Det betyder at Dormakaba i dag er til stede i over 130 lande og er et af verdens største sikringsaktører.

Selskabet tilbyder naturligvis stadig adgangstjenester og adgangsløsninger i verdensklasse med unikke funktioner og en kvalitet, der vil leve op til markedets høje krav i mange år.

Dormakaba er specielt kendte for deres enestående adgangsløsninger inden for dørautomatik og dørlukning, og leverer bl.a. 

Med over 45 års erfaring som Danmarks største sikringsvirksomhed, har vi hjulpet mange private og forskellige type virksomheder med installation og service af Dormakaba produkter.

 

 + OPLEV HISTORIEN OM Dormakaba

  

FUNKTIONELT DESIGN OG BRUGERVENLIGT

Vi tilbyder et omfattende Dormakaba-produktsortiment inden for både dørlukkere, dørgreb, dørbeslag eller automatik til hængslede døre og skydedøre. Med velkendt, tysk kvalitet leverer Dormakaba alle løsninger med fokus på brugertilpasning og effektivitet - alle i tidløst og funktionelt design. Uanset hvilken dørløsning du har, så kan du finde et Dormakaba-system, der kan betjene den.

Har du spørgsmål til, hvordan dine daglige arbejdsgange kan forbedres med Dormakaba, er du yderst velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 for at modtage personlig rådgivning. Du er også velkommen til at skrive på bagger@bagger-laase.dk og vi giver altid et uforpligtende tilbud.

POPULÆRE SERIER FRA DORMAKABA

Dorma TS 93

DORMA TS 93 serien er et moderne dørlukkersystem, der giver dig mulighed for at forbinde forskellige moduler, så du kan imødekomme alle behov. Med sin unikke hjerteformede akselteknik sikrer TS 93 serien intelligent og bekvem adgang i alle typer lokaler.

Modellen tilbyder også åbningsbremse og lukkeforsinkelse, som giver en professionel integration. Serien TS 93 findes til både enkelt- og dobbelt-fløjede døre og branddøre i styrke EN 2-5 og EN 5-7. Den brede anvendelsesmulighed gør DORMA TS 92 serien yderst velegnet til alle typer virksomheder, der ønsker et pålideligt lukkesystem, hvor høj sikkerhed er en naturlig del af produktet. 

 

DORMA RS8

Det anerkendte RS-8 låsesystem fra DORMA er et ideelt låsesystem med det højeste sikkerhedsniveau, du kan opnå inden for låsesystemer. Med et patent, som løber helt frem til år 2023, er du sikret mod nøglekopiering langt ud i fremtiden, hvilket giver høj komfort og tryghed.

Med hele 8 aksial stiftkanaler i to linjer samt 3 forskudte kontrolspor opnås helt nye beskyttelses- og sikkerhedskrav. Derudover ligger nøglens sidebjælke i RS-8 systemet, hvilket gør nøglen ekstra modstandsdygtig overfor brud. RS-8 er velegnet til komplekse og store låsesystemer i alle slags bygninger som hoteller, kulturhuse, museer og private hjem.

 

DORMA ED 100 / ED 250

Teknikken i DORMA ED 100 / ED 250 udgør en nyere generation af automatik til hængslede døre. Ved hjælp af motorkraft sørger ED 100 / ED 250 serien for at døren selv åbner og lukker efter behov. Serien er specielt velegnet til yderdøre, da ED automatikken kan overvåge vindbelastningen og holde den korrekte værdi, hvilket sikrer let adgang for alle.

ED 100 og ED 250 er desuden konstrueret med naturlig mulighed for opgradering og udbygning, hvis dine behov eller markedets standarder ændres. Systemet er også godkendt til branddøre og er særdeles støjsvag for sine omgivelser. DORMA ED 100 / ED 250 er dørautomatik, der ikke bliver forældet.

 

SPØRG VORES EKSPERTER OM DORMA ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst