Dorma dørpumpe

Dormakaba Dørautomatik (Tidligere Dorma)DORMA & Kaba bliver til dormakaba

Mange kender og omtaler stadig det tyske brand DORMA, men DORMA fusionerede faktisk med det schweiziske sikringsfirma Kaba og blev til 'Dormakaba' i 2016. Det betyder at Dormakaba i dag er til stede i over 130 lande og er et af verdens største sikringsaktører.

Selskabet tilbyder naturligvis stadig adgangsløsninger i verdensklasse med unikke funktioner og en kvalitet, der vil leve op til markedets høje krav i mange år.

Dormakaba er specielt kendte for deres enestående adgangstjenester inden for dørautomatik og dørlukning, og leverer bl.a. 

Med over 45 års erfaring som Danmarks største sikringsvirksomhed, har vi hjulpet private og mange forskellige type virksomheder med installation og service af Dormakaba produkter.

 

 + Oplev historien om Dormakaba

Få mere rådgivning om Dormakaba ➜

  

Funktionelt design og brugervenligt

Vi tilbyder et omfattende Dormakaba-produktsortiment inden for både dørlukkere, dørgreb, dørbeslag eller automatik til hængslede døre og skydedøre. Med velkendt tysk kvalitet leverer Dormakaba alle løsninger med fokus på brugertilpasning og effektivitet - alle i tidløst og funktionelt design.

Uanset hvilken dørløsning du har, så kan du finde et Dormakaba-system, der kan betjene den.

Har du spørgsmål til, hvordan dine daglige arbejdsgange kan forbedres med Dormakaba, er du yderst velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 for at modtage personlig rådgivning. Du er også velkommen til at skrive på bagger@bagger-laase.dk og vi giver altid et uforpligtende tilbud.

Spørg vores ekspert Martin

Skal vi tage en snak om Dormakaba produkter?

Martin Schrøder

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Martin Schrøder Profilbillede

Populære serier fra Dormakaba

Dorma TS 93

DORMA TS 93 serien er et moderne dørlukkersystem, der giver dig mulighed for at forbinde forskellige moduler, så du kan imødekomme alle behov. Med sin unikke hjerteformede akselteknik sikrer TS 93 serien intelligent og bekvem adgang i alle typer lokaler.

Modellen tilbyder også åbningsbremse og lukkeforsinkelse, som giver en professionel integration. Serien TS 93 findes til både enkelt- og dobbelt-fløjede døre og branddøre i styrke EN 2-5 og EN 5-7. Den brede anvendelsesmulighed gør DORMA TS 92 serien yderst velegnet til alle typer virksomheder, der ønsker et pålideligt lukkesystem, hvor høj sikkerhed er en naturlig del af produktet. 

 

DORMA RS8

Det anerkendte RS-8 låsesystem fra DORMA er et ideelt låsesystem med det højeste sikkerhedsniveau, du kan opnå inden for låsesystemer. Med et patent, som løber helt frem til år 2023, er du sikret mod nøglekopiering langt ud i fremtiden, hvilket giver høj komfort og tryghed.

Med hele 8 aksial stiftkanaler i to linjer samt 3 forskudte kontrolspor opnås helt nye beskyttelses- og sikkerhedskrav. Derudover ligger nøglens sidebjælke i RS-8 systemet, hvilket gør nøglen ekstra modstandsdygtig overfor brud. RS-8 er velegnet til komplekse og store låsesystemer i alle slags bygninger som hoteller, kulturhuse, museer og private hjem.

 

DORMA ED 100 / ED 250

Teknikken i DORMA ED 100 / ED 250 udgør en nyere generation af automatik til hængslede døre. Ved hjælp af motorkraft sørger ED 100 / ED 250 serien for at døren selv åbner og lukker efter behov. Serien er specielt velegnet til yderdøre, da ED automatikken kan overvåge vindbelastningen og holde den korrekte værdi, hvilket sikrer let adgang for alle.

ED 100 og ED 250 er desuden konstrueret med naturlig mulighed for opgradering og udbygning, hvis dine behov eller markedets standarder ændres. Systemet er også godkendt til branddøre og er særdeles støjsvag for sine omgivelser. DORMA ED 100 / ED 250 er dørautomatik, der ikke bliver forældet.

 

Spørg vores eksperter ➜

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst