GEZE dørautomatik og dørpumper

GEZE DørautomatikGEZE er fremtidens dørautomatik & dørlukkere

Med dørautomatik fra GEZE kan du nemt byde kunderne eller medarbejderne velkommen til din butik eller virksomhed.

Dørautomatik og dørlukkere fra GEZE skaber glidende gennemgange og kan forbedre dine arbejdsgange effektivt eller bidrage til et mere flydende butiksmiljø. GEZE tilbyder nogle af de bedste produkter på markedet, og fremstiller desuden også løsninger efter behov og mål.

 

GEZE dørautomatik

GEZE dørlukker

GEZE glideskinner

 

GEZE giver effektivt og glidende miljø

Automatiske svingdøre, skydedøre og karruseldøre - GEZE tilbyder en bred vifte af automatiske dørsystemer.

Med disse effektive løsninger skabes ikke blot et glidende ind- og udgangssystem, men kan også medføre mærkbart økonomiske besparelser på varmeregningen. Døren åbner og lukker nemlig kun når den er i brug, hvorfor den aldrig vil være på klem eller stå u-lukket hen. 

 

Har du tænkt over de økonomiske besparelser dørautomatik kan medføre?

 

Produkter fra GEZE kan bl.a. aktiveres via bevægelsescensorer samt manuel kontakt. Systemet kan desuden indgå i bygningens erhvervsalarm, og optimerer herigennem muligheden for udgange i tilfælde af brandalarm eller lignende.

Alle produkter fra GEZE kan styres via GEZEconnects, der bruger Bluetooth-forbindelser. Herved opnår du hurtig og effektiv kontrol over alle systemer.

 

+ Oplev historien om GEZE

Få mere rådgivning om GEZE ➜

 

Kontakt os i dag

Vi tilbyder regelmæssig tilpasning og justering af din dørautomatik eller dørlukning. Det er nødvendigt, når temperaturen ændrer sig, eller hvis du blot får andre behov.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller ved at sende en e-mail til bagger@bagger-laase.dk for et uforpligtende tilbud på GEZE produkter eller andre dørautomatik løsninger.

Spørg vores ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om GEZE mulighederne?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Populære løsninger fra GEZE

GEZE dørautomatik

I GEZEs serier, TSA, Slimdrive og ECturn samt PowerTurn kan du finde markedets bedste systemer til effektiv dørautomatik.

Disse sidehængte dørsystemer gør dine daglige arbejdsgange glidende, og sikrer hurtig og effektiv omgang i bygningen. De findes i forskellige størrelser til forskellige dørstørrelser, og har desuden forskellige designs. Systemerne kan klare intens trafik, og kan desuden tilbydes med og uden smart-swing, røgdetektor samt i lydløse udgaver.

GEZE dørautomatik kan desuden installeres på både lette og tunge døre. Vi har indgående kendskab til produkterne, og tilbyder gerne rådgivning og konsulentbesøg i forbindelse med valg af alt dørautomatik.

 

GEZE dørlukker

Med en dørlukker fra GEZE kan du gøre daglige arbejdsgange hurtigere. Dørlukning fjerner risikoen for menneskelige fejl, og garanterer, at døren lukkes helt hver gang. Det medfører en række sikkerhedsmæssige fordele, og mindsker desuden dine udgifter til varme.

En effektiv dørlukker er stabil, pålidelig og indgår naturligt i dagligdagen. Derfor kræver en dørlukker desuden kyndig installation, så dørens timing passer til dit behov. Vi tilbyder GEZEs mest populære serier, TS 1500 G, TS 3000 V og TS 5000.

De kommer f.eks. med elektromekanisk fasthold, friløbsfunktion og røgmelder - så indgår GEZE dørlukkere effektivt i dine arbejdsgange.

 

GEZE glideskinner

GEZE tilbyder både systemer med gulvdørlukning og friløbsdørlukning. De fleksible glideskinner, der medfølger friløbsdørlukkere, integrerer desuden mekanisk dørvælger og lukkesystemer med mange specifikke indstillingsmuligheder. Disse glideskinner lader døren lukke i en naturlig levering.

Alle GEZE glideskinner har godkendelse fra det tyske institut for byggeteknik, DIBt. Gulvdørlukkere er visuelt diskrete, og styrer den automatiske dørlukning fra gulvet. Det gør systemet anonymt, men ikke mindre effektivt.

Dette er en yderst velegnet løsning til 1- og 2-fløjede døre uden hængsler. Både friløbs- og gulvdørlukning indgår problemfrit i enhver hverdag.

 

Spørg vores eksperter om GEZE ➜

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst