GEZE dørautomatik og dørpumper

GEZE DørautomatikGEZE er højkvalitets løsninger til døre og vinduer

Dørautomatik fra GEZE gør det let, at byde kunder og medarbejder professionelt velkommen til din virksomhed eller butik.

GEZE producerer førsteklasses dørautomatik og dørlukkere, der sikrer glidende gennemgange, som vil gøre arbejdsgangene mere effektive og bidrage til et mere flydende butiks- og kontormiljø. Samtidigt kan der tilbydes speciallavede løsninger efter specifikke behov og mål. 

Som officiel GEZE forhandler hjælper vi med alle løsninger fra GEZE, men de mest populære produkter er inden for:

 

GEZE dørautomatik

 

GEZE dørlukker

 

GEZE glideskinner

 

 

GEZE giver et mere effektivt og glidende adgangsmiljø

GEZE tilbyder en bred vifte af automatiske dørsystemer, som f.eks. automatiske svingdøre, skydedøre, karusseldøre, og løsninger til vinduer. Du kan derfor skabe et komplet automatiseret adgangsmiljø med løsninger fra GEZE.

Med disse løsninger skabes ikke blot et glidende ind- og udgangssystem, men kan også medføre mærkbart økonomiske besparelser på varmeregningen. Døre og vinduer åbner og lukker nemlig kun når de er i brug, hvorfor de aldrig vil være på klem eller stå u-lukket hen.

 

Dørautomatik fra GEZE

 

GEZE kan sammenkobles til andre sikkerhedssystemer

GEZE kan desuden indgå i bygningens erhvervsalarm, og optimerer herigennem muligheden for udgange i tilfælde af brandalarm eller lignende.

Derudover indeholder løsningerne fra GEZE en række sikkerhedsfunktioner såsom nødåbningssystemer, brandsikrings anordninger og adgangskontrol, og det kan derfor let integreres med andre sikkerhedssystemer.  

Alle produkter fra GEZE kan styres via GEZEconnects, der bruger Bluetooth-forbindelse. Herved opnår du hurtig og effektiv kontrol over alle systemer.

 

+ Oplev historien om GEZE

Få mere rådgivning om GEZE ➜

 

Kontakt os i dag

Vi tilbyder salg af alle GEZE løsninger, men tilbyder også regelmæssig tilpasning og justering af din GEZE dørautomatik eller dørlukkere. Det er nemlig nødvendigt, når f.eks. temperaturen ændrer sig.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk for et uforpligtende tilbud på GEZE produkter eller andre dørautomatik løsninger.

Spørg vores ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om GEZE mulighederne?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Populære løsninger fra GEZE

GEZE dørautomaik

 

Dørautomatik som tager højde for alle typer døre og behov

I GEZEs dørautomatik serier; TSA, Slimdrive, ECturn og PowerTurn, finder du nogle af markedets bedste løsninger til effektiv dørautomatik.

Disse sidehængte dørsystemer findes i forskellige størrelser til forskellige dørstørrelser, og har desuden forskellige design-muligheder.

Systemerne kan klare intens trafik, og kan desuden tilbydes med og uden smart-swing, røgdetektor og med mulighed for lydløse udgaver. GEZE dørautomatik kan desuden installeres på både lette og tunge døre.

Vi har mange års kendskab til løsningerne, og tilbyder gerne rådgivning og konsulentbesøg i forbindelse med valg af alt dørautomatik.

 

GEZE dørlukker

 

Dørlukkere som giver højere sikkerhed og større besparelser

Med en dørlukker fra GEZE kan du gøre daglige arbejdsgange hurtigere.

Dørlukning fjerner risikoen for menneskelige fejl, og garanterer, at døren lukkes helt hver gang. Det medfører en række sikkerhedsmæssige fordele, og mindsker desuden dine udgifter til varme.

En effektiv dørlukker er stabil, pålidelig og indgår naturligt i dagligdagen. Derfor kræver en dørlukker kyndig installation, så dørens timing passer til dit behov. Vi tilbyder bl.a. GEZEs mest populære serier; 'TS 1500 G', 'TS 3000 V' og 'TS 5000'.

Disse produkter kommer f.eks. med elektromekanisk fasthold, friløbsfunktion og røgmelder.

 

GEZE glideskinner til dørlukker

 

Gennemtestede glideskinner fra GEZE

GEZE tilbyder både dørautomatik med gulvdørlukning og friløbsdørlukning. De fleksible glideskinner, der medfølger friløbsdørlukkere, integrerer desuden mekanisk dørvælger og lukkesystemer med mange specifikke indstillingsmuligheder. Disse glideskinner lader døren lukke i en naturlig levering.

Alle GEZE glideskinner har godkendelse fra det tyske institut for byggeteknik, DIBt. Gulvdørlukkere er visuelt diskrete, og styrer den automatiske dørlukning fra gulvet. Det gør systemet anonymt, men ikke mindre effektivt.

Dette er en yderst velegnet løsning til 1- og 2-fløjede døre uden hængsler. Både friløbs- og gulvdørlukning indgår problemfrit i enhver hverdag.

 

GEZE karruseldøre

 

Manuelle og automatiske karruseldøre

Karruseldøre af GEZE sørger for uforstyrret passage i et sikkert, komfortabelt og elegant design. GEZE tilbyder både automatiske og manuelle løsninger inden for karruseldøre, så du kan få en karruseldør, der matcher trafikniveauet i din bygning. 

En manuel karruseldør fra GEZE kan være det rigtige valg for jer, hvis I kun har lav eller moderat trafik i dagligdagen. Automatiske karruseldøre har nemlig til formål at hjælpe med at styre personstrømmen og reducere ventetiden ved indgangene, så hvis I ikke har alt for høj trafik, kan en manuel karruseldør sagtens leve op til jeres forventninger.

Derudover er en manuel karusseldør også billigere i drift, så det er værd at overveje. Vi rådgiver naturligvis gerne, om hvilken løsning der kan opfylde jeres behov bedst.

 

GEZE skydedøre

 

Stilfulde og pladseffektive skydedøre

Skydedøre fra GEZE er en støjsvag, pladseffektiv og stilet adgangsløsning til din bygning. GEZE tilbyder både manuelle og automatiske skydedøre, så du kan beslutte dig for, hvilken grad af komfort, du ønsker fra dine skydedøre.

GEZE udvikler til deres skydedørsløsninger deres egen skydebeslagssystemer, der sørger for, at dine skydedøre kører som smurt – både manuelle og automatiske. De automatiske skydedøre fra GEZE er et særligt populært produkt og anerkendt teknologi fra den tyske producent, da de ikke alene øger komforten og sikrer barrierefrie i jeres bygning, men også er handicapvenlige.

Det er et brugsbehov, man bestemt bør have in mente uanset, om man er en større eller mindre virksomhed.

 

GEZE vinduessystemer

 

Vinduessystemer til bedre ventilation og brandsikring

Blandt GEZEs store sortiment finder man også manuelle og automatiske ovenlysåbnere. De manuelle ovenlysåbnere gør det muligt at få frisk luft ind i rum og trappeopgange uden at gå på kompromis med sikkerheden, da ovenlysåbnerne sikrer en naturlig ventilation, selvom vinduet er lukket. Dertil er det muligt at automatisere ovenlysåbnerne via et elektrisk drev.  

Disse elektriske drev fra GEZE kaldes også åbnings- og låsedrev. Elektriske åbningsdrev fra GEZE gør det nemt at åbne og lukke vinduer, og de er dertil automatiseret med kæde- og spindeldrev, der fungerer som røg- og varmeafsugningsåbning i tilfælde af brand.

De fungerer derudover – ligesom ovenlysåbnerne – som et vinduesventilationssystem. Låsedrev fra GEZE er designet med henblik på at give vinduer mere holdekraft i forbindelse med skybrud, luftpres og andet og giver derudover et ekstra sikkerhedsniveau til din brandsikkerhed grundet deres automatisering.

 

GEZE forhandler Bagger

 

Andre muligheder fra GEZE

GEZE ActiveStop

 

GEZE ActiveStop: Mindre støj og større sikkerhed

Dørdæmpere fra GEZE er din vej til døre, der åbner og lukker sikkert og støjsvagt, og som med lethed kan holdes fastlåst i en åben position.

Dørdæmperne fra GEZE er udviklet med afsæt i teknologien 'GEZE ActiveStop', der fjerner enhver risiko for smækkende døre, fastklemte fingre og defekter i vægge og møbler fra døre, der åbnes ukontrolleret. Derudover er dørdæmperne praktisk talt usynlige og hjælper dig med at opretholde et større sikkerhedsniveau i din bygning.

GEZE ActiveStop-systemet kan integreres på langt de fleste døre, hvad end der er tale om døre af træ eller glas.

 

GEZE Cockpit

 

GEZE Cockpit: Et banebrydende bygningsautomationssystem

GEZE Cockpit er det første komplette bygningsuatomationssystem i verden for smarte døre, vinduer og sikkerhedsteknologi.

Systemet gør via smart software og et åbent interface det muligt for jeres dør- og vinduesteknologi at kommunikere med hinanden og giver derfor nye muligheder for bedre adgangskontrol og brandsikkerhed.

GEZE Cockpit sikrer med andre ord, at I kan programmere visse døre og vinduer til enten at lukke eller holdes åbne i forbindelse med brand – eller blot i forbindelse med regn eller stormvejr. Det er altså et uhyre moderne system, der som det første af sin slags giver helt nye muligheder for kommunikation mellem vigtige adgangsteknologier i jeres virksomhed.

 

GEZE selvlukkende døre

 

Selvlukkende døre: Sikkerhed og energibesparelse i én løsning

Selvlukkende døre kan virke som en moderne luksus, der har været let for længe om at ankomme, men det er ikke kun et spørgsmål om komfort, der afgør vigtigheden af selvlukkende døre.

GEZE udvikler selvlukkende døre, der bestemt er med til at øge komforten, men som først og fremmest kan være med til at redde liv i tilfælde af brand. Dørlukkere til branddøre skal kunne lukke selvstændigt for at stande brand i at gennemtrænge passager.

Udover at bidrage til øget brandsikkerhed, er der naturligvis en række andre fordele ved selvlukkende døre såsom energibesparelse, støjbeskyttelse og hygiejne.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst