iLOQ

ILOQ Låsesystem



Selvdrevet låsesystem uden batterier og kabler

Låsesystemer fra iLOQ er verdens første elektromekaniske låsesystemer, som er selvforsynende med hensyn til elektricitet. Dette gælder for S5, S10 og S50 serierne.

Strømmen til låsen bliver dannet, når nøglen indsættes og der dannes en kinetisk energi. Derved er der intet behov for batterier eller kabler, hvilket kan medføre både økonomiske og ressource besparelser. 

 iLOQ S5 Nøgle

 

Et låsesystem fra iLOQ leverer høj sikkerhed, fleksible kontrolmuligheder i forbindelse med adgangsrettigheder, samt lave omkostninger til vedligeholdelse. Ved køb af et iLOQ låsesystem består den samlet løsning af cylindre, nøglebrikker, software og programmeringsenheder.

 

iLOQ Nøgler

 

iLOQ cylindre

 

iLOQ Låse

 

Fordele ved et iLOQ låsesystem

 • Intet behov for batterier eller kabler ved installation
 • Passer til alle moderne låsekasser, uden tilpasninger
 • Lavere udgifter til vedligeholdelse af nøgler og låse
 • Stærk kryptering som er umulig at kopiere
 • Adgangslog for alle låse via brugervenligt software
 • Adgangsrettigheder ændres i realtid ved nye eller tabte nøgler
 • Cloudbaseret software med auto. opdatering og back-up

 

+ Sådan virker iLOQ nøglen

Få rådgivning om iLOQ ➜

 

Patenteret system med mange muligheder

Som den første og eneste af sin slags, giver iLOQ låsesystemet mulighed for 100% kontrol via det Cloud-baseret manager-software.

Programmeringsenheden og iLOQ S5 softwaren, tillader dig at reagere ganske hurtigt, hvis en nøgle mistes. Du kan samtidigt frit omprogrammere, slette i adgangsrettighederne eller indkode forudbestemte åbningstider på udvalgte døre. Herved opnår du fuld kontrol og sikkerhed i bygningen hele døgnet. 

 

iLOQ S5 Software

 

Kontakt vores eksperter for rådgivning

Vil du vide mere om, hvordan det selvforsynende elektromekaniske låsesystem fra iLOQ kan hjælpe dig til mere kontrol og højere sikkerhed, er du velkommen til at kontakte os på bagger@bagger-laase.dk eller på telefon 70 20 21 12

Besøg også gerne vores fysiske butikker i Slagelse, Ballerup, Kalundborg, Holbæk eller Ringsted, hvor vi ofte har forskellige iLOQ produkter udstillet. 

Spørg vores iLOQ ekspert Martin

Skal vi tage en snak om iLOQ mulighederne?

Martin Schrøder

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Martin Schrøder Profilbillede

iLOQ Systemdele

iLOQ Nøgler

Nøgler der indgår i iLOQ låsesystemet, er alle identiske i mekanikken.

Forskellen skabes gennem programmeringsenheden, der tillader at ændre adgangsrettighederne. iLOQ nøglerne adskiller sig fra andre elektromekaniske nøgler ved ikke at indeholde et batteri.

Elektriciteten skabes derimod ved kontakt med systemets cylinder, hvori de elektroniske forskelle i nøglerne er. Det gør nøglerne særdeles vedligeholdesfrie samt meget sikre. Nøglens kopibeskyttelse er sikret af elektronisk kryptering.

Nøglerne kan udstå vand, kulde og slid, men skulle du miste en nøgle, tillader låsessystemets software hurtigt at slette adgangsrettighederne for den pågældende nøgle.

 

iLOQ cylindre

Mekanik, elektronik og software - i iLOQs cylindre kombineres pålidelige teknologier, der sikrer robusthed, interaktion og fleksibilitet. Som en del af et iLOQ låsesystem, indgår disse cylindre som en vigtig komponent.

Mekanikken er ganske avanceret, og det elektroniske system leverer fuld kompatibilitet med systemets nøgler. Ønsker du at omprogrammere en eller flere cylindre, kan du hurtigt gøre dette med systemets software, samt programmeringsenheden.

Det samme gælder i forbindelse med fjernstyring, hvor det elektroniske system i cylinderen kan ændres via den tilhørende internetbaserede software. Med en cylinder fra iLOQ kan du desuden tilvælge en række forskellige tilbehørsmuligheder. Kontakt os for de mange muligheder.

 

Låse

Nøglerør, skabslåse eller hængelåse - iLOQ tilbyder en lang række låse, der leverer høj sikkerhed i forbindelse med sikring af døre, skabe eller andre typer indgange.

iLOQ låse tilbyder smarte funktioner, der ikke blot integrerer den enkelte lås i ejendommens komplette sikkerhed, men også tillader enkeltstående sikring og kontrol. iLOQ skabslåse fungerer eksempelvis på samme måde som cylindrene, da de selv genererer den nødvendige elektricitet.

iLOQ hængelåse registrerer hændelser ved åbning, og de tillader desuden også komplet adgangskontrol. Den populære iLOQ S50 serie er meget populær som hængelås, da den kan åbnes via mobiltelefonen.

 

iLOQ Serierne S5, S10 & S50

iLOQ S5 & S10: Selvdrevet elektronisk nøglesystem

Virksomheder kan med fordel integrere det innovative og yderst sikre iLOQ S5 låsesystem.

Det elektroniske S5 låsesystem er en opdateret version af iLOQ S10 som var det første i verden til at indsamle elektricitet, som skabes under nøgleindsættelsen, hvilket gør systemet helt selvdrevet. iLOQ S5 er derfor et system, der leverer særlig høj sikkerhed til bemærkelsesværdigt lave driftsomkostninger. 

Installation af iLOQ S5-serien er ganske nem, da systemet er kompatibelt med alle moderne europæiske låsekasser, og det kræver således ingen ændring af selve døren eller låsekassen.

 

+ Oplev iLOQ S5 serien

 

Hurtig administration gennem softwaresystem

iLOQ S5 systemet er cloud-baseret, og med softwaren 'iLOQ Manager' har du mulighed for at administrere alle brugernes adgangspunkter i realtid. Herved kan medarbejderes, såvel som gæsters, adgangsmuligheder begrænses, udvides eller fjernes øjeblikkeligt.

Systemet giver endvidere mulighed for at begrænse brugernes adgang til den relevante arbejdstid. Adgangsrettighederne kan deles remote, hvilket helt eliminerer behovet for koordinering og udlevering af nøgler (fysiske eller digitale). 

I iLOQ S5-serien findes cylinderlåse, skabslåse, hængelåse, foruden flere typer af batteriløse nøgler. Derudover medfølger en programmeringsenhed i serien, som bruges til effektiv omprogrammering af låsen eller nøgler.

Har du behov for effektiv tidsstyring og hændelseslog, findes endvidere tilbehørsudstyr, som giver brugeren mulighed for øget indsigt samt flere brugsfunktioner.

 

iLOQ S50: Nøglefri sikkerhed via mobilen

iLOQ S50 serien er en særlig velegnet løsning for virksomheder i bl.a. forsyningsindustrien, som skal håndtere en stor strøm af personer omkring værdifulde og udsatte elementer.

S50 serien leverer fuld kontrol over medarbejdernes adgangsmuligheder og bidrager endvidere til effektivisering og strømlining af virksomhedens logistik med nøglefri betjening. 

Serien eliminerer virksomhedens udgifter, der følger med tab og udskiftning af nøgler. Systemet hviler nemlig ikke på traditionelle fysiske nøgler, som ofte bliver væk, men S50 nøglesystemet er derimod operativt på smartphones gennem iLOQ S50-mobilappen. Den innovative løsning betyder altså:

 • Ingen nøgler
 • Ingen nøgleprogrammering
 • Ingen udskiftning af batterier i nøglesystemet
 • Intet besvær ved håndtering af de fysiske nøgler

iLOQ S10 S50

 

Indhent priser på iLOQ serier ➜

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst