iLOQ

ILOQ LåsesystemSelvdreven låsesystem uden batterier og kabler

Låsesystemer fra iLOQ er verdens første elektromekaniske låsesystem, som er selvforsynende med hensyn til elektricitet.

Strømmen til låsen bliver dannet, når nøglen indsættes og der dannes en kinetisk energi. Derved er der intet behov for batterier eller kabler, hvilket kan medføre både økonomiske og ressource besparelser. 

 ILOQ S5 Nøgle

 

Et låsesystem fra iLOQ leverer høj sikkerhed, fleksible kontrolmuligheder i forbindelse med adgangsrettigheder, samt lave omkostninger til vedligeholdelse. Ved køb af et iLOQ låsesystem består den samlet løsning af cylindre, nøglebrikker, software og programmeringsenheder.

 

ILOQ Nøgler

iLOQ cylindre

ILOQ Låse

 

Fordele ved et iLOQ låsesystem

 • Intet behov for batterier eller kabler ved installation
 • Passer til alle moderne låsekasser uden tilpasninger
 • Lavere udgifter til vedligeholdelse af nøgler og låse
 • Stærk kryptering som er umulig at kopiere
 • Mulighed for adgangslog for alle låse via brugervenligt software
 • Adgangsrettigheder kan ændres i realtid ved nye eller tabte nøgler
 • Cloudbaseret iLOQ software med automatiske opdatering og back-up

 

+ SÅDAN VIRKER iLOQ NØGLEN

 

Patenteret system med mange muligheder

Som den første og eneste af sin slags, giver iLOQ låsesystemet mulighed for 100% kontrol via det Cloud-baseret Manager-software.

Programmeringsenheden og iLOQ S5 softwaren, tillader dig at reagere ganske hurtigt, hvis en nøgle mistes. Du kan samtidigt frit omprogrammere, slette i adgangsrettighederne eller indkode forudbestemte åbningstider på udvalgte døre.

Herved opnår du fuld kontrol og sikkerhed i bygningen hele døgnet. 

 

iLOQ S5 Software

 

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om, hvordan det selvforsynende elektromekaniske låsesystem fra iLOQ kan hjælpe dig til mere kontrol og højere sikkerhed, er du velkommen til at kontakte os på bagger@bagger-laase.dk eller på telefon 70 20 21 12

Kontakt os og forhør dig om iLOQ

POPULÆRE LØSNINGER FRA ILOQ

Nøgler

Nøgler der indgår i iLOQ låsesystemet, er alle identiske i mekanikken. Forskellen skabes gennem programmeringsenheden, der tillader at ændre adgangsrettighederne. Disse nøgler adskiller sig fra andre elektromekaniske nøgler ved ikke at indeholde et batteri.

Elektriciteten skabes derimod ved kontakt med systemets cylinder, hvori de elektroniske forskelle i nøglerne er. Det gør nøglerne særdeles vedligeholdesfrie samt meget sikre. Nøglens kopibeskyttelse er sikret af elektronisk kryptering.

Nøglerne kan udstå vand, kulde og slid, men skulle du miste en nøgle, tillader låsessystemets software til iLOQ S5, hurtigt at slette adgangsrettighederne for den pågældende nøgle.

 

iLOQ cylindre

Mekanik, elektronik og software - i iLOQs cylindre kombineres pålidelige systemer, der sikrer robusthed, interaktion og fleksibilitet. Som en del af et omfattende låsesystem, indgår disse cylindre som en vigtig komponent.

Mekanikken er ganske avanceret, og det elektroniske system leverer fuld kompatibilitet med systemets nøgler. Ønsker du at omprogrammere en eller flere cylindre, kan du hurtigt gøre dette med systemets software, iLOQ S5, samt programmeringsenheden.

Det samme gælder i forbindelse med fjernstyring, hvor det elektroniske system i cylinderen kan ændres via den tilhørende internetbaserede software. Med en cylinder fra iLOQ kan du desuden tilvælge en række forskellige tilbehørsmuligheder.

 

Låse

Nøglerør, skabslåse eller hængelåse - iLOQ tilbyder en lang række låse, der leverer høj sikkerhed i forbindelse med sikring af døre, skabe eller andre typer indgange. 

iLOQ låse tilbyder smarte funktioner, der ikke blot integrerer den enkelte lås i ejendommens komplette sikkerhed, men også tillader enkeltstående sikring og kontrol. iLOQ skabslåse fungerer eksempelvis på samme måde som cylindrene, da de selv genererer den nødvendige elektricitet, hvilket er en ny banebrydende teknologi.

iLOQ hængelåse registrerer hændelser ved åbning, og de tillader desuden også komplet adgangskontrol. Den populære iLOQ S50 serie er meget populær som hængelås, da den kan åbnes via mobiltelefonen.

 

HAR DU SPØRGSMÅL OM ILOQ ➜ 

ILOQ SERIERNE S5 & S50

iLOQ S5 - selvdrevet elektronisk nøglesystem

Private hjem, uddannelsesinstitutioner, sundhedspleje samt offentlige bygninger af flere slags kan med fordel integrere det innovative og yderst sikre iLOQ S5 låsesystem. Det elektroniske S5 låsesystem er en opdateret version af iLOQ S10 som var det første i verden til at indsamle elektricitet, som skabes under nøgleindsættelsen, hvilket gør systemet helt selvdrevet. iLOQ S5 er derfor et system, der leverer særlig høj sikkerhed til bemærkelsesværdigt lave driftsomkostninger. 

Installation af iLOQ S5-serien er ganske nem, da systemet er kompatibelt med alle moderne europæiske låsekasser, og det kræver således ingen ændring af selve døren eller låsekassen.

 

+ OPLEV iLOQ S5 SERIEN

 

Hurtig administration gennem softwaresystem

Med iLOQ S5 følger et innovativt internetbaseret softwaresystem, som giver brugerne mulighed for at tilgå informationer samt rette i adgangsmulighederne for den enkelte nøglebærer.

Systemet gør det muligt at reagere hurtigt og effektivt på mistede nøgler og lignende.

Bliver det nødvendigt at ændre eller slette i brugernes adgangsrettigheder kan sådanne ændringer altså nemt og hurtigt foretages ved omprogrammering ude i hjemmet eller i virksomheden. 

I iLOQ S5-serien findes cylinderlåse, skabslåse, hængelåse foruden flere typer af batteriløse nøgler. Derudover medfølger en programmeringsenhed i serien, som bruges til effektiv omprogrammering. Har du behov for effektiv tidsstyring og hændelseslogging, findes endvidere tilbehørsudstyr, som giver brugeren mulighed for øget indsigt samt flere brugsfunktioner.

 

ILOQ S50 - nøglefri sikkerhed til forsyningsindustrien

iLOQ S50 serien er en særlig velegnet løsning for virksomheder i forsyningsindustrien, som skal håndtere en stor strøm af personer omkring værdifulde og udsatte elementer. iLOQ S50 serien leverer fuld kontrol over medarbejdernes adgangsmuligheder og bidrager endvidere til effektivisering og strømlining af virksomhedens logistik med nøglefri betjening. 

iLOQ S50 eliminerer virksomhedens udgifter, der følger med tab og udskiftning af nøgler. Systemet hviler nemlig ikke på traditionelle fysiske nøgler, som ofte bliver væk, men S50 nøglesystemet er derimod operativt på smartphones gennem iLOQ S50-mobilappen. Den innovative løsning betyder altså:

 • Ingen nøgler
 • Ingen nøgleprogrammering
 • Ingen udskiftning af batterier i nøglesystemet
 • Intet besvær ved håndtering af de fysiske nøgler

iLOQ S10 S50

 

VI HJÆLPER MED ALLE ILOQ SERIER ➜

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst