iLOQ

ILOQ LåsesystemDigitalt låsesystem uden batterier

Låsesystemet fra ILOQ er verdens første elektromekaniske låsesystem, som er selvforsynende med hensyn til elektricitet. Et låsesystem fra ILOQ leverer høj sikkerhed, fleksible kontrolmuligheder i forbindelse med adgangsrettigheder samt lave vedligeholdelsesomkostninger. Et system består af cylindre, nøgler, software samt en programmeringsenhed. 

Et elektronisk låsesystem gør det i højere grad muligt at styre adgangsrettighederne, hvorfor systemet er særlig velegnet til bygninger med høje sikkerhedskrav. I forhold til batteridrevne elektromekaniske låsesystemer er dette selvforsynende system mærkbart lavere omkostninger i forhold til vedligeholdelse.

 

+ OPLEV HISTORIEN OM ILOQ

 

Patenteret system med mange muligheder

Som den første og eneste af sin slags, giver dette system dig mulighed for kontrol via internetbaseret software. Nøglerne er uden batterier, hvilket andre elektromekaniske nøgler ikke er. Programmeringsenheden og systemets software, S10, tillader dig desuden at reagere ganske hurtigt, hvis en nøgle mistes. Du kan frit omprogrammere og slette i adgangsrettighederne ved brug af disse systemer. Herved opnår du fuld kontrol og sikkerhed i hjemmet eller virksomheden.

 

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om, hvordan det selvforsynende elektromekaniske låsesystem fra ILOQ kan hjælpe dig til mere kontrol og højere sikkerhed, er du velkommen til at kontakte os på bagger@bagger-laase.dk eller på telefon 70 20 21 12

Kontakt os og forhør dig om iLOQ

POPULÆRE LØSNINGER FRA ILOQ

Nøgler der indgår i ILOQ låsesystemet, er alle identiske i mekanikken. Forskellen skabes gennem programmeringsenheden, der tillader at ændre adgangsrettighederne. Disse nøgler adskiller sig fra andre elektromekaniske nøgler ved ikke at indeholde et batteri.

Elektriciteten skabes derimod ved kontakt med systemets cylinder, hvori de elektroniske forskelle i nøglerne er. Det gør nøglerne særdeles vedligeholdesfrie samt sikre. Nøglens kopibeskyttelse er sikret af elektronisk kryptering.

Nøglerne kan udstå vand, kulde og slid, men skulle du miste en nøgle, tillader låsessystemets software, ILOQ S10, hurtigt at slette adgangsrettighederne for den pågældende nøgle. ILOQ nøgler kommer med en række muligheder for tilbehør og lignende.

Mekanik, elektronik og software - i ILOQs cylindre kombineres pålidelige systemer, der sikrer robusthed, interaktion og fleksibilitet. Som en del af et omfattende låsesystem, indgår disse cylindre som en vigtig komponent.

Mekanikken er ganske avanceret, og det elektroniske system leverer fuld kompatibilitet med systemets nøgler. Ønsker du at omprogrammere en eller flere cylindre, kan du hurtigt gøre dette med systemets software, ILOQ S10, samt programmeringsenheden.

Det samme gælder i forbindelse med fjernstyring, hvor det elektroniske system i cylinderen kan ændres via den tilhørende internetbaserede software. Med en cylinder fra ILOQ kan du desuden tilvælge en række forskellige tilbehørsmuligheder.

Skabslås, hængelås eller nøglerør - ILOQ tilbyder en række låse, der leverer høj sikkerhed i forbindelse med sikring af skabe, skure eller lignende. De fungerer også særdeles godt som supplement til et omfattende ILOQ låsesystem.

Det skyldes særligt at låsene er fuldt kompatible med systemets software. Disse låse tilbyder en række smarte funktioner, der ikke blot integrerer den enkelte lås i ejendommens komplette sikkerhed, men også tillader enkeltstående sikring og kontrol. ILOQ skabslåse fungerer eksempelvis på samme måde som cylindrene, da de selv genererer den nødvendige elektricitet.

ILOQ hængelåse registrerer hændelser ved åbning, og de tillader desuden også komplet adgangskontrol.

 

VI HJÆLPER MED ALLE ILOQ SERIER - TLF. 70 20 21 12

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst