Jablotron alarm

Jablotron AlarmerALT OM JABLOTRON ALARMER

Den høje kvalitet i produkterne fra Jablotron har gjort virksomheden til en international anerkendt alarm-producent. Det startede i en lille by i Tjekkiet og nu leverer Jablotron nogle af markedets bedste produkter inden for totalsikring, og innovation er blevet en fast del af virksomheden. 

 

+ OPLEV HISTORIEN BAG JABLOTRON

 

Med Jablotron 100 får du komplet sikkerhed til din lejlighed, hus eller virksomhed. Komponenterne er altid diskrete og stilfulde, så de komplementerer ejendommens æstetik. De byder desuden på muligheder for fuld kontrol og fjernstyring af gulvvarme, automatisk lys-tænding og meget mere.

 

KOMPLET, SIMPEL OG FLEKSIBEL INTERAKTION

Fælles for Jablotron-løsningerne er den effektive interaktion fra nær og fjern. Systemerne kan nemlig styres på fire måder; nøglering, betjeningspanel, web-app og mobilapp. Det giver dig fuld kontrol over sikkerheden i ejendommen, uanset hvor du er. Via mobilappen kan du desuden se direkte billeder fra den sikrede virksomhed eller hjem. 

Produkterne fra Jablotron kommer desuden med en række muligheder for effektiv ekstraudstyr. Med Tripleplus trådløse ventiler kan JA-100 eksempelvis fungere som professionel vandsikring. Det indebærer desuden også, at alarmen kontakter dig i tilfælde af brand, vand eller gaslækager. Desuden kan du styre flere komfortable forhold, heriblandt temperaturstyring, lys i indkørslen og vanding af græsplænen.

 

KONTAKT OS I DAG

Hvis du vil vide mere om den omfattende sikkerhed og mulighed for simpel interaktion, som Jablotron-produkter tilbyder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 for at høre nærmere. Du kan desuden også skrive på e-mail bagger@bagger-laase.dk. Vi står naturligvis også til rådighed med andre gode råd om tyverialarmer.

Kontakt os og forhør dig om Jablotron

POPULÆRE SERIER FRA JABLOTRON

Jablotron JA-100

Uanset om du skal bruge en tyverialarm til et privat hjem, en butik, en opgang, et lager, kontor eller værksted, så er Jablotron JA-100 alarmen et godt valgt. JA-100 er en yderst effektiv og pålidelig alarm, der giver brugeren en række muligheder for tilpasning samt fjernstyring. Det gælder bl.a. styring af varme og lys, og kan desuden kontrolleres via en app, hvilket også gør systemet oplagt til sommerhus eller lignende.

Jablotron JA-100 tillader alle mulige slags anvendelser, med op til 300 brugere, 20 tidsskemaer uafhængige af hinanden, op til 15 områder og meget mere.

Vi fører Jablotron JA-100 i flere udgaver, der styres via centraler. Det indebærer bl.a. JA-101, der er alarmsystemets grundsten og er basisudgaven samt JA-106, der giver dig den fulde version af Jablotron-sikkerhedssystemet.

 

Jablotron OASIS tyverialarm

Jablotron OASIS tyverialarm er den perfekte løsning til kræsne boligejere og erhverv op til sikringsniveau 40. Alarmen har KIT-betjeningspanel med solide knapper, tydeligt display samt indbygget proxy-læser, så du kan til-/frakoble med kort eller brik. Vælg mellem trådløst og trådført eller en smart hybrid med eksempelvis trådløse detektorer og lydgivere på en trådført grundinstallation. Via et GSM-modem kan du desuden fjerntyre anlægget, og det samme kan vores installatører - så slipper du for kørselsgebyr m.m..

Supplér anlægget med en smart kamera-detektor, som ved alarm sender 3 billeder til kontrolcentralen og din internetbaserede software for at verificere alarmhændelsen. Jablotron OASIS-centralen giver dig i alt 50 alarmzoner opdelt i 2 områder samt mulighed for at indkode 50 brugerkoder eller kort/brikker.

 

Jablotron tilbehør

Produkter fra Jablotron gør meget mere end at sikre dit hus. Med Jablotron JA-100 tilhørende APP kan du integrere en række smarte funktioner i dit hjem - eksempelvis varmekontrol, lys-styring og mulighed for at åbne garageporten med forlygterne på din bil. Det hele styres via simple systemer på et kontrolpanel eller via MyJABLATRON applikationen.

Med Tripleplus trådløse ventiler kan dit Jablotron JA-100 alarmsystem desuden fungere som professionel vandsikring. Det gør systemet til et komplet alarmsystem, der overvåger potentielle trusler fra gas, røg og vand.

Det samme gælder Oasis-alarmen, der ligeledes kan sikre dit hjem mod sådanne udslip. Jablotron produkter og tilbehør er i sandhed udviklet til at sikre samt forbedre din dagligdag.

 

VI HJÆLPER MED ALLE JABLOTRON SERIER - TLF. 70 20 21 12

Top

Ring op her - Døgnvagt service