Jablotron alarm

Jablotron AlarmerALT OM JABLOTRON ALARMER

Den høje kvalitet i alarmerne fra Jablotron har gjort virksomheden til en international anerkendt alarm-producent. Det startede i en lille by i Tjekkiet og nu leverer Jablotron nogle af markedets bedste produkter inden for totalsikring.

Med Jablotron alarmerne JA-100 eller OASiS får du komplet sikkerhed til din lejlighed, hus eller virksomhed. Komponenterne er altid diskrete og stilfulde, så de komplementerer ejendommens æstetik.

 

Jablotron JA100

Jablotron Oasis

 

+ OPLEV HISTORIEN BAG JABLOTRON

 

FULD KONTROL MED MYJABLOTRON APP

Alarmerne byder på muligheder for fuld kontrol og fjernstyring af gulvvarme, automatisk lys-tænding, mulighed for at åbne garageporten med forlygterne på din bil. og meget mere via MyJABLATRON applikationen på mobil eller tablet.

 

Jablotron APP

 

Med Tripleplus trådløse ventiler kan dit Jablotron JA-100 alarmsystem desuden fungere som professionel vandsikring. Det gør systemet til et komplet alarmsystem, der overvåger potentielle trusler fra gas, røg og vand.

Det samme gælder Oasis-alarmen, der ligeledes kan sikre dit hjem mod sådanne udslip. Jablotron produkter og tilbehør er i sandhed udviklet til at sikre samt forbedre din dagligdag.

Fælles for Jablotron-løsningerne er den effektive interaktion fra nær og fjern. Systemerne kan nemlig styres på fire måder; nøglering, betjeningspanel, web-app og mobilapp. Det giver dig fuld kontrol over sikkerheden i ejendommen, uanset hvor du er.

 

Jablotron Kundecase - Trelleborg Golfklub

 

KONTAKT OS I DAG

Hvis du vil vide mere om den omfattende sikkerhed og mulighed for simpel interaktion, som Jablotron-produkter tilbyder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk for at høre nærmere.

Vi står naturligvis også til rådighed med andre gode råd om tyverialarmer til private eller erhvervsalarmer.

Kontakt os og forhør dig om Jablotron

JA-100 FRA JABLOTRON

JA-100 er genvejen til at multifunktionelt alarmsystem

Uanset om du skal bruge en tyverialarm til et privat hjem, butik, opgang, kontor eller værksted, så er Jablotron JA-100 alarmen et godt valgt. 

JA-100 er en yderst effektiv og pålidelig alarm, der giver brugeren en række muligheder for tilpasning samt fjernstyring. Det gælder bl.a. styring af varme og lys, hvilket kan kontrolleres via APP, hvilket også gør systemet oplagt til sommerhus eller lignende.

 

Jablotron forhandler

 

Et revolutionerende trådløst system

Jablotron JA-100 er med til at understrege, at professionel sikkerhed aldrig har været nemmere at tilgå. Det er enkelt at udbygge, hvor en ellers avanceret fjernkontrol gør det håndgribeligt for slutbrugeren og teknikeren at administrere.

Dette er blandt andet hjulpet godt på vej af et brugervenligt interface. Selve JA-100 systemet er trådløst med til at beskytte alle tænkelige typer af installationer. 

 

Derfor skal du vælge Jablotron JA-100: 

  • Enkel og håndgribelig betjening med et venligt brugerinterface.
  • Et design der ikke går af mode.
  • Få adgang når og hvor som helst.
  • En sikkerhed du kan stole på.
  • Multifunktionelt system med mulighed for advarsler.
  • Individuel kundetilpasning.

Mulighed for 300 brugere - perfekt til store virksomheder

Derudover er selve betjeningspanelet meget anvendeligt og fleksibelt, hvor op til 300 brugere kan betjene systemet. Det betyder at selv en stor virksomheds ansatte alle har lige muligheder for at ajourføre og kontrollere de enkelte områder.

Jablotron JA-100 tillader alle mulige slags anvendelser med op til 20 tidsskemaer uafhængige af hinanden, op til 15 områder og meget mere.

Vi fører Jablotron JA-100 i flere udgaver, der styres via centraler. Det indebærer bl.a. JA-101, der er alarmsystemets grundsten og er basisudgaven samt JA-106, der giver dig den fulde version af Jablotron-sikkerhedssystemet.

 

+ SE VIDEOEN OM JA-100

 

FÅ TILBUD PÅ JA-100 ➜ 

OASiS fra Jablotron

Vælg en tyverialarm der optimerer sikkerheden

Jablotron OASIS tyverialarm er den perfekte løsning til kræsne boligejere og erhverv op til sikringsniveau 40. Det er et topmoderne alarmsystem, som gør selv de mest uvidende til sikkerhedseksperter.

OASiS alarmen har KIT-betjeningspanel med solide knapper, tydeligt display samt indbygget proxy-læser, så du kan til-/frakoble med kort eller brik. Vælg mellem trådløst og trådført eller en smart hybrid med f.eks. trådløse detektorer og lydgivere på en trådført grundinstallation.

Via et GSM-modem kan du desuden fjernstyre anlægget, og det samme kan vores installatører - så slipper du for kørselsgebyr med mere.

 

Brugervenlighed i højsæde

Fordelen ved OASiS alarmen er mange, men værd at fremhæve er brugervenligheden. Det betyder at alle kan finde ud af betjene det, samtidigt med at det fremtidssikrede systems interface er overskueligt.

Hvis brugeren ønsker et udvidet system, findes der et hav af tilhørsprogrammer, som kan tilsluttes og tilføres. Det betyder at det i sidste ende er helt op til kunden at skræddersy den løsning, som han/hun eller virksomheden finder bedst.

Et videoovergående alarmsystem

Du kan supplere anlægget med en smart kamera-detektor, som ved alarm sender 3 billeder til kontrolcentralen og din internetbaserede software for at verificere alarmhændelsen.

Jablotron OASIS-centralen giver dig i alt 50 alarmzoner opdelt i 2 områder, samt mulighed for at indkode 50 brugerkoder eller kort/brikker. Denne fleksibilitet og alsidighed er alt sammen med til at understrege, hvorfor OASiS alarmen er et af de mest populære trådløse alarmsystemer i Danmark.

 

Hold tyvene på afstand

Et OASiS-alarmsystem kan sammenkobles med en kontrolcentral, hvilket betyder at de folk, der er opgivet på telefonlisten, hurtigt vil blive informeret i tilfælde af indbrud. Det er virksomt og effektivt.

Det er også muligt at tilknytte en overvågningsabonnent, der både dækker over overvågning af alarmen og/eller vagtservice, hvor en vagtenhed vil rykke ud i det sekund alarmen går.

 

Jablotron Alarm

 

FÅ TILBUD PÅ OASIS ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst