Jablotron alarm

Jablotron Alarm ForhandlerAlt hvad du skal vide om Jablotron alarmer

Den høje kvalitet i alarmerne fra Jablotron har gjort virksomheden til en international anerkendt alarm-producent. Det startede i en lille by i Tjekkiet og nu leverer Jablotron nogle af markedets bedste produkter inden for totalsikring.

Med Jablotron alarmerne JA-100 eller OASiS får du komplet sikkerhed til din lejlighed, hus eller virksomhed. Komponenterne er altid diskrete og stilfulde, så de komplementerer ejendommens æstetik.

 

Jablotron JA100

Jablotron Oasis

 

+ Oplev de mange fordele ved Jablotron

Få mere rådgivning om Jablotron ➜

 

Fuld kontrol med MyJablotron app

Jablotron alarmer byder på muligheder for fuld kontrol og fjernstyring af f.eks. automatisk lys-tænding, gulvvarme, røgdetektorer og endda mulighed for at åbne garageporten med forlygterne på din bil. Alt sammen via MyJABLATRON applikationen på din mobil eller tablet.

 

Jablotron APP

 

Med Tripleplus trådløse ventiler kan dit Jablotron JA-100 alarmsystem desuden fungere som professionel vandsikring. Det gør systemet til et komplet alarmsystem, der overvåger potentielle trusler fra gas, røg og vand.

Det samme gælder Jablotron Oasis alarmen, der ligeledes kan sikre dit hjem mod sådanne udslip. Jablotron produkter og tilbehør er i sandhed udviklet til at sikre samt forbedre din dagligdag.

Fælles for Jablotron-løsningerne er den effektive interaktion fra nær og fjern. Jablotron alarmerne kan nemlig styres på fire måder; nøglering, betjeningspanel, web-app og mobil app. Det giver dig fuld kontrol over sikkerheden, uanset hvor du er.

 

Trelleborg Golfklub kundecase

 

Kontakt vores eksperter i dag

Hvis du vil vide mere om den omfattende sikkerhed og mulighed for simpel interaktion, som Jablotron-alarmer tilbyder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk for at høre nærmere.

Besøg også gerne vores fysiske butikker i Slagelse, Ballerup, Kalundborg, Holbæk eller Ringsted, hvor vi ofte har Jablotron produkter udstillet.

Vi står naturligvis også til rådighed med andre gode råd om tyverialarmer til private eller erhvervsalarmer.

 

Spørg vores Jablotron ekspert Henrik

Skal vi tage en snak om Jablotron?

Henrik Gravgaard

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Henrik Gravgaard Profilbillede

JA-100 Jablotron

JA-100 er genvejen til et multifunktionelt alarmsystem

Uanset om du skal bruge en tyverialarm til en bolig, butik, kontor eller værksted, så er Jablotron JA-100 alarmen et godt valgt. 

JA-100 er en yderst effektiv og pålidelig alarm, der giver dig en række muligheder for tilpasning samt fjernstyring. Det gælder bl.a. styring af varme og lys, hvilket kan kontrolleres via Jablotron app'en, hvilket også gør systemet oplagt til sommerhus eller fjernkontor.

 

Jablotron forhandler

 

Et revolutionerende trådløst system

Jablotron JA-100 er med til at understrege, at professionel sikkerhed aldrig har været nemmere at tilgå. Det er enkelt at udbygge, hvor en ellers avanceret fjernkontrol gør det håndgribeligt for brugeren at administrere. Dette er blandt andet hjulpet godt på vej af et brugervenligt interface, hvor selve betjeningspanelet meget fleksibelt.

 

Derfor skal du vælge Jablotron JA-100: 

  • Enkel betjening med et venligt brugerinterface
  • Hurtig styring uanset hvor du er, med smart MyJABLATRON app 
  • Multifunktionelt system med mulighed for advarsler inde og ude
  • Mulighed for tilkobling af videoovervågning og ABA-anlæg
  • Detektorer som hurtigt registrerer hvis en dør eller vindue åbnes 
  • Individuel kundetilpasning efter dine behov

Mulighed for 300 brugere - perfekt til store virksomheder

JA-100 kan rumme op til hele 300 brugere, hvilket betyder selv en stor virksomheds ansatte alle har lige muligheder for at ajourføre og kontrollere de enkelte områder.

Jablotron JA-100 tillader alle mulige slags anvendelser med op til 20 tidsskemaer uafhængige af hinanden, op til 15 områder og meget mere.

Vi fører Jablotron JA-100 i flere udgaver, der styres via centraler. Det indebærer bl.a. JA-101, der er alarmsystemets grundsten og er basisudgaven samt JA-106, der giver dig den fulde version af Jablotron-sikkerhedssystemet.

 

+ Se videoen om JA-100

 

Få tilbud på Jablotron ➜

OASiS Jablotron

Vælg en tyverialarm der optimerer sikkerheden

Jablotron OASiS tyverialarmen er den perfekte løsning til kræsne boligejere og erhverv op til sikringsniveau 40. OASiS alarmen er et topmoderne alarmsystem, som gør selv de mest uvidende til sikkerhedseksperter.

OASiS alarmen har KIT-betjeningspanel med solide knapper, tydeligt display samt indbygget proxy-læser, så du kan til-/frakoble med kort eller brik. Vælg mellem trådløst og trådført eller en smart hybrid med f.eks. trådløse detektorer og lydgivere på en trådført grundinstallation.

Via et GSM-modem kan du desuden fjernstyre anlægget, og det samme kan vores installatører - så slipper du for besøg af en sikringstekniker.

 

”Efter nogle år med flere indbrud, har den nye Jablotron alarm været med til at skabe tryghed. Jablotron alarmen er meget nem at betjene, og mange af brugerne benytter app’en til at styre alarmen. Alt i alt er vi meget tilfredse.”

Trelleborg Spejderne

 

Brugervenlighed i højsæde

Fordelen ved OASiS alarmen er mange, men værd at fremhæve er brugervenligheden. Det betyder at alle kan finde ud af betjene alarmen, samtidigt med at det fremtidssikrede systems interface er overskueligt.

Hvis du ønsker et udvidet system, findes der et hav af tilhørsprogrammer, som kan tilsluttes og tilføres. Det betyder at det i sidste ende er helt op til dig at skræddersy den løsning, som du eller virksomheden finder bedst.

Jablotron Alarm Pris

 

Et videoovervågende alarmsystem

Du kan supplere OASiS anlægget med videoovervågning, hvor en smart kamera-detektor, som ved alarm sender 3 billeder til kontrolcentralen og din Jablotron software for at verificere alarmhændelsen.

Jablotron OASIS-centralen giver dig i alt 50 alarmzoner opdelt i 2 områder, samt mulighed for at indkode 50 brugerkoder eller kort/brikker. Denne fleksibilitet og alsidighed er alt sammen med til at understrege, hvorfor OASiS alarmen er et af de mest populære trådløse alarmsystemer i Danmark.

 

Hold tyvene på afstand

Et OASiS-alarmsystem kan sammenkobles med en kontrolcentral, hvilket betyder at de folk, der er opgivet på telefonlisten, hurtigt vil blive informeret i tilfælde af indbrud. Det er virksomt og effektivt.

Det er også muligt at tilknytte et overvågningsabonnement, der både dækker over overvågning af alarmen og/eller vagtservice, hvor en vagtenhed vil rykke ud så snart alarmen går.

 

Jablotron Alarm

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst