Homelok fra SALTO

SALTO HomelokHomelok revolutionerer boligsikkerhed

SALTO Homelok er en af SALTOs nyeste Smart Access-løsninger til boligejendomme. Homelok kan både hjælpe ejendommes personale, beboere og gæster med at skabe en hverdag på mere moderne vilkår med alle de fordele, der hører til 'Smart Living' konceptet.

Homelok adgangskontrol eliminerer nemlig risikoen forbundet med fysiske nøgler ved at erstatte dette med smart og fjernbetjent åbning og låsning. Homelok giver derfor komplet kontrol over adgangsforholdene i din bolig eller den ejendom, du administrerer.

 

 + Oplev SALTO Homelok

Få rådgivning om HOMELOK ➜

 

 

Største fordele ved SALTO Homelok:

 • Anvender digital adgangsteknologi frem for mekaniske nøgler og systemet kan tilgås hvor som helst, hvilket optimerer ejendomsstyringen.
 • Bruger SALTO SVN nøglekort teknologi, der er krypteret, innovativ og pålidelig, og som fortsat vil udvikle sig for at understøtte fremtidige adgangskontrolbehov.
 • Tilbyder en åben platform, der kan integreres fuldt ud med andre sikringssystemer for at imødekomme stigende krav til 360 graders sikring i større beboerejendomme.
 • Har uovertruffen databeskyttelse ved hjælp af en unik kombination af moderne cloud-baseret og sikkert adgangsteknologi.

 

SALTO Homelok forhandler

 

Din garanti for større kontrol og højere sikringsniveau

SALTO Homelok-platformen inkluderer en række elektroniske adgangskontrolprodukter, der hver især er udviklet til anvendelse i forskellige typer af boligejendomme.

Homelok er udviklet som en åben platform, der garanterer, at denne let kan integreres i og med andre SALTO produkter for at imødekomme stigende krav til et mere sammenhængende boligliv. SALTO Homelok er derfor din garanti for større kontrol og synlighed på tværs af alle sikringssystemer knyttet til ejendommen. 

De mest anvendte produkter i en Homelok opsætning vil være: 

 

Homelok låse

 

Homelok cylinder

 

Homelok væglæser

 

Spørg vores eksperter om SALTO Homelok

Hvad end du er boligejer, lejer eller ejendomsadministrator giver SALTO Homelok adgang til en digital, nøglefri oplevelse, der er baseret på branchens førende sikkerhedspraksis til boligselskaber.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om SALTO Homelok eller andre løsninger fra SALTO Systems

Spørg vores SALTO ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om SALTO Homelok?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Fordele for ejendomsadministratoren

 • Hurtigere salgs- og udlejningsmuligheder:

  Nemmere mulighed for at planlægge besigtigelser og give hurtig adgang til ejendommen i forbindelse med at lave salgs- og udlejningsaftaler. 

 • Nemmere nøgleadministration:

  Lav nye nøglebrikker gennem samme system og foretage hurtigt ændringer, hvis en nøgle er mistet. Det er med til at øge sikkerheden i ejendommen og reducere omkostningerne normalt forbundet med bestilling af nye mekaniske nøgler. 

 • Problemfri installation og integration:

  Kan installeres og integreres med minimal forstyrrelse for beboere, da Homelok er trådløst. Kombiner også let systemet med resten af ’Smart Living’-økosystemet for at appellere til flere købere og lejere. 

 • Fremtidssikret sikkerhed:

  Homelok giver ikke kun beboere en oplevelse af en effektiv ejendomsadministration – det giver dem også en oplevelse af, at ejendommen er sikret til fremtidige behov og derfor tilbydes en høj komfort i hverdagen. 

 • Sammenkobling til eksisterende systemer:

  Kan integreres med de sikkerheds- og overvågningssystemer, der allerede benyttes i ejendommen. Dette medfører en mere simpel og effektiv arbejdsgang for den samlet sikring.

Salto Homelok rådgivning

 

Homelok hos Bagger

 

Homelok software & produktvalg

SALTO Homelok produkter

 

Øget fleksibilitet med forskellige produkter

Den avancerede teknologi bag Homelok gør det muligt at skræddersy en nemmere hverdag med 'Smart Living' tankegangen.

Homelok platformen kan både benyttes med digitale nøgler gennem Homelok appen, din personlige Apple Wallet eller med smarte nøglekort/nøglebrikker, der alle kan ændres og tilpasses i realtid.

I forhold til hardware-produkterne til Homelok-platformen er der ligeledes rig mulighed for at vælge en række forskellige løsninger, der alle er designet til de forskellige områder i og omkring boligejendomme. De tre hardware-produkter tæller henholdsvis elektroniske låse, elektroniske cylindre og væglæsere til adgangskontrol

De tre muligheder øger fleksibiliteten for ejendomsadministratorer og beboere og letter den allerede trådløse installation. Det gør de, fordi de tre produkter egner sig til forskellige behov, hvad angår placering, dørtype og den generelle størrelse på overfladen, der skal monteres på.

 

SALTO Homelok web app

Adgang til alle muligheder via web og mobil app

SALTO Homelok platformen kan betjenes via to forskellige apps: en webbaseret applikation og en mobil applikation.

Det giver beboer og gæster mulighed for at benytte Homelok-funktioner let via mobil-appen, mens du som administrator kan benytte den webbaseret applikation til at få et komplet overblik i en intuitiv og brugervenlig platform.

Homelok web-app sikrer dig som administrator fleksibel administration, der eliminerer typiske operationelle udfordringer og sikkerhedsrisici forbundet med forældede adgangssystemer.

Fra Homelok web-app kan du administrere adgange til lejlighedsdøre, fællesarealer, port-indgange, overvåge brug af fællesfaciliteter etc. fra ét og samme system. Herfra kan du også administrere nøgler, tilbagekalde adgang, hente rapporter og udfører lignende kontrol. 

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst