Salto Systems lås, låsesystem og adgangskontrol

SALTO SystemsSALTO adgangskontrol er del af SALTO WECOSYSTEM

SALTO Systems repræsenterer en innovativ tilgang til adgangskontrol. Designet til nem integration med standard låsekasser, tilbydes der en enkel, økonomisk attraktiv og brugervenlig løsning til at forbedre sikkerheden i jeres bygning.

SALTO adgangskontrol er del af SALTO WECOSYSTEM, som er:

 • SALTO er løsninger til elektronisk adgangskontrol
 • Gantner er løsninger til identifikation og kontantfri betaling
 • Vintia er løsninger til billet- og reservationssystemer

SALTO Systems ADK Forhandler

 

Stor fordel ved at benytte eksisterende låsekasser

I takt med at elektronisk adgangskontrol vinder større indpas i Danmark, skiller SALTO Systems sig ud ved at gøre adgangskontrol tilgængelige for et bredere publikum gennem 'SALTO Inspired Access' - ofte til en mere overkommelig pris end andre adgangskontrolsystemer.

En af SALTO Systems' stærkeste fordele er dens fleksibilitet. Du kan nemmere integrere det med eksisterende låsekasser og låsecylindre, hvilket eliminerer behovet for omfattende kabelføring i bygningen og sikrer en mere smidig overgang til moderne adgangskontrol.

Nogle af de mest populære SALTO serier er: 

 

SALTO XS4

SALTO KS

SALTO Geo

 

SALTO produkter dækker mange målgrupper

SALTO adgangskontrol er et oplagt valg til både virksomheder i alle størrelser, offentlige arbejdspladser og private boliger. Med ganske få midler kan der opnås en både effektiv og pålidelig nøglehåndtering, som alle har gavn af.

Blandt de mange fordele med SALTO kan du opnå: 

 • Produkter fra SALTO installeres hurtigere end andre mærker
 • Brugervenligt software til håndtering af nøglebrikker/kort
 • Mulighed for at låse op med mobilen via SALTO 'JustIN Mobile'
 • Nemt at spærre brikker som bliver væk og nye kan straks laves
 • Hurtigt overblik over aktive nøgler og tilknyttet rettigheder
 • SALTO offline enheder kan installeres i eksisterende døre
 • Nøglebrikker opbevarer data om dørenes log og batteristatus
 • Integreres med bl.a. overvågning, brandanlæg og tyverialarm 
 • Kan bruges på andre enheder end døre (garderobeskabe, postkasser, nøgleskabe m.m.)

 

Salto Systems Showroom - Kontakt for priser

 

Kontakt vores SALTO låse eksperter

Vores sikringsteknikere har mange års erfaring med montering og service af SALTO adgangskontrol, låsesystemer og låse. Har du derfor spørgsmål til SALTO Systems eller andre af vores løsninger, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk.

Vi står altid til rådighed med vejledning, priser og kundereferencer på hvordan vi har hjulpet mange andre virksomheder med SALTO løsninger. I vores butikker i Slagelse, Ballerup, Kalundborg, Holbæk og Ringsted har vi også udstillet en bred vifte af forskellige SALTO produkter.

+ Besøg vores SALTOPartner.dk hjemmeside, hvor vi går endnu mere i dybden med mulighederne med SALTO.

Spørg vores SALTO ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om SALTO løsninger?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Populære løsninger fra SALTO

SALTO dørlås langskilt

 

Elektroniske langskilte behøver ingen kabelføring

Hvis du ønsker at opnå en trådløs og netværksbaseret adgangskontrolløsning på dine døre, er de elektroniske XS4 langskilte fra SALTO en optimal løsning.

Langskiltene findes i forskellige designs med et stort udvalg af muligheder og funktioner. De elektroniske langskilte er kompatible med både kontaktløse kort, nøglebrikker og armbånd, og der findes mange størrelser og konstruktioner til forskellige dørtyper og låsekasser - uanset om det er skandinaviske, europæiske eller ANSI.

De elektroniske langskilte er nemme at tilpasse til den enkelte dørtype, og derfor henvender de sig til en bred målgruppe - til både private og erhverv.

 

SALTO adk væglæser

 

Online adgangskontrol i realtid

En SALTO væglæser er en smart løsning til adgangskontrol, som kan opsættes stort set alle steder, og som ofte bruges på steder, hvor en mere traditionel elektronisk offline lås ikke kan opsættes.

Væglæsere fra SALTO Systems er kompatible med de resterende dele af XS4 systemet, hvilket gør det muligt at kombinere kontrolenheder og adgangskort på andre produkter, som f.eks. elektroniske langskiltelåse med en moderne væglæser, som er tilpasset den enkeltes behov. 

Væglæsere fra SALTO kan være med til at skabe bedre sikkerhed ved, at adgangsbrikkerne bl.a. kan styres via den smarte SALTO SVN-teknologi, som gør det muligt at slette nøgler, som f.eks. er stjålne eller mistede. På den måde får kun de rigtige personer adgang.

 

SALTO nøglebrik

 

Kontaktløse SALTO nøglebrikker med RFID-teknologi

Hos SALTO findes forskellige typer af adgangsbrikker og kort, som alle er vandtætte og kopibeskyttede.

Adgangsenhederne behøver blot røre den læser, som er opsat og herefter vil den enkelte enhed kunne indstilles således, at det har adgang til de læsere, som er relevante for den person, som er i besiddelse af adgangsbrikken.

SALTO har udviklet software, som i sammenhæng med adgangsbrikkerne skaber den mest optimale sikkerhed.

Softwareløsningen 'SALTO ProAcces SPACE' giver mulighed for at administrere og indsamle informationer om hver enkelt læser og samtidig styre og programmere de enkelte dele af systemerne. Dermed kan sikkerheden styres fra alle steder i verden.

 

SALTO låsesystem platform

 

Sådan virker SALTO platforme

Fleksibilitet, sikkerhed og omkostningseffektivitet er nøgleordene i SALTO Systems platforme. Uanset hvilket trådløst SALTO System du vælger, er det fuldt integreret med SALTO platforme, hvilket gør det nemt at opgradere efter behov.  

Dermed opnår du en langtidsholdbar løsning, som løbende tilpasser sig virksomheden, uden udgifter til nyt hardware. De forskellige SALTO platforme danner således et solidt fundament for en moderne adgangskontrol, I kan have glæde af i mange år fremover.

SALTOs trådløse system styres gennem Pro Access eller HAMS SQL-software, der kan håndtere op til bl.a. 4.000.000 brugere og hele 64.000 enheder. Dermed er det muligt for brugerne at håndtere et komplet trådløst netværk inklusiv alle eksisterende SALTO offline enheder. 

 

Høj kundetilfredshed med SALTO

”Jeg tror ikke, at der findes låsesmede i Danmark, der har monteret flere SALTO dørlåse end mig. Og jeg bliver aldrig træt af det, for selvom det bliver til mange hundrede låsesystemer om året, møder jeg heldigvis kun tilfredse kunder.”

// Jesper Jørgensen, SALTO-ekspert hos Bagger Låse.

 

Populære serier fra SALTO

Salto Geo Cylinder

 

Nøglefri adgang på alle typer døre

Hvis du ønsker et sikkert elektronisk SALTO låsesystem, og har du svært ved at finde en løsning, som passer til ejendommens dørtyper, så er SALTO Geo eller SALTO Neo elektroniske cylindre af en alsidig og kompakt størrelse, som gør dem idéelle til døre, hvor konventionelle elektroniske dørgreb ikke kan monteres.

Der er mange gode grunde til at vælge SALTOs elektroniske cylindre. For det første er det nemt at se kortbrugerens færden i hændelsesloggen, hvilket øger sikkerheden markant. For det andet er SALTOs elektroniske cylindre udstyret med skjulte skruer og højresistent, hærdet borebeskyttelse for højere tryghed og finere æstetik.

SALTOs elektroniske cylindre er med andre ord udmærket ved sin fleksibilitet og brugervenlighed foruden den høje sikkerhed. Det gør dem til eksemplariske elektroniske låsesystemer i mange forskellige sammenhænge.

 

Salto Aelement lås

 

Minimalistisk stilfuldt design med AElement

Nu kan du integrere alle behov for sikkerhed i et stilfuldt, energieffektivt og pålideligt trådløst system. Vi tilbyder det højteknologiske SALTO AElement, som kombinerer et diskret design med den nyeste WiDNA-teknologi for en elegant og pålidelig løsning. 

SALTO AElement er et moderne låsesystem af højeste kvalitet, som højner både sikkerhed og komfort i dagligdagen. Den avancerede teknologi giver mulighed for at skifte mellem online- og offline-funktioner med et enkelt klik. I online tilstand kan hele ejendommen kontrolleres, og al kommunikation mellem adgangsmediet og den elektroniske lås er sikret og krypteret for at opnå et højere sikkerhedsniveau.

For ekstra høj komfort er SALTO AElement kompatibel med NFC-teknologi, der tillader NFC-aktiverede mobiltelefoner at agere som berøringsfrie databærere. 

 

SALTO KS

 

Cloud-baseret adgangskontrol med SALTO KS

SALTO KS repræsenterer den næste generation af adgangskontrol. Systemet muliggør centraliseret styring af adgangsrettigheder, hvilket giver administrationen en stor fleksibilitet og kontrol over, hvem der har adgang til bestemte områder, og hvornår.

Da SALTO KS er cloud-baseret, kan adgangsrettigheder opdateres i realtid, hvilket er ideelt for dynamiske miljøer som erhvervsejendomme, fælleskontor og udlejningsejendomme. Det er samtidigt nemt at tilføje eller fjerne brugere og trække detaljerede rapporter om brugeraktivitet.

Det moderne og intuitive interface i SALTO KS softwaren sikrer, at selv personer uden teknisk baggrund nemt kan navigere og styre systemet. Med SALTO KS får man derfor både kompromisløs sikkerhed og bekvemmelighed i samme adgangskontrolsystem.

 

Salto Systems Low Energy (BLE)

 

Brug mobilen som adgangsenhed

Med SALTO Bluetooth Low Energy (BLE) kan erhvervsdrivende benytte fordelene af en ledningsfri betjening af elektroniske dørlåse.

SALTO BLE gør det muligt at åbne døre og låse med en smartphone via Bluetooth. Med SALTO BLE får din virksomhed en fleksibel løsning, fordi I let kan administrere adgangskontrollen. Løsningen bliver anvendt af mange hoteller og hospitaler rundt i hele verden. 

Hvis smartphonen er godkendt til installation af de adgangsgivende apps, så kan dine medarbejdere, kunder og andre med adgang til dine bygninger nemt låse op via en mobil app.

Du går ikke på kompromis med sikkerheden, da den mobile nøgle er sikret mod kopiering, da den er sikkerhedsmæssigt krypteret. SALTO-serien 'JustIN Mobile' benytter sig af BLE teknologien.

 

Salto Systems Bluenet Wireless

 

Indsaml al information via SALTO adgangslæser

SALTO Bluenet Wireless er højteknologiske og smarte væglæsere, der tillader trådløs styring af adgangsgivende låsecylindere.

Det betyder, at opdateringer gøres nemmere, og at det direkte fra en central styringscomputer kan reguleres, hvilke SALTO nøglebrikker, der skal have adgang til den enkelte indgang samt hvilke indgange, som skal være åbne og låste

Hver enkel SALTO cylinder transmitter information til centralstyringselementet via WiFi og oplysninger om f.eks. batteri niveau samt åbning og lukning af indgang. Med den trådløse forbindelse mellem gateway, cylinder og softwaremedie, kan listen over adgangsgivere nemt og hurtigt opdateres.

Derfor er SALTO Bluenet Wireless en fleksibel løsning, som øger effektiviteten i arbejdet med sikkerhed og gør det nemt at styre et stort system fra en enkelt computer.

 

Salto Systems SVN Flex

 

En bedre trådløs oplevelse med SVN Flex

Med SALTO SVN Flex er der skruet op for fleksibilitetsniveauet og ned for kompleksiteten. SALTO SVN Flex er et revolutionerende adgangssystem, der giver trådløs styring af indgange en ny mening.

Med SALTO SVN Flex er det muligt at benytte en hoveddør som opdateringscentral gennem en digital låseplatform, der kan tilpasses den enkelte dør.

Det betyder at der ingen restriktioner er for, hvordan du ønsker dit SALTO låsesystem skal se ud og derfor er fleksibilitet i højsædet. En udvidelse af antallet af opdateringscentraler giver ikke bare bedre sikkerhed og nemmere styring af adgange – det betyder samtidig, at der kan spares tid på arbejdet med sikkerhed.

SALTO SVN Flex styrker effektiv opdatering af adgangsstyring og giver hvert enkelt sikringsprodukt en rolle i et fælles system, der transmitter oplysninger mellem hinanden.

 

SALTO Gantner

Højteknologiske skabslåse med SALTO Gantner

SALTO Gantner tilbyder en bred vifte af sikringsløsninger, der spænder fra adgangskontrol og tidsregistrering til elektroniske skabslåse.

Det er især deres elektroniske skabslåse, der skiller sig ud i branchen. Disse elektroniske låse kombinerer både stil og funktionalitet, og er ideelle for fitnesscentre, kontorer og uddannelsesinstitutioner.

Med en robust opbygning sikrer Gantner låse, at ejendele opbevares sikkert i skabet. Samtidigt kan administratoren overvåge brugen af skabslåsene og generere rapporter, der viser, hvem der har adgang og hvornår. 

Desuden tillader SALTO Gantner låse integration med mange andre SALTO løsninger. 

 

 

Glostrup Idrætspark Kundecase

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst