Salto Systems låsesystem

Salto Systems InstallatørAlt hvad du skal vide om salto systems

SALTO Systems er professionel adgangskontrol (ADK) beregnet til montage på standard modul låsekasser. Med SALTO adgangskontrol kan du optimere sikkerheden betydeligt på en både enkel og brugervenlig måde. 

Elektronisk adgangskontrol vinder større og større indpas i Danmark. Det skyldes, at systemer som SALTO Inspired Access er en særdeles pålidelig løsning i kampen mod indbrud. SALTO giver dig stor brugervenlighed, bedre sikkerhed samt økonomiske besparelser, idet systemet er en billigere løsning sammenlignet med mange andre ADK systemer.

SALTO Systems har den fordel, at eksisterende låsesystemer samt låsekasser kan bruges og nemt kan kombineres med eksisterende låsecylindre - bygningen skal derfor ikke kabelføres. 

SALTO Systems Forhandler

 

Fordele ved Salto låsesystemer:

  • Brugervenligt software til håndtering af nøglebrikker/kort
  • Mulighed for tids- og kalenderstyring af nøglers rettigheder
  • Nemt at spærre brikker som bliver væk og nye kan straks laves
  • Hurtigt overblik over aktive nøgler og tilknyttet rettigheder
  • SALTOs offline enheder kan installeres i eksisterende døre
  • Nøglebrikker opbevarer data om dørenes loghændelses og batteristatus
  • Mulighed for at låse op med mobilen via SALTO 'Justin Mobile'
  • Kan bruges på andre enheder end døre (garderobeskabe, postkasser, nøgleskabe m.m.)

 

+ Oplev Salto KS

 

Målgruppe & tilbehør til Salto systems

SALTO adgangskontrol er et oplagt valg til både skoler, institutioner, private hjem og virksomheder i alle størrelser. Med ganske få midler kan der opnås en både effektiv og pålidelig nøglehåndtering, som alle har gavn af.

 

Med ganske få midler kan der opnås en både effektiv og pålidelig nøglehåndtering, som alle har gavn af

 

Installationen er økonomisk fordelagtig og kan foretages uden kabellægning eller andre større indgreb. Således får du hurtigt glæde af din nye adgangskontrol fra SALTO.

SALTO Inspired Access kan etableres offline på alle almindelige modullåsekasser og holder sig hele tiden opdateret med ændringer foretaget via softwaren - det kan være forsvundne nøgler, nye brugere eller lignende.

Vi har også alt relevant udstyr, såsom dørgreb og nøglebrikker som programmeringsnøgler, funktionsnøgler og brugernøgler. SALTO adgangskontrol er som standard monteret med grebspind til dørtykkelser på 40-50 mm. Er det dog nødvendigt at udskifte låsekassen, hjælper vi også gerne med det. 

SALTO Inspired Access Nøgler

 

Sådan virker Salto platformen

Fleksibilitet, sikkerhed og omkostningseffektivitet er nøgleordene i SALTO Systems platformen. Uanset hvilket trådløst SALTO System du vælger, er det fuldt integreret med SALTO platform, hvilket gør det nemt at opgradere efter behov. 

 

SALTO platform gør det nemt at opgradere efter behov i fremtiden

 

Dermed opnår du en langtidsholdbar løsning, som løbende tilpasser sig virksomheden uden udgifter til nyt hardware. SALTO platform danner således et solidt fundament for en moderne adgangskontrol, I kan have glæde af i mange år fremover.

SALTO's trådløse system styres gennem Pro Access eller HAMS SQL software, der kan håndtere op til 4.000.000 brugere og hele 64.000 enheder. Dermed er det muligt for brugerne at håndtere et komplet trådløst netværk inklusiv alle eksisterende SALTO offline enheder. 

SALTO platform med tilhørende trådløse systemer er således en yderst kapacitetstung løsning, som er velegnet til selv meget krævende opgaver.

 

+ Oplev Saltos trådløse muligheder

 

Kontakt os

Alle vores sikringsteknikere har mange års erfaring med montering af SALTO adgangskontrol.

Har du spørgsmål til SALTO Systems eller andre af vores løsninger, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk, så står vi til rådighed med vejledning og information, samt eksempler på hvordan vi har hjulpet mange andre virksomheder med SALTO løsninger.

 

Salto Systems Kundecase

Spørg vores ekspert Mads

Skal vi tage en snak om SALTO løsninger?

Mads Holmen

Sikringsekspert hos Bagger Låse

70 20 21 12

Mads Holmen Profilbillede

Populære produkter fra Salto Systems

SALTO elektroniske langskilte

Hvis du ønsker at opnå en trådløs og netværksbaseret adgangskontrolløsning på dine døre, er de elektroniske XS4 langskilte fra SALTO Systems en optimal løsning.

Langskiltene findes i forskellige designs med et stort udvalg af muligheder og funktioner. De elektroniske langskilte er kompatible med både kontaktløse kort, brikker og armbånd, og der findes mange størrelser og konstruktioner til forskellige dørtyper.

De elektroniske langskilte kan skabe en sikker låsekasse, som kan være løsningen mod f.eks. indbrud.

De elektroniske langskilte er nemme at tilpasse til den enkelte dørtype, og derfor henvender de sig til en bred målgruppe og til både private og erhverv.

 

SALTO Væglæsere

En væglæser er en smart løsning til adgangskontrol, som kan opsættes stort set alle steder, og som ofte bruges på steder, hvor en mere traditionel elektronisk offline lås ikke kan opsættes.

Væglæsere fra SALTO Systems er kompatible med de resterende dele af XS4 systemet, hvilket gør det muligt at kombinere kontrolenheder og adgangskort på andre produkter, som f.eks. elektroniske langskiltelåse med en moderne væglæser, som er tilpasset den enkeltes behov. 

Væglæsere fra SALTO kan være med til at skabe bedre sikkerhed ved, at adgangsbrikkerne bl.a. kan styres via den smarte SVN teknologi, som gør det muligt at slette nøgler, som f.eks. er stjålne eller mistede. På den måde får kun de rigtige personer adgang.

 

SALTO adgangsbrikker

Fra SALTO Systems findes forskellige typer af adgangsbrikker og kort, som alle er vandtætte og kopibeskyttede.

Adgangsenhederne behøver blot røre den læser, som er opsat og herefter vil den enkelte enhed kunne indstilles således, at det har adgang til de læsere, som er relevante for den person, som er i besiddelse af adgangsbrikken.

SALTO Systems har udviklet software, som i sammenhæng med adgangsbrikkerne skaber den mest optimale sikkerhed.

Softwareløsningen SALTO ProAcces SPACE giver mulighed for at administrere og indsamle informationer om hver enkelt læser og samtidig styre og programmere de enkelte dele af systemerne. Dermed kan sikkerheden styres fra alle steder i verden.

 

Spørg vores eksperter om SALTO ➜ 

Populære serier fra Salto Systems

Salto Systems Aelement

Nu kan du integrere alle behov for sikkerhed i et stilfuldt, energieffektivt og pålideligt trådløst system. Vi tilbyder det højteknologiske SALTO AElement, som kombinerer et diskret og gennemtænkt design med den nyeste WiDNA-teknologi for en elegant og pålidelig løsning. 

SALTO AElement er et moderne låsesystem af højeste kvalitet, som højner både sikkerhed og komfort i dagligdagen. Den avancerede teknologi giver mulighed for at skifte mellem online- og offline-funktioner med et enkelt klik. I online tilstand kan hele ejendommen kontrolleres, og al kommunikation mellem adgangsmediet og den elektroniske lås er sikret og krypteret for at opnå et højere sikkerhedsniveau.

For ekstra høj komfort er SALTO AElement kompatibel med NFC teknologi, der tillader NFC-aktiverede mobiltelefoner at agere som berøringsfrie databærere. 

  

Salto Systems Geo Cylinder

Hvis du ønsker et sikkert elektronisk låsesystem, og har du svært ved at finde en løsning, som passer til ejendommens dørtyper, så er SALTO elektroniske cylindre af en alsidig og kompakt størrelse, som gør dem idéelle til døre, hvor konventionelle elektroniske dørgreb ikke kan monteres.

Der er mange gode grunde til at vælge SALTO elektroniske cylindre. For det første er det nemt at se kortbrugerens færden i hændelsesloggen, hvilket øger sikkerheden markant. For det andet er SALTO elektroniske cylindre udstyret med skjulte skruer og højresistent, hærdet borebeskyttelse for højere tryghed og finere æstetik.

SALTO elektroniske cylindre er med andre ord udmærket ved sin fleksibilitet og brugervenlighed foruden den høje sikkerhed. Det gør det til et eksemplarisk elektronisk låsesystem i mange forskellige sammenhænge.

 

Salto Systems Amok

SALTO Systems har lanceret SALTO AMOK, som er en ny elektronisk funktion, der allerede er etableret med succes på flere udenlandske universiteter og skoler.

Det er muligt at nødlukke døre indefra, så fremmede og uønskede personer ikke kan komme ind i klasseværelser, samlingssteder eller kontorer ved en akut situation.

Desuden kan det bruges til detailforretninger og tankstationer, hvor de ansatte ofte kan være utrygge ved at optælle penge, hvis de er alene på arbejde.

Eksisterende SALTO-systemer kan let opgraderes til SALTO AMOK, der fungerer som et almindeligt elektronisk låsesystem, hvor der bruges brik eller kort. En ansat kan hurtigt tilkoble låsemekanismen, så døren blokeres og ingen andre kan få adgang til lokalet. 

 

 

 

Bliv kontaktet om Salto ➜

 

 

Salto Systems Wireless

SALTO Wireless er et højteknologisk og smart produkt, der tillader trådløs styring af adgangsgivende låsecylindere.

Det betyder, at opdateringer gøres nemmere, og at det direkte fra en central styringscomputer kan reguleres, hvilke adgangsbrikker eller kort, der skal have adgang til den enkelte indgang samt hvilke indgange, som skal være åbne og låste

Hver enkel cylinder transmitter information til centralstyringselementet via WiFi og oplysninger om f.eks. batteriniveau samt åbning og lukning af indgang, og med den trådløse forbindelse mellem gateway, cylinder og softwaremedie, kan listen over adgangsgivere nemt og hurtigt opdateres.

Derfor er SALTO Wireless et fleksibelt system, som øger effektiviteten i arbejdet med sikkerhed og gør det nemt at styre et stort system fra en enkelt computer.

 

Salto Systems SVN Flex

Med SALTO SVN Flex er der skruet op for fleksibilitetsniveauet og ned for kompleksiteten. SALTO SVN Flex er et revolutionerende adgangssystem, der giver trådløs styring af indgange en ny mening.

Systemet gør det muligt at benytte en hoveddør som opdateringscentral gennem en digital låseplatform, der kan tilpasses den enkelte dør.

Det betyder at der ingen restriktioner er for, hvordan du ønsker dit låsesystem skal se ud og derfor er fleksibilitet i højsædet. En udvidelse af antallet af opdateringscentraler giver ikke bare bedre sikkerhed og nemmere styring af adgange – det betyder samtidig, at der kan spares tid på arbejdet med sikkerhed.

SALTO SVN Flex styrker effektiv opdatering af adgangsstyring og giver hvert enkelt sikringsprodukt en rolle i et fælles system, der transmitter oplysninger mellem hinanden.

 

Salto Systems BLE

Med SALTO Bluetooth Low Energy (BLE) kan virksomheder og erhvervsdrivende benytte fordelene af en ledningsfri betjening af elektroniske dørlåse.

SALTO BLE gør det muligt at åbne døre og låse med en smartphone via Bluetooth. Med SALTO BLE får din virksomhed en fleksibel løsning, fordi I let kan administrere adgangskontrollen. Derfor bruger mange BLE-løsninger i stedet for RFID-adgangsgivere eller som en kombineret sikkerhedsløsning.

Hvis smartphonen er godkendt til installation af de adgangsgivende apps, så kan dine medarbejdere, kunder og andre med adgang til dine bygninger nemt låse op via en mobilapp.

Alle disse fordele får du uden at gå kompromis med sikkerheden. Den mobile nøgle er nemlig sikret mod kopiering, da den er sikkerhedsmæssigt krypteret.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst