NEO Cylinder fra Salto Systems

Neo Fra Salto SystemsNy elektronisk cylinderlås fra Salto Systems

SALTO Neo er den nye elektroniske cylinderlås fra SALTO Systems. Cylinderlåsen er en opgradering af det ældre, populære produkt SALTO Geo.

Udover det nye mere kompakte og moderne design, er SALTO Neo også den mest avancerede elektroniske cylinderlås nogensinde - produktet bringer en hel ny oplevelse med sig i forhold til flere funktioner og bedre ydelse. 

 

+ OPLEV SALTO Neo

 

Kan anvendes på alle dørlåse

SALTO Neo passer til enhver dørlås i alle type bygninger. Med SALTO Neo opnår du derved en driftssikker, elektronisk dørlås, som er let at betjene, uanset hvor i verden og hvilken lås du vælger at installere SALTO Neo på.

 

Let at betjene, uanset hvor i verden og hvilken lås du vælger at installere SALTO Neo på

 

De smarte, trådløse og batteridrevne cylindere giver systemoperatørerne alle de nødvendige adgangsoplysninger via det tilhørende brugervenlige SALTO software.

 

Dine fordele ved SALTO Neo:

  • Nøglefri smart adgangsteknologi
  • Åbning med nøglekort, nøglebrik eller mobil
  • Over 100.000 åbninger på én opladning
  • Klarer nemt regn og frost ned til 20 minus grader
  • Perfekt til flere brancher (Hoteller, sygehuse m.v.)
  • Kompatibel med BLUEnet Wireless
  • Kan bruges sammen med SALTO KS Cloud software
  • Økonomisk fordelagtig installering og service
  • Tilbydes i 5 forskellige udseende

 

 

Anvendelse af SALTO Neo

Den elektroniske cylinderlås SALTO Neo er især velegnet til virksomheder, da den sikrer din tryghed og din virksomheds sikkerhed med en nem, topmoderne og trådløs adgangsteknologi.  

Cylinderlåsen er kompatibel med 'BLUEnet Wireless', som er udviklet for at imødekomme de højeste krav i forbindelse med både sikkerhed og lethed, og som giver dig mulighed for at overvåge live adgangskontrolhændelser, og blandt andet også giver mulighed for at låse døre op, låse døre i og ændre i åbningstilstanden, i både realtid og trådløst.

 

 

Få et uforpligtende tilbud

For at få maksimal udnyttelse af den nye topmoderne, kraftfulde og mobile nøglesystem, som du får med SALTO Neo, bør du altid lade en professionel låsesmed stå for monteringen. 

Vi står altid klar med gode, konkurrencedygtige priser, og vi har mange års erfaring med de mange populære produkter fra SALTO Systems.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om SALTO Neo eller adgangskontrol.  

uforpligtende tilbud på SALTO Neo

Galleri

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst