Content watched by Whocopied.me

SALTO KS (Tidl. Clay by SALTO)CLOUD-BASERET ADGANGSKONTROL

SALTO KS er stærkere end nogensinde og arbejder nu mere effektivt på at lave markedets bedste nøglefri sikkerhedsløsninger. I januar 2017 blev Clay by SALTO nemlig til SALTO KS. Navneskiftet skyldes strukturelle ændringer, der har styrket produkternes kvalitet betydeligt. 

SALTO KS er en effektiv web-baseret trådløs adgangskontrol, som er både nem og prisvenlig at installere. Systemet kræver hverken ledninger, særlige låse eller installation af software, hvilket gør det til en af de billigste og mest fleksible løsninger på markedet.

 

FORDELE VED SALTO KS

  • Ingen udgifter til servere, da alt er cloud-baseret
  • Fjernkontrol af døre via mobil APP.
  • Mulighed for nøglebrikker som hurtigt kan lukkes eller ændres i rettigheder
  • Montering i eksisterende døre og kræver ikke nye tilpasninger
  • PUSH-notifikationer ved aktivitet over mobil APP.
  • Mulighed for integration med udvalgte videokameraer

Køb SALTO KS hos os og få din nye adgangskontrol monteret af en erfaren og faguddannet låsesmed. Vi har stærke, konkurrencedygtige priser og flere års erfaring i de populære SALTO Systems produkter.   


SALTO KS

 

UFORPLIGTENDE TILBUD

For maksimal udnyttelse af din nye adgangskontrol, bør du altid lade en professionel låsesmed stå for monteringen. Kontakt os for yderligere information om vores SALTO KS pakketilbud eller adgangskontrol og få et godt tilbud på en effektiv, pålidelig og prisvenlig løsning.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk, hvis du ønsker at høre mere om SALTO KS.

+ Læs om privatlivspolitik og persondata på SALTO KS

Modtag et uforpligtende tilbud på Salto KS

INFORMATION OM SALTO KS

ANVENDELSE AF SALTO KS

SALTO KS er velegnet til såvel erhvervskunder som private. Vi har med succes installeret systemet i både små og mellemstore virksomheder samt i private boliger. Takket være det revolutionerende design, som forener brugervenlighed med høj sikkerhed, opnås tryghed hele døgnet – helt uden besvær.

Produktet er cloud-baseret for en enkel og sikker adgangsstyring på én platform. Derudover byder systemet på real-time rapportering til app´en ved at kombinere en intuitiv softwareplatform med højteknologiske hardwarekomponenter. Sidst men ikke mindst byder SALTO KS på en brugercentreret betalingsløsning for ekstra høj sikkerhed og gennemskuelighed. 

 SALTO KS Kundecase

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst