Salto KS

Salto KS (Tidl. Clay by SALTO)CLOUD-BASERET ADGANGSKONTROL

SALTO KS er stærkere end nogensinde og arbejder nu mere effektivt på at lave markedets bedste nøglefri sikkerhedsløsninger.

I 2017 blev 'Clay by SALTO' nemlig til SALTO KS. Navneskiftet skyldes strukturelle ændringer, der har styrket produkternes kvalitet betydeligt. 

SALTO KS er en effektiv web-baseret trådløs adgangskontrol, som er både nem og prisvenlig at installere. Systemet kræver hverken ledninger, særlige låse eller installation af software, hvilket gør det til en af de billigste og mest fleksible løsninger på markedet.

 

SALTO KS Forhandler

 

FORDELE VED SALTO KS

  • Ingen udgifter til servere, da alt er cloud-baseret
  • Fjernkontrol af døre via mobil APP.
  • Mulighed for nøglebrikker som hurtigt kan ændres i rettigheder
  • Montering i eksisterende døre og kræver ikke nye tilpasninger
  • PUSH-notifikationer ved aktivitet over mobil APP.
  • Mulighed for integration med udvalgte TVO-anlæg   


SALTO KS Pris

 

UFORPLIGTENDE TILBUD

For maksimal udnyttelse af din nye adgangskontrol, bør du altid lade en professionel ekspert stå for monteringen. Kontakt os for yderligere information om vores SALTO KS pakketilbud eller andre SALTO løsninger og få et godt tilbud på en effektiv, pålidelig og prisvenlig løsning.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk, hvis du ønsker at høre mere om SALTO KS.

+ Læs om privatlivspolitik og persondata på SALTO KS

Modtag et uforpligtende tilbud på Salto KS

INFORMATION OM SALTO KS

ANVENDELSE AF SALTO KS

SALTO KS er velegnet til såvel erhvervskunder som private. Vi har med succes installeret systemet i både små og mellemstore virksomheder samt i private boliger. Takket være det revolutionerende design, som forener brugervenlighed med høj sikkerhed, opnås tryghed hele døgnet – helt uden besvær.

Produktet er cloud-baseret for en enkel og sikker adgangsstyring på én platform. Derudover byder systemet på real-time rapportering til app´en ved at kombinere en intuitiv softwareplatform med højteknologiske hardwarekomponenter. Sidst men ikke mindst byder SALTO KS på en brugercentreret betalingsløsning for ekstra høj sikkerhed og gennemskuelighed. 

 SALTO KS Kundecase

Tilpasninger i KS softwaren

Tilpas ADK-systemet efter jeres behov med KScustom

KScustom er en af de nye muligheder inden for KS fra SALTO Systems. Hvis din virksomhed har en stor kundebase og I derfor har nogle specifikke behov for tilpasninger i KS softwaren, så er dette muligt via KScustom. Med KScustom får du mulighed for at påvirke udviklingen af den software-applikation, der skal håndtere de forskellige typer af adgang, som din virksomhed har behov for.

Har jeres virksomhed en First Line-supportfunktion, er systemet særligt velegnet til jer. Alle funktioner bliver tilpasset jeres ønsker, så I får den form for software, der nøjagtigt passer til virksomheden. Vælg til og fra mellem de forskellige KS-Services og få en adgangskontrol, der er skræddersyet til jeres virksomhed.

 

Med KSCore API kan du udvikle dit eget ADK-system

Med KSCore har din virksomhed muligheden for at udvikle jeres eget adgangskontrolsystem ovenpå KS fundamentet og vælge, hvilke adgangsfunktioner I har brug for. Med andre ord lader I SALTO klare det infrastrukturelle og I opbygger et system som matcher jeres behov til adgangskontrolsystemet.

KSCore henvender sig især til virksomheder, som har en stor, global kundeskare, der hæver kravene til kontrolsystemet. Har din virksomhed et dygtigt udviklingsteam, der kan analysere sig frem til, hvilke behov I har – så er KSCore med garanti et produkt for jer. Med KSCore er I, som navnet antyder, med til at forme kernen i adgangssystemet via en API fra SALTO.

SALTO KS - Core & Custom

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst