Salto KS

Salto KSCloud-baseret adgangskontrol med SALTO KS

SALTO KS er stærkere end nogensinde og er nu en af markedets bedste nøglefrie sikkerhedsløsninger.

I 2017 blev den populære 'Clay by SALTO' nemlig til SALTO KS. Navneskiftet skyldes strukturelle ændringer, der har styrket produkternes kvalitet betydeligt. 

SALTO KS er en effektiv web-baseret trådløs adgangskontrol, som både er hurtig og prisvenlig at installere. SALTO KS kræver hverken ledninger, særlige låse eller installation af software, hvilket gør det til en af de billigste og mest fleksible løsninger på markedet.

 

SALTO KS Forhandler

 

Fordele ved SALTO KS

  • Stort set ubegrænsede udvidelsesmuligheder
  • Ingen udgifter til servere, da alt er cloud-baseret
  • PUSH-notifikationer ved aktivitet over mobil app
  • Mulighed for integration med udvalgte TVO-anlæg
  • Fjernkontrol via mobil app, uanset hvor du befinder dig
  • Mulighed for nøglebrikker som hurtigt kan ændres i rettigheder
  • Montering i eksisterende døre og kræver derfor ikke nye tilpasninger  

 

Få vores SALTO ekspertrådgivning

For maksimal udnyttelse af adgangskontrol, bør du altid lade en professionel ekspert stå for monteringen. Kontakt os for yderligere information om vores SALTO KS produkter eller andre SALTO Systems løsninger og få et oplæg på en effektiv, pålidelig og prisvenlig løsning.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk, hvis du ønsker at høre mere om SALTO KS.

+ Læs om privatlivspolitik og persondata på SALTO KS

Spørg vores SALTO ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om SALTO KS løsninger?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Derfor er SALTO KS smart

Webbaseret adgangskontrol giver stor fleksibilitet

De senere år er flere virksomheder blevet mere vant til at skulle arbejde 'on-the-go'. Derfor modtager vi flere kundehenvendelser fra virksomheder om at kunne tilgå deres kontrolsystemer, uanset hvor de befinder sig i verden. Mange kunder efterspørger derfor webbaserede adgangskontrol - her kan SALTO KS være løsningen.

Ved tidligere låsesystemer har det været standard, at man blot har kunne tilgå ADK-systemet via én lokal server. Med SALTO KS’ webbaserede adgangskontrolløsning får du det hele online. Dette giver blandt andet en stor fleksibilitet, da al information gemmes i skyen, og da det er muligt at lave hurtige ændringer i adgange, der træder i kraft med det samme.

For mindre virksomheder med medarbejdere, der ofte er på farten, er det ligeledes fordelagtigt med et webbaseret adgangssystem, der tillader åbning af egne døre for f.eks. leverandører og kunder, mens du selv er ude af huset.

 

Responsum Kundecase

 

Opdag de mange fordele fra en stabil leverandør

Med SALTO KS opnår man gode resultater, herunder bl.a. større besparelser på drift, både på tid og ressourcer, da der hverken er brug for omkodninger eller nye nøgler, da SALTO KS ikke indeholder motor- eller magnetlåse, der skal serviceres.

Desuden er SALTO et veletableret og stærkt brand med stor leverancesikkerhed. Samtidig er SALTO KS platformen et utroligt stabilt system, hvilket minimerer driftsomkostningerne med hensyn til sikkerhedssystemet.

Få mere rådgivning om SALTO KS ➜

 

Mange års erfaring med SALTO KS

Vi har stor erfaring med SALTO KS løsninger, og vi anbefaler det ofte som en god startløsning til virksomheder, der søger muligheder for et moderne adgangskontrol-anlæg.

SALTO KS-systemet tilbyder et brugervenligt system, der med fordel kan anvendes af både kommuner, ejendomsselskaber og bygherrer og efterspørges ligeledes af mange andre virksomheder, der ønsker bedre overblik over deres sikkerhedssystem.

SALTO KS’ integrationsmuligheder er næsten utallige og arbejder altid til din fordel. Da SALTO KS-systemet er kompatibelt med en række forskellige typer af software, er det muligt for dig at integrere dit nye SALTO-system i dine eksisterende programmer.

Det er tilmed muligt at bruge SALTOs software-grænseflade til at opbygge din egen skræddersyede platform til adgangskontrol af dine cloud-baserede låse.

Tilpasninger i SALTO KS softwaren

Tilpas ADK-systemet efter jeres behov med KScustom

KScustom er en af de nye muligheder inden for SALTO KS. Hvis din virksomhed har en stor kundebase og I derfor har nogle specifikke behov for tilpasninger i KS softwaren, så er dette muligt via KScustom. Med KScustom får du mulighed for at påvirke udviklingen af den software-applikation, der skal håndtere de forskellige typer af adgang, som din virksomhed har behov for.

Har jeres virksomhed en First Line-supportfunktion, er systemet særligt velegnet til jer. Alle funktioner bliver tilpasset jeres ønsker, så I får den form for software, der nøjagtigt passer til virksomheden. Vælg til og fra mellem de forskellige KS-Services og få en adgangskontrol, der er skræddersyet til jeres virksomhed.

SALTO KS - Core & Custom

 

Med KSCore API kan du udvikle dit eget ADK-system

Med KSCore har din virksomhed muligheden for at udvikle jeres eget adgangskontrolsystem ovenpå KS fundamentet og vælge, hvilke adgangsfunktioner I har brug for. Med andre ord lader I SALTO klare det infrastrukturelle og I opbygger et system som matcher jeres behov til adgangskontrolsystemet.

KSCore henvender sig især til virksomheder, som har en stor, global kundeskare, der hæver kravene til kontrolsystemet. Har din virksomhed et dygtigt udviklingsteam, der kan analysere sig frem til, hvilke behov I har – så er KSCore med garanti et produkt for jer. Med KSCore er I, som navnet antyder, med til at forme kernen i adgangssystemet via en API fra SALTO.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst