XS4 SALTO

XS4 fra SALTO SystemsBring adgangskontrollen til nye højder med XS4

SALTO XS4 sætter et højt sikringsniveau for adgangskontrol til næsten alle typer døre og branchestandarder. 

XS4 adgangskontrol giver dig topsikre og fleksible produkter i lækre rammer, uanset hvilket låseløsning du vælger. Nogle af de mest efterspurgte XS4 produkter er:

 

XS4 Original

 

XS4 One

 

XS4 Mini

 

 

Overholdelse af lovgivning

"SALTO XS4 lever op til alle de nyeste krav, certificeringer og standarder inden for låsesystemer. Uanset om det er tilsynsmyndigheder eller forsikringsselskaber, så overholder produkterne alle juridiske standarder."

// Mads Holmen, sikringsekspert hos Bagger Låse.

 

Med adgangskontrolsystemer som er baseret på SALTO XS4 teknologien, så er du ikke blot sikret en nem løsning uden forskellige nøgler - det er ligeledes produkter med stor fokus på brugervenlig og design, som sikrer dig en så gnidningsfri arbejdsgang som muligt.

 

XS4 Salto enheder

 

Den altid høje kvalitet fra SALTO

Velrenommerede SALTO Systems er kendt for at levere adgangskontrol og låsesystemer i absolut verdensklasse, som ikke bare lever op til eksisterende krav. XS4 låseenheder opfylder standarden 'EN 15684', hvilket sikrer gennemtestet produkter med høj modstand overfor gennembrydning (f.eks. fastholdelse og borebeskyttelse).

XS4 er designet til at være førende på markedet i mange år frem – en investering i deres XS4 produktserie vil altså være et fremsynet valg. 

 

+ Se videoen om SALTO XS4:

 

Bliv nøglefri med XS4 – på den økonomisk fordelagtige måde

SALTO XS4 er en overraskende enkel måde at skifte til et elektronisk adgangssystem. En XS4 installation kræver, at man fjerner de eksisterende håndtag i dørene og derefter monterer XS4's håndtag. Skiftet fra mekaniske låse til SALTO XS4 har derfor mindre omkostninger og en kort installationstid. 

Ud over en nem måde at skifte fra et mekanisk låsesystem til elektroniske låse, gør SALTO XS4, at dørene bevarer sin integritet og oprindelige struktur. Med XS4 systemet undgås al boring, og det medvirker bl.a., at dørene bibeholder sine sikkerheds- og brandcertifikater, fordi der ikke skal ændres på andet end håndtaget.

 

Spørg vores eksperter om XS4

Vores sikringseksperter står altid klar til at rådgive dig om, hvad du skal vælge til at sikre din bolig, virksomhed eller hvilket som helst anden type bygning.

Hvis du ønsker at høre mere om SALTO XS4 eller vores andre systemer til adgangskontrol og sikring, kan du ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk.

Spørg vores SALTO ekspert Martin

Skal vi tage en snak om XS4 løsninger?

Martin Schrøder

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Martin Schrøder Profilbillede

Mest populære XS4 løsninger

XS4 Original

Gennem trådløst netværk opererer XS4 Original i et fleksibelt og brugervenligt system.

SALTO XS4-systemet tilgodeser alles behov, uanset hvor foranderlige de end måtte være: lav tidsindstillede adgange eller automatiske åbninger, så de passer til din virksomheds daglige gang.

XS4 Original kan både bruges via nøglebrikker og mobilapps, hvilket netop også tillader fjernåbning. Med krypteret kommunikation mellem adgangsmediet og den pågældende elektroniske lås, tages sikkerheden til nye højder.

SALTO XS4 Original har en kapacitet på op til 65.000 døre i ét system, hvilket gør udvidelsesmulighederne næsten uendelige.

 

XS4 One

XS4 One er en videreudvikling af det originale XS4-system. XS4 One er ligeledes en batteridrevet og elektronisk smartlås, der giver mulighed for hurtigt og nøglefrit at administrere adgangsrettigheder.

SALTO XS4 One adskiller sig fra det originale system med ny teknologi, da den indeholder en ny læser indbygget i låsen, der blot sikrer endnu bedre sikkerhed for systemets brugere.

Det netværksbaserede adgangssystem integrerer desuden alle sikkerhedsbehov i bare ét system. Med sine to forskellige farver og hele syv forskellige overflader falder det enkle design altid naturligt ind i ethvert miljø.

 

Salto XS4 mini

En af SALTOs absolutte spidskompetencer er et stilrent og tidløst design, og med deres XS4 Mini produktserie er standarderne for en diskret og elegant løsning blot hævet yderligere.

Den kompakte størrelse og enkle udseende på SALTO XS4 Mini gør, at det falder naturligt ind i langt de fleste bygninger.

XS4 Mini systemets udseende er blevet til som følge af mange timers research omkring, hvordan adgangskontrol rent faktisk bliver anvendt af dets brugere. Med både en hurtigere nøglebrik-læser og en mere tydelig viser af dørstatus, er SALTO XS4 Mini en af de absolut nemmeste og mest overskuelige løsninger på markedet.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst