XS4 SALTO Systems

XS4 Fra SALTO SystemsADGANGSKONTROL TIL NYE HØJDER

SALTO XS4 sætter høje standarder for sikkerhed, brugervenlig og design. Med XS4 produkter får du topsikre produkter i lækre rammer, som tilmed er nemme at bruge.

Med et system til adgangskontrol så godt som SALTOs XS4 er man ikke blot sikret en nem løsning uden forskellige nøgler. Det er ligeledes en grundig løsning, som sikrer en så gnidningsfri arbejdsgang som muligt. Derudover er et adgangskontrolsystem den nemmeste måde, at give forskellige personer adgang til de rette steder. 

SALTO XS4 lever op til alle de nyeste krav, certificeringer og standarder inden for låsesystemer. Velrenommerede SALTO Systems er kendt for at levere adgangskontrol i absolut verdensklasse, og systemer lever ikke bare op til eksisterende krav. De er også designet til at være førende på markedet i mange år frem – en investering i deres XS4 produktserie vil altså være et fremsynet valg.

 

+ SE VIDEOEN OM SALTO XS4

 

NØGLEFRIT SYSTEM – PÅ DEN NEMME MÅDE

SALTO XS4 er en overraskende enkel måde at skifte til et elektronisk adgangssystem. Fordi en installation kun kræver, at man fjerner de eksisterende håndtag i dørene og derefter monterer XS4's håndtag, indebærer et skift fra mekaniske låse til SALTOs nye system minimale omkostninger og besvær. 

Ud over en ufattelig nem måde at skifte fra et mekanisk til elektronisk låsesystem, gør SALTO XS4, at dørene bevarer sin integritet og oprindelige struktur. Med systemet undgås al boring, og det medvirker bl.a., at dørene bibeholder sine sikkerheds- og brandcertifikater, fordi der ikke skal ændres på andet end håndtaget.

Modtag et uforpligtende tilbud på XS4

INFORMATION OM XS4 MINI

+ SE VIDEOEN OM XS4 MINI

FÅ TILBUD PÅ SALTO XS4 MINI

SKUDSIKKERT DESIGN

En af SALTOs absolutte spidskompetencer er et stilrent og tidløst design, og med deres XS4 Mini-system er standarderne for en diskret og elegant løsning hævet yderligere. Systemets kompakte størrelse og enkle udseende gør, at det falder naturligt ind i langt de fleste bygninger.

Systemets udseende er blevet til som følge af mange timers research omkring, hvordan adgangskontrol rent faktisk bliver anvendt af dets brugere. Med både en hurtigere kort/chip-læser og en mere tydelig viser af dørstatus, er SALTO XS4 Mini en af de absolut nemmeste og mest overskuelige løsninger på markedet.

 

KONTAKT OS I DAG

Hos os står vores personale altid klar til at rådgive dig om, hvad du skal vælge til at sikre dit hus, virksomhed eller hvilket som helst andet sted.

Hvis du ønsker at høre mere om SALTO Mini XS4 eller vores andre systemer til adgangskontrol og sikring, kan du altid ringe på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst