XS4 SALTO Systems

XS4 fra SALTO SystemsAdgangskontrol til nye højder

SALTO XS4 sætter høje standarder for sikkerhed, brugervenlig og design. Med XS4 produkter får du topsikre produkter i lækre rammer, som tilmed er nemme at bruge.

Med et system til adgangskontrol så godt som SALTOs XS4 er man ikke blot sikret en nem løsning uden forskellige nøgler. Det er ligeledes en grundig løsning, som sikrer en så gnidningsfri arbejdsgang som muligt. Derudover er et adgangskontrolsystem den nemmeste måde, at give forskellige personer adgang til de rette steder. 

 

SALTO XS4 lever op til alle de nyeste krav, certificeringer og standarder inden for låsesystemer.

 

SALTO XS4 lever op til alle de nyeste krav, certificeringer og standarder inden for låsesystemer. Velrenommerede SALTO Systems er kendt for at levere adgangskontrol i absolut verdensklasse, og systemer lever ikke bare op til eksisterende krav. De er også designet til at være førende på markedet i mange år frem – en investering i deres XS4 produktserie vil altså være et fremsynet valg.

 

+ Se videoen om SALTO XS4

 

Nøglefrit miljø – på den sikre måde

SALTO XS4 er en overraskende enkel måde at skifte til et elektronisk adgangssystem. Fordi en installation kun kræver, at man fjerner de eksisterende håndtag i dørene og derefter monterer XS4's håndtag, indebærer et skift fra mekaniske låse til SALTOs nye system minimale omkostninger og besvær. 

Ud over en ufattelig nem måde at skifte fra mekaniske til elektroniske låse, gør SALTO XS4, at dørene bevarer sin integritet og oprindelige struktur. Med systemet undgås al boring, og det medvirker bl.a., at dørene bibeholder sine sikkerheds- og brandcertifikater, fordi der ikke skal ændres på andet end håndtaget.

Spørg vores SALTO ekspert Mads

Skal vi tage en snak om XS4 løsninger?

Mads Holmen

Sikringsekspert hos Bagger Låse

70 20 21 12

Mads Holmen Profilbillede

SALTO XS4 mini

+ Se videoen om xs4 mini

FÅ TILBUD PÅ SALTO XS4 MINI

 

Skudsikkert design

En af SALTO's absolutte spidskompetencer er et stilrent og tidløst design, og med deres XS4 Mini-system er standarderne for en diskret og elegant løsning hævet yderligere. Systemets kompakte størrelse og enkle udseende gør, at det falder naturligt ind i langt de fleste bygninger.

Systemets udseende er blevet til som følge af mange timers research omkring, hvordan adgangskontrol rent faktisk bliver anvendt af dets brugere. Med både en hurtigere nøglebrik-læser og en mere tydelig viser af dørstatus, er SALTO XS4 Mini en af de absolut nemmeste og mest overskuelige løsninger på markedet.

 

Spørg vores eksperter om XS4

Hos os står vores personale altid klar til at rådgive dig om, hvad du skal vælge til at sikre bolig, virksomhed eller hvilket som helst andet sted.

Hvis du ønsker at høre mere om SALTO Mini XS4 eller vores andre systemer til adgangskontrol og sikring, kan du altid ringe på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst