SimonsVoss forhandler og priser

SimonsVoss digitale låseSimonsVoss adgangskontrol har enkelthed i centrum

Det tyske låsebrand SimonsVoss tilbyder elektroniske låsesystemer og adgangskontrol, der er inspireret af tanken om enkel oplukning, udført med blot ét klik.

Med denne tilgang har SimonsVoss ønsket at give kunderne mulighed for et enklere nøglefrit liv. Ved hjælp af blot én digital nøgle får du nemlig adgang til alle de rum og bygninger, der er tildelt dig

 

SimonsVoss Mobilkey

 

SimonsVoss System 3060

 

SimonsVoss Smartintego

 

Fordelene ved SimonsVoss løsninger

Hvad end du har brug for adgangskontrol til hoveddøre, værelsesdøre, elevatorer, garagedøre eller noget helt andet, finder du løsningen i de kompromisløse låsesystemer fra SimonsVoss.

SimonsVoss’ låsesystemer kommer med en lang række fordele, hvoraf følgende blot er et par af de ting, du hurtigt vil bemærke ved den tyske kvalitet:

 

  • Brug din telefon som nøgle:

    De fleste af os har altid vores telefon på os, og derfor giver det glimrende mening at kunne bruge denne til adgang med MobileKey-systemet fra SimonsVoss.
  • Elegant design integreret med funktionalitet:

    Låseløsningerne fra SimonsVoss tilbyder et elegant og enkelt design, der fungerer som en integreret del af din ejendoms udtryk, hvorved er designet lige så elegant som systemernes tekniske funktion.
  • Tysk robusthed og problemfrie drift:

    Når det kommer til den tyske kvalitet, kan der sættes flueben ved alle de vigtige parametre. Det ses blandt andet i låsesystemernes lange levetid, problemfrie drift, minimale strømforbrug samt en overordnet pålidelighed af de mekaniske moduler, systemerne består af.

SimonsVoss transponder

 

Fremtidens digitale låsesystemer

SimonsVoss tilbyder digitale låse til både privatpersoner og erhvervskunder, der søger en effektiv og problemfri adgangskontrol.

Disse digitale låsesystemer åbner døren til en nøglefri virkelighed, hvor sikkerhed og brugervenlighed forenes i en helhedsorienteret løsning. Den afgørende fordel ved hurtigt at kunne ændre adgangsrettigheder med blot få klik, uanset hvornår og hvor det er nødvendigt, er en central egenskab.

Om det gælder hjælp til opsætning, løbende service eller rådgivning om SimonsVoss, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk.

SimonsVoss Låsecylinder Priser

Spørg vores SimonsVoss ekspert Martin

Skal vi tage en snak om SimonsVoss produkter?

Martin Schrøder

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Martin Schrøder Profilbillede

Populære løsninger fra SimonsVoss

SimonsVoss Mobilekey

De traditionelle analoge nøgler erstattes i MobileKey-systemet af en digital nøgle, der enten kan være en digital transponder, et pinkode-tastatur eller din smartphone. 

Med SimonsVoss MobileKey behøver du derfor ikke bekymre dig om mistede eller glemte nøgler, og du er i stedet sikret et altid funktionsdygtigt og effektivt låsesystem lige ved hånden. Systemet er derfor særligt anvendeligt for mindre erhverv og boliger, der ønsker enkelte elektroniske dørlåse

En anden fordel ved MobileKey-systemet er de lave driftsomkostninger, der er med til at forme en økonomisk bæredygtig løsning. Systemet kører nemlig på dit eget netværk, og der er derfor ikke yderligere eksterne omkostninger forbundet med driften, så snart systemet er installeret.

 

SimonsVoss System 3060

SimonsVoss’ System 3060 minder om det digitale låsesystem fra SALTO Systems, da du her også kan blande online og offline systemer. Denne fleksible organisering er med til at sikre en optimal funktion af låsesystemet.   

System 3060 kan med fordel bruges i boligselskaber, hvor der er brug for et godt overblik over brugeradgangen lige såvel som i store kontorhuse, hvor der også dagligt er mange forskellige ind- og udgående medarbejdere og kunder.

3060-systemet fra SimonsVoss kan samle alle låseløsninger i én integreret digital totalløsning. Med systemets modulopbygning er det desuden enkelt at lave løbende udvidelser og ændringer, uden at det påvirker resten af systemet.

 

SimonsVoss Smartintego

SmartIntego er en af de mere højteknologiske løsninger til adgangskontrol. De forskellige komponenter i SmartIntego-systemet lader sig nemt integrere selv i omfattende sikkerhedssystemer med både erhvervsalarmer og TVO-anlæg.

Denne integrerede adgangskontrol sikrer den størst mulige sikkerhed for de personer, der færdes i bygningen både i daglig brug samt i tilfælde af indbrud, brandsituationer eller ved tabte nøglebrikker.

SmartIntego installeres desuden både uden udlægning og tilslutning af kabler. Både cylinderen og systemets SmartHandle gøres derved uafhængige af ekstern strømtilførsel, hvilket lader låsesystemet være upåvirket af strømafbrydelser og løse forbindelser. Denne unikke montageteknik gør SmartIntego fordelagtigt i branddøre, hvor boring normalt ikke er tilladt.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst