Yale Doorman dørlås

Yale LåseYale er kvalitetslåse siden 1840

Låsefirmaet Yale startede i 1840, da Linus Yale Senior begyndte at konstruere højsikkerhedslåse i sit lille låsesmedsværksted i Newport, USA.

Siden da er Yale nu blevet blandt verdens absolut største låsefabrikanter med et bredt sortiment, der spænder lige fra små hængelåse og elektroniske låse til komplette sikkerhedssystemer med videoovervågning og smarte integrerede løsninger.  

 

Yale Smart Living

Yale Doorman

Yale Easy

 

Yale er en del af RUKO

Yale produkter er attraktive alternativer til den mere traditionelle mekaniske aflåsning og løsningerne fra Yale er nemme at montere i døre med en standard låsekasse efter skandinaviske mål, hvilket langt de fleste danske hjem har. 

Yale er udviklet i samarbejde med det danske låsefirma RUKO, som også er kendt for deres kompromisløse kvalitet.

 

+ OPLEV DEN POPULÆRE YALE DOORMAN

 

Yale Smart Hub forbinder hele systemet

Med Yales smarte produkter kan du forbinde alt lige fra telefonen til mailen med Yales Smart Hub. På denne måde kan du både få notifikationer om, hvad der sker i hjemmet, samtidigt med at du også kan anvende din smartphone som nøglekort til dørene.

Du slipper altså for at skulle ud til døren for at se, hvem der banker på, og har din familie glemt nøglen, kan du låse dem ind uden at være fysisk til stede.

Vi hjælper dig selvfølgelig med at montere og installere hele Yale systemet korrekt og har du ellers spørgsmål til Yale løsningerne, kan du kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på mail bagger@bagger-laase.dk for rådgivning.

 

Yale Låse - Smart Living Tilbud

Kontakt os og forhør dig om Yale

POPULÆRE SERIER FRA YALE

Yale Smart Living

Yale Smart Living er et system, der kombinerer den moderne livsstil med det sikre hjem. Smart Living er et komplet elektronisk sikkerhedssystem med CCTV-kameraer, elektroniske låse og tyverialarmer, som sikrer dit hjem mod uvedkommende på den nemmeste og mest sikre måde. 

Sikkerhedssystemet fra Yale er udviklet på baggrund af en undersøgelse, der antydede, at mange var positivt stemt overfor idéen om, at man skal kunne få adgang til hjemmet ved brug af en smartphone. Det har lukket op for helt nye muligheder, hvilket vi er særdeles begejstrede for. 

Yale Smart Living giver dig mulighed for at få et indblik i, hvad der sker i dit hjem, selvom du ikke er hjemme. Det er muligt både at streame og optage HD, så du altid har et vågent øje på din ejendom.

 

Yale Doorman

Yale Doorman er et elektronisk låsesystem med flere smarte funktioner. Doorman fungerer både som helt normal elektronisk kodelås og med din smartphone som nøglekort. Det betyder, at du kan låse op, både når du er fysisk tilstedeværende, og når du ikke er hjemme. På denne måde slipper du for at skulle hjem og låse op, når håndværkeren kommer på besøg.

En af de helt store fordele ved Yale Doorman er at døren altid er låst, når du smækker døren. Er uheldet ude og der bliver forsøgt indbrud, er der installeret en indbrudsalarm med en sirene på 80 dB. 

Der findes tre måder at låse døren op på, hvilket er med kode, nøglebrik eller fjernbetjening. Nøglebrikken fungerer nemt og hurtigt ved at holde den foran låsen. Nøglebrikken kan anvendes på op til 6 forskellige låse, og det er muligt at få registreret 10 nøglebrikker per lås.

 

Yale Easy

Yale Easy er Yales svar på en nem og simpel hverdagsløsning, der kan passe til ethvert hjem. Låsen kan have to forskellige koder, som man selv programmer ind. Koderne kan være 4 til 12 cifre.

Koden til dit hus svarer til en helt almindelig nøgle, og ligesom med en nøgle, ønsker man ikke, at den skal falde i de forkerte hænder. Hvis man skal hemmeligholde sin kode, nytter det ikke, at andre kan se, hvad du taster. Derfor har Yale Easy den funktion, at man kan indtaste forskellige tilfældige tal før og efter koden indtastes. 

Yale Easy er meget nem at installere. Den passer i de fleste normale døre – også tyndere døre – og låsekassen er en Ruko-lås, som allerede er monteret i mange danske hjem. Derfor passer Yale Easy nemt ind i den tidligere låsekasses hul.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ YALE ➜ 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst