Yale Doorman dørlås

Yale LåseYale er kvalitetslåse siden 1840

I mange år har Yale været en af de helt store aktører på låsescenen og vi er glade for være officiel forhandler og installatør af deres produkter. Vi forhandler alt lige fra Yales hængelåse og elektroniske låse til deres komplette sikkerhedssystemer med videoovervågning og smarte integrerede løsninger.

Yale er specielt kendt for deres populære elektroniske dørlåse, som inkluderer Yale Doorman, Smart Living og Linus, som er set i mange private boliger.

Disse tre systemer spænder over alt fra en simpel kodelås til døren til et komplet låsesystem. Med et produkt fra Yale kan du forvente et gennemprøvet system med små ekstra detaljer, der gør hverdagen nemmere.

 

Yale Smart Living

Yale Doorman

Yale Linus

 

Yale er en del af RUKO

Yale produkter er attraktive alternativer til den mere traditionelle mekaniske aflåsning og løsningerne fra Yale er nemme at montere i døre med en standard låsekasse efter skandinaviske mål, hvilket langt de fleste danske hjem har. 

Yale er udviklet i samarbejde med det danske låsefirma RUKO, som også er kendt for deres kompromisløse kvalitet.

 

+ OPLEV DEN POPULÆRE YALE DOORMAN

 

Yale Smart Hub forbinder hele systemet

Med Yales smarte produkter kan du forbinde alt lige fra telefonen til mailen med Yales Smart Hub. På denne måde kan du både få notifikationer om, hvad der sker i hjemmet, samtidigt med at du også kan anvende din smartphone som nøglekort til dørene.

Du slipper altså for at skulle ud til døren for at se, hvem der banker på, og har din familie glemt nøglen, kan du låse dem ind uden at være fysisk til stede.

Vi hjælper dig selvfølgelig med at montere og installere hele Yale systemet korrekt og har du ellers spørgsmål til Yale løsningerne, kan du kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på mail bagger@bagger-laase.dk for rådgivning.

 

Yale Låse - Smart Living Tilbud

Kontakt os og forhør dig om Yale

POPULÆRE SERIER FRA YALE

Yale Smart Living

Yale Smart Living er et system, der kombinerer den moderne livsstil med det sikre hjem.

Smart Living er et komplet elektronisk sikkerhedssystem med CCTV-kameraer, elektroniske låse og tyverialarmer, som sikrer dit hjem mod uvedkommende på den nemmeste og mest sikre måde. 

Sikkerhedssystemet fra Yale er udviklet på baggrund af en undersøgelse, der antydede, at mange var positivt stemt overfor idéen om, at man skal kunne få adgang til hjemmet ved brug af en smartphone. Det har lukket op for helt nye muligheder, hvilket vi er særdeles begejstrede for. 

Yale Smart Living giver dig mulighed for at få et indblik i, hvad der sker i dit hjem, selvom du ikke er hjemme. Det er muligt både at streame og optage HD, så du altid har et vågent øje på din ejendom.

 

Yale Doorman

Yale Doorman er et elektronisk låsesystem med flere smarte funktioner. Doorman fungerer både som helt normal elektronisk kodelås og med din smartphone som nøglekort. Det betyder, at du kan låse op, både når du er fysisk tilstedeværende, og når du ikke er hjemme. På denne måde slipper du for at skulle hjem og låse op, når håndværkeren kommer på besøg.

En af de helt store fordele ved Yale Doorman er at døren altid er låst, når du smækker døren. Er uheldet ude og der bliver forsøgt indbrud, er der installeret en indbrudsalarm med en sirene. 

Der findes tre måder at låse døren op på, hvilket er med kode, nøglebrik eller fjernbetjening. Nøglebrikken fungerer nemt og hurtigt ved at holde den foran låsen. Nøglebrikken kan anvendes på op til 6 forskellige låse, og det er muligt at få registreret 10 nøglebrikker per lås.

 

Yale Linus

Yale Linus er en anden elektronisk lås der med adgangsstyring fra din smartphone kan låse din hoveddør op og i på et hvilket som helst tidspunkt, uanset hvor du befinder dig.

Det betyder blandt andet, at du kan give dine gæster virtuel adgang, vinke farvel til glemte eller tabte nøgler og samtidig være tryg med en højtsikret låseløsning.

Med det nye Yale Linus-system har du desuden altid et overblik over adgangen til dit hjem. Du kan følge med i, hvem der senest har låst sig ind, og i tilfælde af at du mister din telefon, kan du hurtigt få spærret adgangen herfra til din bolig.

Når du og din smartphone er i nærheden af låsen, kommunikerer de to over bluetooth, og ønsker du adgang til din lås, når du ikke er hjemme, oprettes der forbindelse til låsen gennem Yale Connect Wi-Fi Bridge.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ YALE ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst