Ruko låse og nøgler

RUKO (ASSA ABLOY)Førsteklasses låsesystemer og adgangskontrol fra RUKO

RUKO har i flere årtier været Danmarks førende leverandør af låsesystemer, nøgler og adgangskontrol. Selvom RUKO A/S skiftede navn til ASSA ABLOY i 2018, så leveres der stadig førsteklasses produkter til både private og erhverv.

Sortimentet fra RUKO omfatter en lang række løsninger til optimering af sikkerhed på bygninger og boliger, som dækker alle behov for kvalitet, design og brugervenlighed.

Som 'Guld Certificeret Installatør' og officiel forhandler af RUKO, kan vi tilbyde dig alle serier og produkter fra RUKOs sortiment. Vores mest efterspurgte RUKO låsesystemer fra vores kunder er:

 

RUKO Låsesystem

 

Skal du have udskiftet dine RUKO låse?

Dårlige låse giver en falsk tryghed og en ringe modstandsdygtighed overfor indbrud. Men gælder dette for dine låse?

RUKO har selv foretaget en omfattende spørgerunde i Danmark og her viste det sig, at over 65% af den danske befolkning har forældede låse og dermed en øget risiko for indbrud. Kan du nikke kende til nøglerne med det runde hoved?

+ Derfor bør du udskifte RUKO serie 500 eller 600

 

Ruko låse sikkerhed

 

Alle vores sikringsteknikere er uddannet i RUKO produkter og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få udskiftet dine låse til nogle nyere og mere sikre modeller fra RUKO.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk for at høre mere om vores RUKO produkter eller andre af vores moderne låsesystemer eller elektroniske dørlåse til hoveddøre.

Besøg også gerne vores fysiske butikker i Slagelse, Ballerup, Kalundborg, Holbæk eller Ringsted, hvor vi har forskellige RUKO produkter udstillet. 

 

Aperio RUKO Læser

Spørg vores ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om RUKO mulighederne?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Populær adgangskontrol fra RUKO

Assa Abloy Pulse

 

PULSE er et digitalt låsesystem uden batterier

PULSE låsesystemet er et af de nyeste skud på stammen hos ASSA ABLOY, hvor man har gjort det traditionelle låsesystem til boligejendomme fuldstændig digitalt.

PULSE låsesystemet er gennemført med WellCom-dørtelefonen, der tillader fleksibel tovejskommunikation direkte fra din smartphone. Dørtelefonen udenfor indeholder et kamera, der gør det muligt for dig at se, hvem der ringer på, og du vil kunne modtage opkaldet direkte på din mobil, hvorfra du kan besvare opkaldet.

PULSE giver dermed også en længeventet fleksibilitet, hvor beboere f.eks. kan lukke gæster, venner eller viceværten ind uden selv at være hjemme. Den cloudbaserede løsning gør det nemt at opdatere PULSE låsesystemet med nye beboere og deaktivere gamle nøgler – PULSE fra ASSA ABLOY indbyder en nem og brugervenlig fremtid velkommen med dette låsesystem.

 

SmartAir

 

SmartAir skaber overblikket over ejendommens status

SmartAir er et meget populært nøglefrit system fra RUKO, hvor man anvender adgangskort, brikker eller mobil, der egner sig særligt til større erhverv, hvor pålidelig adgangskontrol er alfa og omega for sikkerheden.

Alt fungerer i realtid, så du konstant har et detaljeret indblik i hvem opholder sig i bygningen og endda information ned på hver dør i bygningen. Virtuelle nøgler kan samtidigt sendes til brugerne på mobilen, så der kan opnås færre administrationsomkostninger. 

SmartAir-systemet fra RUKO er baseret på innovative teknologier og indeholder et væld af funktioner foruden at aflåse og låse op. Det kan også bruges til at registrere arbejdstid, betale i kantinen og meget mere. Du kan her læse mere om SmartAir fra RUKO.

 

RUKO CLIQ

 

CLIQ™ kombinerer mekanik og elektronik

RUKO CLIQ kombineres med et mekanisk låsesystem, f.eks. RUKOs populære DP-låsesystem, hvor CLIQ-systemet kan give individuel adgang til områder med fælles nøgler.

RUKO CLIQ behøver derfor ikke eksterne kabler eller andre former for strømforsyning for at fungere. I modsætning til de fleste andre låse til hoveddøre, skal nøglen bare indsættes i døren for at være funktionsdygtig.

I CLIQ er der elektronisk programmering, der kan give bestemte personer speciel adgang på samme måde som ved fuld-elektroniske adgangssystemer. Opsætningen af CLIQ sker gennem en helt normal PC, og al information mellem nøgle og lås foregår via batteridrevne programmeringsnøgler. 

CLIQ-teknologien er bygget med samme mekaniske konstruktion som allerede eksisterende RUKO-cylindre, og har derfor samme høje sikkerhedsstandarder som f.eks. et DP-låsesystem.

 

Assa Abloy Aperio Wireless

 

Aperio er læserteknologi til adgangskontrolsystemer

Med Aperio Wireless får du trådløse læsere, der er kompatible med stort set alle systemer, der anvendes til adgangskontrol. Aperio-læserne anvender ASSA ABLOY's nyeste teknologi og kan anvendes til et helt nyt eller et allerede opsat adgangskontrolsystem.

Da Aperio er kompatibel med næsten alle systemer, er det en oplagt mulighed til udvidelse af adgangskontrollen. Dørene får ganske simpelt påsat en Aperio-læser, som så trådløst sluttes til den server eller det program, som styrer kontrollen, og de nye døre er hurtigt koblet på systemet.

Installation af Aperio-læsere er en omkostningsminimerende måde at ændre eller udvide dit sikkerhedssystem på. Der skal ikke laves ændringer i den grundlæggende konstruktion af de døre, det skal anvendes på og samtidig skal der ikke foretages softwareopdateringer eller tilkøb til de programmer, der styrer adgangskontrollen. 

 

Ruko ARX

 

ARX er adgangskontrol med alarmfunktion

RUKO’s ARX-system til adgangskontrol er målrettet større virksomheder og institutioner, da systemet har en stor kapacitet, der er særligt velegnet til disse steder.

ARX kan administrere et ganske ubegrænset antal døre og personer, og så kan det samtidig let integreres med andre systemer i virksomheden som f.eks. ABA-anlæg, AIA-anlæg og dørautomatik.

ARX har en indbygget fleksibilitet, der gør det nemt for jer gnidningsfrit at få besøgende og ændre i adgangskontrolsystemet, når behovet opstår. RUKO’s ARX er nemlig baseret på anerkendte og gennemprøvede teknologier fra brancher som IT og bankverdenen, hvor der er et enormt højt behov for sikkerhed.

 

Aptus

 

Aptus er en fremtid uden nøgler

Aptus fra ASSA Abloy tager afsæt i tanken om 'et nøglefrit samfund' og de nyeste teknologier inden for elektroniske låsesystemer, hvor nøgler er blevet gjort irrelevant.

I en Aptus totalløsning går sikkerhed og brugervenlighed hånd i hånd, og det egner sig særligt til etagebyggerier som boligejendomme, hvor man prioriterer nem administration og gennemskuelige kommunikationssystemer for alle involveret.

Med udgangspunkt i sin egen personlige nøglebrik har beboeren adgang til alle de nødvendige områder, som f.eks. hovedindgangen, postkassen, cykelkælder, ens egen lejlighed og fitness lokaler. Samtidigt giver Aputs app'en vigtige beskeder til beboere, så alt sker på en sikker og brugervenlig måde. Læs mere om Aptus her.

 

Ruko Code Handle

 

RUKO Code Handle er enkel adgangskontrol på indvendige døre

'Code Handle Door' fra RUKO, har gjort både nøgler og cylindere overflødige. I stedet er der tale om et dørgreb med et indbygget tastatur.

Code Handle er et låsesystem, der egner sig særligt til sikring og kontrol af enkelte rum som møderum, lagerlokaler eller yderdøre som terrassedøre og altandøre. Låssystemet, der er batteridrevet, aflåses og låses derfor op ved indtastning af den korrekte kode, og denne er nem at ændre i forbindelse med f.eks. udskiftning af personale.

Det batteridrevet dørgreb kan bruges både i restauranter, private hjem og kontormiljøer, hvor man uden unødvendig administration kan sikre, at medarbejderne kun har adgang til de lokaler, der er relevante for deres arbejdsgange, og at de altid kan tilgå disse rum.

 

Populære mekaniske låsesystemer fra Ruko

Ruko Serie 1200

 

RUKO 1200 giver høj beskyttelse mod bankenøgler

1200 serien er udarbejdet til målrettet beskyttelse mod kopi- og bankenøgler. Nøgle-serien er robust og udformet, så den undgår at bøje eller knække selv efter mangeårig brug. Også den tilhørende RUKO cylinder er designet, så den er både slidstærk og modstandsdygtig overfor indbrudsforsøg.

Vælger du RUKO Serie 1200, får du et mekanisk låsesystem, som både i design og ydeevne lever op til de strengeste kvalitetskrav. 1200 serien opfylder standarden 'DS/EN 1303', er både boresikker og dirkesikker og leveres med robuste nøgler, som kun kan kopieres af en godkendt RUKO forhandler.

Vi anbefaler RUKO Serie 1200 i stedet for Serie 600 og 500, hvilket ikke er teknologier som længere er tidssvarende eller lever op til de krav, man bør stille til aflåsning af yderdøre.

 

Ruko Garant Plus

 

Højeste sikkerhedsniveau i boligen med Garant Plus

Garant Plus er det sikreste låsesystem, der kan fås til private kunder. Til Garant Plus serien medfølger et sikkerhedskort med personlig kode – på den måde er sikkerheden i top, da det udelukkende er mod fremvisning af nøglekort og tilhørende kode, at der kan foretages kopierer af en nøgle. 

RUKO Garant Plus passer i alle låse, ligesom det er anvendeligt med et bredt udvalg af beslag. Samtidig fås Garant Plus i tre udgaver, så looket altid passer til din lås og dit hjem.

Garant Plus giver også mulighed for at anvende den samme nøgle til samtlige af husets låse og døre.

Alt i alt er RUKO Garant Plus et optimalt valg, hvis du ønsker så meget sikkert låsesystem til din private bolig.

 

RUKO Merkur 401

 

Patenteret Merkur 401 giver fuld fleksibilitet

Merkur 401 låsesystemet opfylder forsikringsselskabernes næsthøjeste sikkerhedsniveau, hvilket gør den mere end rigeligt egnet til almindelige huse, samt små og mellemstore virksomheder.

Merkur-systemet tager udgangspunkt i en nyere teknologi for cylindre, som er den del af låsen, hvor nøglen går ind i. Som patenteret låsesystem giver den nye paracentriske udformning en bedre sikring mod specielt dirke og bor, samtidig med, at der ikke kan laves uautoriserede kopier af nøglerne til systemet.

Merkur 401 er lavet således, at systemet kan anvendes med standardiserede og sikkerhedsgodkendte sikkerhedslåse- og beslag, som kan give Merkur-systemet endnu større sikkerhed og effektivitet.

 

RUKO Triton 501

 

Triton 501 har hele tre forskellige sikkerhedsniveauer

Fleksibiliteten ved Triton 501-systemet er ualmindelig høj og låsesystemet kan fås, så det er tilpasset den enkelte kundes ønske. Indeholdt i systemet er tre forskellige niveauer af sikkerhed, uden at det dog kan mærkes for brugeren – det er stadig kun nødvendigt med en enkelt nøgle. 

Forbedringen i sikkerhed består bl.a. i, at der, på grund af patentregler, ikke kan laves uautoriserede nøgler til systemet, ligesom sikringen mod dirke er blevet væsentligt forbedret. 

Med Triton 501 får du høj sikkerhed og med den semi-elektroniske CLIQ Triton 501+ løsning, får du en ekstra sikkerhed, som bl.a. kan komme til gode ift. yderdøre eller lignede.

 

RUKO Performer

 

Performer software til styring af nøgler

RUKO Performer er et software program, der benyttes til styring af nøgler. I mange virksomheder er der ofte mange nøgler i omløb. For at forebygge den generelle usikkerhed ved at have mange nøgler ude, har RUKO udviklet en brugervenlig software, der overskueliggør, hvem har lånt hvilke nøgler.

Ud over at gøre sikkerheden så høj som mulig, kan programmet også spare virksomheder for administration, som ellers ville foregå manuelt.

Programmet fungerer helt enkelt – alle nøgler, der udleveres, bliver registreret. Ikke bare hvem, der er i besiddelse af den, men også hvad den er adgangsgivende til og eventuelt hvornår den skal leveres tilbage. Dermed kan du holde styr på både faste nøglebærere og midlertidige nøgleudlån.

 

Vi hjælper med alle RUKO serier ➜ 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst