Ruko låse og nøgler

RUKO (ASSA Abloy)Førsteklasses produkter fra RUKO

RUKO er Danmarks førende leverandør af låsesystemer og nøgler, hvor de altid leverer førsteklasses produkter til private og erhverv.

Sortimentet omfatter en lang række løsninger til optimering af sikkerhed på bygninger og boliger, som dækker alle behov for kvalitet, design og brugervenlighed.

Som guld certificeret installatør og forhandler af RUKO, kan vi tilbyde dig alle serier og produkter fra RUKOs sortiment. Vores mest efterspurgte RUKO låsesystemer fra vores kunder er:

 

RUKO Låsesystem

 

Skal du have udskiftet dine RUKO låse?

Dårlige låse giver en falsk tryghed og en ringe modstandsdygtighed overfor indbrud. Men gælder dette for dine låse?

RUKO har selv foretaget en omfattende spørgerunde i Danmark og her viste det sig, at over 65% af den danske befolkning har forældede låse og dermed en øget risiko for indbrud. Kan du nikke kende til nøglerne med det runde hoved?

 

Ruko låse sikkerhed

 

Alle vores sikringsteknikere er uddannet i RUKO produkter og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få udskiftet dine låse til nogle nyere og mere sikre modeller fra RUKO.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk for at høre mere om vores RUKO produkter eller andre af vores moderne låsesystemer eller elektroniske dørlåse.

 

Aperio RUKO Læser

Spørg vores ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om RUKO mulighederne?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Adgangskontrol fra RUKO

RUKO CLIQ

 

CLIQ™ kombinerer mekanik og elektronik

RUKO CLIQ kombineres med et mekanisk låsesystem, f.eks. RUKOs populære DP-låsesystem, hvor CLIQ-systemet kan give individuel adgang til områder med fælles nøgler.

RUKO CLIQ behøver derfor ikke eksterne kabler eller andre former for strømforsyning for at fungere. I modsætning til de fleste andre elektroniske låse, skal den bare indsættes i døren for at være funktionsdygtig.

I CLIQ er der elektronisk programmering, der kan give bestemte personer speciel adgang på samme måde som ved fuld-elektroniske adgangssystemer. Opsætningen af CLIQ sker gennem en helt normal PC, og al information mellem nøgle og lås foregår via batteridrevne programmeringsnøgler. 

CLIQ-teknologien er bygget med samme mekaniske konstruktion som allerede eksisterende RUKO-cylindre, og har derfor samme høje sikkerhedsstandarder som f.eks. et DP-låsesystem.

 

RUKO Aperio Wireless

 

Læserteknologi til adgangskontrolsystemer

Med Aperio Wireless får du trådløse læsere, der er kompatible med stort set alle systemer, der anvendes til adgangskontrol. Aperio-læserne anvender ASSA ABLOY's nyeste teknologi og kan anvendes til et helt nyt eller et allerede opsat adgangskontrolsystem.

Da Aperio er kompatibel med næsten alle systemer, er det en oplagt mulighed til udvidelse af adgangskontrollen. Dørene får ganske simpelt påsat en Aperio-læser, som så trådløst sluttes til den server eller det program, som styrer kontrollen, og de nye døre er hurtigt og effektivt koblet på systemet.

Installation af Aperio-læsere er en omkostningsminimerende måde at ændre eller udvide sit sikkerhedssystem på. Der skal ikke laves ændringer i den grundlæggende konstruktion af de døre, det skal anvendes på og samtidig skal der ikke foretages softwareopdateringer eller tilkøb til de programmer, der styrer adgangskontrollen. 

 

RUKO Merkur 401

 

Patenteret låsesystem og fuld fleksibilitet

Merkur 401 systemet opfylder forsikringsselskabernes næsthøjeste sikkerhedsniveau, hvilket gør den mere end rigeligt egnet til almindelige huse, samt små og mellemstore virksomheder.

Merkur-systemet tager udgangspunkt i en nyere teknologi for cylindre, som er den del af låsen, hvor nøglen går ind i. Som patenteret låsesystem giver den nye paracentriske udformning en bedre sikring mod specielt dirke og bor, samtidig med, at der ikke kan laves uautoriserede kopier af nøglerne til systemet.

Merkur 401 er lavet således, at systemet kan anvendes med standardiserede og sikkerhedsgodkendte sikkerhedslåse- og beslag, som kan give Merkur-systemet endnu større sikkerhed og effektivitet.

 

RUKO Performer

 

Performer software til styring af nøgler

RUKO Performer er et software program, der benyttes til styring af nøgler. I mange virksomheder er der ofte mange nøgler i omløb. For at forebygge den generelle usikkerhed ved at have mange nøgler ude, har RUKO udviklet en brugervenlig software, der overskueliggør, hvem har lånt hvilke nøgler.

Ud over at gøre sikkerheden så høj som mulig, kan programmet også spare virksomheder for administration, som ellers ville foregå manuelt.

Programmet fungerer helt enkelt – alle nøgler, der udleveres, bliver registreret. Ikke bare hvem, der er i besiddelse af den, men også hvad den er adgangsgivende til og eventuelt hvornår den skal leveres tilbage. Dermed kan den holde styr på både faste nøglebærere og midlertidige nøgleudlån. 

 

Populære mekaniske ruko låsesystemer

RUKO Serie 1200

1200 serien er udarbejdet til målrettet beskyttelse mod kopi- og bankenøgler. Nøglen er robust og udformet, så den undgår at bøje eller knække selv efter mangeårig brug. Også den tilhørende cylinder er designet, så den er både slidstærk og modstandsdygtig overfor indbrudsforsøg.

Vælger du RUKO Serie 1200, får du et låsesystem, som både i design og ydeevne lever op til de strengeste kvalitetskrav. Serien opfylder DS/EN 1303, er både boresikker og dirkesikker og leveres med robuste nøgler, som kun kan kopieres af en godkendt RUKO forhandler.

Vi anbefaler RUKO Serie 1200 i stedet for Serie 600 og 500, hvilket ikke er teknologier som længere er tidssvarende eller lever op til de krav, man bør stille til aflåsning af yderdøre.

 

RUKO Garant Plus

Garant Plus er det sikreste låsesystem, der kan fås til private kunder. Til Garant Plus medfølger et sikkerhedskort med personlig kode – på den måde er sikkerheden i top, da det udelukkende er mod fremvisning af nøglekort og tilhørende kode, at der kan foretages kopierer af en nøgle. 

RUKO Garant Plus passer i alle låse, ligesom det er anvendeligt med et bredt udvalg af beslag. Samtidig fås Garant Plus i tre udgaver, så looket altid passer til din lås og dit hjem.

Samtidig giver Garant Plus mulighed for, at anvende den samme nøgle til samtlige af husets låse og døre.

Alt i alt er RUKO Garant Plus et optimalt valg, hvis du ønsker så sikkert et låsesystem til din private bolig som muligt.

 

RUKO Trition 510

Fleksibiliteten ved Triton 501-systemet er ualmindelig høj, og låsesystemet kan fås, så det er tilpasset den enkelte kundes ønske. Indeholdt i systemet er tre forskellige niveauer af sikkerhed, uden at det dog kan mærkes for brugeren – det er stadig kun nødvendigt med en enkelt nøgle. 

Forbedringen i sikkerhed består bl.a. i, at der, på grund af patentregler, ikke kan laves uautoriserede nøgler til systemet, ligesom sikringen mod dirke blevet væsentligt forbedret. 

Med Triton 501 får du høj sikkerhed og med den semi-elektroniske QLIQ Triton 501+ løsning, får du en ekstra sikkerhed, som bl.a. kan komme til gode ift. yderdøre eller lignede.

 

Vi hjælper med alle RUKO serier ➜ 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst