Ruko låse og nøgler

RUKO (ASSA Abloy)FØRSTEKLASSES PRODUKTER FRA RUKO

RUKO er Danmarks førende leverandør af låsesystemer og nøgler, hvor de altid leverer førsteklasses produkter til private og erhverv.

Sortimentet omfatter en lang række løsninger til optimering af sikkerhed på bygninger og boliger, som dækker alle behov for kvalitet, design og brugervenlighed.

Vi har mange års erfaring med rådgivning, montering og service af RUKO produkter og kan tilbyde dig en professionel installation, uanset hvilken type løsning du ønsker. Nøglebegreberne er kvalitet, totalservice og tæt samarbejde med kunderne.

Som guld certificeret installatør og forhandler af RUKO, kan vi tilbyde dig alle serier og produkter fra RUKOs sortiment.

 

RUKO Låsesystem

 

UDSKIFT DINE RUKO LÅSE

2/3 af den danske befolkning har forældede låse og dermed en øget risiko for indbrud. Dette overraskende resultat kommer fra en omfattende spørgerunde foretaget af RUKO. Dårlige låse giver en falsk tryghed og en ringe modstandsdygtighed overfor indbrud.

Hos os er alle medarbejdere uddannede i RUKO produkter og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få udskiftet dine låse til nogle nyere og langt mere sikre modeller fra RUKO.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk for at høre mere om vores RUKO produkter eller andre af vores låsesystemer.

Få rådgivning om RUKO

POPULÆRE RUKO LÅSESYSTEMER

RUKO Serie 1200

1200 serien er udarbejdet til målrettet beskyttelse mod kopi- og bankenøgler. Nøglen er robust og udformet, så den undgår at bøje eller knække selv efter mangeårig brug. Også den tilhørende cylinder er designet, så den er både slidstærk og modstandsdygtig overfor indbrudsforsøg.

Vælger du RUKO Serie 1200, får du et låsesystem, som både i design og ydeevne lever op til de strengeste kvalitetskrav. Serien opfylder DS/EN 1303, er både boresikker og dirkesikker og leveres med robuste nøgler, som kun kan kopieres af en godkendt RUKO forhandler.

Vi anbefaler RUKO Serie 1200 i stedet for Serie 600 og 500, hvilket ikke er teknologier som længere er tidssvarende eller lever op til de krav, man bør stille til aflåsning af boliger.

 

RUKO Garant Plus

Garant Plus er det sikreste låsesystem, der kan fås til private kunder. Til Garant Plus medfølger et sikkerhedskort med personlig kode – på den måde er sikkerheden i top, da det udelukkende er mod fremvisning af nøglekort og tilhørende kode, at der kan foretages kopierer af en nøgle. 

RUKO Garant Plus passer i alle låse, ligesom det er anvendeligt med et bredt udvalg af beslag. Samtidig fås Garant Plus i tre udgaver, så looket altid passer til din lås og dit hjem.

Samtidig giver Garant Plus mulighed for, at anvende den samme nøgle til samtlige af husets låse og døre.

Alt i alt er RUKO Garant Plus et optimalt valg, hvis du ønsker så sikkert et låsesystem til din private bolig som muligt.

 

RUKO Trition 510

Fleksibiliteten ved Triton 501-systemet er ualmindelig høj, og låsesystemet kan fås, så det er tilpasset den enkelte kundes ønske. Indeholdt i systemet er tre forskellige niveauer af sikkerhed, uden at det dog kan mærkes for brugeren – det er stadig kun nødvendigt med en enkelt nøgle. 

Forbedringen i sikkerhed består bl.a. i, at der, på grund af patentregler, ikke kan laves uautoriserede nøgler til systemet, ligesom sikringen mod dirke blevet væsentligt forbedret. 

Med Triton 401 får du helt standard låse, med Triton 501 får du høj sikkerhed p.g.a. de ovenfor beskrevne nyudviklede sikkerhedstiltag, og med den semi-elektroniske QLIQ Triton 501+ løsning, får du en ekstra sikkerhed, som bl.a. kan komme til gode ift. yderdøre eller lignede.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ RUKO ➜ 

POPULÆRE SERIER FRA RUKO

RUKO Performer

RUKO Performer er et program, der benyttes til styring af nøgler.

I mange virksomheder er der nemlig mange nøgler i omløb – et stort problem kan være, hvis en af de mange nøgler ender hos nogen, der ikke skal have dem. For at forebygge risikoen for indbrud, lange forsikringssager og den generelle usikkerhed ved at have mange nøgler ude, har Ruko udviklet en software, der overskueliggør, hvilke nøgler, der er hvor.

Ud over at gøre sikkerheden så høj som mulig, kan programmet også spare virksomheder for administration, som ellers ville foregå manuelt.

Programmet fungerer helt enkelt – alle nøgler, der udleveres, bliver registreret. Ikke bare hvem, der er i besiddelse af den, men også hvad den er adgangsgivende til og eventuelt hvornår den skal leveres tilbage. Dermed kan den holde styr på både faste nøglebærere og midlertidige nøgleudlån. 

 

RUKO RX Web

Hvis du leder efter en enkelt online løsning til adgangskontrol af din virksomhed, er RX Web fra RUKO den rigtige løsning.

RW Web bliver brugt til de to avancerede og moderne systemer RX16 og RX4, som begge sikrer en brugervenlig og sikker adgangskontrol. Da RX Web er en online styring, er det eneste det kræves for at administrere adgangen i dit firma en computer med internetadgang.

Ligesom de fleste andre adgangskontrolsystemer, fungerer RX-systemerne med en adgangsbrik, som læses af enheder, som sidder på alle døre, der skal kunne låses. Det giver både en nem og hurtig løsning for brugerne, ligesom det ikke giver problemer ved mistede brikker eller kort, da den så gøres inaktiv af administratoren.

Den ansvarlige for sikkerheden og adgangssystemet, kan opsætte og ændre i adgangen til rum direkte fra sin browser – uanset hvor vedkommende befinder sig.

 

RUKO Merkur 401

Merkur 401 fra RUKO er et spritnyt system, der er kendetegnet ved at være et fleksibelt låsesystem uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Merkur 401-systemet opfylder forsikringsselskabernes næsthøjeste sikkerhedsniveau, hvilket gør den mere end rigeligt god til almindelige huse, virksomheder og lignende. Derudover er systemet både dirke- og boresikret.

Merkur-systemet tager udgangspunkt i en helt ny slags teknologi for cylindre, som er den del af låsen, hvor nøglen går ind i. Som patenteret låsesystem giver den nye paracentriske udformning en bedre sikring mod specielt dirke, samtidig med, at der ikke kan laves uautoriserede kopier af nøglerne til systemet.

Merkur 401 er lavet således, at systemet kan anvendes med standardiserede og sikkerhedsgodkendte sikkerhedslåse- og beslag, som kan give Merkur-systemet endnu større sikkerhed og effektivitet.

 

VI HJÆLPER MED ALLE RUKO SERIER ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst