Scantron sikkerhedssystem

ScantronTotalløsninger til alle typer ejendomme

Integration og brugervenlighed er altafgørende elementer i fremtidens sikkerhedssystemer i ejendomme.

Vi forhandler integrerede adgangssystemer fra Scanton, der med sine moderne totalløsninger inden for adgangskontrolkommunikationsanlæg, postkasseanlæg og dørtelefoni giver dig muligheden for at styre adgangen til ejendommen på en sikker og brugervenlig måde.

Scantron leverer kvalitetssikrede adgangsløsninger og sikkerhedssystemer til alle typer af ejendomme - uanset størrelse og funktionalitet på dit system. 

 

Scantron Dørtelefon

Scantron Adgangskontrol

Scantron postkasseanlæg

 

+ SE HVORDAN SCANTRON VIRKER

  

Saml alt i ét system med FlexAir

Scantron har udviklet adgangssystemet FlexAir, der nemt integrerer sikkerhedskontrol med dørtelefoni, nøglesystemer, elevatorer og postkassen i ét og samme system. Det innovative system er velegnet til alt fra kollegier til lejlighedsblokke og større boligselskaber, der ønsker nemt og simpelt at kunne styre hele bygningens adgangskontrol fra én enkelt enhed.

En administrator kan ved hjælp af netværksadgang logge sig ind i systemet fra enhver computer for at slette eller oprette nøglebrikker, lave navneændringer eller andet. Idéen bag FlexAir er at systemet udelukkende skal være webbaseret med brugervenlig software i fokus. 

 

Integrér let f.eks. alarmer, overvågning, elevatorsikring og parkeringskontrol

 

Ønsker du senere at integrere flere løsninger i systemet, kan disse nemt tilføjes, uden at der er behov at udskifte hardwaren. Integrér let erhvervsalarm, TVO-anlæg, elevatorsikring, parkeringskontrol eller 3. partssoftware senere, hvis behovet for dette opstår.

Til brandkommunikation tilbyder Scantron også et udvidet dørtelefonanlæg, der giver redningsberedskabet mulighed for betjening og udsending af alarmtoner eller meddelelser i tilfælde af brand.

 

Scantron FlexAir Adgangskontrol

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller mail bagger@bagger-laase.dk, hvis du vil høre mere om de moderne og innovative sikkerhedssystemer fra Scantron.

Vi står altid til rådighed for spørgsmål omkring alle former for adgangskontrol.

Modtag et uforpligtende tilbud på Scantron

Populære løsninger fra Scantron

Scantron Dørtelefon

Scantrons dørtelefoni leverer høj sikkerhed kombineret med et moderne udseende og høj brugervenlighed. Scantrons sortiment inden for dørtelefoni rummer en række spændende løsninger, der byder på forskellige specifikationer.

Ønsker du eksempelvis videotelefon, ekstra kompakte udgaver eller løsninger via netbrowser, der tillader dig at koble dørtelefonianlægget op på f.eks. en APP, kan du finde disse hos Scantrons udvalg.

Som en del af FlexAir systemet, er denne dørtelefoni en integreret del af ejendommen. De elektroniske navne-displays sørger for et strømlignet og moderne look, der desuden gør processen ved flytning ganske nem for nye beboere. Du kan nemlig foretage navneskiftet online via Scantron softwaret.

 

Scantron Adgangskontrol

Som en del af ejendommens komplette sikkerhed, leverer Scantron effektiv adgangskontrol under systemet, FlexAir.

Adgangskontrol fra Scantron tilbydes både som online, offline og stand-alone udgave. De henvender sig henholdsvis til primære, sekundære og enkeltstående døre. Systemet kan desuden tilkobles din mobiltelefon via GSM-Gateway, der tillader dig at åbne døre, bomme og porte ved et opkald eller en SMS-besked. Et sådan system giver eksempelvis en receptionist mulighed for at lukke døren eller porten op på fjern afstand.

Via FlexAir kan adgangskontrollen kombineres med bl.a. postkasseanlæg, dørtelefoni, elevatorstyring og bookingsystemer - Scantrons FlexAir samler altså funktionerne i ejendommen til din bekvemmelighed.

 

Scantron postkasseanlæg

Et højteknologisk postkasseanlæg fra Scantron er særdeles velegnet som en del af den smarte bygning. Med LCD navne-display får postkasseanlægget et moderne udseende, der desuden giver mulighed for interaktion med FlexAir-systemet fra Scantron.

FlexAir samler bygningens funktioner, og et moderne postkasseanlæg hører til. Med én brik kan du altså opnå adgang til både postkasseanlægget, lejligheden og f.eks. parkeringkælder - du slipper derfor for de gammeldags nøgler. Via dette system opdateres postkasseanlægget desuden automatisk, hvilket gør levetidsomkostningerne små.

Et postkasseanlæg fra Scantron er oplagt i ejendomsbygninger med udskiftning eller dynamiske erhvervsbygninger, hvor sikkerhed og brugeroplevelse er en prioritet.

 

VI HJÆLPER MED ALLE SCANTRON SERIER ➜

 

Forhandler af Scantron

 

MultiApp fra Scantron

MultiApp fra Scantron er en applikation til din smartphone, der gør det muligt, at modtage dørkald direkte på din telefon. Dørtelefonsappen er en populær løsning til boligforeninger, kollegier og højhuse, hvor man gerne vil kontrollere adgangen via sin smartphone.

Med Scantron MultiApp har du også mulighed for at se, hvem der ringer på døren, hvis Scantron dørtelefonanlægget har videodørtelefon integreret.

Du kan altså lukke f.eks. postbuddet eller gæster ind, selvom du ikke selv er hjemme. Det kræver blot at appen har netværksforbindelse. Hvis ikke du har dette i en periode, så falder systemet tilbage på GMS-nettet og du vil modtage dine dørkald som et almindeligt telefonopkald (dog uden video).

 Scantron dørtelefon med app

 

Flere muligheder med Scantron MultiApp

  • Send beskeder ud til alle i ejendommen (ved driftsfejl eller servicebesøg)
  • Opload af filer som f.eks. husordnings- eller affaldssorteringsregler
  • Links med login til f.eks. beboerens lejekontrakt
  • Adgang til fælles portaler som f.eks. book af vaskerummet

 

+ FALLBACK FUNKTION TIL GSM

Scantron brandkommunikation

Tilknyt brandkommunikation til dørtelefonanlægget

For boligforeninger, institutioner og lignende er det vigtigt, at man får varslet alle beboere ved brandtilfælde på en effektiv og hurtig måde, således at beboerne sikres bedst muligt. Scantron tilbyder brandkommunikation via dørtelefonsanlægget til at varsle om brand.

Brandkommunikation fra Scantron er udviklet til højhuse med mere end 7 etager, hvor der er mange, der skal varsles i brandtilfælde. Med Scantrons brandkommunikation får alle bygningens beboere en alarm, hvis uheldet er ude og der er brand i bygningen.

Via hustelefonen modtager alle beboere information om, hvordan evakuering skal foregå, og hvordan de skal forholde sig. 

 

Scantron brandkommunikation til dørtelefonanlæg

En skræddersyet brandkommunikation

En stor fordel ved brandkommunikation er, at du kan koble systemet sammen med andre kommunikationssystemer. Du kan f.eks. koble brandkommunikationen op til:

  • Brandmandstelefoner
  • Brandmandspaneler
  • Nødtelefoner
  • Brandcentraler

Det kan især være en fordel at koble en brandmandstelefon til systemet, så man muliggør tovejskommunikation. Det kan være en fordel, hvis en beboer har et handicap, der gør, at det er nødvendigt at få rådgivning af brandmanden.

Brandkommunikation fra Scantron effektiviserer evakueringen af højhusets beboere – og det gøres nemt via dørtelefonen. Ved systemet er brugervenligheden i centrum, så man øger sikkerheden bedst muligt for beboere, uanset hvilken etage de befinder sig på.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere rådgivning om brandkommunikation fra Scantron. Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive en mail til bagger@bagger-laase.dk

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst