Scantron dørtelefon pris

Scantron Dørtelefoner & AdgangssystemerTotalløsninger til alle typer ejendomme

Integration og brugervenlighed er afgørende elementer i fremtidens adgangssystemer i ejendomme.

Vi forhandler integrerede adgangssystemer og dørtelefoner fra Scantron, der med sine moderne totalløsninger inden for ADK-anlægAVA-anlæg, postkasseanlæg og porttelefoni, giver dig muligheden for at styre adgangen til ejendommen på en særdeles overskuelig måde.

Scantron leverer adgangsløsninger og låsesystemer til alle typer af ejendomme - uanset størrelse og funktionalitet på dit ønsket system. 

 

Scantron Dørtelefon

 

Scantron Adgangskontrol

 

Scantron postkasseanlæg

 

+ Se hvordan Scantron virker:

Få rådgivning om Scantron ➜

  

Saml alt i ét system med FlexAir

Scantron har udviklet adgangssystemet FlexAir, der nemt integrerer adgangskontrol med dørtelefoni, nøglesystemer, elevatorer og postkassen i ét og samme system. Det innovative system er velegnet til alt fra kollegier til lejlighedsblokke og større boligselskaber, der ønsker nemt og simpelt at kunne styre hele bygningens adgangskontrol fra én enkelt enhed.

En administrator kan ved hjælp af netværksadgang logge sig ind i Scantron-softwaren fra enhver computer, tablet eller mobil og slette eller oprette nøglebrikker, lave navneændringer eller andet. Idéen bag FlexAir er, at systemet udelukkende skal være webbaseret med brugervenlig i fokus.  

 

Scantron FlexAir Adgangskontrol

 

Ønsker du senere at integrere flere løsninger i systemet, kan disse tilføjes, uden at der er behov at udskifte hardwaren. Integrér f.eks. erhvervsalarm, TVO-anlæg, elevatorsikring, parkeringskontrol eller 3. partssoftware senere, hvis behovet for dette opstår.

Til brandkommunikation tilbyder Scantron også et udvidet dørtelefonanlæg, der giver redningsberedskabet mulighed for betjening og udsending af alarmtoner eller meddelelser i tilfælde af brand.

 

Kontakt vores eksperter for rådgivning

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller mail bagger@bagger-laase.dk, hvis du vil høre mere om de innovative løsninger fra Scantron.

Spørg vores Scantron ekspert Jan

Skal vi tage en snak om Scantron løsninger?

Jan Holde

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

Populære løsninger fra Scantron

Scantron Dørtelefoni

Scantrons dørtelefoner leverer et moderne udseende og høj brugervenlighed. Scantrons sortiment inden for dørtelefoni rummer en række spændende produktserier, der byder på forskellige specifikationer.

Ønsker du eksempelvis videotelefon, ekstra kompakte udgaver eller løsninger via netbrowser, der tillader dig at koble dørtelefonianlægget op på f.eks. en mobil app, kan du finde disse løsninger hos Scantrons store udvalg.

Som en del af FlexAir-systemet, er denne dørtelefoni en integreret del af ejendommen. De elektroniske navne-displays sørger for et strømlignet og moderne look, der desuden gør processen ved flytning ganske nem for nye beboere. Du kan nemlig foretage navneskiftet online via Scantron softwaret.

 

Scantron Adgangskontrol

FlexAir adgangskontrol fra Scantron tilbydes både som online, offline og stand-alone udgave. FlexAir henvender sig henholdsvis til primære, sekundære og enkeltstående døre.

FlexAir-systemet kan desuden tilkobles din mobiltelefon via GSM-Gateway, der tillader dig at åbne døre, bomme og porte ved et opkald eller en SMS-besked.

Denne type system giver eksempelvis en receptionist mulighed for at lukke døren eller porten op på fjern afstand.

Via FlexAir kan adgangskontrollen kombineres med bl.a. postkasseanlæg, dørtelefoni, elevatorstyring og bookingsystemer - Scantrons FlexAir samler altså funktionerne i ejendommen til din bekvemmelighed.

 

Scantron postkasseanlæg

Et højteknologisk postkasseanlæg fra Scantron er velegnet som en del af 'den smarte bygning'. Med LED navne-display får postkasseanlægget et moderne udseende, der desuden giver mulighed for interaktion med FlexAir-systemet fra Scantron.

FlexAir samler bygningens funktioner, og et moderne postkasseanlæg hører til. Med én nøglebrik kan du opnå adgang til både postkasseanlægget, lejligheden og f.eks. parkeringskælder - du slipper derfor for de gammeldags nøgler. Via Scantron-systemet opdateres postkasseanlægget desuden automatisk, hvilket gør levetidsomkostningerne mindre.

Et postkasseanlæg fra Scantron er oplagt i ejendomsbygninger med udskiftning eller dynamiske erhvervsbygninger, hvor brugeroplevelse og hurtige ændringer er en prioritet.

 

Forhandler af Scantron

 

MultiApp fra Scantron

MultiApp fra Scantron er en applikation til din smartphone, der gør det muligt, at modtage dørkald direkte på din telefon. Dørtelefonsappen er en populær løsning til boligforeninger, kollegier og højhuse, hvor man gerne vil kontrollere adgangen via sin smartphone.

Med Scantron MultiApp har du også mulighed for at se, hvem der ringer på døren, hvis Scantron dørtelefonanlægget har videodørtelefon integreret.

Du kan altså lukke f.eks. postbuddet eller gæster ind, selvom du ikke selv er hjemme. Det kræver blot at appen har netværksforbindelse. Hvis ikke du har dette i en periode, så falder systemet tilbage på GMS-nettet og du vil modtage dine dørkald som et almindeligt telefonopkald.

 Scantron dørtelefon med app

 

Flere muligheder med Scantron MultiApp

  • Send SMS ud til alle i ejendommen (ved driftsfejl eller servicebesøg)
  • Opload af filer som f.eks. husordnings- eller affaldssorteringsregler
  • Adgang til fælles portaler som f.eks. booking af vaskerummet
  • Links med login til f.eks. beboerens lejekontrakt

 

+ Fallback funktion til GSM

Scantron brandkommunikation

Tilknyt brandkommunikation til dørtelefonanlægget

For boligforeninger, institutioner og lignende er det vigtigt, at man får varslet alle beboere ved brandtilfælde på en effektiv og hurtig måde, således at beboerne evakueres hurtigst muligt. Scantron tilbyder brandkommunikation via dørtelefonsanlægget til at varsle om brand.

Brandkommunikation fra Scantron er udviklet til højhuse med mere end 7 etager, hvor der er mange, der skal varsles i brandtilfælde. Med Scantrons brandkommunikation modtager alle beboere via hustelefonen information om, hvordan evakuering skal foregå, og hvordan de skal forholde sig.

I byggerier hvor folk opholder sig på gange, kældre eller fællesarealer, er muligheden for 'Anskrig' teknologi også til rådighed fra Scantron, så alle tydeligt får besked fra beredskabet.

 

Scantron brandkommunikation til dørtelefonanlæg

En skræddersyet brandkommunikation

En stor fordel ved brandkommunikation er, at du kan koble systemet sammen med andre kommunikationssystemer. Du kan f.eks. koble brandkommunikationen op til:

Det kan især være en fordel at koble en brandmandstelefon til systemet, så man muliggør tovejskommunikation. Det kan være en fordel, hvis en beboer har et handicap, der gør, at det er nødvendigt at få rådgivning af brandmanden.

Brandkommunikation fra Scantron effektiviserer derved evakueringen af højhusets beboere – og det gøres nemt via dørtelefonen. 

Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere rådgivning om brandkommunikation fra Scantron eller muligheden for et brandmandspanel. Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive en mail til bagger@bagger-laase.dk

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst