Content watched by Whocopied.me
Scantron sikkerhedssystem

ScantronStyr indgange i hele ejendommen med Scantron

Integration og brugervenlighed er altafgørende elementer i fremtidens sikkerhedssystemer. 

Vi forhandler integrerede adgangssystemer fra Scanton, der med sine moderne totalløsninger inden for adgangskontrolkommunikationsanlæg og dørtelefoni giver dig muligheden for at styre adgangen til ejendommen på en sikker og brugervenlig måde. Scantron leverer kvalitetssikrede adgangsløsninger og sikkerhedssystemer til alle typer af ejendomme - uanset størrelse og funktionalitet på dit system. 

 

+ SE HVORDAN SCANTRON VIRKER

  

Saml alt i ét system med FlexAir

Scantron har udviklet adgangssystemet FlexAir, der nemt integrerer sikkerhedskontrol med dørtelefoni, nøglesystemer, elevatorer og postkassen i ét og samme system. Det innovative system er velegnet til alt fra kollegier til lejlighedsblokke og almene boligselskaber, der ønsker nemt og simpelt at kunne styre hele bygningens adgangskontrol fra én enkelt enhed.

En administrator kan ved hjælp af netværksadgang logge sig ind i systemet fra enhver computer for at slette eller oprette nøglebrikker, lave navneændringer eller andet. Idéen bag FlexAir er at systemet udelukkende skal være webbaseret med brugervenlig software i fokus. 

Ønsker du senere at integrere flere løsninger i systemet, kan disse nemt tilføjes, uden at der er behov at udskifte hardwaren. Integrér let alarmer, overvågning, elevatorsikring, parkeringskontrol eller 3. partssoftware senere, hvis behovet for dette opstår.

Til brandkommunikation tilbyder Scantron også et udvidet dørtelefonanlæg, der giver redningsberedskabet mulighed for betjening og udsending af alarmtoner eller meddelelser i tilfælde af brand.

 

Scantron FlexAir Adgangskontrol

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller mail bagger@bagger-laase.dk, hvis du vil høre mere om de moderne og innovative sikkerhedssystemer fra Scantron. Vi står altid til rådighed for spørgsmål omkring alle former for adgangskontrol.

Modtag et uforpligtende tilbud på Scantron

 

Populære løsninger fra Scantron

Scantron postkasseanlæg

Et højteknologisk postkasseanlæg fra Scantron er særdeles velegnet som en del af den smarte bygning. Med LCD navne-display får postkasseanlægget et moderne udseende, der desuden giver mulighed for interaktion med FlexAir-systemet fra Scantron.

FlexAir samler bygningens funktioner, og et moderne postkasseanlæg hører til. Med én brik kan du altså opnå adgang til både postkasseanlægget, adgangskontrol og dørtelefoni - du slipper derfor for de gammeldags nøgler. Via dette system opdateres postkasseanlægget desuden automatisk, hvilket gør levetidsomkostningerne små.

Et postkasseanlæg fra Scantron er oplagt i ejendomsbygninger med udskiftning eller dynamiske erhvervsbygninger, hvor sikkerhed og brugeroplevelse er en prioritet.

Se vores andre postkasseanlæg løsninger.

 

Scantron Adgangskontrol

Som en del af ejendommens komplette sikkerhed, leverer Scantron effektiv adgangskontrol under systemet, FlexAir.

Adgangskontrol fra Scantron tilbydes både som online, offline og stand-alone udgave. De henvender sig henholdsvis til primære, sekundære og enkeltstående døre. Systemet kan desuden tilkobles din mobiltelefon via GSM-Gateway, der tillader dig at åbne døre, bomme og porte ved et opkald eller en SMS-besked. Et sådan system giver eksempelvis en receptionist mulighed for at lukke døren eller porten op på fjern afstand.

Via FlexAir kan adgangskontrollen kombineres med bl.a. postkasseanlæg, dørtelefoni, elevatorstyring og bookingsystemer - Scantrons FlexAir samler altså funktionerne i ejendommen til din bekvemmelighed.

Se vores andre adgangskontrol løsninger.

 

Scantron Dørtelefon

Scantrons dørtelefoni leverer høj sikkerhed kombineret med et moderne udseende og høj brugervenlighed. Scantrons sortiment inden for dørtelefoni rummer en række spændende løsninger, der byder på forskellige specifikationer.

Ønsker du eksempelvis videotelefon, ekstra kompakte udgaver eller løsninger via netbrowser, der tillader dig at koble dørtelefonianlægget op på f.eks. en APP, kan du finde disse hos Scantrons udvalg.

Som en del af FlexAir systemet, er denne dørtelefoni en integreret del af ejendommen. De elektroniske navne-displays sørger for et strømlignet og moderne look, der desuden gør processen ved flytning ganske nem for nye beboere. Du kan nemlig foretage navneskiftet online via vores Nova software.

Se vores andre dørtelefoni løsninger.

 

VI HJÆLPER MED ALLE SCANTRON LØSNINGER

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst