Content watched by Whocopied.me

Låsesmed i hele København

Låsesmed København Anmeldelser

 

LÅSESMED I HELE KØBENHAVN MED DØGNVAGT

Vi står til rådighed hvis du søger en låsesmed i København området, bl.a. Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og Frederiksberg. Fra vores afdeling i København centrum udfører vi alle former for låseservice og sikringsopgaver for både private og virksomheder i hele KBH.

Vi klarer både de akutte låseservice opgaver, når du har smækket dig ude eller tabt nøglen samt mere omfattende opgaver som f.eks.

 

LÅSESERVICE MED STOR ERFARING

Hos vores afdeling i København er professionalisme det nøgleord, som hele vores virksomhed er bygget på. Alle vores låsesmede har gennemgået den statsgodkendte, fireårige låsesmedsuddannelse, som giver et dybtgående kendskab til elektronik og sikring af bygninger. 

Derudover har alle ansatte hos os en indgående viden omkring rådgivning, planlægning og projektering, hvilket giver os de nødvendige forudsætninger for at kunne skabe individuelle og fleksible løsninger, som matcher både ønske og investering hos vores kunder.

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt vores København afdeling på telefon 88 80 95 00 (døgnvagt på 38 79 79 79) eller send os en mail på bagger@bagger-laase.dk.

Vores dygtige og imødekommende medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give dig personlig låseservice rådgivning.

 

København Sikkerhedsvirksomhed 2018

Bagger Låse & Alarm A/S
Lergravsvej 53, 2300 København S
Tlf: 88809500 / Fax: 38710838
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider

KUN ÅBEN EFTER AFTALE

DØGNVAGTEN: 38 79 79 79

Kontakt vores København afdeling her:

God service til en fair pris Læs mere »

- Dion Gregers

Galleri

Historien om København kontoret

Vores afdeling i København

Modsat vores andre afdelinger er vores afdeling i København ikke en butik, men et servicekontor. Afdelingen blev etableret for at give vores konsulenter muligheden for et mødested, hvor de har plads og rum til at forberede sig, inden de skal besøge vores kunder.

På denne måde kan vores konsulenter hurtigere komme på kundebesøg, uden at vores kunder er nødsaget til at komme til os. Vi vil nemlig gerne møde vores kunder, hvor de er, og derfor har vi placeret kontoret centralt i København.

 

 Låsesmed København

Fra låsesmed til årets sikkerhedsvirksomhed 2018/2019

I tidens løb er vi gået fra at være en alsidig låsesmed, der varetog almindelige låsesmedsopgaver, til nu at være en af Danmarks mest anerkendte sikkerhedsvirksomheder med både salgs-, el-, låsesmeds- og projektafdeling.

Vi er derfor glade for ethvert projekt, som vi får lov til at være en del af. Vi har eksempelvis været med til at lave låse til Storebæltsbroen i 90’erne, hvor vi stadig står for servicering og vedligeholdelse af låsene på broen den dag i dag. Store opgaver som denne er vi meget stolte af at varetage, fordi den vidner om vores udvikling som virksomhed siden 1975.

Det er også med stolthed, at vi kan sige, at vi er gået fra 3 kvm i Slagelse til store afdelinger i Slagelse, Ballerup, Ringsted, Holbæk, Næstved, Kalundborg og Ishøj.

Har du brug for at kontakte vores servicekontor i København, ring gerne på telefon 88 80 95 00 (døgnvagt på 38 79 79 79) eller send os en mail på bagger@bagger-laase.dk

Med over 70 medarbejdere fordelt på vores 8 forskellige afdelinger, står vi klar til den bedste rådgivning inden for sikring af boligen eller virksomheden. 

 

Låsesmed København Sikkerhedstjek

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst