Låsesmed i hele København

Google Anmeldelser

 

LOKAL LÅSESMED MED DØGNVAGT I HELE KØBENHAVN

Vi står til rådighed hvis du søger en låsesmed i København området, bl.a. Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og Frederiksberg. Fra vores afdeling i centrum udfører vi alle former for låseservice og sikringsopgaver for både private og virksomheder i hele KBH.

Vi klarer både de akutte låseservice opgaver, når du har smækket dig ude eller tabt nøglen samt mere omfattende opgaver som f.eks. installation og reparation af låsesystemer og alarmer
 
 

LÅSESERVICE MED STOR ERFARING

Hos vores afdeling i København er professionalisme det nøgleord, som hele vores virksomhed er bygget på. Alle vores låsesmede har gennemgået den statsgodkendte, fireårige låsesmedsuddannelse, som giver et dybtgående kendskab til elektronik og sikring af bygninger. 

Derudover har alle ansatte hos os en indgående viden omkring rådgivning, planlægning og projektering, hvilket giver os de nødvendige forudsætninger for at kunne skabe individuelle og fleksible løsninger, som matcher både ønske og investering hos vores kunder.

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt vores København afdeling på telefon 88 80 95 00 (døgnvagt på 38 79 79 79) eller send os en mail på bagger@bagger-laase.dk.

Vores dygtige og imødekommende medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give dig personlig låseservice rådgivning.

 

Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed 2018

Bagger Låse & Alarm A/S
Lergravsvej 53, 2300 København S
Tlf: 88809500, Fax: 38710838, E-mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider

KUN ÅBEN EFTER AFTALE

DØGNVAGTEN: 38 79 79 79

Kontakt vores København afdeling her:

Nu har jeg godt nok ikke været kunde hos denne låsesmed . Men allan olsen Du må altså vide at alle kan begå fejl som dig der ligger jeg vægt på at dette firma har jo gjort skaden god i gen (ved at du har fået nedsat prisen.) Jeg er selv uddannet låsesmed. og har en mange års erfaring med LÅSE SAMT JEG HAR SÅ NU DA DENNE LÅSESMEDE HAR RETTET DIN FEJL :-) HAR JEG NU BEDT GOOGLE OM AT FJERNE NOGET DER JO IKKE SÅ PASSER DE LAVET HAR JO GODT FEJLEN ER VÆK . SÅ SKAL MAN ALTSÅ JEG KAN DA GODT FORSTÅ AT DE SYNES AT DET ER UNFAIR DU HÆNGER DEM UD. NÅR DET ER JO ORDNET.... M.V.H Carsten låsesmed Læs mere »

- Carsten låsesmed

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst