Låsesmed i hele København

Låsesmed København Anmeldelser

 

LÅSESMED I HELE KØBENHAVN MED DØGNVAGT

Vi står til rådighed hvis du søger en professionel låsesmed i København området - med døgnvagt låseservice, så står vi klar til at hjælpe. Fra vores kontor i København centrum udfører vi alle former for låseservice og sikringsopgaver for både private og virksomheder i hele KBH.

Med over 80 medarbejdere er vi Danmarks største sikringscenter og har hjulpet kunder i København, siden vores etablering i 1975. Vi klarer derfor både de akutte låseservice opgaver, når du har smækket dig ude, samt mere omfattende opgaver som f.eks.

 

LÅSESERVICE MED STOR ERFARING

Hos vores afdeling i København er professionalisme det nøgleord, som hele vores virksomhed er bygget på. Alle vores låsesmede har stor erfaring med både mekaniske og elektroniske sikringsopgaver, så vi har et 360 graders kendskab til alle sikringsmuligheder i boligen eller erhvervsbygningen. 

Derudover har alle ansatte hos os en stor viden omkring rådgivning, planlægning og projektering, hvilket giver os de nødvendige forudsætninger for at kunne skabe individuelle og fleksible sikringsløsninger, som matcher både ønsker og budget hos alle vores forskellige typer kunder.

 

Låsesmed i Ballerup

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt vores København afdeling på telefon 88 80 95 00 (døgnvagt på 38 79 79 79) eller send os en mail på bagger@bagger-laase.dk.

Vores dygtige og imødekommende medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give dig personlig låseservice rådgivning.

Bagger Låse & Alarm A/S
Lergravsvej 53 2300 København S
Tlf: 88809500 / Fax:38710838
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Kun åben efter aftale

DØGNVAGTEN: 38 79 79 79

Kontakt vores København afdeling:

Nu har jeg godt nok ikke været kunde hos denne låsesmed . Men allan olsen Du må altså vide at alle kan begå fejl som dig der ligger jeg vægt på at dette firma har jo gjort skaden god i gen (ved at du har fået nedsat prisen.) Jeg er selv uddannet låsesmed. og har en mange års erfaring med LÅSE SAMT JEG HAR SÅ NU DA DENNE LÅSESMEDE HAR RETTET DIN FEJL :-) HAR JEG NU BEDT GOOGLE OM AT FJERNE NOGET DER JO IKKE SÅ PASSER DE LAVET HAR JO GODT FEJLEN ER VÆK . SÅ SKAL MAN ALTSÅ JEG KAN DA GODT FORSTÅ AT DE SYNES AT DET ER UNFAIR DU HÆNGER DEM UD. NÅR DET ER JO ORDNET.... M.V.H Carsten låsesmed Læs mere »

- Carsten låsesmed

Galleri

Historien om København kontoret

Vores afdeling i København

Modsat vores andre afdelinger er vores afdeling i København ikke en butik, men et servicekontor. Afdelingen blev etableret for at give vores konsulenter muligheden for et mødested, hvor de har plads og rum til at forberede sig, inden de skal besøge vores kunder.

På denne måde kan vores konsulenter hurtigere komme på kundebesøg, uden at vores kunder er nødsaget til at komme til os. Vi vil nemlig gerne møde vores kunder, hvor de er, og derfor har vi placeret kontoret centralt i København.

 

 Låsesmed København

 

Fra låsesmed til årets sikkerhedsvirksomhed 2018/2019

I tidens løb er vi gået fra at være en alsidig låsesmed, der varetog almindelige låsesmedsopgaver, til nu at være en af Danmarks mest anerkendte sikkerhedsvirksomheder med både salgs-, el-, låsesmeds- og projektafdeling.

Vi er derfor glade for ethvert projekt, som vi får lov til at være en del af. Vi har eksempelvis været med til at lave låse til Storebæltsbroen i 90’erne, hvor vi stadig står for servicering og vedligeholdelse af låsene på broen den dag i dag. Store opgaver som denne er vi meget stolte af at varetage, fordi den vidner om vores udvikling som virksomhed siden 1975.

Det er også med stolthed, at vi kan sige, at vi er gået fra 3 kvm i Slagelse til store afdelinger i Slagelse, Ballerup, Ringsted, Holbæk, Næstved, Kalundborg og Ishøj.

Har du brug for at kontakte vores servicekontor i København, ring gerne på telefon 88 80 95 00 (døgnvagt på 38 79 79 79) eller send os en mail på bagger@bagger-laase.dk

Med over 80 medarbejdere fordelt på vores 8 forskellige afdelinger, står vi klar til den bedste rådgivning inden for sikring af boligen eller virksomheden. 

 

København Låsesmed - SIkkerhedstjek

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst