Låsesmed i hele København

DØGNVAGT LÅSESMED I KBH

Vi står til rådighed hvis du søger en professionel låsesmed i København med døgnvagt og hurtig udrykning. Fra vores kontor i København udfører vi alle former for låseservice og sikringsopgaver for både private og virksomheder i hele KBH. 

Med omkring 100 medarbejdere er vi Danmarks største sikringscenter og vi har hjulpet kunder i København, siden vores etablering i 1975. Vi klarer derfor både de akutte låseservice opgaver, når du har smækket dig ude, samt mere omfattende sikringsopgaver.

 

Hos os får du:

  • 45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed
  • Omkring 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele København
  • Medlem af ’Låsesmede Foreningen’ - Din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

 

Låsesmed København

  

LÅSESERVICE MED 45 års ERFARING

Hos vores afdeling i København er professionalisme det nøgleord, som hele vores virksomhed er bygget på. Alle vores låsesmede i København har stor erfaring med både mekaniske og elektroniske sikringsopgaver, så vi har et 360 graders kendskab til alle sikringsmuligheder i boligen eller erhvervsbygningen. 

Derudover har alle låsesmede hos os en stor viden omkring rådgivning, planlægning og projektering, hvilket giver os de nødvendige forudsætninger for at kunne skabe individuelle og fleksible sikringsløsninger, som matcher både ønsker og budget hos alle vores forskellige typer kunder.

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt vores København afdeling på telefon 88 80 95 00 (døgnvagt på 38 79 79 79) eller send os en mail på bagger@bagger-laase.dk.

Vores dygtige og imødekommende låsesmede i København sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give dig personlig låseservice rådgivning.

Bagger Låse & Alarm A/S
Lergravsvej 53, København
Telefon: 88809500 / Fax: 38710838
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Kun åben efter aftale

DØGNVAGTEN: 38 79 79 79

Kontakt vores København afdeling:

Galleri

Historien om København kontoret

Vores afdeling i København

Modsat vores andre afdelinger er vores afdeling i København ikke en butik, men et servicekontor. Afdelingen blev etableret for at give vores låsesmede muligheden for et mødested, hvor de har plads til at forberede sig, inden de skal besøge vores kunder i hele København.

På denne måde kan vores låsesmede hurtigere komme på kundebesøg, uden at vores kunder er nødsaget til at komme til os. Vi vil nemlig gerne møde vores kunder, uanset om de bor på Amager, Frederiksberg, København Nordvest, Nørrebro, Valby, Vesterbro eller Østerbro. Derfor har vi placeret kontoret centralt i København - så er vores låsesmede tæt på alle vores kunder i København.

 Låsesmed København

 

Fra låsesmed til årets sikkerhedsvirksomhed

I tidens løb er vi gået fra at være en alsidig låsesmed, der varetog almindelige låsesmedsopgaver, til nu at være en af Danmarks mest anerkendte sikkerhedsvirksomheder med både salgs-, el-, låsesmeds- og projektafdeling.

Vi er derfor glade for ethvert projekt, som vi får lov til at være en del af. Vi har eksempelvis været med til at lave låse til Storebæltsbroen i 90’erne, hvor vi stadig står for servicering og vedligeholdelse af låsene på broen den dag i dag. Store opgaver som denne er vi meget stolte af at varetage, fordi den vidner om vores udvikling som virksomhed siden etablering 1975.

Det er også med stolthed, at vi kan sige, at vi er gået fra 3 kvm i Slagelse til store afdelinger i Ballerup, Ringsted, Holbæk, Næstved, Kalundborg og Ishøj.

Har du brug for at kontakte vores servicekontor i København, ring gerne på telefon 88 80 95 00 (døgnvagt på 38 79 79 79) eller send os en mail på bagger@bagger-laase.dk

Med omkring 100 medarbejdere fordelt på vores 8 forskellige afdelinger, står vi klar til den bedste rådgivning inden for sikring af boligen eller virksomheden i hele København.

 

 

Bagger

 

Hvor mange indbrud begås i KBH?

Indbrud i København er faldende

Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik er der godt nyt for de omkring 600.000 indbyggere i København.

Antallet af indbrud er nemlig faldende, og det har det faktisk også været de seneste par år. Tallene for 2020 viser blandt andet, at der i Danmark har været en nedgang i anmeldte indbrud på omkring 25% sammenlignet med tallene for samme periode i 2019.

Selvom dette alene er en glædelig nyhed, er det alligevel værd at kigge lidt nærmere på, hvad dette fald kan skyldes, og hvordan indbrudsstatistikken ellers ser ud i de københavnske kommuner.

Der er nemlig stadig ting at lære og nye tiltag, der stadig har god grund til at blive udbredt blandt de almene københavnere, da der stadig er udfordringer i forbindelse med indbrud i København.

 

Årsager til fald i indbrudstal 

Projektet ”Din Betjent” er en samarbejdende indsats mellem Københavns Politis lokalbetjente og Københavns Kommune, der skal gøre livet mere sikkert for Københavns indbyggere, samt gøre politibetjentene mere tilgængelige og synlige blandt andet i tilfælde af indbrud og overfald.

De lokale indbyggere i KBH kan kontakte 'Din Betjent' på telefonen og få en tæt dialog om kriminalitet, bekymringer og tryghed samt modtage hjælp til, hvordan svære situationer med uro håndteres. 

Indsatsen er også oprettet med henblik på at nedsætte risikoen for indbrud i hovedstadskommunerne. Det samme er indbrudssatsningen Bo trygt!, der også fortsat arbejder på at øge trygheden og reducere antallet af indbrud i København. Corona også betydet færre indbrud både generelt i Danmark og i København. 

Tendensen med et faldende antal indbrud er altså kun fortsat, efter Covid-19 i februar 2020 ramte Danmark. Hvis man skal se det på den lyse side, er der altså kommet et eller andet godt ud af den verdensomspændte virus, og budskabet om at blive hjemme har altså også nået indbrudstyvene i københavnsområdet.

Stadig gældende udfordringer 

På trods af at det ser lysere ud for indbyggerne i København, når det handler om risiko for og bekymring om indbrud, er det dog ikke sikkert, at den faldende tendens vil fortsætte, og der er derfor stadig en del udfordringer med indbrud i København.

Én af disse udfordringer er, at der desværre stadigvæk er for mange boliger, der er for dårligt sikrede mod indbrud, og som derfor er for nemme for indbrudstyve at bryde ind i. Eksempelvis er det kun omkring 12% af danskerne, der har mere end én lås på deres hoveddør, og mange tror desuden, at indbrudssikring ikke vil gøre en forskel mod indbrud.

Derudover er det stadig problematisk, at opklaringsprocenterne på indbrud generelt er meget lave, hvilket giver mange af indbrudstyvene frit slag til at kunne fortsætte deres indbrud i andres hjem.

Du kan læse mere om, hvad du som privatperson kan gøre for at beskytte din bolig imod indbrud her: 25 gode råd til sikring mod indbrud i boligen

 

Gode råd mod indbrud

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst