Låsesmed i hele København

Google Anmeldelser

 

LOKAL LÅSESMED MED DØGNVAGT I HELE KØBENHAVN

Vi står til rådighed hvis du søger en låsesmed i København området, bl.a. Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og Frederiksberg. Fra vores afdeling i centrum udfører vi alle former for låseservice og sikringsopgaver for både private og virksomheder i hele KBH.

Vi klarer både de akutte låseservice opgaver, når du har smækket dig ude eller tabt nøglen samt mere omfattende opgaver som f.eks. installation og reparation af låsesystemer og alarmer
 
 

LÅSESERVICE MED STOR ERFARING

Hos vores afdeling i København er professionalisme det nøgleord, som hele vores virksomhed er bygget på. Alle vores låsesmede har gennemgået den statsgodkendte, fireårige låsesmedsuddannelse, som giver et dybtgående kendskab til elektronik og sikring af bygninger. 

Derudover har alle ansatte hos os en indgående viden omkring rådgivning, planlægning og projektering, hvilket giver os de nødvendige forudsætninger for at kunne skabe individuelle og fleksible løsninger, som matcher både ønske og investering hos vores kunder.

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt vores København afdeling på telefon 88 80 95 00 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller send os en mail på bagger@bagger-laase.dk.

Vores dygtige og imødekommende medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give dig personlig låseservice rådgivning.

 

Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed 2018

Bagger Låse & Alarm A/S
Lergravsvej 53, 2300 København S
Tlf: 88809500, Fax: 38710838, E-mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider

KUN ÅBEN EFTER AFTALE

DØGNVAGTEN: 70 20 21 12

Kontakt vores København afdeling her:

God service til en fair pris Læs mere »

- Dion Gregers

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst