Danmark er det land i
Europa, der oplever flest indbrud!

- ganske enkelt fordi vi ikke er tilstrækkeligt sikrede mod indbrudstyve.

Følg tyven og bliv klogere på hvordan du gør det sværere for tyven...

SCROLL NED

Vi giver dig de bedste råd.

Med ca. 25.000 indbrud i 2019 er Danmark det land i hele EU som oplever flest indbrud pr. indbygger - det svarer til næsten 3 indbrud i timen! Selvom mange danske familier og virksomheder måske selv ved, at de kunne sikre deres bolig eller firma bedre, så kan det for mange være svært at vide hvor man skal starte og hvordan man gør.

Derfor giver vi dig på denne blog, ganske gratis, indblik i hvor kreativ indbrudstyven er med udgangspunkt i vores over 45 års erfaring i sikringsbranchen - så kan du nemmere komme igang med at undgå tyven!

Vidste du at...

Der sker 3,2 indbrud hver time, hver dag, året rundt. De fleste af disse indbrud sker i ferieperioder og omkring jul og nytår. 

Interesseret i at vide mere?

Vi har samlet en række artikler herunder til dig, der gerne vil lære indbrudstyven bedre at kende.

Vil indbrudstyven købe din bolig?

Flere tyve kigger med på boligportalerne

I takt med at indbrudstyvene finder på nye måder at planlægge indbrud, er det afgørende at du altid er et skridt foran tyven, men er du det?

At flere og flere danske familier oplever indbrud efter de netop har sat deres bolig til salg, vidner i hvert fald om at vi måske ikke altid er....

Hvis du vil sælge din bolig, vil du naturligvis gerne vise potentielle købere de bedste billeder. Det er dog vigtigt at du gør dig nogle tanker om de billeder du smider op på boligportalerne. Et stigende problem er nemlig, at tyve kigger med på diverse boligsider.

 

Gem de mest værdifulde ejendele væk

Hvis du vil sikre dig selv bedst muligt, så er det en god start at pakke de ejendele væk som har størst værdi. Dermed ikke sagt, at din bolig skal være tømt, men hvis du vil undgå, at tyven får kendskab til hvilke værdigenstande du har, er det en rigtig god start.

Tyven bruger dog ikke kun billederne, som du lægger op i boligannoncerne, til at få et overblik over dine værdigenstande, de får samtidigt et detaljeret indblik i hvor din bolig har svage punkter.

Det er forholdsvist let at se på billeder, hvor de f.eks. gamle vinduer sidder. Her kan tyve nemt planlægge hvordan det ville være bedst, at bryde ind i huset. Sørg derfor for at se billederne igennem, før de bliver lagt online. Det er også muligt for fotografer, at redigere ejendele nemt væk med Photoshop.

 

Mærk dine værdigenstande professionelt

Det er ikke kun os som tror tyverimærkning bliver rigtig populært hos private de kommende år. Politiet, Det Kriminalpræventive Råd og forsikringsselskaberne anbefaler det meget og det er med god grund.

Mange virksomheder bruger nemlig allerede tyverimærkning flittigt og det har betydet at flere indbrudsager er nemmere for politiet at opklare og samtidigt ved tyvene også, at det er sværere at sælge hælervarene videre.

Overvej derfor at få enten et mærkat (måske med familiens navn) på f.eks. PC'en, Ipaden, TV'et eller større køkkenudstyr, som ikke kan fjernes uden at beskadige overfalden.

Til ejendele hvor et mærkat ikke fungerer, kan du bruge DNA-spray i stedet for. Dette kan bruges på f.eks. møbler og kunst, hvor man ikke ønsker at tyverimærkningen skal være synlig. Det vil udelukkende være politiet som vil kunne se jeres egen "DNA-kode" med UV-lys.  

 

 

TILBAGE TIL OVERSIGT

Ønsker du at vide endnu mere...?

Hvis du har spørgsmål til vores artikler eller ønsker at få rådgiving om et bestemt sikringsemne, så kontakter vi dig gerne - helt uforpligtende!


Tilbage til forside
© Bagger Låse & Alarm A/S
Til toppen

Ring op her - Døgnvagt service