Søg elevplads

Elevplads & Lærling stillingerUdvikling af dig i centrum

"Det er altid vigtigt for os at have unge, engagerede lærlinge og elever ansat i vores virksomhed. Den motivation og interesse, de bidrager med, tilfører noget helt særligt til vores daglige arbejdsgang – og ikke mindst til alle vores kunder."

// Thomas Bagger, salgsdirektør hos Bagger Låse.

 

 

Låsesmedlærling

Handelselev

Elektrikerlærling

 

Elevplads hos Bagger

 

 

Fordele ved elevplads hos os

Uddannelse som et springbræt

Vi tager gerne del i at uddanne morgendagens fagspecialister og ledere, som en elevplads ofte er startskuddet til. Vi sørger for, at du får en god elevtid hos os med god oplæring og opfølgning. Blandt andet gennem samarbejde med uddannelsesstederne. Det er din og virksomhedens succes, vi sammen målrettet arbejder for at sikre.

Mange, der har været ansat som elev hos os, har kunnet bruge erfaringen som springbræt til en spændende og begivenhedsrig karriere i sikkerhedsbranchen, enten hos os eller virksomheder i andre brancher.

 

Mød nogle af vores lærlinge og elever

Mød Cihan, som er i lære som låsesmed hos os. I videoen nedenunder kan du høre ham fortælle, hvorfor han har valgt at søge en læreplads hos Bagger Låse & Alarm, hans motivation for jobbet, og hvordan en typisk arbejdsdag ser ud.

Du kan  altid sende en uopfordret ansøgning om at blive lærling til job@bagger-laase.dk eller ringe på 70 20 21 12 for at høre mere. Vi modtager også gerne ansøgninger til voksenlærlinge og bruger også mesterlære.

Bagger Academy

Vi er ikke blot en arbejdsplads

Vi er også et uddannelsessted for fremtidens låsesmede, elektrikere og handelsassistenter med speciale i sikring.

Hos Bagger Låse har vi derfor vores eget 'Bagger Academy', som skal sikre, at lærlingene og eleverne udvikles både fagligt såvel som personligt. Med vores mere end 20 lærlinge og elever, er vi med til at sikre, at der også er dygtige folk i branchen i fremtiden.

 

Tilknytning af en Bagger Mentor

Vi mener også, at din læretid skal bruges på at lære nyt. Vi har derfor etableret 'Bagger Mentor', hvor du som lærling og elev hos os får en erfaren mentor til rådighed, som er der for at hjælpe dig godt igennem din læretid – både med faglige og personlige spørgsmål, samt udfordringer.

Vores mentorer modtager løbende særlige kurser med henblik på at sikre, at de kan yde den bedste hjælp og rådgivning som muligt.

 

Bagger Academy uddannelsesforløb

Som en del af din uddannelse hos os har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som skal ruste dig godt til livet som færdigudlært - om det bliver hos os eller hos en anden virksomhed i branchen.

Gennem din læretid vender vi gentagende gange tilbage til planen for dit uddannelsesforløb for at gøre dig så klar til svendeprøven som muligt.

 

Typiske spørgsmål fra kommende lærlinge og elever

  • Hvilken uddannelse kan jeg få hos Bagger?
  • Hvordan ser mit uddannelsesforløb ud?
  • Hvilke karrieremuligheder har jeg?
  • Kan jeg blive elev eller lærling, når jeg er over 25 år?

 

Er du den næste lærling eller elev?

Hvis du er færdig med 9. klasse og interesseret i en elevplads hos en ambitiøs og fremadstormende virksomhed, så skal du søge en elevplads hos os. Vi er altid på udkig efter dygtige og motiverede lærlinge og elever, og vi rekrutterer jævnligt til vores afdelinger på Sjælland.

Du kan derfor altid sende en uopfordret ansøgning om at blive lærling til job@bagger-laase.dk eller ringe på 70 20 21 12 for at høre mere.

Vi modtager også gerne ansøgninger til voksenlærlinge og bruger også mesterlære. 

 

Elevplads - Bagger Academy

Top

Din besked sendes - vent venligst