Søg elevplads

Elevplads & Lærling stillingerLåsesmedlærling

Handelselev

Elektrikerlærling

 

Udvikling af dig i centrum

"Det er altid vigtigt for os at have unge, engagerede lærlinge og elever ansat i vores virksomhed. Den motivation og interesse, de bidrager med, tilfører noget helt særligt til vores daglige arbejdsgang – og ikke mindst til alle vores kunder."

// Thomas Bagger, salgsdirektør hos Bagger Låse.

 

 

Elevplads hos Bagger

 

 

Fordele ved elevplads hos os

Uddannelse som et springbræt

Vi tager gerne del i at uddanne morgendagens fagspecialister og ledere, som en elevplads eller lærlingeplads ofte er startskuddet til. Vi sørger for, at du får en god karrierestart hos os med god oplæring og opfølgning.

Det er din og virksomhedens succes, vi sammen målrettet arbejder for at sikre.

Mange, der har været ansat som elev eller lærling hos os, har kunnet bruge erfaringen som springbræt til en spændende og begivenhedsrig karriere i sikkerhedsbranchen, enten hos os eller virksomheder i andre brancher.

 

Mød nogle af vores lærlinge og elever

Mød Cihan, som er i lære som låsesmed hos os. I videoen kan du høre ham fortælle, hvorfor han har valgt at søge en læreplads hos vores virksomhed, hans motivation for jobbet, og hvordan en typisk arbejdsdag ser ud.

Du kan altid sende en uopfordret ansøgning om at blive lærling eller elev til job@bagger-laase.dk eller ringe på 70 20 21 12 for at høre mere. Vi modtager også gerne ansøgninger til voksenlærlinge og mesterlære.

Bagger Academy

Vi er ikke blot en arbejdsplads

Vi er også et uddannelsessted for fremtidens låsesmede, elektrikere og handelsassistenter med speciale i sikring.

Vi har derfor vores eget 'Bagger Academy', som skal sikre, at lærlinge og elever udvikles både fagligt såvel som personligt. Med vores mere end 20 lærlinge og elever, er vi med til at sikre, at der også er dygtige folk i branchen i fremtiden.

 

Tilknytning af en Bagger Mentor

Vi mener også, at din læretid skal bruges på at lære nyt. Vi har derfor etableret 'Bagger Mentor', hvor du som lærling eller elev hos os får en erfaren mentor til rådighed, som er der for at hjælpe dig godt igennem din læretid – både med faglige og personlige spørgsmål, samt udfordringer.

Vores mentorer modtager løbende særlige kurser med henblik på at sikre, at de kan yde den bedste hjælp og rådgivning som muligt.

 

Bagger Academy uddannelsesforløb

Som en del af din uddannelse hos os har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som skal ruste dig godt til livet som færdigudlært - om det bliver hos os eller hos en anden virksomhed i branchen.

Gennem din læretid vender vi gentagende gange tilbage til planen for dit uddannelsesforløb for at gøre dig så klar til svendeprøven som muligt.

Med Bagger Academy vil du opleve:

 • Mentorordning
 • Grundig og alsidig oplæring
 • Håndbøger, som guider og vejleder
 • Struktur på uddannelsen og en fast uddannelsesplan
 • Tæt sparring med en nærværende leder og øvrige ansatte
 • Et givende læringsmiljø med en konstruktiv feedback-kultur

 

Typiske spørgsmål fra kommende lærlinge og elever

 • Hvilken uddannelse kan jeg få hos Bagger?
  - Vi uddanner låsesmede, elektrikere med speciale i sikring, og handelsassistenter.
 • Kan jeg blive elev eller lærling, når jeg er over 25 år?

  - Ja, du kan sagtens blive voksenlærling eller voksenelev hos os, når du er over 25 år.

 

Er du den næste lærling eller elev?

Hvis du er færdig med 9. klasse og interesseret i en elevplads hos en ambitiøs sikkerhedsvirksomhed, så skal du søge en elevplads hos os. Vi er altid på udkig efter dygtige og motiverede lærlinge og elever, og vi rekrutterer jævnligt til vores afdelinger på Sjælland.

Du kan derfor altid sende en uopfordret ansøgning om at blive lærling til job@bagger-laase.dk eller ringe på 70 20 21 12 for at høre mere.

Vi modtager også gerne ansøgninger til voksenlærlinge og bruger også mesterlære. 

 

Elevplads - Bagger Academy

 

Nyhedsartikler om Bagger Academy

Slagelse Erhvervescenter

 

Slagelse Jobcenter

 

Security World Market

Historier fra vores elever & lærlinge

Silas Hansen 

"Jeg har altid elsket at arbejde med ledninger og strøm, men jeg har også altid haft en interesse for computerprogrammering. Det er fedt, at man som sikringstekniker får lov til at kombinere disse områder."

// Silas Hansen

 

Praktikforløb i 2022: Fra praktikant til sikringstekniker

Siden brobygningsforløbet i 8. klasse vidste Silas Hansen, at han ville være elektriker.

Da Silas to år senere igen fik muligheden for at prøve kræfterne med elektrikerfaget i et praktikforløb hos Bagger Låse & Alarm, takkede han hurtigt ja. Her blev lysten til at gå elektriker-vejen forstærket yderligere

Silas' engagement og gå-på-mod i praktikperioden imponerede med det samme, og få måneder senere skrev han under på en elektriker-læreplads med speciale i sikring. For Thomas Bagger, Salgs- og Udviklingsdirektør, er det helt naturligt, at man indordner sig efter potentialet. For lærlinge er en vigtig ressource – ikke mindst for Bagger Låse & Alarm.

En underskrevet lærekontrakt medførte også, at Silas startede uddannelsen direkte på GF2, og afsluttede grundforløbet med et stort og solidt 12-tal. Sommeren inden uddannelsesstart arbejdede Silas som ungarbejder i vores Sikringsafdeling, og assisterede vores sikringsteknikere med diverse opgaver.

 

Elev hos Bagger

 

Uddannet elektriker i 2022: Medalje for topkarakterer

Jesper færdiggjorde sin uddannelse til elektriker hos Bagger Låse & Alarm i efteråret af 2022 og sammen med svendebrevet fulgte der elektrikerfagets højeste anerkendelse – nemlig en Hædersmedalje.

Medaljen tildeles af TEKNIQ Arbejdsgiverne for særdeles faglig dygtighed, og det har Jesper i den grad levet op til, da han bestod både den teoretiske og praktiske del af svendeprøven med et 12-tal.

Jesper er den allerførste lærling i Bagger Låse & Alarms historie, som modtager fagets medalje – og det er vi meget stolte af. Vi er overbevist om, at Jesper har fået medaljen, fordi han har været meget engageret i sin uddannelse, og har dermed opnået et meget højt, fagligt niveau.

Ligeledes er det også en ambition i Bagger Låse & Alarm at uddanne de bedste medarbejdere i sikringsbranchen gennem vores Bagger Academy-tilgang.

 

Jesper Oliver

"Bagger Låse & Alarm er en god arbejdsplads at være lærling i, fordi hverdagen er præget af mange gode udfordringer og muligheder. Ligeledes har mine kollegaer været gode til at dele af deres viden og erfaring, så jeg kontinuerligt kunne dygtiggøre mig.”

// Jesper Oliver

 

Top

Din besked sendes - vent venligst