Elektrikerlærling (Slagelse)Elektrikerlærling til vores afdeling i Slagelse

Brænder du for elektronik og sikkerhed? Og vil du være en del af en spændende hverdag i en af de førende, familieejede låse- og sikringsvirksomheder, der forstår at skabe værdi for kunderne? Så er du måske kandidaten, vi leder efter.

Lærepladsen er til dig, der ønsker at specialisere sig og målrette sin uddannelse inden for sikringsbranchen. Med en elektrikeruddannelse i sikringsbranchen er der stor jobsikkerhed samt attraktiv løn og pension. Samtidig får du en spændende hverdag, hvor to dage aldrig er ens.

 

 

Din dagligdag

Hos Bagger Låse & Alarm A/S vil du som lærling komme omkring en bred vifte af forskellige fagområder. Bl.a. opsætning og integration af tyverialarm, videoovervågning, adgangskontrol og sikringsanlæg.

Du arbejder tæt sammen med vores kompetente sikringsteknikere, som sørger for at lære dig op i programmering, dimensionering og installering af de nyeste teknologier inden for sikringsanlæg. Serviceeftersyn og håndtering af fejlmeldinger vil også være opgaver, du bliver oplært og styrket i. 

Som lærling har du base i vores afdeling i Slagelse, men du vil komme rundt i flere af vores afdelinger under læretiden. På den måde får du det bredeste og mest alsidige kendskab til faget.

 

Om dig

Du har som minimum afsluttet grundforløbet på teknisk skole, men vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan det hele i forvejen. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære og udvikle din faglighed.  

Som person kan du nikke genkendende til følgende udsagn: 

  • Du er ihærdig, målrettet, udadvendt og kan arbejde selvstændigt 
  • Du er opsøgende i forhold til udfordringer og viden 
  • Du trives med at have mange bolde i spil på samme tid 
  • Du ser service og kvalitet som en naturlig del af dit kommende job 

Det er et krav, at du kan fremvise en straffeattest og kørekort, samt at du kan sikkerhedsgodkendes til at arbejde hos Forsvaret, Politiet og domstolene. 

 

Det vi tilbyder dig

Under din 4,5-årige uddannelse bliver du som udgangspunkt udlært i følgende moduler:

Der er også eventuel mulighed for følgende moduler:

  • 3.6 Teknisk entreprise- og projektstyring på modulniveau 3
  • 4.6 Teknisk entreprise- og projektstyring på modulniveau 4

Bagger Låse & Alarm er ikke blot en låse- og sikringsvirksomhed – vi er også den bedste start på karrieren og arbejdslivet. Med vores eget 'Bagger Academy’-koncept sikrer vi skræddersyede uddannelsesforløb med plads til at udfolde individuelle evner, som har til formål at ruste den enkelte til livet som medarbejder i sikringsbranchen. I fællesskab opbygger vi dine kompetencer og styrker din faglige selvtillid, så du får den bedste uddannelse i branchen. 

 

Bliv en del af Bagger Låse & Alarm A/S

Bagger Låse & Alarm A/S er en af Danmarks førende sikkerhedsvirksomheder inden for mekanisk, elektronisk og brandsikring til både erhvervs-, offentlige og private kunder. 

Siden 1975 har Bagger Låse & Alarm hjulpet danske familier, en meget bred vifte af virksomheder i forskellige brancher, samt offentlige instanser til bedre sikring. Dette har ført til, at virksomheden nu har otte afdelinger fordelt på hele Sjælland og over 90 tilfredse medarbejdere med et stort kendskab til markedets nyeste teknologier og moderne sikringsløsninger. 

 

Send din ansøgning

Send din ansøgning samt CV til job@bagger-laase.dk snarest muligt og skriv "Elektrikerlærling til Sikringsafdeling (Slagelse)" i emnefeltet.

Vi afholder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet.

Vores medarbejdere

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ En fortælling om job hos os

Top

Din besked sendes - vent venligst