Cookiepolitik

Låsesmed i Kalundborg

Låsesmed Kalundborg Anmeldelser

 

ALLE FORMER FOR LÅSEARBEJDE OMKRING KALUNDBORG

Hvis du mangler en dygtig låsesmed i Kalundborg og omegn til akut hjælp eller mere omfattende sikkerhedsforbedringer, så kan vi fra vores afdeling i Kalundborg tilbyde professionel udførelse af alle former for låsearbejde hos private og erhverv. Vi har mange års erfaring i låsebranchen, således får du altid den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris.

Lad vores afdeling i Kalundborg efterse boligen for eventuelle svagheder, som øger risikoen for indbrud. Vi er trænede i at tænke som tyven og kan derfor lynhurtigt spotte mulige indgange og problematiske foranstaltninger såsom dårligt sikrede vinduer og terrassedøre, gammeldags låse og nemt tilgængelige kælderdøre.

Vi leverer alt fra simple oplukninger til komplette sikringsløsninger inden for f.eks.

 

+ SE VORES BUTIK I KALUNDBORG

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt vores låsesmede i Kalundborg afdelingen på telefon nr. 59 51 63 00 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller bagger@bagger-laase.dk og få et uforpligtende tilbud på sikkerhedsoptimering af boligen eller virksomheden.

Vores dygtige og servicemindede medarbejdere står til rådighed med vejledning og gode råd, så du kan få den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris.

Bagger Låse & Alarm A/S
Elmegade 36, 4400 Kalundborg
Telefon: 59516300 / Fax:59517645
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.15
Fredag: 08.00 - 14.30
Frokost lukket: 12.15 - 12.45

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Kalundborg afdeling:

Galleri

Historien om Kalundborg afdelingen

Kalundborg er barndoms byen

Kalundborg-afdelingen er den 3. afdeling, som vi udvidede virksomheden med. Vores virksomhed har en lang historik med byen Kalundborg, fordi stifteren af Bagger Låse & Alarm A/S, Jørgen Bagger, blev født, opvokset og udlært som værktøjsmager og maskintekniker her.

Jørgen boede i mange år i Kalundborg, hvor han arbejdede hos BUKH A/S, som bl.a. laver motorer til traktorer inden for landbrug og industri. Her var Jørgen ansat i en årrække, hvor han samtidigt var meget aktiv i den lokale roklub i Kalundborg.

I roklubben mødte Jørgen en mand, der hedder Steen Larsen. Steen var indehaver af 'Kalundborg Låseservice', hvor Jørgen senere blev udlært fra. 'Kalundborg Låseservice' blev etableret i 1967 og i 1989 opkøber Bagger Låse & Alarm A/S virksomheden 'Kalundborg Låseservice'.

Derfor har byen og afdelingen i Kalundborg stor værdi for både Jørgen og naturligvis hele virksomheden – fordi det var her, hele interessen for låsesmedsbranchen startede og er en vigtig del af historien bag Bagger Låse & Alarm A/S.

 

Låsesmed Kalundborg

Akut låsesmed Kalundborg

 

Pålidelige medarbejdere, der har været hos os længe

Som den eneste låsesmed i Kalundborg kan vi tilmed prale med, at vi har de mest pålidelige og trofaste medarbejdere. Vi er som regel 2-3 medarbejdere i vores Kalundborg-afdeling, hvor flere af vores medarbejdere har været en del af vores team i en lang række af år.

På adressen i Kalundborg kan du f.eks. blive mødt af Hanne, der har været i virksomheden i mere end 27 år. Et andet velkendt ansigt er Jesper, der har været hos os i mere end 15 år. Både Hanne og Jesper sørger for en venlig og serviceminded dialog med vores kunder. Desuden sørger vi ofte for at uddanne vores medarbejdere selv – og det er måske en af grundene til, at de bliver hos i så lang tid.

Fordi vi har positive erfaringer med at vise vores medarbejdere velvilje og tillid – og give dem det ansvar, som vi mener, de kan leve op til. Resultatet er blevet, at vi har fået meget dygtige medarbejdere, der i høj grad bidrager til det gode håndværk og den gode kundeservice, som vi værner så meget om hos Bagger Låse & Alarm A/S.

Du kan træffe vores låsesmede i Kalundborg på telefonen 59 51 63 00 eller bagger@bagger-laase.dk. Efter butikken har lukket har vi døgnvagt på 70 20 21 12.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst