Låsesmed Kalundborg

Låsesmed i Kalundborg

Kalundborg låseservice grundlagde vores afdeling

Helt tilbage i 1989 opkøbte vi 'Kalundborg Låseservice' og det var første skridt til vores lokale afdeling i Kalundborg.

Hvis du derfor mangler en dygtig låsesmed i Kalundborg og omegn til akut sikring eller mere omfattende sikkerhedsforbedringer, så kan vi fra vores afdeling i Kalundborg tilbyde professionel udførelse af alle former for låsearbejde hos private og erhverv.

 

+ Vores butik i Kalundborg

Skal vi hjælpe dig? ➜

 

Vi har over 45 års erfaring i låsebranchen, således får du altid den bedst mulige sikringsløsning til den bedst mulige pris. Lad vores afdeling i Kalundborg efterse boligen eller erhvervsbygningen for eventuelle svagheder, som øger risikoen for indbrud.

Med udgangspunkt i vores store erfaring kan vi lynhurtigt spotte mulige indgange og problematiske foranstaltninger såsom dårligt sikrede vinduer og terrassedøre, gammeldags låse eller nemt tilgængelige kælderdøre.

 

Fordele ved at vælge os?

  • 45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed
  • Over 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele Kalundborg
  • Medlem af SikkerhedsBranchen - din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

 

Kontakt vores låsesmede i Kalundborg

Kontakt vores låsesmede i Kalundborg afdelingen på telefonnr. 59 51 63 00 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller bagger@bagger-laase.dk og få et uforpligtende tilbud på sikkerhedsoptimering af boligen eller virksomheden.

Vores dygtige og servicemindede låsesmede står til rådighed med vejledning og gode råd, så du kan få den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris.

Kalundborg Afdeling
Elmegade 36, 4400 Kalundborg
Telefon: 59516300 / Fax: 59517645
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.15
Fredag: 08.00 - 14.30
Frokost lukket: 12.15 - 12.45

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Kalundborg afdeling:

Galleri

Historien om Kalundborg afdelingen

Hvornår startede afdelingen i Kalundborg?

Kalundborg-afdelingen er den 3. afdeling, som vi udvidede virksomheden med. Vores virksomhed har en lang historik med byen Kalundborg, fordi stifteren af Bagger Låse & Alarm A/S, Jørgen Bagger, blev født, opvokset og udlært som værktøjsmager og maskintekniker her.

Jørgen boede i mange år i Kalundborg, hvor han arbejdede hos BUKH A/S, som bl.a. laver motorer til traktorer inden for landbrug og industri. Her var Jørgen ansat i en årrække, hvor han samtidigt var meget aktiv i den lokale roklub i Kalundborg.

I roklubben mødte Jørgen en mand, der hedder Steen Larsen. Steen var indehaver af 'Kalundborg Låseservice', hvor Jørgen senere blev udlært fra. 'Kalundborg Låseservice' blev etableret i 1967 og i 1989 opkøber Bagger Låse & Alarm A/S virksomheden 'Kalundborg Låseservice'.

Derfor har byen og afdelingen i Kalundborg stor værdi for både Jørgen og naturligvis hele virksomheden – fordi det var her, hele interessen for låsesmedsbranchen startede og er en vigtig del af historien bag Bagger Låse & Alarm A/S. På den måde er Kalundborg barndomsbyen.

 

Låsesmed Kalundborg

Pålidelige medarbejdere i mange år

Som den eneste låsesmed i Kalundborg kan vi tilmed prale med, at vi har de mest pålidelige og trofaste medarbejdere. Vi er som regel 2-3 medarbejdere i vores Kalundborg-afdeling, hvor flere af vores medarbejdere har været en del af vores team i en lang række af år.

På adressen i Kalundborg kan du f.eks. blive mødt af Hanne, der har været i virksomheden i mere end 27 år. Et andet velkendt ansigt er Jesper, der har været hos os i mere end 15 år. Både Hanne og Jesper sørger for en venlig og serviceminded dialog med vores kunder. Desuden sørger vi ofte for at uddanne vores medarbejdere selv – og det er måske en af grundene til, at de bliver hos i så lang tid.

 

Akut låsesmed Kalundborg

 

Fordi vi har positive erfaringer med at vise vores medarbejdere velvilje og tillid – og give dem det ansvar, som vi mener, de kan leve op til. Resultatet er blevet, at vi har fået meget dygtige medarbejdere, der i høj grad bidrager til det gode håndværk og den gode kundeservice, som vi værner så meget om hos Bagger Låse & Alarm.

Du kan træffe vores låsesmede i Kalundborg på telefonen 59 51 63 00 eller bagger@bagger-laase.dk. Efter butikken har lukket har vi døgnvagt på 70 20 21 12.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

Facebook ikon Google ikon Trustpilot ikon

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Efter indbrudsforsøg henvendte jeg mig i Bagger's butik i Kalundborg. Fik en super god vejledning.

Jesper

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst