Lokal låsesmed i Kalundborg

Google Anmeldelser

 

ALLE FORMER FOR LÅSEARBEJDE OMKRING KALUNDBORG

Hvis du mangler en dygtig låsesmed i Kalundborg og omegn til akut hjælp eller mere omfattende sikkerhedsforbedringer, så kan vi fra vores afdeling i Kalundborg tilbyde professionel udførelse af alle former for låsearbejde hos private og erhverv. Vi har mange års erfaring i låsebranchen, således får du altid den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris.

Lad vores afdeling i Kalundborg efterse boligen for eventuelle svagheder, som øger risikoen for indbrud. Vi er trænede i at tænke som tyven og kan derfor lynhurtigt spotte mulige indgange og problematiske foranstaltninger såsom dårligt sikrede vinduer og terrassedøre, gammeldags låse og nemt tilgængelige kælderdøre.

Vi leverer alt fra simple oplukninger til komplette nøglesystemer, som f.eks. elektronisk adgangskontrol, videoovervågning eller tyverialarmer.

  

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt vores låsesmede i Kalundborg afdelingen på telefon nr. 59 51 63 00 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller bagger@bagger-laase.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på sikkerhedsoptimering af boligen eller virksomheden.

Vores dygtige og servicemindede medarbejdere står til rådighed med vejledning og gode råd, så du kan få den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris.

 

Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed 2018

Bagger Låse & Alarm A/S
Kordilgade 42, 4400 Kalundborg
Tlf: 59516300, Fax: 59517645, E-mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider

Mandag - Torsdag: 08.00-16.15
Fredag: 08.00-14.30

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Kalundborg afdeling her:

Kompetent og seriøs virksomhed Læs mere »

- Tobias Thaastrup-Leth

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst