Låsesmed i Kalundborg

Vores butik i Kalundborg holder midlertidigt lukket, og der vil derfor ikke være personlig betjening på adressen.

Alt udekørende arbejde forsætter som normalt på 70 20 21 12

 

Kalundborg Låseservice grundlagde vores afdeling

Helt tilbage i 1989 opkøbte vi 'Kalundborg Låseservice' og det var første skridt til vores lokale afdeling i Kalundborg.

Hvis du derfor mangler en erfaren og dygtig låsesmed i Kalundborg og omegn til akut sikring eller mere omfattende sikkerhedsforbedringer, så kan vi fra vores afdeling i Kalundborg tilbyde professionel udførelse af alle former for mekanisk og elektronisk sikring til private og erhverv.

 

+ Se vores butik i Kalundborg

+ Kalundborg afdeling: Tlf. 59516300

 

Vi har over 45 års erfaring i sikringsbranchen, således får du altid den bedst mulige sikringsløsning til den bedst mulige pris. Lad vores afdeling i Kalundborg efterse boligen eller erhvervsbygningen for eventuelle svagheder, som øger risikoen for indbrud.

Vi kan hurtigt spotte mulige indgange og problematiske foranstaltninger såsom dårligt sikrede vinduer og terrassedøre, gammeldags låse eller nemt tilgængelige kælderdøre.

 

Fordele ved at vælge os:

  • +45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Vinder af 'Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed'
  • Over 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele Kalundborg
  • Medlem af SikkerhedsBranchen - din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

 

Kontakt vores låsesmede i Kalundborg

Kontakt vores låsesmede i Kalundborg afdelingen på 59 51 63 00 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller bagger@bagger-laase.dk og få et uforpligtende tilbud på sikkerhedsoptimering af boligen eller virksomheden.

Vores dygtige og servicemindede låsesmede står til rådighed med vejledning og gode råd, så du kan få den helt rigtige løsning.

Kalundborg Afdeling

Elmegade 36, 4400 Kalundborg
Telefon: 59516300
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Servicekontor og ikke butik
Kun åben efter aftale

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Kalundborg afdeling:

Galleri

Historien om Kalundborg afdelingen

Hvornår startede afdelingen i Kalundborg?

Kalundborg-afdelingen er den 3. afdeling, som vi udvidede virksomheden med. Vores virksomhed har en lang historik med byen Kalundborg, fordi stifteren af Bagger Låse & Alarm A/S, Jørgen Bagger, blev født, opvokset og udlært som værktøjsmager og maskintekniker her.

Jørgen boede i mange år i Kalundborg, hvor han arbejdede hos BUKH A/S, som bl.a. laver motorer til traktorer inden for landbrug og industri. Her var Jørgen ansat i en årrække, hvor han samtidigt var meget aktiv i den lokale roklub i Kalundborg.

I roklubben mødte Jørgen en mand, der hedder Steen Larsen. Steen var indehaver af 'Kalundborg Låseservice', hvor Jørgen senere blev udlært fra. 'Kalundborg Låseservice' blev etableret i 1967 og i 1989 opkøber Bagger Låse & Alarm A/S virksomheden 'Kalundborg Låseservice'.

 

Låsesmed Kalundborg

Kalundborg afdelingen har stor værdi for os

Derfor har byen og afdelingen i Kalundborg stor værdi for både Jørgen og naturligvis hele virksomheden – fordi det var her, hele interessen for låsesmedsbranchen startede og er en vigtig del af historien bag vores virksomhed - på den måde er Kalundborg barndomsbyen.

 

Akut låsesmed Kalundborg

 

På adressen i Kalundborg bliver du mødt af Michael Andersen, der sørger for en venlig og serviceminded dialog med vores kunder. Du kan træffe Michael og vores låsesmede i Kalundborg på 59 51 63 00 eller bagger@bagger-laase.dk. Efter butikken har lukket har vi døgnvagt på 70 20 21 12.

Større referencer i Kalundborg

Absalon: En sikker hverdag for de studerende

Professionshøjskolen Absalon i Kalundborg er beliggende ved et stort, grønt areal og ikke langt fra hverken Vor Frue Kirke eller Kalundborg Museum. Uddannelsesinstitutionen ligger på en smuk og stor campus lige op ad store dele af den industri, som de unge studerende også samarbejder med under deres uddannelse.

Professionshøjskolen Absalon kontaktede vores afdeling i Kalundborg, da de byggede deres helt nye campus i 2021. De ville gerne skabe en sikker og komfortabel institution og hverdag for de unge studerende og deres undervisere, og dét fik vi til opgave at skabe.

Det gjorde vi ved at installere både AIA-anlæg, TVO-anlæg, AVA-anlæg og integreret sikkerhedssystem fra NOX Alarm Systems, samt elektroniske dørlåse rundt på hele campus. Disse installationer har givet dem et superhøjt sikkerhedsniveau og ikke mindst øget komfort til alle brugere af campus.

 

Kalundborgegnens Antennelaug: Sikre forbindelser

Kalundborgegnens Antennelaug er leverandører af både internet og TV til mange husstande i Kalundborg, og derfor var det vigtigt for dem at væbne sig bedst muligt mod tyveri.

Derfor kontaktede de os for at blive klogere på deres muligheder. Vi installerede derfor både tyverialarm, videoovervågning og udførte låsearbejde, så Kalundborgegnens Antennelaug nu er godt sikret mod uvedkommende gæster, der kunne udfordre forbrugerens adgang til sikre forbindelser.

 

M.E.D A/S: Leverandører af sikkerhed skal også sikres

Military Equiptment Denmark (også kaldet M.E.D. A/S) er leverandører og distributører af militærudstyr til den globale forsvars- og sikkerhedsindustri.

Det betyder også, at de er indehavere af udstyr og information, der kan være farligt, hvis det havner i de forkerte hænder. Derfor kontaktede de vores låsesmede i Kalundborg for at få hjælp til sikring, og vi installerede derfor tyverialarm, videoovervågning, ABA-anlæg og udførte låsearbejde.

Vi varetager stadig deres låsearbejde og rådgiver dem den dag i dag, og det er vi selvfølgelig meget stolte af.

 

Kundecases

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

Facebook ikon Google ikon Trustpilot ikon

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Efter indbrudsforsøg henvendte jeg mig i Bagger's butik i Kalundborg. Fik en super god vejledning.

Jesper

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst