NOX Alarmsystem

Integrerede Alarmer fra NOX SystemsProfessionelle NOX alarmer med central styring

Vi tilbyder installation og servicering af de populære NOX alarmsystemer, som er velegnet til installationer i virksomheder, hvor integration til andre anlægstyper ønskes, men hvor der samtidigt stadig ønskes en central styring.

Alarmer fra NOX Systems er F&P godkendt til højeste sikringsniveau.

 

Nox One Alarm

 

Nox SmartIntego

 

Nox alarmsystem

 

 

NOX Systems software giver fuld kontrol

NOX sikringsløsninger kan opbygges af de moduler der matcher dine behov. Du slipper derved for tunge årlige økonomiske licensudgifter og betaler udelukkende for de funktioner du tilvælger.

Via NOXs egen software eller mobile app kan du nemt redigér brugere, adgangskoder, hændelseslog og andre systemindstillinger. NOX-softwaren er bestemt brugervenlig og krypteret for højeste sikkerhed.

For endnu større overblik og fleksibilitet kan du opgradere til NOX SIMS Software. Dette giver mulighed for bl.a. at indkodes hele 10.000 brugere og se over 1 million hændelser i loggen.

 

M.E.D. Kundecase

 

Seneste nyheder fra NOX:

  • Biometrisk displaylæsere: Opdateret displaylæsere med biometrisk adgangskontrol, hvor der kan vælges ansigtsgenkendelse, fingeraftryk eller digitalt tastatur.
  • 'On-time-code': Ny webbaseret applikation som kan oprette koder der udelukkende virker et begrænset antal gange eller i et bestemt antal timer.
  • Hurtig ændring af pinkode: Brugerne kan nu nemt selv ændre deres pinkode via NOX kortlæsere (touch-tablets).
  • Nye nøgleskabe: Helt ny nøgleskabe serie med mulighed for direkte integration til SIMS og ekstra sikring med bl.a. kamera, rullegardin, alkometer og biometrisk identifikation.
  • Gæsteregistrering: Uddel nemt adgangsoplysninger til besøgende gæster via en QR-kode eller pinkode på mail. Registrering via nummerpladen på bilen er nu også muligt.
  • Mini Touch-Free: Nye berøringsfrie ud-tryk i kompakt og elegant design. Størrelsen er kun 2,5 x 2,5 cm!

 

Nox Systems SIMS nyheder

 

NOX alarmsystemer giver avancerede muligheder for et fuldt integreret AIA-anlæg eller ADK-anlæg.

Derudover er der mulighed for konvertering af Thor, Prisma C-91 og Seculon anlæg, hvilket medfører helt nye funktioner såsom avancerede temperaturmålinger og fugtmålinger.

 

Hvis du vil leje eller lease NOX systemer

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for montering af NOX-systemer. Har du behov for finansiering, tilbyder vi en god pris på leje eller leasing af anlægget. Opstartsudgift ved leasing er gratis.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til mailen bagger@bagger-laase.dk.

 

+ Oplev historien om NOX Systems

Spørg vores NOX ekspert Jan

Skal vi tage en snak om NOX mulighederne?

Jan Holde

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

Populære NOX enheder

Nox One Alarm

Et komplet alarmsystem til brug på mindre installationer - det er kerneidéen bag NOXone. Dette system egner sig særlig godt, hvis du ikke har behov for det fulde NOX system.

Det passer godt til små og mellemstore virksomheder, der ønsker effektiv sikkerhed, der er nemt at betjene. NOXOne systemet indeholder stadig de velkendte og effektive sikkerhedsløsninger fra de større NOX-løsninger.

NOXone indebærer bl.a. muligheden for at styre systemerne via en app, samt alarmering via e-mail.

Desuden kommer NOXone med en naturlig mulighed for at opgradere systemet, hvis du får brug for mere kapacitet.

 

Nox SmartIntego

I samarbejde med SimonsVoss har NOX Systems udviklet SmartIntego trådløse døre.

Systemerne er komplet specialdesignede til at komplementere hinanden, og tager udgangspunkt i SimonsVoss’ ekspertviden omkring netværksbaserede trådløse låsecylindere. Det har resulteret i innovative udgaver af elektroniske dørlåse og dørknopper.

Kommunikationen mellem NOX-softwaren og SmartIntego sker via en GatewayNode router, der sikrer pålidelige signaler - også offline. Dette system kan installeres i eksisterende netværksstrukturer.

SmartIntego er brugervenligt og tillader dig at nyde sikker og enkel berøringsfri styring af dine døre.

 

Nox alarmsystem

Hvis du ønsker et åbent, netværksbaseret sikkerhedssystem, der kombinerer adgangskontrol, TVO-anlæg, tyverialarm og brandanlæg, så imødekommer et komplet NOX-sikringssystem dine ønsker.

Systemets struktur giver dig uanet mulighed for at tilpasse løsningen med diverse tilbehør, så systemet dækker dine behov. Du kan vælge mellem en række styrepaneler og styresystemer, og har desuden mulighed for at inddrage bl.a. fingeraftrykslæsere og ansigtsgenkendelse i din sikkerhedsløsning.

Derudover kan NOX-systemet tilbyde bl.a. objektovervågning og klimastyring, der bidrager til mærkbare energibesparelser og et bedre indeklima.

 

Softwarestyresystemet NOX SIMS

Ét samlet og brugervenligt system

NOX 'Security Information Management Systems' – også omtalt SIMS - er navnet på den udvidede NOX Software, der giver mulighed for at samle flere forskellige sikringsprodukter under samme softwarecentral.

Det betyder, at du får en samlet oversigt over dine sikkerhedsløsninger på samme pc, mobil eller tablet. NOX SIMS er desuden kompatibelt med alle IT-platforme, så du får en sikker og effektiv drift, uanset hvilket styresystem du normalvis bruger - NOX tilbyder også integration med Microsoft Active Directory.

Med NOX SIMS kan du både styre bl.a. videoovervågning, tyverialarm, adgangskontrol i ét og samme system. Denne mulighed giver en mere brugervenlig, mindre tidskrævende arbejdsgang, og du vil desuden opleve en hurtigere kommunikation mellem systemerne, da de nu fungerer som et integreret system styret af samme central.

 

Perfekt til komplekse sikkerhedssystemer

SIMS tillader en stor fleksibilitet i forbindelse med styringen af enkelte zoner og områder, med mulighed for at integrere op til 100 centraler. Netop derfor er NOX SIMS også perfekt til virksomheder med komplekse sikkerhedssystemer.

Det er ikke dog alle sikkerhedssystemer, der kan bruges sammen med NOX. Heldigvis er en række af de populære sikkerhedssystemer allerede integreret i NOX SIMS.

Det betyder at nedenstående systemer er integreret i og kan derfor anvende NOX SIMS som kilde til centralisering og overblik.

 

Nox Access System

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst