NOX Alarmsystem

Komplet bygningsstyring med NOX SystemsNOX forener adgangskontrol, tyverialarm og overvågning

Vi tilbyder installation og servicering af de populære NOX sikringsløsninger, som kan give dig fuld kontrol over hele bygningen.

Med NOX Systems samles alle dine sikringsprodukter i samme system, hvilket giver dig et hurtigere overblik og et mere økonomisk fordelagtig setup.

NOX-platformen er specielt velegnet til installationer i virksomheder, hvor integration til andre anlægstyper ønskes, men hvor der samtidigt stadig ønskes en central styring. Løsninger fra NOX Systems er samtidigt F&P godkendt til højeste sikringsniveau. 

 

NOX Systems

 

NOX er modulopbygget og meget skalerbart

NOX-løsninger opbygges af de moduler der matcher dine behov. Du slipper derved for tunge årlige økonomiske licensudgifter og betaler udelukkende for de funktioner du tilvælger.

Via NOXs egen software og mobile app kan du nemt redigér brugere, adgangskoder, hændelseslog og alle relevante systemindstillinger. NOX-softwaren er meget brugervenlig og krypteret til højeste sikkerhedsniveau.

For endnu større overblik og fleksibilitet kan du opgradere til NOX SIMS Software. Dette giver mulighed for bl.a. at indkode hele 10.000 brugere og se over 1 million hændelser i loggen. En anden måde at sige, at NOX Systems løsninger også er egnet til meget store virksomheder og offentlige instanser. 

 

+ Sådan kan du få gavn af NOX Systems:

 

Største fordele ved NOX alarm løsninger:

  • Modern teknologi: Touchskærme, betjeningspaneler, app og bærbare enheder gør NOX særdeles intuitiv, så alle kan betjene systemet uden behov for omfattende træning.
  • Økonomi: Ingen tunge årlige license-udgifter, da du udelukkende betaler for de moduler du tilvælger.
  • Cloudbaseret: NOX-platformen er cloudbaseret, hvilket betyder at du kan tilgå alt data fra hvor som helst og når som helst, så længe du net.
  • Fleksibilitet: 100% åben platform som kan tilpasses efter hvert behov og budget. Der tilbydes moduler til både mindre og store virksomheder.
  • Opdateringer: Konstant udvikling af nye applikationer og helt nye tiltag kan udvikles hvis kunden har unikt ønske.
  • Tilpasset interface: Bestem selv det grafiske udseende, så dine farver, logoer og plantegninger vises.
  • Beredskabsplan: Mulighed for lockdown-funktioner i systemet uden behov for ekstra hardware. Kan endda betjenes via mobilen eller smartwatch med blot et enkelt tryk.
  • Ekstra muligheder: Mulighed for konvertering af bl.a. Thor, Prisma C-91 og Seculon anlæg, hvilket medfører nye funktioner såsom avancerede temperaturmålinger og fugtmålinger.

 

Hvis du vil leje eller lease NOX systemer

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for NOX systemer. Har du behov for finansiering, tilbyder vi gode priser på leasing af anlægget. Opstartsudgift ved leasing er gratis.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

 

M.E.D. Kundecase

Spørg vores NOX ekspert Jan

Skal vi tage en snak om NOX mulighederne?

Jan Holde

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

Populære NOX enheder

Nox One Alarm

Et komplet alarmsystem til brug på mindre installationer - det er kerneidéen bag NOX One. NOX alarmen egner sig særlig godt, hvis du ikke har behov for det fulde NOX system.

Det passer godt til små og mellemstore virksomheder, der ønsker effektiv sikkerhed, der er nemt at betjene. NOX One alarmen indeholder stadig de velkendte og effektive sikkerhedsløsninger fra de større NOX løsninger.

NOX One indebærer stadig muligheden for at styre systemerne via alle slags enheder og styresystemer (Windows, iOS og Android).

Desuden kommer NOX One med en naturlig mulighed for at opgradere alarmen, hvis du får brug for mere kapacitet.

 

Nox SmartIntego

I samarbejde med SimonsVoss har NOX Systems udviklet SmartIntego trådløse døre.

Systemerne er komplet specialdesignede til at komplementere hinanden, og tager udgangspunkt i SimonsVoss’ ekspertviden omkring netværksbaserede trådløse låsecylindere. Det har resulteret i innovative udgaver af elektroniske dørlåse og dørknopper.

Kommunikationen mellem NOX-softwaren og SmartIntego sker via en GatewayNode router, der sikrer pålidelige signaler - også offline. SmartIntego løsninger kan installeres i eksisterende netværksstrukturer.

SmartIntego er meget brugervenligt og tillader dig at nyde sikker og enkel berøringsfri styring af alle dine døre.

 

Nox alarm tilbehør

Hvis du ønsker et åbent, netværksbaseret sikringssystem, der kombinerer ADK-anlæg, TVO-anlægAIA-anlæg og brandanlæg, så imødekommer et komplet NOX-sikringssystem dine ønsker.

Systemets struktur giver dig uanet mulighed for at tilpasse løsningen med diverse tilbehør, så systemet opfylder dine behov. Du kan vælge mellem en række betjeningspaneler og styresystemer, og har desuden mulighed for at inddrage bl.a. fingeraftrykslæsere og ansigtsgenkendelse i din sikkerhedsløsning.

Derudover kan NOX-systemet tilbyde bl.a. objektovervågning og klimastyring, der bidrager til mærkbare energibesparelser og et bedre indeklima.

 

NOX SIMS Styresystemet

Intelligent integration med NOX SIMS

NOX 'Security Information Management Systems' – også omtalt SIMS - er navnet på den udvidede NOX Software, der giver mulighed for at samle flere forskellige sikringsprodukter under samme softwarecentral.

Det betyder, at du får ét samlet overblik over dine sikringsløsninger. NOX SIMS er kompatibelt med alle IT-platforme, så du får en sikker og effektiv drift, uanset hvilket styresystem du normalvis bruger - NOX tilbyder f.eks. integration med Microsoft Active Directory.

Med NOX SIMS kan du både styre bl.a. videoovervågning, brandalarm, tyverialarm og adgangskontrol i ét og samme system.

Denne opsætning giver en mere brugervenlig, mindre tidskrævende arbejdsgang, og du vil desuden opleve en hurtigere kommunikation mellem systemerne, da de nu fungerer som et integreret system styret af samme central.   

+ GUIDE: Læs vores guide om reglerne for videoovervågning

 

Perfekt til komplekse sikkerhedssystemer

SIMS tillader en stor fleksibilitet i forbindelse med styringen af enkelte zoner og områder, med mulighed for at integrere op til 1.000 centraler. 

Netop derfor er NOX SIMS også perfekt til virksomheder med komplekse sikkerhedssystemer. Det betyder at f.eks. systemer som Avigilon, Dahua, Smartintego, Honeywell, Milestone og mange flere kan integreres og kan derfor anvende NOX SIMS som kilde til centralisering og overblik.

 

Nox Access System

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst