NOX Alarmsystem

Nox SystemsPROFESSIONEL ALARM MED CENTRAL STYRING

Hos os kan du bestille installation og servicering af de populære NOX alarmer, som er velegnet til større installationer i virksomheder, hvor integration til andre anlægstyper ønskes, og hvor der ønskes en central styring af flere alarminstallationer.

Alarmer fra NOX Systems er F&P godkendt til højeste sikringsniveau.

 

Nox One Alarm

Nox SmartIntego

Nox alarmsystem

 

NOX SOFTWARE MED FULD KONTROL

Med NOX software kan du programmere din central via f.eks. PC eller IP og dermed opnå effektiv styring. Redigér nemt brugere, brugerkoder, hændelseslog og andre systemindstillinger, eller opret en Multi-Site styring til samlet håndtering af alle virksomhedens/kommunens alarmanlæg.

NOX tilbyder også integration med Microsoft Active Directory.

For endnu bedre overblik og fleksibilitet kan du opgradere til NOX SIMS Software eller downloade deres egen mobil app. Der kan indkodes hele 10.000 brugere og ses over 1 million hændelser i loggen - det hele afhænger af dine behov.

 

Nox Access System

 

NOX-alarmen giver dig avancerede muligheder for et fuldt integreret AIA-anlæg eller ADK-anlæg. Derudover er der mulighed for konvertering af Thor, Prisma C-91 og Seculon anlæg, hvilket medfører helt nye funktioner såsom avancerede temperaturmålinger og fugtmålinger.

I tilfælde af tyveri, sendes der øjeblikkeligt besked til en politigodkendt og døgnbemandet kontrolcentral, som sikrer øjeblikkelig udrykning i henhold til dine ønsker.

 

Kundecase NOX

 

HVIS DU VIL LEJE ELLER LEASE

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for montering af NOX-alarm eller vores andre erhvervsalarmer.

Har du behov for finansiering, tilbyder vi en god pris på leje eller leasing af anlægget. Opstartsudgift ved leasing er kr. 0,-

Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til mailen bagger@bagger-laase.dk.

 

+ OPLEV HISTORIEN OM NOX SYSTEMS

Kontakt os og forhør dig om NOX Systems

POPULÆRE NOX LØSNINGER

Nox One Alarm

Et komplet sikkerhedssystem til brug på mindre installationer - det er kerneidéen bag NOXone. Dette system egner sig særlig godt, hvis du ikke har behov for det fulde NOX system.

Det passer godt til små og mellemstore virksomheder, der ønsker effektiv sikkerhed, der er nemt at betjene. Systemet indeholder stadig de velkendte og effektive sikkerhedsløsninger fra de større NOX-løsninger.

NOXone indebærer bl.a. muligheden for at styre systemerne via en app, samt alarmering via e-mail.

Desuden kommer NOXone med en naturlig mulighed for at opgradere systemet, hvis du får brug for mere kapacitet.

 

Nox SmartIntego

I samarbejde med SimonsVoss har NOX Systems udviklet SmartIntego trådløse døre. Det er i sandhed et samarbejde, der bygger på høj faglighed. Systemerne er nemlig komplet specialdesignede til at komplementere hinanden, og tager udgangspunkt i SimonsVoss’ ekspertviden omkring netværksbaserede trådløse låsecylindere. Det har resulteret i innovative udgaver af langskilte og dørknopper.

Kommunikationen mellem NOX-softwaren og SmartIntego sker via en GatewayNode router, der sikrer pålidelige signaler - også offline. Dette system kan installeres i eksisterende netværksstrukturer. SmartIntego er brugervenligt og tillader dig at nyde sikker og enkel berøringsfri styring af dine døre.

 

Nox alarmsystem

Hvis du ønsker et åbent, netværksbaseret sikkerhedssystem, der kombinerer adgangskontrol, TVO-anlæg, tyverialarm og brandalarm, så imødekommer et komplet NOX-sikringssystem dine ønsker.

Systemets struktur giver dig uanet mulighed for at tilpasse løsningen med diverse tilbehør, så den dækker dine behov. Du kan vælge mellem en række styrepaneler og styresystemer, og har desuden mulighed for at inddrage bl.a. fingeraftrykslæsere, ansigtsgenkendelse og venescannere i din sikkerhedsløsning.

Derudover kan NOX-systemet tilbyde objektovervågning og museumsalarmer samt klimastyring, der bidrager til mærkbare energibesparelser og et bedre indeklima.

 

FÅ RÅDGIVNING OM NOX SYSTEMS ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst