Låsemed i Ringsted

LÅSESMED I RINGSTED MED DØGNVAGT

Fra vores afdeling i Ringsted udfører vi alle former for låsearbejde til private og erhvervskunder i hele Ringsted og omegn. Som professionel låsesmed kan vi udføre en lang række services og ydelser indenfor både mekanisk sikring og elektronisk sikring

Har du akut brug for en låsesmed, kan vores låsesmede i Ringsted afdelingen være på din adresse indenfor ganske kort tid.

 

Hos os får du:

  • 45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed
  • Omkring 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele Ringsted
  • Medlem af ’Låsesmede Foreningen’ - Din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

  

Låsesmed Ringsted

  

ER DIT LÅSESYSTEM GODT NOK?

Som tommelfingerregel anbefaler vi eftersyn af samtlige låse og nøgler, hvis de er mere end ti år gamle. Har du et låsesystem med 5-stiftede cylindre, anbefaler vi, at du hurtigst muligt får alle låsene udskiftet.

Du kan kende de 5-stiftede nøgler på det runde nøglehoved. De langt sikrere 6-stiftede nøgler har et firkantet hoved. Er du i tvivl om, hvorvidt dit nuværende låsesystem yder tilstrækkelig beskyttelse mod indbrud, kommer vi gerne ud og giver en professionel vurdering og et uforpligtende tilbud. 

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt vores låsesmede i Ringsted på telefon 57 61 85 65 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller på bagger@bagger-laase.dk og få uddybende information om vores services og produkter. Har du spørgsmål eller konkrete forespørgsler, vil vi gøre vores yderste for at besvare disse.

Alle vores låsesmede og sikringsteknikere er erfarne fagfolk, som kan give dig den rette vejledning, så du opnår den løsning, som bedst muligt matcher dine ønsker og behov.

Bagger Låse & Alarm A/S
Nørregade 23, 4100 Ringsted
Telefon: 57618565 / Fax: 57611237
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.15
Fredag: 08.00 - 14.30
Frokost lukket: 12.30 - 13.00

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Ringsted afdeling:

Galleri

Historien om Ringsted afdelingen

Ringsted var en af de første afdelinger

Siden 1980 hvor vi stadig var en mindre virksomhed, har vi haft en afdeling i Ringsted. Faktisk var afdelingen i Ringsted den første egentlige låsesmedsafdeling vi fik.

Vi startede som låsesmed i Slagelse, og i rigtig mange år havde vi kun de to afdelinger. Dette gør os faktisk til den låsesmed, som har været i Ringsted i længst tid – og faktisk var vi den første låsesmed i Ringsted nogensinde.

I begyndelsen fandt vi nogle lokaler i Ringsted, som blev istandgjort af Jørgen Baggers svigerfar og Jørgens bror, Elvin Bagger. De var med til at gøre de ældre lokaler klar til Bagger Låse & Alarm.

Dengang var virksomheden ikke så stor, som den er i dag – men efter kort tid med beliggenhed i de mindre lokaler måtte vi erkende, at vi havde brug for noget større. Derfor flyttede vi til Nørregade 23, hvor vi har været bosat lige siden.

 

Akut låsesmed ringsted

 

Altid et smil med på vejen i Ringsted

Afdelingen i Ringsted er ikke særlig stor, og faktisk har afdelingen kun én medarbejder. Det er Helle Neuman, som har været i afdelingen siden 1986.

Helle er altså en stor del af vores DNA i virksomheden. Når kunderne besøger Helle i afdelingen, sørger hun for at kontakte de rette montører, som kan løfte arbejdsopgaven.

Helle giver altid en fremragende service til alle, der besøger afdelingen. Hun går højt op i, at alle får en venlig betjening, et smil med på vejen – og som hun selv siger:

”Der er altid plads til en lille snak. Det vil folk jo gerne.”

Med mere end 33 års erfaring kan vi godt skrive under på, at når kunderne besøger Helle, får de et godt indblik i det, vi som virksomhed står for. Vi lægger nemlig stor vægt på dygtige medarbejdere, som kan hjælpe vores kunder med alt lige fra låse- og håndværkeropgaver til sikkerhedsrelaterede opgaver.

 

Kontakt Helle allerede i dag

Helle har også været med hele vejen, hvor virksomheden har udviklet sig meget siden den spæde start. Hun er en dygtig og glad medarbejder, hvor man tydeligt kan mærke, at hun brænder for sit arbejde og vores kunder.

Du kan træffe Helle på telefon 57 61 85 65. Når butikken i Ringsted har lukket, kan du ringe til vores døgnvagt på 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk.

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst