Lokal låsesmed i Ringsted

Google Anmeldelser

 

LÅSESMED MED DØGNVAGT SERVICE

Fra vores afdeling i Ringsted udfører vi alle former for låsearbejde hos private og erhvervskunder på hele Sjælland. Som professionel låsesmed kan vi udføre en lang række services og ydelser indenfor både mekanisk sikring og elektronisk sikring, som f.eks. adgangskontrol, tyverialarm, videoovervågning, dørautomatik.

Har du akut brug for en låsesmed, kan vores låsesmede i Ringsted afdelingen være på pletten indenfor ganske kort tid.

  

ER DIT LÅSESYSTEM GODT NOK?

Som tommelfingerregel anbefaler vi eftersyn af samtlige låse og nøgler, hvis de er mere end ti år gamle. Har du et låsesystem med 5-stiftede cylindre, anbefaler vi, at du hurtigst muligt får alle låsene udskiftet.

Du kan kende de 5-stiftede nøgler på det runde nøglehoved. De langt sikrere 6-stiftede nøgler har et firkantet hoved. Er du i tvivl om, hvorvidt dit nuværende låsesystem yder tilstrækkelig beskyttelse mod indbrud, kommer vi gerne ud og giver en professionel vurdering.

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt vores afdeling i Ringsted på telefon 57 61 85 65 (døgnvagt på 70 20 21 12) og få uddybende information om vores services og produkter. Har du spørgsmål eller konkrete forespørgsler, vil vi gøre vores yderste for at besvare disse.

Alle vores medarbejdere er erfarne fagfolk, som kan give dig den rette vejledning, så du opnår den løsning, som bedst muligt matcher dine ønsker og behov.

 

Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed 2018

Bagger Låse & Alarm A/S
Nørregade 23, 4100 Ringsted
Tlf: 57618565, Fax: 57611237, E-mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider

Mandag - Torsdag: 08.00-16.15
Fredag: 08.00-14.30
Frokost lukket: 12.30-13.00

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Ringsted afdeling her:

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk. Læs mere »

- Palle Bjerrisgaard

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst