Låsesmed i Ringsted

Lokal låsesmed i Ringsted med døgnvagt

Fra vores afdeling i Ringsted udfører vi alle former for låsearbejde og sikringsløsninger til private og erhvervskunder i hele Ringsted og omegn.

Som professionel låsesmed kan vi udføre en lang række services og ydelser indenfor både mekanisk sikringelektronisk sikring og brandsikring.

Har du derfor brug for en erfaren sikringsvirksomhed, så kan vores låsesmede og sikringsteknikere fra vores Ringsted afdeling være på din adresse indenfor ganske kort tid.

 

Fordele ved at vælge os:

  • Lokal butik i Ringsted med showroom af produkter
  • 45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Vinder af 'Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed'
  • Over 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele Ringsted
  • Medlem af SikkerhedsBranchen - Din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

  

Låsesmed Ringsted

+ Ringsted afdeling: Tlf. 57618565

  

Er dit låsesystem godt nok?

Som tommelfingerregel anbefaler vi eftersyn af samtlige låse og nøgler, hvis de er mere end ti år gamle. Har du et låsesystem med 5-stiftede låsecylindre, anbefaler vi, at du hurtigst muligt får alle låsene efterset.

Du kan kende de 5-stiftede nøgler på det runde nøglehoved. De langt sikrere 6-stiftede nøgler har et firkantet hoved. Er du i tvivl om, hvorvidt dit nuværende låsesystem yder tilstrækkelig beskyttelse mod indbrud, kommer vi gerne ud og giver en professionel vurdering og et uforpligtende tilbud. 

 

Kontakt vores eksperter

Kontakt vores låsesmede i Ringsted på telefon 57 61 85 65 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller på bagger@bagger-laase.dk og få uddybende information om vores services og produkter. Har du spørgsmål eller konkrete forespørgsler, vil vi gøre vores yderste for at besvare disse.

Alle vores låsesmede og sikringsteknikere er erfarne fagfolk, som kan give dig den rette vejledning, så du opnår den løsning, som bedst muligt matcher dine ønsker og behov.

Ringsted Afdeling

Nørregade 23, 4100 Ringsted
Telefon: 57618565
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.15
Fredag: 08.00 - 14.30
Frokost lukket: 12.30 - 13.00

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Ringsted afdeling:

Galleri

Historien om Ringsted afdelingen

Hvornår startede afdelingen i Ringsted?

Siden 1980 hvor vi stadig var en mindre virksomhed, har vi haft en afdeling i Ringsted. Faktisk var afdelingen i Ringsted den første egentlige låsesmedsafdeling vi fik.

Vi startede som låsesmed i Slagelse, og i rigtig mange år havde vi kun de to afdelinger. Dette gør os til den låsesmed, som har været i Ringsted i længst tid – og faktisk var vi den første låsesmed i Ringsted nogensinde.

I begyndelsen fandt vi nogle lokaler i Ringsted, som blev istandgjort af Jørgen Baggers svigerfar og Jørgens bror, Elvin Bagger. De var med til at gøre de ældre lokaler klar til Bagger Låse & Alarm.

Dengang var virksomheden ikke så stor, som den er i dag – men efter kort tid med beliggenhed i de mindre lokaler måtte vi erkende, at vi havde brug for noget større. Derfor flyttede vi til Nørregade 23, hvor vi har været bosat lige siden.

 

Akut låsesmed ringsted

 

Altid et smil med på vejen i Ringsted

Afdelingen i Ringsted er ikke stor, og faktisk har afdelingen kun én medarbejder. Det er Helle Neuman, som har været i afdelingen siden 1986.

Helle er altså en stor del af vores DNA i virksomheden. Når kunderne besøger Helle i afdelingen, sørger hun for at kontakte de rette montører, som kan løfte arbejdsopgaven. Helle giver altid en fremragende service til alle, der besøger afdelingen. Hun går højt op i, at alle får en venlig betjening, et smil med på vejen.

Med mere end 33 års erfaring kan vi godt skrive under på, at når kunderne besøger Helle, får de et godt indblik i det, vi som virksomhed står for. Vi lægger nemlig stor vægt på dygtige medarbejdere, som kan hjælpe vores kunder med alt lige fra låse- og håndværkeropgaver til sikkerhedsrelaterede opgaver.

 

Kontakt os for rådgivning

Helle har også været med hele vejen, hvor vores virksomhed har udviklet sig meget siden den spæde start. Hun er en dygtig og glad medarbejder, hvor man tydeligt kan mærke, at hun brænder for sit arbejde og vores kunder.

Du kan træffe Helle på telefon 57 61 85 65. Når butikken i Ringsted har lukket, kan du ringe til vores døgnvagt på 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk.

Større referencer i Ringsted

Ringsted Kommune: Høje krav til sikkerhed 

En kort cykeltur fra den betagende Sct. Bendts Kirke ligger Ringsted Bibliotek og Borgerservice.

Ringsted Kommunes bibliotek og borgerservice er vigtige steder for kulturlivet i byen, og derfor er det naturligvis nødvendigt at sikkerheden er i top. Ringsted Kommune kontaktede derfor vores afdeling i Ringsted for at varetage denne opgave.

Hos Ringsted Kommune har vi derfor etableret både ADK-anlæg og ABDL-branddøre. Det gør det trygt for borgere i Ringsted at benytte sig af byens bibliotek og foretage personlige anliggender i borgerservice, og det er vi stolte af at være med til at vedligeholde.

 

Ringsted Outlet: Sikring af en stor outlet-by

Et stenkast fra den populære Ringsted Vindmølle ligger Danmarks eneste outlet-by: Ringsted Outlet. Ringsted Outlet tæller knap 14.000 kvm og huser 50 butikker.

Her har nogle af verdens største, internationale brands hver deres outlet, og det er derfor et populært sted for både lokale og turister.

Derfor tog Ringsted Outlet også kontakt til os for at etablere et højt sikkerhedsniveau omkring deres store areal. Vi har derfor installeret AIA-anlæg, TVO-anlæg, elektroniske låsesystemer og andet låsearbejde, der øger komforten for både medarbejdere og besøgende i Ringsted Outlet.

Watson-Marlow Flexicon: Højteknologiske løsninger til teknologi-innovatører

Watson-Marlow Flexicon i Ringsted er verdensførende producenter og udviklere på nichemarkedet for positive fortrængningspumper og har skabt nogle af de mest innovative løsninger til væskehåndtering.

Deres store administrations- og driftsafdeling i Ringsted huser derfor også et hav af ansatte og vigtigt udstyr, der hjælper dem med fortsat at innovere højteknologiske løsninger. Derfor tog de kontakt til vores sikringseksperter i Ringsted med et ønske om at skabe en sikker arbejdsplads for deres kreationer.

Vi har derfor installeret ABA-anlæg, tyverialarm og moderne låse og er fortsat deres rådgiver som låsesmed i Ringsted.

 

Kundecases

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

Facebook ikon Google ikon Trustpilot ikon

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst