Låsesmed i Slagelse

Låsesmed Slagelse Anmeldelser

 

DIN LOKALE LÅSESMED I SLAGELSE OG OMEGN

Hele vores historie som Danmarks største sikringsvirksomhed startede som en lille låsesmed i Slagelse, fordi det var netop i Slagelse at virksomhedsejer og stifter Jørgen Bagger startede Bagger Låse & Alarm A/S i 1975.

Vores hovedkontor ligger derfor i Slagelse og her finder du adskillige eksperter og låsesmede inden for sikringsløsninger med mange års erfaring. I over 45 år har vores dygtige låsesmede hjulpet alle former for erhverv og private til akutte oplukningsopgaver eller professionelle monteringsopgaver af låse, alarmer eller elektroniske systemer.

Til vores kunder leverer vi et stort udvalg af alt fra effektive låsesystemer til andre sikringsprodukter såsom:

Vores løsninger er velegnede til både huse, sommerhuse, lejligheder og alle typer erhverv, der ønsker en effektiv totalløsning med attraktive besparelser.

Til både erhverv og privatkunder tilbyder vi akut hjælp døgnet rundt fra vores hovedkontor i Slagelse, hvis du har låst dig ude eller været udsat for indbrud. Det er dog ikke kun i Slagelse at vi har døgnvagt, dette gælder hele Sjælland. Således er du altid garanteret hurtig og effektiv hjælp, når uheldet er ude.

 

Akut låsesmed Slagelse

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Ønsker du at høre mere om vores afdeling i Slagelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige låsesmede. Uanset dine behov og ønsker kan vi rådgive dig til effektiv forbedring af sikkerheden.

Ring på telefon 58 52 85 65 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller send os en mail på bagger@bagger-laase.dk, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine forespørgsler.

Bagger Låse & Alarm A/S
Ndr. Ringgade 70B 4200 Slagelse
Tlf: 58528565 / Fax: 58534865
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider

Mandag - Torsdag: 07.30-16.15
Fredag: 07.30-14.30

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Slagelse afdeling her:

Godt arbejde! Læs mere »

- Dion Gregers

Galleri

HISTORIEN OM SLAGELSE AFDELINGEN

Det hele startede i Slagelse

Historien for vores afdeling i Slagelse går langt tilbage. Bagger Låse & Alarm A/S startede nemlig i Slagelse tilbage i 1975, hvor Jørgen Bagger starter som låsesmed.

Da Jørgen Bagger starter som låsesmed, må han nøjes med små 3 kvm i sit udehus. Pladsen er knap, og han har en Renault 4, som han bruger som firmabil. Den første kunde var en dame, som ville have lavet en nøgle til sin kuffert...

I 1976 flytter vi ind til byen i Bredgade, fordi de 3 kvm simpelthen ikke rækker længere. 5 år senere i 1981 flytter vi igen – og denne gang til Løvgade. Vores firma tager fart og bliver ved med at vokse, og i 1997 etableres el-afdelingen i Slagelse. I 2008 flyttede afdelingen til Nordre Ringgade, som er den adresse, hvor vi er til at finde på i dag. 

 

Låsesmed Slagelse

 

Hvilke afdelinger har vi i Slagelse i dag?

På vores adresse på Nordre Ringgade har vi i dag ca. 25 mand i alt. El-afdelingen, som blev etableret i 1997, findes stadig i Slagelse. El-afdelingen er dog delt i to, hvor den anden afdeling er at finde på vores adresse i Ballerup.

I vores afdeling i Slagelse har vi en håndfuld medarbejdere, der sidder med internt salg og kundeservice. Når kunderne træder ind i afdelingen, vil de ofte blive mødt af Kuno Petersen. Kuno er et velkendt ansigt hos vores kunder, fordi han har været i virksomheden i mange år.

Vi har også nogle meget serviceminded og venlige kvinder siddende i kundeservice som f.eks. Rikke, Sjanne og Camilla, der altid byder dig varmt velkommen. Thomas Bagger, der er indehaveren af Bagger Låse & Alarm A/S, sidder også på vores hovedkontor i Slagelse.

Vi har desuden elektrikerlærlinger i vores el-afdeling, ligesom vi også har elevpladser i vores låseafdeling. Mange af vores medarbejdere er derfor også uddannet hos os. Bogholderiet for hele virksomheden er også bosat på hovedkontoret.

 

Kontakt vores afdeling i Slagelse

Så med andre ord er vores afdeling i Slagelse starten på det hele og samtidigt vores største afdeling – fordi den huser de mange interne afdelinger, som vi har.

Du træffer vores afdeling i Slagelse på telefon 58 52 85 65 eller døgnvagt telefonen 70 20 21 12. Du er også velkommen til at skrive til os på bagger@bagger-laase.dk.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst