Lokal låsesmed i Slagelse

Google Anmeldelser

 

DIN LOKALE LÅSESMED I SLAGELSE OG OMEGN

På vores hovedkontor i Slagelse har vi adskillige eksperter inden for sikringsløsninger. Har du brug for en dygtig låsesmed til akutte oplukningsopgaver eller professionel montering af låse, alarmer eller elektroniske systemer, så kontakt vores afdeling i Slagelse. Vi udfører alle former for låsearbejde hos både private og erhverv.

Til vores kunder leverer vi et stort udvalg af effektive låsesystemer og avancerede sikringsprodukter såsom nøgler, tyverialarmer, pengeskabe og videoovervågning. Vores løsninger er velegnede til både huse, sommerhuse, lejligheder samt ejendomsselskaber, der ønsker en effektiv totalløsning med attraktive besparelser.

Til både erhverv og privatkunder tilbyder vi akut hjælp døgnet rundt, hvis du har låst dig ude eller været udsat for indbrud. Vi har døgnvagt i Slagelse samt omegn og kører på hele Sjælland. Således er du altid garanteret hurtig og effektiv hjælp, når uheldet er ude.

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Ønsker du at høre mere om vores afdeling i Slagelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige låsesmede. Uanset dine behov og ønsker kan vi rådgive dig til effektiv forbedring af sikkerheden.

Ring på telefon 58 52 85 65 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller send os en mail på bagger@bagger-laase.dk, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine forespørgsler.

 

Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed 2018

Bagger Låse & Alarm A/S
Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse
Tlf: 58528565, Fax: 58534865, E-mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider

Mandag - Torsdag: 07.30-16.15
Fredag: 07.30-14.30

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Slagelse afdeling her:

Godt arbejde! Læs mere »

- Dion Gregers

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst