Låsesmed i Slagelse

Lokal låsesmed i Slagelse

Hele vores historie som Danmarks største sikringsvirksomhed startede som en lille låsesmed i Slagelse, fordi det var netop i Slagelse at virksomhedsejer og stifter Jørgen Bagger startede Bagger Låse i 1975.

Vores hovedkontor ligger derfor i Slagelse og her finder du et team på over 25 sikringseksperter og låsesmede med mange års erfaring inden for sikringsløsninger.

I over 45 år har vores dygtige låsesmede hjulpet alle former for erhverv og familier i Slagelse med alt fra akutte døroplukninger til mere kompleks sikringsløsninger som adgangskontroltyverialarmer eller elektroniske dørlåse.

 

Låsesmed Slagelse

 

Hos os får du:

  • 45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed
  • Omkring 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele Slagelse
  • Medlem af ’SikkerhedsBranchen’ - Din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

Vores sikringsløsninger er velegnede til både huse, sommerhuse, lejligheder og alle typer erhverv, der ønsker en effektiv totalløsning med attraktive besparelser.

Til både erhverv og privatkunder tilbyder vi akut hjælp døgnet rundt fra vores hovedkontor i Slagelse, hvis du har låst dig ude eller været udsat for indbrud. Det er dog ikke kun i Slagelse at vi har døgnvagt, dette gælder hele Sjælland. Således er du altid garanteret hurtig og effektiv hjælp, når uheldet er ude.

 

Spørg vores låsesmede i Slagelse

Ønsker du at høre mere om vores afdeling i Slagelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige låsesmede. Uanset dine behov og ønsker kan vi rådgive dig til effektiv forbedring af sikkerheden.

Ring på telefon 58 52 85 65 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller send os en mail på bagger@bagger-laase.dk, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine forespørgsler som din lokale låsesmed i Slagelse.

Slagelse Afdeling
Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse
Telefon: 58528565 / Fax: 58534865
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Mandag - Torsdag: 07.30 - 16.15
Fredag: 07.30 - 14.30

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Slagelse afdeling:

Galleri

Historien om Slagelse afdelingen

Det hele startede i Slagelse

Historien for vores afdeling i Slagelse går mange år tilbage. Bagger Låse & Alarm A/S startede nemlig i Slagelse tilbage i 1975, hvor Jørgen Bagger starter som låsesmed.

Da Jørgen Bagger starter som låsesmed i Slagelse, må han nøjes med små 3 kvm i sit udehus. Pladsen er knap, og han har en Renault 4, som han bruger som firmabil. Den første kunde var en dame, som ville have lavet en nøgle til sin kuffert...

I 1976 flytter vi ind til byen i Bredgade, fordi de 3 kvm simpelthen ikke rækker længere. 5 år senere i 1981 flytter vi igen – og denne gang til Løvgade. Vores firma tager fart og bliver ved med at vokse, og i 1997 etableres el-afdelingen i Slagelse. I 2008 flyttede afdelingen til Nordre Ringgade, som er den adresse, hvor vi er til at finde på i dag. 

 

Låsesmed i Slagelse

 

Hvilke afdelinger har vi i Slagelse i dag?

På vores adresse på Nordre Ringgade har vi i dag ca. 25 mand i alt. El-afdelingen, som blev etableret i 1997, findes stadig i Slagelse. El-afdelingen er dog delt i to, hvor den anden afdeling er at finde på vores adresse i Ballerup.

I vores afdeling i Slagelse har vi en håndfuld medarbejdere, der sidder med internt salg og kundeservice. Når kunderne træder ind i afdelingen, vil de ofte blive mødt af Kuno Petersen. Kuno er et velkendt ansigt hos vores kunder, fordi han har været i virksomheden i mange år.

Vi har også nogle meget serviceminded og venlige kvinder siddende i kundeservice som f.eks. Rikke, Sjanne og Camilla, der altid byder dig varmt velkommen. Thomas Bagger, der er direktøren i virksomheden, sidder også på vores hovedkontor i Slagelse.

Vi har desuden elektrikerlærlinger i vores el-afdeling, ligesom vi også har elevpladser i vores låseafdeling. Mange af vores medarbejdere er derfor også uddannet hos os. Bogholderiet for hele virksomheden er også bosat på hovedkontoret i Slagelse.

 

Kontakt vores afdeling i Slagelse

Med andre ord er vores afdeling i Slagelse starten på vores rejse fra lille låsesmed til en af Danmarks største låsesmede og samtidigt vores største afdeling.

Du træffer vores afdeling i Slagelse på telefon 58 52 85 65 eller døgnvagt telefonen 70 20 21 12. Du er også velkommen til at skrive til os på bagger@bagger-laase.dk.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Handlede nye låse i Slagelse butikken. Fik en professionel vejledning og hurtig betjening. Bagger låse & alarm bliver anbefalet til familie og venner.

Jens

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst