Indendørs og udendørs dørgreb

Dørgreb i alle designsStort udvalg af indendørs og udendørs dørgreb

Vi leverer og monterer alle former for dørgreb til f.eks. hoveddøre, sikkerhedsdøre og terrassedøre. I vores omfattende produktsortiment finder du alt fra højteknologiske dørgreb med pinkode til eksklusive design-modeller.

Vi tilbyder f.eks.:

  • Dørgreb med dørlås med kode
  • Dørgreb med standard lås
  • Dørgreb i træ, messing eller rustfrit stål
  • Dørgreb fra kendte designere som f.eks. Arne Jacobsen (AJ)
  • Dørgreb fra bl.a. RUKO, Randi og Habo

 

Bakteriedræbende dørhåndtag

Vi oplever for tiden stor efterspørgsel på dørgreb som har et moderne udseende, men samtidigt også har smarte sikkerhedsfunktioner. Elektroniske låse har været meget populære de senere år, men dørgreb med højt indhold af antibakterielle stoffer, som derved har en indbygget modstand overfor bakterier vinder mere frem hos større virksomheder.

Med fokus på smittefare og bedre hygiejne har Skandinaviens førende producent af dørgreb 'Randi' lanceret serien 'Randi Line' med fokus på dette.

 

Dørgreb fra Randi-Line

 

Vi tilbyder stadig også de mere klassiske dørgreb fra designere som bl.a. Arne Jacobsens "AJ dørgrebet" og andre kendte serier fra Henning Larsen, Lise Bjørner, Philip Stark, Jean Nouvelle og mange andre. Vi har også den populære ':DO:RE:MI: by Arkitema' som er en eksklusiv serie af flotte og funktionelle arkitektdesignede dørgreb i allerhøjeste kvalitet.

Alle vores dørgreb er fra anerkendte producenter, hvor såvel funktionalitet som sikkerhed er i top. Eksempelvis finder du også et stort udvalg af dørgreb, specielt velegnede til vores foretrukne låsesystemer fra EVVA, RUKO, DORMA og Medeco

 

Dørgreb som samlet løsning

Vælger du at købe dørgreb hos os, vælger du selv, om vi skal levere en komplet løsning med projektering, levering, montering og service, eller om du blot ønsker hjælp til dele af arbejdet.

Uanset opgavens omfang, er du sikret høj professionalisme og grundigt håndværk udført af uddannede fagfolk. Køber du samtidig låse til dine døre hos os, opnår du en æstetisk og helstøbt løsning, hvor elementerne passer perfekt sammen for maksimal sikkerhed og stabilitet.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine forespørgsler og give personlig vejledning. Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

Modtag et uforpligtende tilbud på dørgreb

Dørgreb som dræber bakterier

Minimer bakterier på dørgreb og optimer hygiejnen

Bakterier der findes på dørgreb er en udfordring på mange arbejdspladser og institutioner som f.eks. hospitaler, plejehjem eller bosteder. Her kan smitte af bakterier hurtigt føre til mere sygdom, hvilket er kritisk.

Med produkter som BioCote® fra SALTO Systems eller 'Randi Line' fra Randi kan din virksomhed nu mindske risikoen for bakterier på dørhåndtag med op til 99,9 %, da mikroorganismer fjernes effektivt fra overfladen.

Bakterierne på dørgrebet overlever ikke, når det havner på det antibakterielle stof, som begge produkter er udstyret med. Færre bakterier medfører bedre hygiejne og derved mindre sygdom.

Det er i høj grad en fordel for alle virksomheder – især i dag, hvor vi er blevet ekstra opmærksomme på, hvor stor betydning vores håndhygiejne har. Ikke kun på sygehuse og i institutioner, men i stort set alle erhverv i Danmark har man indført strammere hygiejnekrav siden 2020. 

 

Få bugt med bakterier på dørgreb

Fordelen ved at vælge et produkt som BioCote® eller dørgreb fra 'Randi Line' serien er, at produkterne har indbygget modstand over for bakterier og at produkterne er langtidsholdbare - du skal ikke bekymre dig om nedslidning af den antibakterielle funktion.

Om produkterne kan være med i kampen mod COVID-19, er der endnu ikke evidens for. Vi anbefaler derfor, at du investerer i produkterne, hvis du vil have bugt med bakterier og skimmel på dørgreb - og ikke vira. 

 

Dørgreb Biocote og Randi Line

Dørgreb hos Bagger

Ekstra sikkerhed ved glasparti

Pas på indgange med glasparti

Ved indgange hvor der er glas tilknyttet, bør du overveje en ekstra grad af sikkerhed i form af et dørgreb med pinkode eller lås, da en tyv blot kan smadre vinduet og åbne døren indefra. Så kan selv den største lås være usikker.

Vi anbefaler derfor dørgreb med pinkode eller lås til hoveddøre med vinduesparti ved siden af døren og til terrassedøre. Dørgreb med lås kan dog faktisk også benyttes på vinduer og indendørs døre, hvis der er rum med særlig høje værdier.

Dørgreb med pinkode eller lås omtales også 'sikkerhedsdørgreb' og er en vigtig brik i enhver bolig eller virksomhed, hvor tyven ikke bare skal kunne åbne døren, til trods for at vinduet bliver smadret. 

Vi har i mange år anbefalet 'RUKO Code Handle' som både er brugervenlig og robust. Produktet fås med 8x8 mm pind eller 7x7 mm pind, hvilket dækker stort set alle terrassedøre, altandøre og vinduer.

Sikkerhedsdørgreb Ruko Code Handle

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst