Cookiepolitik
Indendørs og udendørs dørgreb

Dørgreb i alle designsSTORT UDVALG AF INDENDØRS OG UDENDØRS DØRGREB

Vi leverer og monterer alle former for dørgreb til f.eks. hoveddøre, sikkerhedsdøre og terrassedøre. I vores omfattende produktsortiment finder du alt fra højteknologiske dørgreb med pinkode til eksklusive design-modeller.

Vi tilbyder f.eks.:

  • Dørgreb med kode (Elektroniske låse)
  • Dørgreb med standard lås
  • Dørgreb i træ, messing eller rustfrit stål
  • Dørgreb fra kendte designere som f.eks. Arne Jacobsen (AJ)
  • Dørgreb fra bl.a. RUKO, Randi og Habo

 

BAKTERIEDRÆBENDE DØRHÅNDTAG 

Vi oplever for tiden stor efterspørgsel på dørgreb som har et moderne udseende, men samtidigt også har smarte sikkerhedsfunktioner. Elektroniske låse har været meget populære de senere år, men dørgreb med højt indhold af antibaktierielle stoffer, som derved har en indbygget modstand overfor bakterier vinder mere frem hos større virksomheder.

Med fokus på smittefare og bedre hygiejne har Skandinaviens førende producent af dørgreb 'Randi' lanceret serien 'Randi Line' med fokus på dette. Læs mere her.

 

Dørgreb fra Randi-Line

 

Vi tilbyder stadig også de mere klassiske dørgreb fra designere som bl.a. Arne Jacobsens "AJ dørgrebet" og andre kendte serier fra Henning Larsen, Lise Bjørner, Philip Stark, Jean Nouvelle og mange andre. Vi har også den populære ':DO:RE:MI: by Arkitema' som er en eksklusiv serie af flotte og funktionelle arkitektdesignede dørgreb i allerhøjeste kvalitet.

Alle vores dørgreb er fra anerkendte producenter, hvor såvel funktionalitet som sikkerhed er i top. Eksempelvis finder du også et stort udvalg af dørgreb, specielt velegnede til vores foretrukne låsesystemer fra EVVA, RUKO, DORMA og Medeco

 

DØRGREB SOM SAMLET LØSNING

Vælger du at købe dørgreb hos os, vælger du selv, om vi skal levere en komplet løsning med projektering, levering, montering og service, eller om du blot ønsker hjælp til dele af arbejdet.

Uanset opgavens omfang, er du sikret høj professionalisme og grundigt håndværk udført af uddannede fagfolk. Køber du samtidig låse til dine døre hos os, opnår du en æstetisk og helstøbt løsning, hvor elementerne passer perfekt sammen for maksimal sikkerhed og stabilitet.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine forespørgsler og give personlig vejledning. Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

Modtag et uforpligtende tilbud på dørgreb

Dørgreb som dræber bakterier

Minimer bakterier på dørgreb og optimer hygiejnen

Bakterier der findes på dørgreb er en udfordring på mange arbejdspladser og institutioner som f.eks. hospitaler, plejehjem eller bosteder. Her kan smitte af bakterier hurtigt føre til mere sygdom, hvilket er kritisk.

Med produkter som BioCote® fra SALTO Systems eller 'Randi Line' fra Randi kan din virksomhed nu mindske risikoen for bakterier på dørhåndtag med op til 99,9 %, da mikroorganismer fjernes effektivt fra overfladen.

Bakterierne på dørgrebet overlever ikke, når det havner på det antibakterielle stof, som begge produkter er udstyret med. Færre bakterier medfører bedre hygiejne og derved mindre sygdom.

Det er i høj grad en fordel for alle virksomheder – især i dag, hvor vi er blevet ekstra opmærksomme på, hvor stor betydning vores håndhygiejne har. Ikke kun på sygehuse og i institutioner, men i stort set alle erhverv i Danmark har man indført strammere hygiejnekrav i 2020. 

 

Få bugt med bakterier på dørgreb

Fordelen ved at vælge et produkt som BioCote® eller dørgreb fra 'Randi Line' serien er, at produkterne har indbygget modstand over for bakterier og at produkterne er langtidsholdbare - du skal ikke bekymre dig om nedslidning af den antibakterielle funktion.

Om produkterne kan være med i kampen mod COVID-19, er der endnu ikke evidens for. Vi anbefaler derfor, at du investerer i produkterne, hvis du vil have bugt med bakterier og skimmel på dørgreb - og ikke vira. 

 

Dørgreb Biocote og Randi Line

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst