Content watched by Whocopied.me
Indendørs og udendørs dørgreb

Dørgreb i alle farver & designsALTID STORT SORTIMENT AF DØRGREB

Vi leverer og monterer alle former for dørgreb til f.eks. hoveddøre, sikkerhedsdøre og terrassedøre. I vores omfattende produktkatalog finder du alt fra avancerede højteknologiske løsninger til eksklusive futuristiske modeller.

Alle vores dørgreb er fra anerkendte producenter, hvor såvel funktionalitet som sikkerhed er i top. Eksempelvis finder du også et stort udvalg af dørgreb, specielt velegnede til vores foretrukne låsesystemer fra EVVA, RUKO, DORMA og Medeco

 

ARKITEKTTEGNEDE DØRGREB

Vores udvalg strækker sig fra smarte dørgreb med indbygget kode til elegante dørgreb fra designere som bl.a. Arne Jacobsens "AJ dørgrebet", som er et klassisk design ikon, sammen med Henning Larsen, Lise Bjørner, Philip Stark, Jean Nouvelle og mange andre.

Vi har også :DO:RE:MI: by Arkitema som er en eksklusiv serie af flotte og funktionelle arkitektdesignede dørgreb i allerhøjeste kvalitet.

 

ALTID GRUNDIGT HÅNDVÆRK

Vælger du os som samarbejdspartner, opnår du fuld frihed under alle dele af processen. Du vælger selv, om vi skal levere en komplet løsning med projektering, levering, montering og service, eller om du blot ønsker hjælp til dele af arbejdet.

Uanset opgavens omfang, er du sikret høj professionalisme og grundigt håndværk udført af uddannede fagfolk. Køber du samtidig låse til dine døre hos os, opnår du en æstetisk og helstøbt løsning, hvor elementerne passer perfekt sammen for maksimal sikkerhed og stabilitet.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine forespørgsler og give personlig vejledning. Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

Modtag et uforpligtende tilbud på dørgreb

Dørgreb med ekstra sikkerhed

Code Handle tilbud pris fra Ruko

Pas på indgange med glasparti

Ved indgange hvor der er glas tilknyttet, bør du overveje en ekstra grad af sikkerhed i form af et dørgreb med pinkode eller lås, da en tyv blot kan smadre vinduet og åbne døren indefra. Så kan selv den største lås være usikker.

Vi anbefaler derfor dørgreb med pinkode eller lås til hoveddøre med vinduesparti ved siden af døren og til terrassedøre. Dørgreb med lås kan dog faktisk også benyttes på vinduer og indendørs døre, hvis der er rum med særlig høj vigtighed eller værdier.

Dørgreb med pinkode eller lås omtales også som sikkerhedsdørgreb og er en vigtig brik i enhver bolig eller virksomhed, hvor tyven ikke bare skal kunne åbne døren, til trods for at vinduet bliver smadret. 

Vi har i mange år hjulpet kunder med installation af 'RUKO Code Handle' som både er brugervenlig og robust. Produktet fås med 8x8 mm pind eller 7x7 mm pind, hvilket dækker stort set alle terrassedøre, altandøre og vinduer.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst