Content watched by Whocopied.me
Indendørs og udendørs dørgreb

Dørgreb i alle farver & designsALTID STORT SORTIMENT AF DØRGREB

Vi leverer og monterer alle former for dørgreb til f.eks. hoveddøre og terrassedøre. I vores omfattende produktkatalog finder du alt fra avancerede højteknologiske løsninger til eksklusive futuristiske modeller.

Alle vores dørgreb er fra anerkendte producenter, hvor såvel funktionalitet som sikkerhed er i top. Eksempelvis finder du også et stort udvalg af dørgreb, specielt velegnede til vores foretrukne låsesystemer fra EVVA, RUKO, DORMA og Medeco

 

ARKITEKTTEGNEDE DØRGREB

Vores udvalg strækker sig fra smarte dørgreb med indbygget kode til elegante dørgreb fra designere som bl.a. Arne Jacobsens "AJ dørgrebet", som er et klassisk design ikon, sammen med Henning Larsen, Lise Bjørner, Philip Stark, Jean Nouvelle og mange andre.

Vi har også :DO:RE:MI: by Arkitema som er en eksklusiv serie af flotte og funktionelle arkitektdesignede dørgreb i allerhøjeste kvalitet.

 

Code Handle tilbud pris fra Ruko

 

ALTID GRUNDIGT HÅNDVÆRK

Vælger du os som samarbejdspartner, opnår du fuld frihed under alle dele af processen. Du vælger selv, om vi skal levere en komplet løsning med projektering, levering, montering og service, eller om du blot ønsker hjælp til dele af arbejdet.

Uanset opgavens omfang, er du sikret høj professionalisme og grundigt håndværk udført af uddannede fagfolk. Køber du samtidig låse til dine døre hos os, opnår du en æstetisk og helstøbt løsning, hvor elementerne passer perfekt sammen for maksimal sikkerhed og stabilitet.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine forespørgsler og give personlig vejledning. Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

Modtag et uforpligtende tilbud på dørgreb
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst