Smartair fra Ruko

Smartair fra RukoNØGLEFRIT ADGANGSKONTROL

SmartAir adgangskontrol fra RUKO med Mifare-teknologien er en nyere og effektiv løsning indenfor adgangskontrol. SmartAir er pålideligt og både nemt og økonomisk fordelagtig at få installeret.

RUKO SmartAir er blevet et meget populært produkt hos mange af vores erhvervskunder, der let kan tilpasses individuelle behov, så du får præcis den løsning, du ønsker.

 

+ SE VIDEOEN OM RUKO SMARTAIR

 

Når det skal være nemt for alle

SmartAir er fuldstændigt nøglefrit og fungerer ved adgangskort eller adgangsbrikker. Ud over at være nemt både for brugere og administratorer, er det velfungerende og sikkert, bl.a. med log-funktioner og mulighed for løbende ændringer af adgang for bestemte kort eller døre.

På hver dør bliver en enhed fra SmartAir-systemet sat op og indgår i et centralt system for adgangskontrol. Hver enhed kan kodes individuelt til, hvilke kort/brikker, der skal have adgang, ligesom hver enhed gemmer data om, hvilke kort eller brikker, der bliver anvendt og hvornår.

 

SmartAir Ruko

Modtag et uforpligtende tilbud på Smartair

INFORMATION OM RUKO SMARTAIR

NEM OG FLEKSIBEL OPDATERING

SmartAir fås i en fuldstændig trådløs udgave – SmartAir Wireless. Med den kan man som administrator både låse og låse døre op, ligesom man løbende kan opdatere adgangsrettigheder til kort, brikker og låseenheder. Samtidig kommer loggen fra alle enheder helt trådløst ind til administratoren.

 

SMARTE INDSTILLINGER

SmartAir adgangskontrol er nytænkning inden for offline løsninger, hvor den nye teknologi er fremstillet efter brugernes behov og ønsker. Systemet er baseret på en af de mest innovative teknologier for elektronisk adgangskontrol på markedet.

Således byder SmartAir på mange muligheder og praktiske funktioner, der øger både sikkerheden og brugervenligheden. Eksempelvis har du med SmartAir mulighed for at indstille tidszoner og begrænset adgang til udvalgte sektorer.

SMARTAIR - MERE END BARE SIKRING

Fordi SmartAir fra RUKO anvender den velrenommerede Mifare-teknologi, er det ikke kun til at låse døre op, at brikker og kort kan bruges.

Medarbejderne kan benytte deres kort/brik til er væld af andre funktioner, f.eks. registrering af arbejdstid, identifikation og betaling i kantine m.m. 

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for mere info eller et uforpligtende tilbud på SmartAir eller andre af vores adgangskontrol produkter.

 

SmartAir Anmeldelser

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst