Smartair Ruko

Smartair fra RukoSmartAir Ruko

 

SMARTair er nøglefri adgangskontrol fra RUKO 

SMARTair fra RUKO med Mifare-teknologi er en effektiv løsning indenfor adgangskontrolSMARTair er nemlig både pålideligt og økonomisk fordelagtig for mange virksomheder at få installeret.

RUKO SMARTair er blevet en meget populær løsning hos mange af vores erhvervskunder, fordi ADK-systemet kan konfigureres specifikt til dine og virksomhedens krav og forventninger. 

 

SmartAir adgangskontrol Ruko

 

Glem nøgler der kan mistes eller kopieres

SMARTair er fuldstændigt nøglefrit og fungerer ved adgangskort eller adgangsbrikker. Ud over at være nemt både for brugere og administratorer, er det velfungerende og sikkert, bl.a. med log-funktioner og mulighed for real-tids kontrol af ændringer af adgang for bestemte kort eller døre.

Hver SMARTair-enhed, der monteres på en dør, fungerer ikke blot som en låseenhed, men også som en dataindsamlingsstation. Disse enheder registrerer aktivitet, herunder hvilke adgangsmedier der anvendes og hvornår.

SMARTair tilbydes også i udgaverne 'Update on Card', hvor adgangskortene hurtigt kan opdateres via adgangslæserne og udgaven 'Openow', hvor du har mulighed for at bruge mobiltelefoner  erstatte adgangskort med smartphones.

 

+ Se videoen om RUKO SMARTair

Få rådgivning om SMARTair

Spørg vores ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om RUKO Smartair?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Flere udgaver af RUKO SMARTair

SMARTair tilbyder også en trådløs udgave

SMARTair adgangskontrol fås også i en fuldstændig trådløs udgave; SMARTair Wireless.

Med SMARTair Wireless kan du som administrator både låse og låse-op på dørene automatisk, ligesom du løbende kan opdatere adgangsrettigheder på nøglebrikker og låseenheder via RUKO SMARTair mobil appen. Andre fordele kan være:

  • Alt info om adgangsplaner og hændelseslog ses i SmartAir app.
  • Den driftsansvarlige kan lave fjernkontrol på alle tilknyttet døre.
  • Intet behov for kabelføring eller præinstallation er påkrævet.
  • Systemet er certificerede i henhold til EU- og internationale standarder.
  • SMARTair enhederne på dørene er batteridrevne og har derfor lavt strømforbrug.
  • Medarbejderne kan benytte deres nøglebrik til et væld af andre funktioner, f.eks. registrering af arbejdstid, identifikation og betaling i kantine m.m. 
  • Højt sikkerhedsniveau med udgangspunkt i de førende RFID-teknologier – HID iCLASS, MIFARE Classic, MIFARE DESFire og SKIDATA. 

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for mere info eller et tilbud på SMARTair eller andre af vores adgangskontrol løsninger.

 

 SmartAir adgangskontrol keypad

 

SmartAir hos Bagger

 

SmartAir Solo Ruko

 

For mindre virksomheder kan 'SMARTAir Solo' bruges

I SMARTair serien tilbydes også 'SMARTAir Solo'. Produktet er det oplagte valg for mindre virksomheder, der ønsker at afprøve moderne adgangskontrol, inden de investerer i et større fuldt adgangskontrolsystem. 

Løsningen med SMARTAir Solo er velegnet i bygninger, hvor der er få døre og brugere i hverdagen, og i disse tilfælde er det den enkleste måde at administrere adgangen på.

SMARTAir Solo fungerer helt uden software og tillader dig at kontrollere, hvem der kan åbne vigtige døre, og hvornår de kan gøre det. Det fungerer via trådløse læsere, der er programmeret efter jeres adgangsindstillinger på enten adgangskort, adgangsbrik eller PIN-kode.

Med SMARTAir Solo opnås muligheden for at installere solo-enheder i stedet for fulde systemer, men gør det samtidigt let at udvide systemet løbende, hvis du bliver glade for systemet og ønsker at fuldende det.

 

Update on Card SmartAir

 

Opgrader sikkerheden med 'SmartAir Update on Card'

RUKO 'SMARTair Update on Card' er et oplagt adgangskontrolsystem, hvis du ønsker at give erhvervsbygningen et ekstra lag af sikkerhed. Det er særligt egnet til mellemstore eller større virksomheder, hvor fleksibilitet er en stor del af hverdagen på kontoret og i medarbejderstaben.

SMARTair Update on Card er et adgangssystem, hvor du koder hvert enkelt adgangskort gennem den intuitive SmartAir-software.

Det sikrer en mere brugervenlig administrering af adgangsrettighederne ved at give facility manageren muligheden for let at tilføje og slette brugere, deaktivere mistede/stjålne kort med øjeblikkelig virkning samt at indsamle historikken fra enhver enhed i systemet.

Når en medarbejder eller anden bruger vil have adgang, skal brugeren validere deres adgangskort på en opdateringslæser for forsat at have adgang. Det sikrer, at adgangen altid korresponderer til realtidsbeslutninger i virksomheden.

 

Openow SmartAir Ruko

 

'SmartAir Openow' gør nøgler og kort helt overflødige

RUKO 'SMARTair Openow' anbefaler vi til virksomheder der ønsker at udskifte både mekaniske nøgler og adgangskort med mobilen.

Med RUKO SMARTair Openow har brugeren kun brug for sin mobil og Openow-appen, hvor den virtuelle nøgle er at finde.

Den sikkerhedsansvarlige i virksomheden kan gennem appen og RUKO TS1000-softwaren let og i realtid fremsende, tilbagekalde og opdatere de virtuelle nøgler, og i appen vil den ansvarlige altid kunne se hændelsesloggen og sende e-mail-notifikationer til de relevante brugere.

Så nemt og enkelt kan det altså være at få adgang til de rette døre på de rette tidspunkter. Der er en meget lille risiko for, at nogen en dag står uden deres ”nøgle” til kontoret, og det giver en fleksibilitet og sikkerhed, som du kan drage nytte af, uanset virksomhedstype.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst