Danmark er det land i
Europa, der oplever flest indbrud!

- ganske enkelt fordi vi ikke er tilstrækkeligt sikrede mod indbrudstyve.

Følg tyven og bliv klogere på hvordan du gør det sværere for tyven...

SCROLL NED

Vi giver dig de bedste råd.

Med ca. 25.000 indbrud i 2019 er Danmark det land i hele EU som oplever flest indbrud pr. indbygger - det svarer til næsten 3 indbrud i timen! Selvom mange danske familier og virksomheder måske selv ved, at de kunne sikre deres bolig eller firma bedre, så kan det for mange være svært at vide hvor man skal starte og hvordan man gør.

Derfor giver vi dig på denne blog, ganske gratis, indblik i hvor kreativ indbrudstyven er med udgangspunkt i vores over 45 års erfaring i sikringsbranchen - så kan du nemmere komme igang med at undgå tyven!

Vidste du at...

Der sker 3,2 indbrud hver time, hver dag, året rundt. De fleste af disse indbrud sker i ferieperioder og omkring jul og nytår. 

Interesseret i at vide mere?

Vi har samlet en række artikler herunder til dig, der gerne vil lære indbrudstyven bedre at kende.

Håndværkerfradrag ved installation af tyverialarm

Indberetning af håndværkerfradrag

Der er ingen der kan lide at opdage, at der har været ubudne gæster i ens bolig, når man kommer hjem fra en god ferie eller blot fra et kort besøg længere nede af vejen. Derfor er det en god ide, at få installeret en tyverialarm så du bedre kan undgå dette. Med støtten fra håndværkerfradrag kan det nu gøres til en billigere pris.

Siden håndværkerfradraget blev indført i 2018 har rigtig mange private gjort gavn af muligheden. I forhold til tyverisikring, så kan du benytte fradraget når du får installeret en tyverialarm.

Du har selv ansvaret for at indberette det udførte arbejde, men det er nemt klaret inde på skat.dk. Det eneste du skal bruge er lønudgiften på arbejdet, håndværkeren eller firmaets navn, adresse og CVR-nummer.

Derudover skal du også indberette type af arbejde opdelt i forhold til lønudgifter og materialeudgifter. Du finder alt dette på fakturaen fra håndværkeren, og når du har indberettet udgiften, så overføres det automatisk som fradrag.

 

Er du godkendt til håndværkerfradrag?

For at du kan nyde godt af håndværkerfradraget er der desuden nogle ting, som skal være opfyldt, blandt andet:  

  • Du skal betale skat på almindelig vis i Danmark.
  • Du og din eventuelle samlever kan hver få fradrag på serviceydelser på op til 6.000 kr. om året og fradrag på håndværksydelser på 12.000 kr. om året.
  • Regningen på tyverialarmen skal være betalt med enten dankort, Mobilepay, Netbank eller på anden elektronisk vis, da betaling med kontakter ikke giver håndværkerfradrag.
  • Du skal kunne dokumentere arbejdet, f.eks. med en faktura eller en form for skriftlig erklæring.
  • Du kan ikke få håndværkerfradraget i forbindelse med nybyggeri, men kun ved en allerede eksisterende bolig – dette gælder både din helårsbolig, men også fritidsboliger som f.eks. sommerhus.

Hvis du opfylder ovenstående betingelser, er der god sandsynlighed for, at du kan nyde godt af et håndværkerfradrag i forbindelse med installering af tyverialarm. Vi hjælper gerne med rådgivning om fradraget, hvis du har yderligere spørgsmål.

TILBAGE TIL OVERSIGT

Ønsker du at vide endnu mere...?

Hvis du har spørgsmål til vores artikler eller ønsker at få rådgiving om et bestemt sikringsemne, så kontakter vi dig gerne - helt uforpligtende!


Tilbage til forside
© Bagger Låse & Alarm A/S
Til toppen