Rullegitre

Rullegitre styrker sikkerhedenSikring af døre, vinduer og facaden

Vil du sikre din forretning eller virksomhed mod indbrud, så anbefaler vi montering af rullegitre. Rullegitre yder den perfekte kombination af sikkerhed, robusthed og fleksibilitet, idet produktet nemt og elegant kan trækkes ned efter behov.

Sikring med rullegitre er i dag den mest anvendte form for bevægelig mekanisk sikring, og hos os kan du altid finde de nyeste og bedste modeller på markedet. Der findes adskillige løsninger inden for gitre:

  • Faste gitre bruges hovedsageligt på ovenlysvinduer og kældervinduer. Der kan vælges imellem fastmonterede, svingbare og aftagelige gitre.
  • Rullegitter bruges normalt på den indvendige side af døre eller vinduer. Gitteret betjenes via en indbygget motor, så alt lukkes automatisk.
  • Saksegitter betjenes manuelt og trækkes til og fra ligesom en skydedøre. Anvendes ofte udendørs ved adgangsporte eller carporte.
  • Rullejalousi har i modsætning til rullegitre lukkede lameller, så det ikke er muligt at se igennem. Anvendes ofte på den udvendige side af facaden.
  • Jalousiskabe bruges ofte til sikring af f.eks. tobak og spiritus i supermarkedet. Installeret normalt på et hyldesystem, som derved kan lukkes af.

 

+ Oplev rulleskodder i meny

 

ANVENDELSE AF RULLEGITRE

Rullegitre er særdeles velegnede til skalsikring af bygninger, beskyttelse af vinduespartier samt afdækning af butiksfacader. Derudover anvendes rullegitre ofte som rumdelere i eksempelvis institutioner, butikscentre, skoler og større virksomheder, idet de hurtigt og effektivt kan begrænse adgangen i bestemte tidsrum.

Vi har mange års erfaring i montering af rullegitre og fører udelukkende gennemtestet (EN 1627-1630 certificeret) produkter af højeste kvalitet og derved modstandsklasse. Vi sætter en ære i at levere en både brugervenlig, pålidelig og elegant løsning, som ikke skræmmer din butiksfacade i åbningstiden eller sænker effektiviteten på arbejdspladsen.

Hos os har du også mulighed for at få serviceaftale på dine rullegitre, så de overholder dine forsikringskrav.

 

UFORPLIGTENDE KONSULENTBESØG

Er du interesseret i at høre mere om rullegitre eller andre former for sikringsmuligheder med gitre, er du meget velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller sende en mail til bagger@bagger-laase.dk

Bestil et uforpligtende konsulentbesøg og få uddybende information om de forskellige muligheder for effektiv sikring med rullegitre.

Modtag et uforpligtende tilbud på et rullegitter

ALUX SAFEROLLER

MODERNE SIKRING AF DINE DØRE OG VINDUER

Alux SafeRoller er et effektivt sikkerhedsgardin, der sikrer dine vinduer og døre. Både hvad angår design og funktion er Alux SafeRoller en attraktiv løsning, som ikke blot medfører bedre sikring og sikkerhed, men også kan anvendes som solafskærmning eller mørklægning af rum. SafeRoller kan nemlig bestilles med enten lukkede eller perforerede lameller, hvor sollys stadig kan komme igennem.

 

INDHENT PRIS PÅ RULLEGITTER ➜ 

SOV TRYGT MED ÅBNE VINDUER

Vi integrerer Alux SafeRoller i både eksisterende bygninger, nybyggeri og i boliger. Alux SafeRoller gør det muligt for private at sove med åbne vinduer eller døre uden at frygte for indbrud eller smådyr.

Hvad enten det er til din bolig eller dit kontor, kan man integrere gardiner i mange forskellige farver og mønstre. Der findes flere forskellige varianter og vi er i stand til at guide dig gennem dem alle.

Med Alux SafeRoller følger der også en fjernbetjening, lyscensor eller den form for automatik du ønsker. Du kan endda betjene SafeRoller med din telefon eller tablet via 'Centero mobil styring' . Ønsker du at betjene SafeRoller sammen med alarmanlægget, er det også muligt.

 

FÅ MONTERET ALUX SAFEROLLER HOS OS

Vil du høre mere om fordelene ved Alux SafeRoller eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller mailen bagger@bagger-laase.dk.


Alux Saferoller rullegitter

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst