Rullegitre

Rullegitre styrker sikkerhedenSikring af døre, vinduer og facaden med rullegitre

Vil du sikre din butik eller virksomhed mod indbrud, så anbefaler vi montering af rullegitre ved vinduer og indgangspartier. Rullegitre yder nemlig den perfekte kombination af sikkerhed, robusthed og fleksibilitet, idet produktet nemt kan trækkes ned efter behov.

Sikring med rullegitre er i dag den mest anvendte form for bevægelig mekanisk sikring, og hos os kan du altid finde de nyeste og bedste modeller inden for alle typer gitre:

 

Beskrivelse af de forskellige typer gitre:

  • Faste gitre bruges hovedsageligt på ovenlysvinduer og kældervinduer. Der kan vælges imellem fastmonterede, svingbare og aftagelige gitre.
  • Rullegitter bruges normalt på den indvendige side af døre eller vinduer. Gitteret betjenes via en indbygget motor, så alt lukkes automatisk.
  • Saksegitter betjenes manuelt og trækkes til og fra ligesom en skydedør. Anvendes ofte udendørs ved adgangsporte eller carporte.
  • Rulleskodder har i modsætning til rullegitre lukkede lameller, så det ikke er muligt at se igennem. Anvendes ofte på den udvendige side af facaden.
  • Jalousiskabe bruges ofte til sikring af f.eks. tobak og spiritus i supermarkedet. Installeret normalt på et hyldesystem, som derved kan lukkes af.
  • Brandgardin bruges i forbindelse med brandsikring, hvor gardinet er en dug i letvægtsmaterialer som kan forhindre spredning af brand og røg.

 

+ Oplev flere typer rullegitre

Få rådgivning om rullegitre ➜

 

Anvendelse af rullegitre

Rullegitre er særdeles velegnede til skalsikring af bygninger, beskyttelse af vinduespartier samt afdækning af butiksfacader. Derudover anvendes rullegitre ofte som rumdelere i eksempelvis institutioner, butikscentre, skoler og større virksomheder, idet de hurtigt og effektivt kan begrænse adgangen i bestemte tidsrum. 

Vi har mange års erfaring i montering af rullegitre og fører udelukkende gennemtestet (EN 1627-1630 certificeret) produkter af højeste kvalitet og høj modstandsklasse. Vi sætter en ære i at levere en både brugervenlig, pålidelig og elegant løsning, som ikke skræmmer din butiksfacade i åbningstiden eller sænker effektiviteten på arbejdspladsen.

Hos os har du også mulighed for at få serviceaftale på dine rullegitre, så de overholder dine forsikringskrav.

 

Book uforpligtende konsulentbesøg

Er du interesseret i at høre mere om rullegitre eller andre former for sikringsmuligheder med gitre, er du meget velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller sende en mail til bagger@bagger-laase.dk

Bestil et uforpligtende konsulentbesøg og få uddybende information om de forskellige muligheder for effektiv sikring med rullegitre.

uforpligtende tilbud på rullegitre

Alux Saferoller

Moderne sikring af dine døre og vinduer

Alux SafeRoller er et effektivt sikkerhedsgardin, der sikrer dine vinduer og døre. Både hvad angår design og funktion er Alux SafeRoller en attraktiv løsning, som ikke blot medfører bedre sikring og sikkerhed, men også kan anvendes som solafskærmning eller mørklægning af rum. SafeRoller kan nemlig bestilles med enten lukkede eller perforerede lameller, hvor sollys stadig kan komme igennem.

 

Indhent pris på rullegitter ➜

Sov trygt med åbne vinduer

Vi integrerer Alux SafeRoller i både eksisterende bygninger, nybyggeri og i boliger. Alux SafeRoller gør det muligt for private at sove med åbne vinduer eller døre uden at frygte for indbrud eller smådyr.

Hvad enten det er til din bolig eller dit kontor, kan man integrere gardiner i mange forskellige farver og mønstre. Der findes flere forskellige varianter og vi er i stand til at guide dig gennem dem alle.

Med Alux SafeRoller følger der også en fjernbetjening, lyscensor eller den form for automatik du ønsker. Du kan endda betjene SafeRoller med din telefon eller tablet via 'Centero mobil styring'. Ønsker du at betjene SafeRoller sammen med alarmanlægget, er det også muligt.

 

Få monteret Alux SafeRoller hos os

Vil du høre mere om fordelene ved Alux SafeRoller eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller mailen bagger@bagger-laase.dk. Vi tilbyder rullegitre i København og hele Sjælland.


Alux Saferoller rullegitter

Jalousiskab / Tobaksskabe

Sikring af højrisiko-genstande

Et tobaksskab, også kendt som jalousiskab, er en løsning til sikring af specielt tyverifølsomme genstande. Det er ofte brugt i butikker til f.eks. tobaksvarer, alkohol og medicin, men moderne tobaksskabe kan også bruges til f.eks. servere, computere eller andet elektronisk udstyr.

Uanset hvilket sikringsniveau I opretholder, så kan et jalousiskab være et forebyggende og sikrende redskab til at beskytte de varer og ting, som kan være særligt attraktive for tyve.

Vi tilbyder mange forskellige former for jalousiskabe og vores udvalg indebærer både manuelle og automatiske løsninger, ligesom vi både har standardstørrelser eller tilpasset størrelser. Hos os er altid sikker på at få en topmoderne kvalitetsløsning, som lever op til alle lovgivnings- og forsikringsmæssige krav.

Hvis du har spørgsmål så ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk – så giver vi et uforpligtende tilbud.

+ Eksempel på Alux i Meny

Spørg vores eksperter til råds ➜

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst