Rullegitre

Rullegitre styrker sikkerhedenSikring af døre, vinduer og facaden

Vil du sikre din forretning eller virksomhed mod indbrud, så anbefaler vi montering af rullegitre. Rullegitre yder den perfekte kombination af sikkerhed, robusthed og fleksibilitet, idet produktet nemt og elegant kan trækkes ned efter behov.

Sikring med rullegitre er i dag den mest anvendte form for bevægelig mekanisk sikring, og hos os kan du altid finde de nyeste og bedste modeller på markedet.

 

Der findes adskillige løsninger inden for gitre:

  • Faste gitre bruges hovedsageligt på ovenlysvinduer og kældervinduer. Der kan vælges imellem fastmonterede, svingbare og aftagelige gitre.
  • Rullegitter bruges normalt på den indvendige side af døre eller vinduer. Gitteret betjenes via en indbygget motor, så alt lukkes automatisk.
  • Saksegitter betjenes manuelt og trækkes til og fra ligesom en skydedøre. Anvendes ofte udendørs ved adgangsporte eller carporte.
  • Rullejalousi har i modsætning til rullegitre lukkede lameller, så det ikke er muligt at se igennem. Anvendes ofte på den udvendige side af facaden.
  • Jalousiskabe bruges ofte til sikring af f.eks. tobak og spiritus i supermarkedet. Installeret normalt på et hyldesystem, som derved kan lukkes af.

 

+ OPLEV FLERE TYPER RULLEGITRE

 

ANVENDELSE AF RULLEGITRE

Rullegitre er særdeles velegnede til skalsikring af bygninger, beskyttelse af vinduespartier samt afdækning af butiksfacader. Derudover anvendes rullegitre ofte som rumdelere i eksempelvis institutioner, butikscentre, skoler og større virksomheder, idet de hurtigt og effektivt kan begrænse adgangen i bestemte tidsrum.

 

 

Vi har mange års erfaring i montering af rullegitre og fører udelukkende gennemtestet (EN 1627-1630 certificeret) produkter af højeste kvalitet og derved modstandsklasse. Vi sætter en ære i at levere en både brugervenlig, pålidelig og elegant løsning, som ikke skræmmer din butiksfacade i åbningstiden eller sænker effektiviteten på arbejdspladsen.

Hos os har du også mulighed for at få serviceaftale på dine rullegitre, så de overholder dine forsikringskrav.

 

UFORPLIGTENDE KONSULENTBESØG

Er du interesseret i at høre mere om rullegitre eller andre former for sikringsmuligheder med gitre, er du meget velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller sende en mail til bagger@bagger-laase.dk

Bestil et uforpligtende konsulentbesøg og få uddybende information om de forskellige muligheder for effektiv sikring med rullegitre.

Modtag et uforpligtende tilbud på et rullegitter

ALUX SAFEROLLER

MODERNE SIKRING AF DINE DØRE OG VINDUER

Alux SafeRoller er et effektivt sikkerhedsgardin, der sikrer dine vinduer og døre. Både hvad angår design og funktion er Alux SafeRoller en attraktiv løsning, som ikke blot medfører bedre sikring og sikkerhed, men også kan anvendes som solafskærmning eller mørklægning af rum. SafeRoller kan nemlig bestilles med enten lukkede eller perforerede lameller, hvor sollys stadig kan komme igennem.

 

INDHENT PRIS PÅ RULLEGITTER ➜ 

SOV TRYGT MED ÅBNE VINDUER

Vi integrerer Alux SafeRoller i både eksisterende bygninger, nybyggeri og i boliger. Alux SafeRoller gør det muligt for private at sove med åbne vinduer eller døre uden at frygte for indbrud eller smådyr.

Hvad enten det er til din bolig eller dit kontor, kan man integrere gardiner i mange forskellige farver og mønstre. Der findes flere forskellige varianter og vi er i stand til at guide dig gennem dem alle.

Med Alux SafeRoller følger der også en fjernbetjening, lyscensor eller den form for automatik du ønsker. Du kan endda betjene SafeRoller med din telefon eller tablet via 'Centero mobil styring' . Ønsker du at betjene SafeRoller sammen med alarmanlægget, er det også muligt.

 

FÅ MONTERET ALUX SAFEROLLER HOS OS

Vil du høre mere om fordelene ved Alux SafeRoller eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller mailen bagger@bagger-laase.dk.


Alux Saferoller rullegitter

Jalousiskab / Tobaksskabe

SIKRING AF HØJRISIKO-GENSTANDE

Et tobaksskab, også kendt som jalousiskab, er en løsning til sikring af specielt tyverifølsomme genstande. Det er ofte brugt i butikker til f.eks. tobaksvarer, alkohol og medicin, men moderne tobaksskabe kan også bruges til f.eks. servere, computere eller andet elektronisk udstyr.

Uanset hvilket sikringsniveau I opretholder, så kan et jalousiskab være et forebyggende og sikrende redskab til at beskytte de varer og ting, som kan være særligt attraktive for tyve.

Vi tilbyder mange forskellige former for jalousiskabe og vores udvalg indebærer både manuelle og automatiske løsninger, ligesom vi både har standardstørrelser eller tilpasset størrelser. Hos os er altid sikker på at få en topmoderne kvalitetsløsning, som lever op til alle lovgivnings- og forsikringsmæssige krav.

Hvis du har spørgsmål så ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk – så giver vi et uforpligtende tilbud.

+ EKSEMPEL PÅ ALUX I MENY

SPØRG VORES EKSPERTER TIL RÅDS ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst