Låsesmed i Holbæk

Lokal låsesmed i Holbæk

Med over 45 års erfaring som lokal låsesmed og sikringsvirksomhed i Holbæk, så kan vores afdeling på Labæk 59 hjælpe dig.

Vi sætter en ære i at levere professionelle løsninger til vores kunder, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores sortiment består udelukkende af sikkerhedsgodkendte produkter fra anerkendte producenter.

Ved at kombinere vores ekspertise og erfaring med vores brede udvalg af sikringsløsninger, kan vi sikre dig den bedst mulige beskyttelse mod uønskede indtrængninger i både boligen eller virksomheden.

 

Låsesmed Holbæk

+ Holbæk afdeling: Tlf. 82 30 33 03

 

Fordele ved at vælge os:

  • Lokal butik i Holbæk med showroom af produkter
  • +45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Vinder af 'Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed'
  • Over 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele Holbæk
  • Medlem af SikkerhedsBranchen - Din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

  

Altid døgnvagt låseservice i Holbæk

Uanset om du har smækket dig ude eller ønsker rådgivning om mere komplekse sikringsløsninger, så kontakt vores låsesmed døgnvagt i Holbæk.

Vores butik og servicebiler er bemandet med erfarne låsesmede, som kan løse langt de fleste sikringsopgaver på stedet - ellers tilkaldes andre eksperter fra vores andre 7 afdelinger på Sjælland. Vi er hos dig indenfor ganske kort tid og kører naturligvis ikke, før opgaven er løst professionelt. 

Ring på telefon 82 30 33 03 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

 

Holbæk Afdeling

Labæk 59, 4300 Holbæk
Telefon: 82303303
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.15
Fredag: 08.00 - 14.30

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Holbæk afdeling:

Galleri

Historien om Holbæk afdelingen

Sådan startede afdelingen i Holbæk

Butikken i Holbæk blev åbnet i 2009 som en del af en udvidelse af vores virksomhed. Tanken var, at vi ønskede at være mere lokalt til stede der, hvor vores kunder er.

Når vi er tættere på vores kunder, kan vi hurtigere rykke ud og udføre arbejdsopgaver. Vi så Holbæk-afdelingen som en god mulighed for at være mere lokal, og hvor vi kan blive bakket op af de nærliggende afdelinger som f.eks. Slagelse.

Holbæk har samtidigt også stor betydning for vores virksomhed, fordi Jørgen Baggers bror, Elvin Bagger, før i tiden var låsesmed i byen og ejede 'Holbæk Låseservice'. Familien Bagger har derfor en tilknytning til byen, og derfor var det vigtigt for os at være til stede som lokalkendt låsesmed i Holbæk.

 

Låseservice Holbæk

 

Mød vores dygtige personale i Holbæk

Afdelingen er en mindre, men nyere afdeling, hvis man sammenligner med nogle af vores andre afdelinger. I Holbæk er der to medarbejdere, som du vil møde, hvis du besøger os. Vi har som regel en, der passer telefonen, og sørger for at stille vores kunder videre til rette ekspert – eller få en aftale stablet på benene, hvis du har brug for et besøg af vores låsesmed.

I afdelingen har vi også en låsesmed, der udfører sikringsarbejdet lokalt i Holbæk. Her vil du ofte blive mødt af Michael Andersen, som er et velkendt ansigt for mange af vores kunder. Michael har været i virksomheden i mange år, han er udlært låsesmed hos os, samtidigt med at han styrer dagligdagens gang i Holbæk-afdelingen.

 

De lokale relationer i Holbæk spiller en stor rolle

På grund af familiære tilknytning til Holbæk og ønsket om at udvide vores virksomhed, så der altid er nogle fra vores virksomhed til stede lokalt til at varetage arbejdsopgaver.

Vi gør derfor også meget ud af at ”låne” fra de forskellige afdelinger, så vi på den måde kan tilbyde vores kunder de bedste eksperter til at løse den pågældende arbejdsopgave. Netop derfor blev afdelingen i Holbæk etableret sammen med afdelingerne i Næstved, Kalundborg og Ringsted.

Kontakt vores Holbæk afdeling på telefon 82 30 33 03, eller på døgnvagt telefonen på 70 20 21 12. Du er også velkommen til at skrive på bagger@bagger-laase.dk

Større referencer i Holbæk

Holbæk Øste Skole: Moderne kontorer til statslige medarbejdere

Som lokal låsesmed og sikringsvirksomhed i Holbæk har vi fået lov at opleve den skønne, sjællandske by på en helt særlig måde.

Med over 45 år erfaring i Holbæk har vi haft rig mulighed for at bidrage til moderniseringen, effektiviseringen og naturligvis sikkerheden for både erhvervsdrivende og private i byen.

I centrum af Holbæk ligger den over 100 år gamle Holbæk Østre Skole, der er kendt for sit ikoniske klokketårn. Da Bygningsstyrelsen i 2018 købte bygninger for at ombygge og modernisere bygningen med henblik på at lave kontorarbejdspladser, kontaktede de vores afdeling i Holbæk.

De nye kontorpladser i Holbæk Østre Skole blev bygget for at imødekomme de behov, der opstod efter regeringens plan om udflytning af statslige arbejdspladser. Da der er tale om statslige medarbejdere og arbejdsgange, var der naturligvis høje krav til sikkerheden og effektiviteten i det nye kontorfællesskab, og vi tog denne opgave meget alvorligt.

Vi etablerede derfor både AIA-anlæg, ADK-anlæg, ABA-anlæg, AVA-anlæg og ABDL i den smukke bygning, og vi varetager fortsat al låsearbejde for Bygningsstyrelsen i Holbæk.

Holbæk Kommunes hjemmepleje: En tryg og effektiv hverdag  

En kort cykeltur fra den smukke Holbæk Havn ligger administrationen for Holbæk Kommunes hjemmepleje. Hjemmeplejen varetager den vigtige pleje og det uundværlige samvær med kommunens ældre, og vi var derfor glade for at kunne hjælpe dem med at få en tryggere og mere effektiv hverdag, så de kunne bruge tiden på det, der virkelig tæller.

De kontaktede os for at få etableret moderne adgangskontrol og låsesystemer, og vi varetager stadig service og låsearbejde for dem den dag i dag.

 

Kundecases

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

Facebook ikon Google ikon Trustpilot ikon

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst