Låsesmed i Holbæk

LOKAL & ERFAREN LÅSESMED I HOLBÆK

Hvis du ønsker høj faglighed og en lokal låsesmed i Holbæk, så kontakt vores afdeling på Labæk 59.

Vi er perfektionister, når det gælder vores kunders tryghed og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores låsearbejde. I vores produktudvalg finder du udelukkende solide og sikkerhedsgodkendte produkter fra førende producenter.

De gode produkter i kombination med vores faglige ekspertise og erfaring med korrekt montering, sikrer dig den bedst mulige beskyttelse mod ubudne gæster i boligen og virksomheden.

 

Låsesmed Holbæk

 

Med os får du:

  • 45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed
  • Omkring 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele Holbæk
  • Medlem af ’Låsesmede Foreningen’ - Din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

  

ALTID DØGNVAGT LÅSESERVICE I HOLBÆK

Har du smækket dig ude af boligen, virksomheden eller bilen, så kontakt vores låsesmed døgnvagt i Holbæk. Vi kører hele døgnet og tilbyder akut hjælp til alle former for låseproblemer. Vores biler er bemandede med rutinerede og faguddannede låsesmede, som kan løse alle opgaver på stedet.

Vi er hos dig indenfor ganske kort tid og kører naturligvis ikke, før opgaven er løst professionelt. 

  

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Du er velkommen til at kontakte vores afdeling i Holbæk, så vil vores dygtige og servicemindede låsesmede stå til rådighed med personlig vejledning og gode råd. 

Ring på telefon 82 30 33 03 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

Holbæk Afdeling
Labæk 59, 4300 Holbæk
Telefon: 82303303 / Fax: 59498217
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Mandag - Torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Holbæk afdeling:

Galleri

Historien om Holbæk afdelingen

Over 10 års erfaring som låsesmed i Holbæk

Vores afdeling i Holbæk blev åbnet i 2009 som en del af en udvidelse af vores virksomhed. Tanken var, at vi ønskede at være mere lokalt til stede der, hvor vores kunder er.

Vi ønsker at betjene det daglige arbejde i de byer, hvor vores kunder befinder sig. Når vi er tættere på kunden, kan vi hurtigere rykke ud og udføre arbejdsopgaver for de lokale. Vi så Holbæk-afdelingen som en mulighed for at være mere lokal, og hvor vi kan blive bakket op af de nærliggende afdelinger som f.eks. Slagelse.

Holbæk har stor betydning for Bagger Låse & Alarm A/S, fordi Jørgen Baggers bror, Elvin Bagger, før i tiden var låsesmed i byen og havde 'Holbæk Låseservice'. Familien Bagger har derfor en tilknytning til byen, og derfor var det vigtigt for os at være til stede som lokalkendt låsesmed i Holbæk

 

Låsesmed Holbæk

 

Vores personale i Holbæk

Afdelingen er en mindre og forholdsvis ny afdeling, hvis man sammenligner med nogle af vores andre afdelinger. I Holbæk er der 1-2 medarbejdere, som man vil møde, hvis man besøger os. Vi har som regel en, der passer telefonen, og sørger for at stille vores kunder videre til rette vedkommende – eller få en aftale stablet på benene, hvis nogen har brug for et besøg af en låsesmed.

I afdelingen har vi også en låsesmed, der reparerer låse rundt omkring i Holbæk. Her vil du ofte blive mødt af Michael Andersen, som er et velkendt ansigt for Bagger Låse & Alarm A/S. Michael har været i virksomheden i rigtig mange år, han er udlært låsesmed hos os, samtidigt med at han styrer dagligdagens gang i Holbæk-afdelingen.

 

Det lokale i Holbæk spiller en stor rolle for os

På grund af familiære tilknytning til Holbæk og ønsket om at udvide vores virksomhed, så der altid er nogle fra Bagger Låse & Alarm A/S til stede lokalt til at varetage arbejdsopgaver, som er relateret til vores branche.

Vi gør derfor også meget ud af at ”låne” fra de forskellige afdelinger, så vi på den måde kan tilbyde vores kunder de bedste medarbejdere til at løse den pågældende arbejdsopgave. Derfor blev afdelingen i Holbæk sat i verden sammen med afdelingerne i Næstved, Kalundborg og Ringsted.

Kontakt vores Holbæk afdeling på telefon 82 30 33 03, eller på døgnvagt telefonen på 70 20 21 12. Du er også velkommen til at skrive på bagger@bagger-laase.dk

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst