Lokal låsesmed i Holbæk

Google Anmeldelser

 

HØJ FAGLIGHED OG ERFAREN LÅSESMED

Hvis du ønsker høj faglighed og en lokal låsesmed, så kontakt vores afdeling i Holbæk. Vi er perfektionister, når det gælder vores kunders tryghed og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. I vores produktudvalg finder du udelukkende solide og sikkerhedsgodkendte produkter fra førende producenter såsom f.eks. RUKO, SALTO og Smartair.

De gode produkter i kombination med vores faglige ekspertise og erfaring med korrekt montering, sikrer dig den bedst mulige beskyttelse mod ubudne gæster i boligen og virksomheden.

  

AKUT BRUG FOR LÅSESMED?

Har du smækket dig ude af boligen, virksomheden eller bilen, så kontakt vores låsesmed døgnvagt i Holbæk. Vi kører hele døgnet og tilbyder akut hjælp til alle former for låseproblemer. Vores biler er bemandede med rutinerede og faguddannede låsesmede, som kan løse alle opgaver på stedet. Vi er hos dig indenfor ganske kort tid og kører ikke, før opgaven er løst.

  

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Du er velkommen til at kontakte vores afdeling i Holbæk, så vil vores dygtige og servicemindede låsesmede stå til rådighed med personlig vejledning og gode råd. Ring på telefon 82 30 33 03 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller skriv til bagger@bagger-laase.dk. Du kan også altid kontakte vores afdeling for hele København.

 

Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed 2018

Bagger Låse & Alarm A/S
Labæk 59, 4300 Holbæk
Tlf: 82303303, Fax: 59498217, E-mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider

Mandag - Torsdag: 08.00-15.00
Fredag: 08.00-14.00

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Holbæk afdeling her:

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst