Sikring af byggepladsen

Sikring af byggeplads mod tyveriDanske byggepladser oplever tyveri i million størrelsen

Danske byggepladser bliver hvert år udsat for tyveri af maskiner, byggematerialer, brændstof og lignende for et trecifret millionbeløb – for ikke at tale om hærværk og svind, der giver yderligere tab og forsinkelser.

 

Byggebranchen kan spare op mod 600 mio. kroner årligt med en målrettet sikringsindsats.

 

Rapporter viser faktisk at byggebranchen kan spare op mod 600 mio. kroner årligt - hvad der svarer til 20 % af branchens samlede indtjening med en målrettet sikringsindsats. Der er med andre ord mange penge at hente ved, at optimere sikkerheden på byggepladsen.

Det er derfor en fordel at integrere professionel sikring så tidligt i byggeprojektet som muligt.

 

Samarbejde med byggebranchen - Brochure

 

Effektive sikringsløsninger

En yderst effektiv løsning til reducering af tyveri på byggepladsen er anråb-systemer, som kan reducere tyveri med 90%. Når videoovervågningen fanger uvedkommende sendes en alarm til vores kontrolcenter, som derefter udsender en passende advarsel over højttaleren og evt. starter en tågekanon alarm.

Installering af både kamera, talevarsling og tågesikring kan foregå ved opsættelse af en mobilvogn på byggepladsen. Det sikrer, at byggepladsen er klar til at reagere optimalt under hærværk eller tyveri. Derudover tilbyder vi også brandalarmer og remotealarmer, samt døgnvagter som en del af den komplette sikringsløsning.

 

Byggepladssikring

 

Præventive følger

Ved komplette sikringsløsninger skabes et tryggere miljø på byggepladsen. Disse sikkerhedsforanstaltninger bidrager ikke blot til bekæmpelse og opklaring af hærværket eller tyveriet, men har ligeledes præventive effekter.

Vi tilbyder f.eks. adgangskontrol, som tillader dig at kontrollere, hvilke personer, der får adgang til pladsen og hvornår. Derudover vil vores sikkerhedsløsninger være synlige for uvedkommende uden at forstyrre pladsens arbejdsgange – bl.a. gennem tydelig skiltning og advarsel.

 

Referencer til kundecases

 

Uforpligtende rådgivning

Vi tilbyder et uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi kan vurdere behovet og udarbejde et sikringsforslag, uanset hvor byggepladsen er placeret i Danmark.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk, hvis du vil høre mere omkring sikring af dit byggeprojekt.


Udvalgte byggebranche referencer:

Spørg vores ekspert Jan

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Jan Holde

Sikringsekspert hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

10 gode råd til byggepladssikring

1. Velkendt sikringspolitik

Udarbejd en sikringspolitik som alle mand kender og taler åbent om. Når alle er involveret og har kendskab til udfordringen med tyveri, bliver der nemmere en kultur hvor alle er mere opmærksom.

Husk at holde sikringspolitikken opdateret i takt med at byggepladsen gennemgår forskellige faser og sikringsbehov.

 

2. Tyversikring helt fra start

I processen med planlægning af byggepladsen, så tænk tyverisikring ind fra start i stedet for til sidst. Dette vil gøre processen nemmere for alle.

 

3. En fælles sikringsansvarlig

Sørg for at der bliver valgt en fælles sikringsansvarlig, som skal stå for koordineringen af tyverisikring af byggepladsen.

 

4. Den daglige rutine

Få den sikringsansvarlige til at indføre en daglig rutine før fyraften, hvor alt bliver tjekket efter og aflåst før byggepladsen forlades.

 

5. Lås værktøj inde

Værktøj skal låses inde, hvis det skal dækkes af forsikringen. Overvej at få en professionel containerlås, som kan låse containeren korrekt af.

6. Så højt op som muligt

Ting som ikke kan låses inde kan løftes op på f.eks. en container, så det bliver meget sværere at stjæle fra byggepladsen. Omvendt kan der også stilles tunge ting ovenpå bestemte materialer.

 

7. Planlægning med samarbejdspartner

Planlæg med leverandører, transportører og entreprenører at materialer først skal ankomme til byggepladsen så tæt på det tidspunkt, hvor det skal anvendes. Derved formindskes tiden hvor materialer blot opbevares på byggepladsen.

 

8. Nye teknologier giver flere muligheder

Teknologier som f.eks. DNA-mærkning eller GPS-sporing kan forøge chancen for at få ejendele tilbage, hvis materialer eller værktøj bliver stjålet. 

 

9. Altid tydelig skiltning

Tydelig skiltning omkring alt fra DNA-mærkning til anråb-systemer forringer hurtigt tyvens interesse. For tyven skal det være nemt at stjæle materialerne, men også nemt at videresælge. Det sætter forrige tiltag en stopper for.

 

10. Investering frem for udgift

Husk at tyversikring af byggepladsen bør ses som en investering til at undgå merudgifter og ikke udelukkende som en ekstraudgift. Medregn derfor tyverisikring som en del af budgettet, så der bliver taget højde for det hver gang en ny byggeplads skal startes op.

Mobil brandsikkerhed med WES3

Derfor er brandsikring vigtigt på byggepladsen

Mange entreprenører oplever årligt brande på deres byggepladser. Uanset om det er nybyggeri eller bygningsrenoveringer, så vil en brand ofte medføre skader og forsinkelser af byggeriet. I værste fald kan brandene selvfølgelig også koste menneskeliv. 

En byggeplads indeholder en række forskellige ting, der kan være kilde til en opstået brand, såsom brandfarlige materialer, benzindrevne maskiner og elektriske installationer, der alle er samlet på ét sted. 

Under byggeprocessen er mange ting desuden i gang på én gang og det høje støjniveau, der ofte er en naturlig del af en byggeplads, er bare én af de ting, der gør evakuering og generel brandsikring til udfordrende opgaver at løse.

Derfor anbefaler WES3 mobile brandalarmer, som kan opfange en opstået brand hurtigt, men også slå alarm tydeligt på hele byggepladsen. Derved skabes større tryghed og bedre brandsikring for alle medarbejdere på byggepladsen.

 

Sikring af byggeplads med WES3

Derfor anbefaler vi WES3

  • WES3 tilbyder et integreret system, der alarmerer hele byggepladsen, så både personale og andre tilstedeværende personer kan evakueres med det samme efter bare én aktiveret alarm.
  • De batterier, WES3 kører på, har 3 års levetid, hvilket giver lave omkostninger og få udskiftninger.
  • WES3 systemet kører trådløst og har derfor en stor rækkevidde, der tilbyder dækning af hele byggepladsens område. Desuden kan man nemt tilføje og fjerne enheder i takt med at byggeriet skrider frem, hvorved du konstant sikrer den bedste dækning.
  • Systemet kører i real-time overvågning, hvor hver WES3 enhed overvåger sig selv.
  • WES3 har en nem installering, da der hverken er ledninger eller kabler, der skal sættes op. Dette giver også en mindre tidskrævende installering.
  • De samme enheder kan bruges igen og igen på fremtidige byggeprojekter, hvilket sikrer en højfunktionel brandsikring med lave omkostninger.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst