Sikring af byggeplads

Sikring af byggeplads mod tyveriDe mest anbefalet løsninger til sikring af byggeplads

Danske byggepladser bliver fortsat hvert år udsat for tyveri af maskiner, byggematerialer, brændstof og lignende for et trecifret millionbeløb – for ikke at tale om brande, hærværk og svind, der giver yderligere tab og forsinkelser.

Alt efter hvor stor en byggeplads og hvilke typer værdier skal sikres, så findes der flere forskellige løsninger at overveje. Nogle af de mest anvendte sikringsløsninger på byggepladser er inden for:

 

Sådan skal systemerne spille sammen

En yderst effektiv løsning til reducering af tyveri på byggepladsen er anråb-systemer, som kan reducere tyveri betydeligt.

Når Tv-overvågningen fanger uvedkommende, sendes en alarm til vores kontrolcenter, som derefter udsender en passende advarsel over højttaleren og evt. starter en tågekanon alarm.

Installering af både mobile kameraer, talevarsling og tågesikring kan foregå ved opsættelse af en mobilvogn på byggepladsen. Det sikrer, at byggepladsen er klar til at reagere optimalt ved tyveri eller hærværk.

Derudover tilbyder vi også automatiske brandalarmanlæg og mobile brandalarmer, samt døgnvagter som en del af den komplette sikringsløsning.

 

Bagger Profilbrochure

 

Konkret indsats kan have stor betydning

"Undersøgelser fra Dansk Byggeri har tidligere vist, at tyveri og hærværk hvert år koster virksomheder over 600 mio. kroner i tab, samt store konsekvenser ved spildtid. En målrettet sikringsindsats kan derfor have stor økonomisk betydning."

// Jan Holde, sikringsekspert hos Bagger Låse.

 

Præventive følger af byggeplads overvågning

Ved komplette sikringsløsninger skabes et tryggere miljø på byggepladsen. Disse sikkerhedsforanstaltninger bidrager ikke blot til bekæmpelse og opklaring af hærværket eller tyveriet, men har ligeledes præventive effekter.

Vi tilbyder f.eks. adgangskontrol med brik, som tillader dig at kontrollere, hvilke personer, der får adgang til pladsen og hvornår. Derudover vil vores sikkerhedsløsninger være synlige for uvedkommende uden at forstyrre pladsens arbejdsgange – bl.a. gennem tydelig skiltning og advarsel.

 

Byggepladssikring

 

Få uforpligtende rådgivning af vores eksperter

Book et konsulentbesøg, hvor vi kan vurdere behovet og udarbejde et sikringsforslag - uanset hvor byggepladsen er placeret i Danmark.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk, hvis du vil høre mere om sikring af din byggeplads.


Udvalgte byggebranche referencer:

Spørg vores ekspert Jan

Skal vi tage en snak om jeres byggeplads?

Jan Holde

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

Mobil overvågning af byggeplads

Mobil overvågning styrker sikringen af byggepladsen

Investeringen i mobile overvågningskameraer på byggepladsen vil kunne give afkast på både kort og langt sigt. Typisk vil skiltningen af denne type tyverisikring alene have en forebyggende effekt med det samme.

Dertil kommer selve overvågningen af byggepladsen, som kan give både din sikkerhedsansvarlige og kontrolcentralen hurtig besked ved ulovlige hændelser.

Vi gør vi det nemt for dig at overvåge byggepladsen, så du ikke mister dyre materialer eller bliver udsat for hærværk. Vi tilbyder flere forskellige mobile sikringsløsninger inden for overvågning, som er specialtilpasset byggepladser og hvor vi sørger for at opsætningen overholder alle regler i Tv-lovgivningen.

 

Kontakt os for demo af byggepladssikring

Book gerne et uforpligtende besøg af vores sikringskonsulenter, hvor vi kan vise dig flere forskellige mobile løsninger. Du kan ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk.

Et populært valg hos mange af vores kunder indenfor byggeplads-branchen, kan bl.a. være løsningen 'Dahua PFA143'. Systemet kan nemt tilkobles din telefon som mobil-app, så du altid har adgang til livevideo fra byggepladsen.

Derudover er 'Dahua PFA143' via systemet forbundet med alarmcentralen, så der kan reageres med det samme døgnet rundt.

 Byggeplads overvågning Dahua

Fordele med byggeplads-overvågning:

 

 • Central overvågning:

  Byggepladser kan være et farligt område for uuddannede, og det er derfor vigtigt for den generelle sikkerhed, at ingen uautoriserede personer indtræder. Videoovervågningens opkobling til en kontrolcentral sikrer, at uvedkommende gennem en højtaler gennes væk fra byggepladsen omgående.

 • Fleksibel sikring:

  Videoovervågnings indbyggede kontrolcentral er din garant for en fleksibel sikring, så du ikke udelukkende selv skal holde øje med overvågningen døgnet rundt.

 • Undgå forsinkelser:

  Hvis du undgår tyveri eller hærværk på byggepladsen sparer du ikke kun økonomisk på bortkomne materialer og maskiner, men du vil også undgå forsinkelser i tidsplanen på byggeprojektet.

 • Få ekspertrådgivning:

  Ved at lade vores eksperter sammensætte din videoovervågning får du præcis det antal kameraer, du har brug for, samt opsat på de mest optimale områder for at sikre lige præcis din byggeplads.

 • Leje af udstyr:

  Alt udstyr kan lejes efter behov. Du skal derfor ikke foretage en større førstegangsinvestering, men du kan komme hurtigt i gang med sikringen med et fast månedligt beløb.

 • Kort installationstid:

  Når byggeprojektet er færdigt og der ikke længere er behov for sikring af byggepladsen, så kan alt udstyr leveres tilbage eller hurtigt tages med til næste byggeplads. Installationstiden er derfor meget kort.

 

Mobil brandsikkerhed ved nybyggeri og ombygning

Derfor er brandsikring vigtigt på byggepladsen

Mange entreprenører oplever årligt brande på deres byggepladser. Uanset om det er nybyggeri eller bygningsrenoveringer, så vil en brand ofte medføre skader og forsinkelser af byggeriet. I værste fald kan brandene selvfølgelig også koste menneskeliv. 

En byggeplads indeholder en række forskellige ting, der kan være kilde til en opstået brand, såsom brandfarlige materialer, benzindrevne maskiner og elektriske installationer, der alle er samlet på ét sted. 

Under byggeprocessen er mange ting desuden i gang på én gang og det høje støjniveau, der ofte er en naturlig del af en byggeplads, er bare én af de ting, der gør evakuering og generel brandsikring til udfordrende opgaver at løse.

Derfor anbefaler mobile brandalarmer fra WES3, som kan opfange en opstået brand hurtigt, men også slå alarm tydeligt på hele byggepladsen. Derved skabes større tryghed og bedre brandsikring for alle medarbejdere på byggepladsen.

 

WES3 trådløs brandalarm

Derfor anbefaler vi WES3:

 • WES3 tilbyder et integreret system, der alarmerer hele byggepladsen, så både personale og andre tilstedeværende personer kan evakueres med det samme efter bare én aktiveret alarm.
 • De batterier, WES3 kører på, har 3 års levetid, hvilket giver lave omkostninger og få udskiftninger.
 • WES3 systemet kører trådløst og har derfor en stor rækkevidde, der tilbyder dækning af hele byggepladsens område. Desuden kan man nemt tilføje og fjerne enheder i takt med at byggeriet skrider frem, hvorved du konstant sikrer den bedste dækning.
 • Systemet kører i real-time overvågning, hvor hver WES3 enhed overvåger sig selv.
 • WES3 har en nem installering, da der hverken er ledninger eller kabler, der skal sættes op. Dette giver også en mindre tidskrævende installering.
 • De samme enheder kan bruges igen og igen på fremtidige byggeprojekter, hvilket sikrer en højfunktionel brandsikring med lave omkostninger.

 

Byggeplads sikring hos Bagger

 

10 gode råd til sikring af byggeplads

1. Velkendt sikringspolitik

I den lovpligtige sikkerhedsplan for byggepladsen, kan der tilføjes en sikringspolitik som alle mand kender og taler åbent om. Når alle er involveret og har kendskab til udfordringen med tyveri, opstår der nemmere en kultur hvor alle er mere opmærksom.

Husk at holde sikringspolitikken opdateret i takt med at byggepladsen gennemgår forskellige faser og sikringsbehov. 

+ GUIDE: Læs mere om sikkerhedsplaner på byggepladser

 

2. Tyverisikring helt fra start

I processen med planlægning af byggepladsen, så tænk tyverisikring ind fra start i stedet for til sidst. Dette vil gøre processen nemmere og mere økonomisk fordelagtig.

Dette kan også inkludere en tidlig risikovurdering, så du bedre kan identificere potentielle trusler på byggepladsen.

 

3. En fælles sikringsansvarlig

Udnævn en fælles sikringsansvarlig for byggepladsen. Denne person skal være ansvarlig for koordineringen af alle sikkerhedsaspekter, og skal også være den 'go-to' person, hvis der opstår spørgsmål eller bekymringer vedrørende sikkerhed.

 

4. Den daglige rutine

Den sikringsansvarlige bør etablere en daglig rutine før fyraften. Dette kan omfatte tjeklister for at sikre, at alt værktøj og udstyr er blevet returneret, og at alle områder er korrekt låst. Regelmæssige sikkerhedsrunderinger vil også bidrage til at opdage eventuelle svage punkter i sikkerheden.

 

5. Lås værktøj inde

Det er afgørende at låse alt værktøj og udstyr inde efter brug. Dette sikrer ikke kun, at værktøjet beskyttes mod tyveri, men kan også være afgørende for forsikringskrav.

Brug af robuste låsemekanismer, som f.eks. professionelle containerlåse, er afgørende for effektivt at forhindre uautoriseret adgang.

6. Så højt op som muligt

Ting som ikke kan låses inde kan løftes op på f.eks. en container, så det bliver meget sværere at stjæle fra byggepladsen. Omvendt kan der også stilles tunge ting ovenpå bestemte materialer.

 

7. Planlægning med samarbejdspartner

Planlæg med leverandører, transportører og entreprenører at materialer først skal ankomme til byggepladsen så tæt på det tidspunkt, hvor det skal anvendes. Derved formindskes tiden hvor materialer blot opbevares på byggepladsen.

 

8. Nye teknologier giver flere muligheder

Teknologier som f.eks. DNA-spray eller GPS-sporing kan forøge chancen for at få ejendele tilbage, hvis materialer eller værktøj bliver stjålet. For tyven skal det være nemt at stjæle materialerne, men også nemt at videresælge. Det sætter DNA-mærkning en stopper for.

 

9. Altid tydelig skiltning

Tydelig skiltning omkring alt fra tyverimærkning af værktøj og brugen af intelligent videoanalyse til anråb-systemer forringer hurtigt tyvens interesse. Ingen tyv ønsker at blive fanget på videooptagelser eller taget på fersk gerning.

 

10. Investering frem for udgift

Husk at tyverisikring af byggepladsen bør ses som en investering til at undgå merudgifter og ikke udelukkende som en ekstraudgift. Medregn derfor byggeplads sikring som en del af budgettet, så der bliver taget højde for det hver gang en ny byggeplads skal startes op.

 

Byggeplads sikring

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst