Cookiepolitik
Sikring af byggepladsen

Sikring af byggeplads mod tyveriDANSKE BYGGEPLADSER OPLEVER TYVERI I MILLION STØRRELSEN

Danske byggepladser bliver hvert år udsat for tyveri af maskiner, byggematerialer, brændstof og lignende for et tre-cifret millionbeløb – for ikke at tale om hærværk og svind, der giver yderligere tab og forsinkelser.

Faktisk kan byggebranchen spare op til 600 mio. kroner - hvad der svarer til 20% af branchens samlede indtjening med en målrettet indsats. Der er med andre ord mange penge at hente ved at optimere sikkerheden på byggepladsen.

Det er derfor en fordel at integrere professionel og moderne sikring så tidligt i byggeojektet som muligt. Kontakt os for rådgivning, vi anvender sikringsløsninger, hvor funktionalitet og sikring smelter naturligt sammen med bygningens arkitektur. 

 

 

UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING

Kontakt os og hør meget mere om vores sikkerhedsløsninger til bygge branchen. Vi tilbyder gratis besøg, hvor vi kan vurdere behovet og udarbejde et forslag, uanset hvor byggepladsen er placeret i Danmark.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk, hvis du vil høre mere omkring sikring af dit byggeprojekt.


Udvalgte byggebranche referencer:

7 gratis råd til byggepladssikring

EFFEKTIVE SIKRINGSLØSNINGER

En yderst effektiv løsning til reducering af tyveri er effektive anråb-systemer, som kan reducere tyveri med 90 %. Når videoovervågningen fanger uvedkommende sendes en alarm til vores kontrolcenter, som derefter udsender en passende advarsel over højttaleren.

Installering af både kamera og anråb-system kan foregå ved opsættelse af en mobilvogn på byggepladsen. Vi tilbyder desuden installation af tyverialarm, der kombineres yderst effektivt med videoovervågning og anråb-systemer. Det sikrer, at byggepladsen er klar til at reagere optimalt under hærværk eller tyveri. Derudover tilbyder vi også brandalarmer og remotealarmer, samt døgnvagter som en del af den komplette sikringsløsning.

 

Sikkerhed til erhverv

 

PRÆVENTIVE FØLGER

Ved komplette sikringsløsninger skabes et tryggere miljø på byggepladsen. Disse sikkerhedsforanstaltninger bidrager ikke blot til bekæmpelse og opklaring af hærværket eller tyveriet, men har ligeledes præventive effekter.

Vi tilbyder f.eks. adgangskontrol, som tillader dig at kontrollere, hvilke personer, der får adgang til pladsen og hvornår. Derudover vil vores sikkerhedsløsninger være synlige for uvedkommende uden at forstyrre pladsens arbejdsgange – bl.a. gennem tydelig skiltning og advarsel.

GODE RÅD TIL TYVERISIKRING PÅ EN BYGGEPLADS

1. Udarbejde en sikringspolitik som alle mand kender og taler åbent om. Når alle er involveret og har kendskab til udfordringen med tyveri, bliver der nemmere en kultur hvor alle er opmærksom.

2. I processen med planlægning af byggepladsen, så tænk tyverisikring ind fra start i stedet for til sidst.

3. Sørg for at der bliver valgt en fælles sikringsansvarlig, som skal stå for koordineringen af tyverisikring af byggepladsen. 

4. Få indarbejdet en daglig rutine før fyraften, hvor alt bliver tjekket efter og aflåst før byggepladsen forlades.

5. Værktøj skal låses inde, hvis det skal dækkes af forsikringen. Overvej at få en professionel containerlås, som kan låse containeren korrekt af.

6. Ting som ikke kan låses inde kan løftes op på f.eks. en container, så det bliver meget sværere at stjæle fra byggepladsen. Omvendt kan der også stilles tunge ting ovenpå bestemte materialer.

7. Husk at tyversikring af byggepladsen bør ses som en investering til at undgå merudgifter og ikke udelukkende som en ekstraudgift. Medregn derfor tyverisikring som en del af budgettet, så der bliver taget højde for det hver gang en ny byggeplads skal startes op.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst