Elektronisk dørlås med nøglebrik

Elektroniske låse til døreELEKTRONISKE DØRLÅSE GØR HVERDAGEN NEMMERE

Leder du efter en smart elektronisk dørlås med kode, der kan håndtere mange brugere på en gang, så er det ofte nødvendigt at have en lås til hoveddøren, der kan lidt ekstra.

En dørlås er nemlig ikke bare en dørlås - derfor har vi et stort udvalg af forskellige elektroniske låse til flere forskellige typer indgange og sikringsformål. Elektroniske låse kan bl.a. bruges til:

Elektroniske Låse oversigt

 

HOLD STYR PÅ SIKKERHEDEN

En elektronisk dørlås benytter sig af software til at give dig adgang, i stedet for de almindelige metal nøgler. Du kan 24/7 ændre i den adgangsgivende dørlås kode eller nøglebrik, så du har mulighed for at afskrive en bortkommet nøglebrik øjeblikkeligt, hvilket er et ekstra lag i det høje sikkerhedsniveau med nøglefrie låse.

Som udgangspunkt er en nøglefri elektronisk dørlås nemlig altid låst, hvilket betyder at døren vil være helt låst når den lukkes. Du skal derfor ikke bekymre dig om døren er låst udefra, når du er hjemme eller om du har glemt at låse døren, da du var den sidste der gik fra boligen eller kontoret. 

 

+ SE DE MANGE FORDELE

 

ÅBEN MED KODE, KORT ELLER TELEFON

Der findes to forskellige slags elektroniske dørlåse. Ved en nøglefri kodelås skal du bruge en nøglebrik, en kode eller en smartphone via wifi for at oplukke låsen. Ved biometriske låse kan du åbne døren med dit fingeraftryk.

Begge har et hav af fordele, som ikke kun relaterer sig til sikkerhed. Skal du f.eks. leje din bolig eller sommerhus ud i en periode, eller venter du besøg fra en håndværker, når du ikke er hjemme, så kan du åbne din hoveddørslås fra arbejde med din smartphone eller lave en tidsbegrænset kode.

Det er både praktisk, nemt og sikkert! 

  • Bortkommen nøgler kan hurtigt deaktiveres
  • Hoveddøren låses automatisk når du lukker døren
  • Oplukning af dør fra smartphone (eksternt f.eks. fra arbejde)
  • Bliver én nøglebrik væk skal alle nøgler ikke udskiftes eller omkodes
  • Mulighed for midlertidige koder (f.eks. til rengøring eller håndværkeren)

 

Elektronisk dørlås hoveddør

 

KONTAKT OS FOR MERE RÅDGIVNING

Med over 45 års erfaring inden for låse er elektroniske dørlåse med kode og nøglebrikker stadig nyt for mange private og firmaer. De mange fordele vil dog betyde, at dørlåse med kode kun vil blive mere udbredt de kommende år.

Vi har derfor samlet de bedste nøglefrie låse i markedet og rådgiver gerne hvilken elektronisk dørlås der passer til dit behov.

Vi anbefaler ofte vores kunder elektroniske dørlåse fra YALE, SALTO KS, ILOQ eller Code Handle fra RUKO (til terrassedøre og vinduer).

Du kan træffe os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk for mere information om elektroniske nøglefrie låse eller mekaniske dørlåse.

Alle vores elektroniske og mekaniske låse opfylder selvfølgelig de generelle forsikringskrav.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER

Hvilken elektronisk lås er bedst?

Yale elektronisk lås

I mange år har Yale været en af de helt store aktører på låsescenen, og vi er glade for at kunne præsentere en lang række af deres produkter i vores sortiment inden for elektroniske dørlåse. Vi forhandler alt lige fra Yales dørlåse med kode til deres komplette sikkerhedssystemer. 

Yale tilbyder en række populære elektroniske dørlåse, som inkluderer Yale Easy, Smart Living og Doorman V2, som er set i mange private boliger.

Disse tre systemer spænder over alt fra en simpel kodelås til døren til et komplet låsesystem. Med et produkt fra Yale kan du forvente et gennemprøvet system med små ekstra detaljer, der gør hverdagen nemmere.

 

SALTO KS elektronisk lås

SALTO KS står for nogle af markedets mest brugervenlige og prisbillige elektroniske låsesystemer. De laver effektive webbaserede adgangssystemer, der er nemme at montere og hverken kræver ledninger eller specielle døre.

Deres systemer er solide, meget sikre og kan nemt fungere med mange brugere på en gang. Det gør SALTO KS’ systemer meget attraktive – både for private og virksomheder.

Har du brug for at kontrollere adgangen til dit hjem eller din virksomhed, er SALTO KS en god mulighed for at gøre dette på en professionel måde. SALTO KS er også blandt markedets absolut mest prisvenlige elektroniske dørlåse.

 

ILOQ elektronisk lås

ILOQ er banebrydende indenfor låsesystemer. De opfandt verdens første elektroniske låsesystem, der forsyner sig selv med strøm. Det betyder, at der ikke skal udskiftes batterier i deres nøgler eller låse, og du får derfor et mere eller mindre vedligeholdelsesfrit låsesystem.

Selvom låsesystemet ikke bruger tilført strøm, kan man stadig redigere, tilføje og fjerne nøgler via den internetbaserede browser. Systemet, der består af nøgler, cylindre, software og en programmeringsenhed, er både nemt at betjene og vedligeholde.

Vi installerer systemet for dig, så du får den bedst mulige sikkerhed med ILOQ.

 

BOOK DEMO AF EN ELEKTRONISK DØRLÅS ➜ 

 

Danalock V3 elektronisk dørlås

 

Prøv den intelligente lås Danalock V3

SALTO Systems har i 2020 lanceret den nye Danalock V3, som er mindre, kraftigere og hurtigere end den forrige populære Danalock V2.

Danalock er velegnet til private såvel som erhvervsdrivende i Danmark, da den er udviklet til skandinaviske døre. Samtidigt findes V3-udgaven i hele 8 forskellige varianter, alt efter hvilken integration du ønsker.

Med Danalock V3 vil du nemt kunne føre aktivitetslog på, hvem låser sig ind og samtidigt administrere adgangen på din smartphone, så du nemt kan give begrænset adgang til f.eks. håndværkere eller rengøring.

Den nye Danalock V3-model fra SALTO Systems er fordelagtigt for dig, der ønsker en moderne nøglefri lås.

OPLEV DANALOCK V3

 

Hvor sikker er din terrassedør?

VI ANBEFALER RUKO CODE HANDLE

RUKO Code Handle er en elektronisk lås, som er perfekt til terrassedøren eller vinduet. Den sikrer mod indbrud, da døren/vinduet kun kan åbnes af personer, der kender den sekscifrede kode, som du selv kan indstille. En indbrudstyv kan derfor heller ikke blot smadre vinduespartiet og åbne indefra.

Det moderne og pålidelige greb med indbygget kodetastatur er nemt at installere og bruge, ligesom det naturligvis kommer i et flot og enkelt design i hvid, mat krom eller blankt krom. Med RUKO Code Handle undgår du besværet med tabte eller glemte nøgler, hvilket blot gør dine indgange endnu mere sikre.

Grebet kan som nævnt også bruges til vinduer og altandøre. Så gør det besværligt for indbrudstyven, og nemt for dig selv, med RUKO Code Handle.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk for mere information om RUKO Code Handle. Her kan du læse mere om RUKO.

Guide til montering af RUKO CODE HANDLE

 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst