Elektronisk dørlås med nøglebrik

Elektroniske låse til døreELEKTRONISKE DØRLÅSE GØR HVERDAGEN NEMMERE

Leder du efter en smart dørlås, hvor du er fri for bekymringer om døren er låst eller vil du gerne kunne åbne døren via telefonen, så anbefaler vi elektroniske dørlåse.

En dørlås er nemlig ikke bare en dørlås - vi har derfor et stort udvalg af forskellige elektroniske låse til alle typer indgange og sikringsformål. Du kan f.eks. bruge elektroniske låse til:

Elektroniske Låse oversigt

 

+ MEST POPULÆRE ELEKTRONISKE LÅSE:

 

Elektronisk dørlås Yale Doorman

 

Elektronisk dørlås Simon-Voss Mobile Key

 

Elektronisk lås Danalock

 

 

UNDGÅ AT GLEMME AT LÅSE

En elektronisk dørlås benytter sig af software til at give dig adgang, i stedet for de almindelige metal nøgler. Du kan 24/7 ændre i den adgangsgivende dørlås kode eller nøglebrik, så du har mulighed for at afskrive en bortkommet nøglebrik øjeblikkeligt, hvilket er et ekstra lag i det høje sikkerhedsniveau med nøglefrie låse.

Som udgangspunkt er en nøglefri elektronisk dørlås nemlig altid låst, hvilket betyder at døren vil være helt låst når den lukkes. Du skal derfor ikke bekymre dig om døren er låst udefra, når du er hjemme eller om du har glemt at låse døren, da du var den sidste der gik fra boligen eller kontoret. 

 

+ SE DE MANGE FORDELE

 

SMART ADGANG MED KODE, KORT ELLER TELEFON

Der findes to forskellige slags elektroniske dørlåse. Ved en nøglefri kodelås skal du bruge en nøglebrik, en kode eller en smartphone via dit wifi for at oplukke låsen. Ved biometriske låse kan du åbne døren med dit fingeraftryk.

Begge har et hav af fordele, som ikke kun relaterer sig til sikkerhed. Skal du f.eks. leje din bolig eller sommerhus ud i en periode, eller venter du besøg fra en håndværker, når du ikke er hjemme, så kan du åbne din hoveddørslås fra arbejde med din smartphone eller lave en tidsbegrænset pinkode.

Det er både praktisk, nemt og sikkert! 

 • Bortkommen nøgler kan hurtigt deaktiveres
 • Hoveddøren låses automatisk når du lukker døren
 • Oplukning af dør fra smartphone (eksternt f.eks. fra arbejde)
 • Bliver én nøglebrik væk skal alle nøgler ikke udskiftes eller omkodes
 • Mulighed for midlertidige koder (f.eks. til rengøring eller håndværkeren)

 

Elektronisk dørlås hoveddør

 

KONTAKT OS FOR MERE RÅDGIVNING

Med over 45 års erfaring inden for låse er elektroniske dørlåse med kode og nøglebrikker stadig nyt for mange private og firmaer. De mange fordele vil dog betyde, at dørlåse med kode kun vil blive mere udbredt de kommende år.

Vi har derfor samlet de bedste nøglefrie låse i markedet og rådgiver gerne hvilken elektronisk dørlås der passer til dit behov.

Du kan træffe os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk for mere information om elektroniske nøglefrie låse. Alle vores elektroniske låse opfylder selvfølgelig de generelle forsikringskrav.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER

Mest efterspurgte nøglefri låse

Elektronisk lås Doorman L3 fra Yale

 

Yale Doorman L3 pakke:

 • 1. styk Doorman L3 enhed & 1 styk. nøglebrik
 • Installation af enhed
 • Farver fås i sort, mat sort eller blank sølv
 • Kontakt os for pris

 

Beskrivelse af produkt:

Yale har i 2021 opdateret deres meget populære Doorman V2N model og induceret L3. Med den opdateret model kan du aktivere automatisk låsning, uddele koder eller lukke gæster ind online via Yale Acces-appen på din mobiltelefon.

Samtidigt har du nu mulighed for at bruge Doorman L3 som din ringklokke og få besked direkte på mobilen.

OBS: Doorman L3 findes p.t. ikke til 'lang låsekasse'. Dette kommer i løbet af 2021. Vi henviser indtil da til V2N modellen.

 

 

Elektronisk Lås Mobilekey fra SimonsVoss

 

SimonsVoss MobileKey pakke:

 • 1 stk. offline ovalcylinder enhed
 • 1 stk. offline pinkodetastatur enhed
 • Installation af enhed
 • Kontakt os for pris

 

Beskrivelse af produkt:

Simon Voss MobileKey startsæt indeholder en offline elektronisk låsecylinder der med sit stilrene design pynter flot på din dør. Der tilhører et kodetastatur du kan sætte ved siden af døren, så du kan få adgang til dit hjem via en nøglebrik.

Fordelen ved MobileKey løsningen er at dørens udseende beholdes og produktet installeres ovenpå din nuværende låsekasse. Via den tilknyttet app kan du også følge hvilke låse bruges og hvornår. Tilføj samtidigt nemt adgangstilladelser inde i appen til hele familien.

 

 

 

Danalock V3 Nøglefri lås

Danalock V3 pakke:

 • 1 stk. online enhed
 • Installation af enhed
 • Fås i 8 forskellige versioner
 • Kontakt os for pris

 

Beskrivelse af produkt:

SALTO Systems har i 2020 lanceret den nye Danalock V3, som er mindre, kraftigere og hurtigere end den forrige populære Danalock V2.

Danalock er velegnet til private såvel som erhvervsdrivende i Danmark, da den er udviklet til skandinaviske døre. Du administrere nemt adgangen på din smartphone, hvor du også kan give begrænset adgang til f.eks. håndværkere eller gæster.

Samtidigt findes V3-udgaven i hele 8 forskellige varianter, alt efter hvilken integration du ønsker  (Bl.a. Bluetooth, tastatur, Zigbee eller Z-Wave)

 

Hvor sikker er din terrassedør?

VI ANBEFALER RUKO CODE HANDLE

RUKO Code Handle er en elektronisk lås, som er perfekt til terrassedøren eller vinduet. Den sikrer mod indbrud, da døren/vinduet kun kan åbnes af personer, der kender den sekscifrede kode, som du selv kan indstille. En indbrudstyv kan derfor heller ikke blot smadre vinduespartiet og åbne indefra.

Det moderne og pålidelige greb med indbygget kodetastatur er nemt at installere og bruge, ligesom det naturligvis kommer i et flot og enkelt design i hvid, mat krom eller blankt krom. Med RUKO Code Handle undgår du besværet med tabte eller glemte nøgler, hvilket blot gør dine indgange endnu mere sikre.

Grebet kan som nævnt også bruges til vinduer og altandøre. Så gør det besværligt for indbrudstyven, og nemt for dig selv, med RUKO Code Handle.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk for mere information om RUKO Code Handle. Her kan du læse mere om RUKO.

Guide til montering af RUKO CODE HANDLE

SPØRG VORES EKSPERTER TIL RÅDS ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst