Elektronisk låsesystem med brik

Elektroniske låse til døre og vinduerELEKTRONISKE LÅSESYSTEMER

Hvis du har brug for et fleksibelt elektronisk låsesystem, der kan håndtere mange brugere på en gang, så er det ofte nødvendigt at have en lås, der kan lidt ekstra. En lås er nemlig ikke bare en lås - derfor har vi et stort antal af forskellige elektroniske låse til alle tænkelige formål. Elektroniske låse kan bl.a. bruges til:

  • Hovedøren
  • Teressedåren
  • Vinduer
  • Postkassen
  • Skuret
  • Værdiskabe

Elektroniske låse udmærker sig ved, at de både kan håndtere flere nøgler på en gang og er meget sikre. Vores sortiment af elektroniske låse stemmer overens med de behov, som vi ser ude hos private og virksomheder, og vi har derfor et udvalg af de bedste og mest pålidelige modeller til både privat og erhverv. Vi kan derfor tilbyde den bedste rådgivning vedrørende elektroniske låse, uanset om du bor i en helt almindelig villa, eller har et stort firma med mange medarbejdere.

 

HOLD STYR PÅ SIKKERHEDEN

En af de primære forskelle på et elektronisk låsesystem og et mekanisk låsesystem er, at det elektroniske låsesystem benytter sig af software til at give dig adgang. Ved hjælp af denne software kan du ændre i den adgangsgivende kode, så du har mulighed for at afskrive en bortkommen nøgle. På denne måde er du sikret, at det altid er de rigtige personer, der har de rigtige nøgler.

Vi anbefaler ofte vores kunder elektroniske låse fra Yale, SALTO KS eller ILOQ - du kan læse mere om fordelene ved systemerne her. Vi står altid parat med professionel rådgivning om de forskellige løsninger.

Du kan træffe os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER

POPULÆRE ELEKTRONISKE LÅSEBRANDS

Yale elektronisk lås

I mange år har Yale været en af de helt store aktører på låsescenen, og vi er glade for at kunne præsentere en lang række af deres produkter i vores sortiment. Vi forhandler vi alt lige fra Yales dørlåse til deres komplette sikkerhedssystemer. 

Yale tilbyder en række banebrydende låsesystemer, som inkluderer Yale Easy, Smart Living og Doorman, som er anerkendte sikkerhedssystemer. Disse tre systemer spænder over alt fra en simpel kodelås til et komplet system. Med et produkt fra Yale kan du forvente et gennemprøvet system med små ekstra detaljer, der gør hverdagen nemmere.

SALTO KS elektronisk lås

SALTO KS står for nogle af markedets mest brugervenlige og prisbillige elektroniske låsesystemer. De laver effektive webbaserede adgangssystemer, der er nemme at montere og hverken kræver ledninger eller specielle døre. Deres systemer er solide og meget sikre og kan nemt fungere med mange brugere på en gang. Det gør SALTO KS’ systemer meget attraktive – både for private og virksomheder. 

Har du brug for at kontrollere adgangen til dit hjem eller din virksomhed, er SALTO KS en god mulighed for at gøre dette på en nem og prisvenlig måde. SALTO KS er blandt markedets absolut mest prisvenlige kvalitetssystemer.

ILOQ elektronisk lås

ILOQ er banebrydende indenfor låsesystemer. De opfandt verdens første elektroniske låsesystem, der forsyner sig selv med strøm. Det betyder, at der ikke skal udskiftes batterier i deres nøgler eller låse, og du får derfor et mere eller mindre vedligeholdelsesfrit låsesystem.

Selvom låsesystemet ikke bruger tilført strøm, kan man stadig redigere, tilføje og fjerne nøgler via den internetbaserede browser. Systemet, der består af nøgler, cylindre, software og en programmeringsenhed, er både nemt at installere og betjene. Vi installerer systemet for dig, så du får den bedst mulige sikkerhed i hjemmet med ILOQ.

 

VI HJÆLPER MED ALLE BRANDS - TLF. 70 20 21 12

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst