Sikkerhed til plejehjem

SIKKERHED TIL PLEJESEKTORENSTØRRE TRYGHED FOR BRUGERNE

Vi har stor erfaring med levering og montering af mekaniske løsninger og elektroniske løsninger til plejesektoren.

Fordele ved et elektronisk låsesystem er mange. Der spares tid på nøglehåndtering ved at anvende elektroniske låse, og der er mange kvalitative fordele ved at anvende en elektronisk lås. Her kan du eksempelvis spærre for adgang til låsen, hvis medarbejderen har tabt sin nøglebrik, mobiltelefon eller PDA.

Et elektronisk låsesystem i hjemmeplejen giver større tryghed for borgere og pårørende. I flere kommuner benytter man sig af ’vandrenøgler’, hvor to medarbejdere er afhængige af at mødes for at udveksle nøgler. Dette kan man undgå ved at bruge et elektronisk låsesystem.

Hjemmeplejen kan dokumentere hvem og hvornår de har været på besøg hos den enkelte borger. Brugen af elektronisk låsesystem på et plejehjem eller ældrecenter  giver de samme fordele og kan kombineres med hjemmeplejen.

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt os på bagger@bagger-laase.dk eller telefon 70 20 21 12 for at høre nærmere omkring elektroniske låsesystemer. Vi har hjulpet en række af landets kommuner.

Modtag et uforpligtende tilbud

ACCESS TECHNOLOGY TIL PLEJESEKTOREN

Komplet sikkerhed til alle brancher

Hjemmeplejen, industrivirksomheder og foreningslivet er eksempler på brancher og områder, der kan øge sikkerheden og fleksibiliteten med et sikkerhedssystem fra Access Technology (ACCT).

ACCT er særdeles velegnet til alle virksomheder og ejendomme, hvor mange mennesker skal have mulighed for at opnå adgang døgnet rundt. Nøglefri sikkerhedsløsninger fra ACCT kan bidrage til mere effektive adgangssystemer, der kan styres fra centralt hold. Ændringer i adgangskontrol eller lignende kan nemlig foretages fra en webportal, der desuden understøttes af driftsupport fra kyndige eksperter igennem os.

Dette system giver dig komplet kontrol over dit sikkerhedssystem, og resulterer i optimal sikkerhed - både fysisk, online og i den daglige driftsikkerhed.

Høj fleksibilitet og høj sikkerhedsniveau

Acces Technology vil gøre op med hverdagens nøglekaos, og tilbyder sikre og nøglefri sikkerhedssystemer via GSM-nettet, hvor mobiltelefoner traditionelt sender data. Det giver løsningerne fra ACCT høj fleksibilitet, og systemet giver brugeren mulighed for at foretage hurtige ændringer.

Desuden er produkterne udviklet med krypterede data, så sikkerheden er høj i forhold til ekstern tracking. Basissystemet er yderst velegnet til en bred vifte af brancher og områder. Det skyldes bl.a. at sikkerhedsteknologien kan implementeres udelukkende online, men ligeledes tilføjes offline, hvis det ønskes.

Hvis du vil vide mere om, hvad ACCT kan gøre for din daglige drift og sikkerhed, er du yderst velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive på bagger@bagger-laase.dk.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst