Sikring af plejehjem

Sikring af plejesektorenStørre tryghed i fokus

Vi har stor erfaring med installation af elektroniske sikringsløsninger til plejesektoren i mange danske kommuner, hvilket har gjort hverdagen nemmere og mere sikker for alle parter.

Fordelene for plejesektoren med elektroniske låsesystemer er næsten uundværligt. Der spares særdeles meget tid på nøglehåndtering ved at anvende elektroniske låse, hvor der eksempelvis nemt spærres for adgang til dørlåsen, hvis en medarbejder har tabt sin nøglebrik, mobiltelefon eller PDA.

 

Der kan spares særdeles meget tid på nøglehåndtering ved at anvende elektroniske låse

 

Et elektronisk låsesystem i hjemmeplejen giver større tryghed for borgere og pårørende. I flere kommuner benytter man sig af ’vandrenøgler’, hvor to medarbejdere er afhængige af at mødes for at udveksle nøgler. Dette kan man undgå ved at bruge et elektronisk låsesystem.

Hjemmeplejen kan dokumentere hvem og hvornår de har været på besøg hos den enkelte borger. Brugen af elektronisk låsesystem på et plejehjem eller ældrecenter giver de samme fordele og kan kombineres med hjemmeplejen.

 

Referencer til kundecases

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt os på bagger@bagger-laase.dk eller telefon 70 20 21 12 for at høre nærmere omkring sikring af plejesektoren som plejehjem og plejeboliger. Vi har hjulpet en række af landets kommuner og tilbyder vores rådgivning i hele Danmark.


Udvalgte kommuner vi har hjulpet i plejesektoren:

Forhør dig om et sikkerhedstjek

Skærpet brandsikkerhed krav til plejesektoren

Øget sikkerhed på plejehjem fremover

I perioden 2014 til 2019 er over 30 ældre borgere omkommet i brande på plejehjem.

I 2019 oplevede man endvidere nogle voldsomme brande på plejehjem med adskillige omkomne, hvilket har fået folketinget på opfordring af Ole Birk Olesen (Transport-, bygnings- og boligminister 2019) til at kræve at alle kommuner strammer reglerne om brandsikkerheden i plejeboliger og plejehjem.

Dette betyder at dispensationer for krav til brandsikkerhed nu løbende skal fornyes, så de har en tidsbegrænsning. Samtidigt bliver det lovpligtige brandsyn udvidet med flere områder som skal tjekkes. En af de mest væsentligste ændringer bliver, at man fremover anbefaler at benytte 'mobile brandsikringsanlæg til ikke-brandsikrede boliger for rygere'.

Mange plejehjem har stadig termodetektorer, som reagerer på varme og ikke røg, og de advarer derfor for sent. Specielt i plejeboliger og plejehjem er det altafgørende at branden opdages hurtigt, da mange beboer har svært ved selv at gå mod nødudgangen ved brand.

Med de rette og mere moderne brandalarmer vil både beboere og medarbejdere kunne opleve mere tryghed i hverdagen. Det er vigtigt at alt fra sprinkleranlæg til flugtvejsgangen lever op til de fornyet krav. Vi rådgiver hvis du er i tvivl om hvilke krav gælder for jeres bygning.

Kontakt os på bagger@bagger-laase.dk eller telefon 70 20 21 12.

Zonith muliggør hurtig reaktion

En af de absolut bedste systemer til at opdage en brand hurtigt er Zonith. I dette system tilkobles relevante displays, hvor der hurtigt sendes alarmbeskeder til alle computere, tablets og smartphones, som straks får underretningen.

Systemet kan endda skelne mellem brand og røg i bygningens rum, hvilket giver mulighed for en mere struktureret evakuering af f.eks. plejehjemmet.

Zoniths software er topmoderne og programmet er både lavet meget overskueligt og brugervenligt for alle, uanset IT-niveau.

 

Brandalarm til plejehjem - Zonith

Kompetent, hurtigt & professionel eksekvering Tusind tak for en utrolig god behandling, og for det utrættelige store arbejde I har gjort for at hjælpe os - det er vi meget taknemmelige for.
Susanne Mikkelsen
Privat kunde
Naboskab samarbejde Samarbejdet med Bagger Låse har været altafgørende for Naboskab. Vi har været i stand til at udvikle vores koncept, levere produkterne til tiden samt give kunderne en professionel låseoplevelse – hver eneste gang!
Hanne Sophie Hjorth Jensen
Naboskab
Meget hjælpsomme Tak for hjælpen forleden. Jeres medarbejder Rene vil jeg også gerne rose, han var meget hjælpsom og serviceminded.
Peter Grathwohl
Boligudlejer
Altid loyal og godt samarbejde Vi sætter pris på det loyale og gode samarbejde!
Henrik Kjærulff
A & O Carstensen
I trygge hænder Mange tak for den gode service. Vi var i trygge hænder hos jer!
Tonni Sørensen
Privat Kunde
Altid god service Altid god service også når det bare er et dørbeslag, der skal bestilles hjem.
Jan H. Carlsen
Privat Kunde
Hurtig udrykning Tak til jer for hurtig udrykning da vi ikke kunne komme ind til en borger. 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med.
Catarine Klavsen
Sorø Ældrepleje
Adgangskontrol anbefaling Responsum anbefaler - både til alarm og Salto KS adgangskontrol
Steen Løcke
Responsum
God låsesmed i Ringsted Super god service jeg fik af Bagger Låse i forbindelse med en udskiftning af lås. Kun gode anbefalinger til en god låsesmed i Ringsted herfra.
Neira Losic
Privat Kunde
Rådgivning til elektronisk lås En anbefaling fra mig til en god låsesmed i Holbæk. Jeg havde brug for rådgivning inden køb af en elektronisk dørlås - jeg fik forklaret de forskellige muligheder og fandt netop den som passer til min bolig. Tak for hjælpen!
Peter Koss
Privat Kunde
Hurtig respons Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.
Lisbet Nielsen
Privat Kunde

ACCESS TECHNOLOGY TIL PLEJESEKTOREN

Perfekt adgangssikkerhed til plejesektoren

Hjemmeplejen, industrivirksomheder og foreningslivet er eksempler på brancher, der kan øge sikkerheden og fleksibiliteten med et 'Care Access' sikkerhedssystem fra Access Technology (ACCT).

ACCT er særdeles velegnet til alle virksomheder, ejendomme eller boliger, hvor flere mennesker skal have mulighed for at opnå adgang døgnet rundt. En nøglefri sikkerhedsløsning fra ACCT kan bidrage til et mere effektivt adgangssystem, hvor alt kan styres fra centralt hold. Ændringer i adgangskontrollen eller nøglekort kan nemlig foretages fra en webportal, der desuden understøttes af driftsupport fra kyndige eksperter igennem os.

ACCT vil gøre op med hverdagens nøglekaos og derfor kører alle nøglekort via GSM-nettet, hvor mobiltelefoner traditionelt sender data. Det giver løsningerne fra ACCT høj fleksibilitet og systemet giver den ansatte eller borgeren mulighed for at foretage hurtige ændringer.

Se videoen om Acces Technology som viser de mange muligheder - i dette tilfælde med udgangspunkt i plejesektoren. 

 

+ ACCESS TECHNOLOGY TIL ÆLDREBOLIGER

 

De mange fordele ved 'Care Access'

  • Det tager mindre end 5 sekunder at låse døren op med nøglekortet.
  • Nøglekort kan hurtigt slettes centralt, hvis det bliver mistet.
  • Borgere med gangbesvær kan selv via fjernbetjening åbne døren.
  • Care Access kan kobles sammen med brandalarm og alarmsystem.
  • Få dokumentation om hvem kommer og går i boligen.
  • Døren kan åbnes fra centralen, hvis borgeren eller ansatte har glemt nøglekort.
  • Effektivisering af besøgstid, da adgang kan gøres meget hurtigere.
  • Udviklet med krypterede data, så datasikkerheden er i top.
  • Software kan hurtigt installeres og administreres fra enhver internet browser.

Hvis du vil vide mere om, hvad ACCT ellers kan gøre for din daglige drift, er du yderst velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst