Sikring af plejehjem

Sikring af plejesektorenSkab bedre tryghed i plejehjem og plejeboliger

Vi har siden 1975 rådgivet og arbejdet med installation af mekaniske og elektroniske sikringsløsninger, samt brandsikring til plejesektoren i flere danske kommuner - dette har gjort hverdagen mere tryg og nemmere for mange borgere og ansatte i plejesektoren.

 

+ Få indblik i vores virksomhed:

 

Bagger Profilbrochure

 

Nye smartere måder at højne sikkerheden

Der er sket en markant udvikling i mange kommuner siden de dage, hvor man primært brugte vandrenøgler. I stedet for den gammeldags metode, hvor to medarbejdere skulle mødes for at udveksle nøgler, er man i stort set alle kommuner overgået til at bruge mere avancerede og sikre løsninger såsom elektroniske låsesystemer.

Et elektronisk låsesystem giver også større tryghed for borgere og pårørende, da de ansatte nu kan dokumentere hvem og hvornår de har været på besøg hos den enkelte borger.

Der spares også meget tid på nøglehåndtering ved at anvende elektroniske låse, fordi der eksempelvis nemt spærres for adgang til dørlåsen, hvis en medarbejder har tabt sin adgangsenhed.

 

Økonomiske fordele, men også større tryghed

"Vi oplever mange kunder som hurtigt opnår større økonomiske besparelser ved at skifte deres ældre nøgler ud med moderne elektroniske nøglebrikker. Udgifter til udskiftning af mistede nøgler løber nemlig op på årsbasis, men skaber også en utryghed i hverdagen - dette er ikke en udfordring med elektroniske nøglebrikker."

// Mads Holmen, sikringseksperter hos Bagger Låse

 

Kontakt vores eksperter

Kontakt os på bagger@bagger-laase.dk eller telefon 70 20 21 12 for at høre nærmere omkring sikring af plejesektoren, som f.eks. plejehjem og plejeboliger. Vi har hjulpet en række af landets kommuner og tilbyder vores rådgivning i hele Danmark.

 

Kundecases


Udvalgte kommuner vi har hjulpet i plejesektoren:

Book rådgivningsmøde med Jan

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Jan Holde

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

Skærpet brandkrav til plejesektoren

Øget brandsikkerhed på plejehjem de senere år

I perioden 2014 til 2023 er mindst 34 ældre borgere omkommet i brande på plejehjem i Danmark.

I 2018 oplevede man nogle voldsomme brande på plejehjem med adskillige omkomne, hvilket fik folketinget på opfordring af Ole Birk Olesen (Transport-, bygnings- og boligminister 2019) til at kræve at alle kommuner strammede reglerne om brandsikkerheden i plejeboliger og plejehjem.

Dette betyder at dispensationer for krav til brandsikkerhed nu løbende skal fornyes, så de har en tidsbegrænsning. Samtidigt bliver det lovpligtige brandtilsyn udvidet med flere områder som skal tjekkes. En af de mest væsentligste ændringer bliver, at man fremover anbefaler at benytte 'mobile brandsikringsanlæg til ikke-brandsikrede boliger for rygere'.

Mange plejehjem har stadig termodetektorer, som reagerer på varme og ikke røg, og de advarer derfor for sent. Specielt i plejeboliger og plejehjem er det altafgørende at branden opdages hurtigt, da mange beboer har svært ved selv at gå mod nødudgangen ved brand.

Med den rette og mere moderne brandsikring (f.eks. branddetekteringsanlæg, større ABA-anlæg eller trådløse brandalarmer) vil både beboere og medarbejdere kunne opnå mere tryghed i en brandsituation. Det er vigtigt at alt fra sprinkleranlæg til talevarslingen lever op til de fornyet krav.

Vi rådgiver dig naturligvis gerne, hvis du er i tvivl om hvilke krav gælder for jeres type bygning. Kontakt os på bagger@bagger-laase.dk eller telefon 70 20 21 12.

Zonith muliggør hurtig reaktion ved brand

En af de absolut bedste systemer til at opdage en brandfare hurtigt er Zonith. I dette system tilkobles relevante displays, hvor der hurtigt sendes alarmbeskeder til alle skærme, computere, tablets og smartphones, som straks får underretningen.

Zonith systemet kan endda skelne mellem brand og røg i bygningens rum, hvilket giver mulighed for en mere struktureret evakuering.

Softwaren i Zonith systemegt er topmoderne og er både lavet meget overskueligt og brugervenligt for alle, uanset IT-niveau. Zonith tilbyder også tryghedsalarmer, som kan indgå i samme system.

 

Zonith alarm

Access technology til plejesektoren

Perfekt adgangssikkerhed til plejesektoren

Hjemmeplejen, industrivirksomheder og foreningslivet er eksempler på brancher, der kan øge sikkerheden og fleksibiliteten med et 'Care Access' sikkerhedssystem fra Access Technology (ACCT).

ACCT er særdeles velegnet til alle virksomheder, ejendomme eller boliger, hvor flere mennesker skal have mulighed for at opnå adgang døgnet rundt. En nøglefri sikkerhedsløsning fra ACCT kan bidrage til et mere effektivt adgangssystem, hvor alt kan styres fra centralt hold. Ændringer i adgangskontrolsystemet eller nøglekort kan nemlig foretages fra en webportal, der desuden understøttes af driftssupport fra kyndige eksperter igennem os.

ACCT vil gøre op med hverdagens nøglekaos og derfor kører alle nøglekort via GSM-nettet, hvor mobiltelefoner traditionelt sender data. Det giver løsningerne fra ACCT høj fleksibilitet og systemet giver den ansatte eller borgeren mulighed for at foretage hurtige ændringer.

Se videoen om Acces Technology som viser de mange muligheder - i dette tilfælde med udgangspunkt i plejesektoren. 

 

Adgangssikkerhed til plejepersonale

+ Access technology til ældreboliger

 

De mange fordele ved 'Care Access' fra ACCT:

  • Det tager få sekunder at låse døren op med nøglekortet
  • Nøglekort kan hurtigt slettes centralt, hvis det bliver væk
  • Borgere med gangbesvær kan selv åbne døren via fjernbetjening
  • Care Access kan kobles sammen med brandalarm og alarmsystem
  • Få dokumentation om hvem kommer og går i boligen
  • Døren kan åbnes fra centralen, hvis ansat har glemt nøglekort
  • Effektivisering af besøgstid, da adgang kan gøres meget hurtigere
  • Udviklet med krypterede data, så datasikkerheden er i top
  • Software kan hurtigt installeres og administreres fra webbrowser

Hvis du vil vide mere om, hvad ACCT produkter ellers kan gøre for den daglige drift, er du yderst velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk.

Du kan altid booke vores sikringseksperter ind til en uforpligtende snak og høre mere om hvilke sikringsløsninger kan matche jeres behov og budget. Med over 45 år erfaring med sikring til plejesektoren bl.a. i København, fortæller vi gerne om vores erfaringer i branchen.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst