Medeco nøgler

Medeco Cylinder og Nøgler



FLEKSIBELT OG ØKONOMISK LÅSESYSTEM

Medeco har siden 1977 leveret højsikkerhedslåse til virksomheder og institutioner i hele Danmark. Systemerne forhandles udelukkende af specialiserede låsesmede, som har ekspertise indenfor netop Medeco.

 

Medeco Forhandler

 

Et af Medecos mest anvendte låsesystemer er Medeco BiLevelTM, hvilket er et fleksibelt og økonomisk låsesystem, som gør det muligt at kombinere forskellige sikkerhedsklasser i samme system.

Det betyder, at du kan sikre udvendige døre og andre kritiske døre med cylindre i høj sikkerhedsklasse og sekundære døre såsom rengøringsrum og kopirum med cylindre i standard sikkerhedsklasse.

På den måde kan du spare penge, uden at gå på kompromis med den generelle sikkerhed.

 

Medeco M3

Medeco BiLevel

Medeco G8R Padlock

 

ALTID PATENTEREDE NØGLER

Medeco BiLevelTM har robuste cylindre godkendt højeste sikkerhedsklasse. Cylindrene i standard Medeco Oval Cylindersikkerhedsklasse er godkendt i den næsthøjeste sikkerhedsklasse.

Uanset om du vælger høj sikkerhedsklasse på alle døre eller kombinerer med cylindre i standard sikkerhedsklasse, er nøglerne stadig patenterede, og derfor særdeles godt beskyttet mod uautoriseret kopiering.

 

 + SE HVOR STÆRK EN MEDECO LÅS ER:

 

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af Medeco låse kombineret med kompromisløs service og professionel rådgivning, hvilket er din garanti for en løsning af højeste kvalitet.

Kontakt os via bagger@bagger-laase.dk eller på telefon 70 20 21 12 og hør meget mere om Medeco løsninger eller andre af vores låsesystemer, nøgler eller låse. Med vores erfaring og ekspertise sikrer vi dig personlig vejledning og individuelt tilpassede løsninger hver gang.

Kontakt os og forhør dig om MEDECO

POPULÆRE SERIER FRA MEDECO

Medeco M3

M3-systemet er en hybrid mellem en mekanisk og elektronisk lås, som byder på smart og nem betjening. Den digitale del af cylinderen, Cliq-systemet, integrerer funktioner, der tillader fjernstyring samt individuelle tilladelser og begrænsninger.

Via tilhørende software kan du også planlægge adgangs-skemaer, og kan hurtigt ændre heri. Det tillader desuden systemet at reagere hurtigt på forsvundne eller stjålne nøgler.

Derudover, består låsen af en stærk konstruktion, der styrker sikkerheden. Installationen er hurtig, og cylinderen er endda selvrensende.

 

Medeco BiLevel

Sikkerhed, styrke og fleksibilitet er kendetegn ved BiLevel fra Medeco. Systemet er hurtigt at installere, og kan desuden indgå i eksisterende systemer - det gælder også M3.

Alle systemerne tillader desuden styring ved en master-nøgle.

Nøglerne til BiLevel kræver specialiseret udskæring, og forhinder derfor ulovlig kopiering. Den specielle udskæring kræves pga. systemet i cylinderen, der først låses op når nøglen er i fuldstændig korrekt position.

Det sikrer, at cylinderen ikke kan dirkes op. 

 

Medeco G8R Padlock

Hårdfør og effektiv: G8R Padlock fra Medeco er oplagt til sikring af trailere, containersikring og ved porte.

Dette låsesystem byder på en hårdfør konstruktion, der egner sig særligt til at modstå hårdt eller ekstremt vejr.

G8R Padlock er nemlig konstrueret i solidt, rustfrit stål, og kæden i enten rustfrit stål eller hærdet stål.

Systemet tilbyder både mekaniske og elektroniske cylindre. Den mekaniske cylinder er stærk og dirke-sikret, og den elektroniske cylinder kan fjernstyres.

 

INDHENT TILBUD PÅ MEDECO ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst