Integrerede løsninger

Integrerede løsningerDET FULDE OVERBLIK OVER SIKKERHEDEN

Vi tilbyder integrerede sikringsløsninger, som giver dig det fulde overblik og kontrol med sikkerheden i din virksomhed. Integration er både en fordel i forhold til økonomi og forbedret sikkerhed. Moderne virksomheder indeholder nemlig sikring og overvågning, som i den rigtige kombination kan supplere hinanden godt.

Din virksomhed kan i den forbindelse med fordel benytte vores sikkerhedsrådgivning, hvor vi har et hold af specialister, som står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste 360-graders sikkerhedsløsning.

Vores sikkerhedsrådgivere udarbejder et oplæg på en integreret løsning, hvor din virksomheds brug af systemet tænkes ind i løsningen fra starten af.

Fordelene er tydelige:

  • Forbedret sikkerhed
  • Forenklet brug
  • Hurtigere reaktionstider
  • Reducerede omkostninger
  • Sikkerhedsrådgivning fra et hold af specialister

 

INTEGREREDE SIKRINGSANLÆG REDUCERER DRIFTOMKOSTNINGER

Med et sikringssystem, som eksempelvis Prowatch fra Honeywell eller Nedap AEOS, kan du administrere og integrere alle typer af sikringssystemer som tyverialarmer, videoovervågning, dørtelefoni, adgangskontrol, elektroniske låsesystemer, brandalarmer og elevatorer. Du kan altså styre alt fra ét system.

Når et sikringsanlæg integreres, reduceres virksomhedens driftsomkostninger bl.a. på følgende måder:

  • Vagt og kontrolbesøg i virksomheden kan skæres til et minimum.
  • Elektroniske sensorer registrerer bevægelse i og omkring bygningen.
  • Alle åbne/lukket døre eller vinduer kan tjekkes på en gang.
  • Overvågning af rette temperatur i server eller kølerum bliver lettere.
  • Med videoovervågning kan der hurtigt dannes et overblik over en given situation i virksomheden. 

  

FÅ OS TIL AT LAVE DIN INTEGREREDE LØSNING

Det kan lyde som en omfattende opgave at få integreret dine sikringsløsninger, men det er det ikke. Vi er specialister i at programmere integration fra bunden, så du får en løsning, der er skræddersyet til din virksomhed og ud fra de sikringsløsninger, du har i dag.

Ved vores sikkerhedsrådgivning sørger vi for, at løsningen bliver så simpel som muligt for at holde prisen nede. Men det kan hurtigt betale sig at få en integreret løsning. Der bliver nemlig sparet mange arbejdstimer i virksomheden, når det hele styres fra ét system.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for et uforpligtende tilbud på en integreret sikkerhedsløsning.

 

Referencer til erhvervskunder

 

Indhent bedste tilbud
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst