Sikring af hotel

Nøglefri & stilren hotelsikkerhedBedre sikkerhed til både gæster og ansatte

Siden 1975 har vi hjulpet mange store hotelkæder i København og hele Danmark med bedre sikring baseret på komplette hotelsystemer fra bl.a. VingCard (Assa Abloy Hospitality) og SALTO

Begge koncepter kan bidrage til optimering af en mere effektiv sikkerhedshåndtering, tilpasset hotelbehov og arbejdsgang hos hotellets administration. 

 Hotel sikkerhed - Mobil indtjekning

 

Skræddersyet sikkerhed og service til gæsterne

Når der vælges en komplet løsning som hotellets primære sikkerhedssystem, gøres alle processer, der kendetegner et trygt og sikkert hotelophold, nemmere - både for gæster og for hotellets medarbejdere.

Et integrerede sikkerhedssystem gør det nemt for gæsterne i ro og mag, at komme frem til deres hotelværelse, og ikke mindst føles det sikkert, når adgangskortet befinder sig i deres egen lomme på mobilen.

En problemfri hoteloplevelse for gæsterne befrier ligeledes hotellets medarbejdere fra tidskrævende administrationsopgaver.

Sikkerhedssystemerne kan hjælpe på en lang række områder, hvor fordelene blandt andet ses ved, at:

 

 • Kontaktløs mobil-adgang øger bekvemmeligheden

  Gæster kan åbne deres hotelværelser og andre relevante områder ved hjælp af en mobilapp, hvilket eliminerer behovet for fysiske adgangskort eller nøgler. Dette øger både sikkerheden og bekvemmeligheden for gæsterne, da de altid har deres mobiltelefoner med sig.

 • Automatiseret check-in og check-out

  Gør det nemt og hurtigere for gæsterne at registrere deres ankomst og afgang uden behov for manuel indblanding fra hotellets personale. Som en konsekvens frigøres medarbejdernes tid, som i stedet kan fokusere på at levere en forbedret gæsteoplevelse.

 • Effektiv digitalisering af administration af gæsteadgange

  Ved at oprette tidsbestemte adgange til værelser, elevatorer og parkering kan hotellet effektivisere administrationen af gæsternes adgangsrettigheder. Dette reducerer behovet for manuel opdatering og giver mulighed for hurtig tilpasning af adgangsrettigheder i realtid.

 • Stilrent udtryk og design

  Dørgreb og elektroniske kodelåse er meget moderne og bidrager til hotellets æstetiske udtryk og stil. En ensartede og professionel atmosfære skaber en helstøbt oplevelse for gæsterne og understreger hotellets engagement i sikkerhed, men også designstil.

 • Forebyggelse af tyveri og uautoriseret adgang

  Undgå bedre forsøg på tyveri og uautoriseret adgang til gæsteværelser, fællesområder og personaleområder. Gennem overvågning og registrering af alle adgangsaktiviteter kan systemet identificere mistænkelige hændelser og give hotellets personale mulighed for at gribe ind hurtigere.

 • Optimeret energiforbrug og ressourcestyring

  Et integreret sikkerhedssystem kan også omfatte automatiseret belysning og klimaanlæg, der tilpasses tilstedeværelse og bevægelsesmønstre, hvilket reducerer unødvendigt energiforbrug og ressourcespild. Derved kan der opnås betydelige besparelser og en mere bæredygtig drift.

 

Stor sikkerhed, men i baggrunden

"Som hotelejer ønsker du, at dine gæster føler sig trygge og nyder opholdet. Dette gør du ved at tilbyde en problemfri gæsteoplevelse, hvor sikkerheden er i top, men ikke i fokus."

// Jan Holde, Sikringsekspert hos Bagger Låse


Udvalgte hotel referencer:

Spørg vores ekspert Jan

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Jan Holde

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

Hospitality fra Salto Systems & VingCard

Komplet hotelsikring fra SALTO Hospitality

SALTO Hospitality er en elektronisk platformsløsning, som gør det muligt for medarbejdere på hotellet at styre sikkerheden, fra et hvilket som helst sted gennem teknologisk udviklet software.

Med udgangspunkt i elektroniske dørlåse kan relevante personer f.eks. styre sikkerhedstjek af hele bygninger, samt låsefunktionen helt ned på niveau for udvalgte rum.

Med SALTOs nye 'JustIN Mobile Key-teknologi' er det også blevet muligt for gæsterne at bruge deres smartphone som værelsesnøgle. Det er derved en let måde at forbedre styringen af f.eks. tildeling af værelser, gruppe-indchecking og gæster som ønsker forlænget ophold.

Det samme gør sig gældende for personale. SALTO Hospitality kan indstilles således, at de ansatte har adgang til de relevante og nødvendige rum.

Fordelen ved SALTO Systems er, at det bruges til montering på dine nuværende låsekasser, hvilket betyder, at det ikke bør erstatte dit nuværende låsesystem.

 

Mange muligheder med VingCard

VingCard-systemet, der nu kendes som 'ASSA ABLOY Hospitality', er et særdeles populært elektronisk sikkerhedssystem, hvor man i over 40 år har haft fokus på hotelbranchens behov.

Låse med RFID-teknologi giver mulighed for kontaktløs adgang, så gæster altid kan komme sikkert frem til deres værelser, uanset ankomsttidspunkt.

Med VingCards hotelsystem får du mulighed for at håndtere alt fra nøglekort til administration af hotellets værelser, styring af lys, elevatorer og parkering m.m. Desuden har VingCard i mange år specialiseret sig i udviklingen af robuste sikringsskabe, der med stor fordel kan anvendes inden for hotelbranchen.

Hvis du vælger VingCard, får du en komplet løsning, hvor der stort set er ubegrænsede muligheder.

Hvis du ønsker at høre mere, kan du kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive en mail til bagger@bagger-laase.dk.

 

Hotelsikkerhed hos Bagger

 

Mest anvendte systemer hos hoteller

Adgangskontrol til erhverv

 

Elektronisk adgangskontrol giver mange muligheder

Moderne adgangskontrol er grundstenen i at sikre, at kun gæster, medarbejdere og andre relevante personer har adgang til hotellet.

I dag er elektroniske adgangskontrolsystemer nået ufatteligt langt og har til fulde revolutioneret forståelse af, hvad man kan forvente af adgangskontrol. Med alt fra tildeling af tidsbegrænset adgang til gæster via deres mobiler og i samme omgang give dem adgang til f.eks. parkeringsområder, er blot nogle de fordele et elektronisk adgangskontrolsystem kan give.

Adgangskontrol kan også hjælpe med kontrollere medarbejderadgang, adgang til fitnessområder og naturligvis adgang til hotellets indgang om natten.

 

Videoovervågning til erhverv

 

Prioriteret sikkerhed med videoovervågning

Et videoovervågningssystem (også kendt som TVO-anlæg til erhverv) bør ligeledes være en af de første investeringer til sikring af hotellet.

Kameraerne kan overvåge både indgange, lobbyområder, korridorer, elevatorer og andre offentlige områder for at forhindre kriminelle handler som tyveri, hærværk eller overfald. Derudover er videoovervågning yderst nyttigt i tilfælde af nødsituationer eller uheld, hvor man kan overvåge og reagere hurtigt og ikke mindst føre bevis for handlingerne på bagkant. Her kan intelligent videoanalyse spille en afgørende rolle.

Videoovervågning er dog ikke kun nyttigt for administrationen i hotellet - det er også med til at give en følelse af tryghed hos jeres gæster, der kan se, at sikkerhed er blevet prioriteret. Husk dog at læse op på regler for videoovervågning.

 

Brandsikring af byggeri

 

Lovpligtig brandsikring og bedre varsling

Det er lovpligtigt, at jeres brandsikring er korrekt installeret, velholdt og testes regelmæssigt.

Et moderne brandsikringssystem indeholder både branddetektion og røgdetektion, gode flugtveje, nødudgangsdøre med panikbeslag og måske udvidet med et talevarslingsanlæg. Et talevarslingsanlæg (AVA-anlæg) gør det lettere at kommunikere til alle hotellets gæster på én gang og give dem informationer om, hvor de nærmeste branddøre er, og hvordan de skal forholde sig.

Jeres brandsikring bør integreres med resten af jeres sikkerhedsløsninger på hotellet, så adgangskontrolsystemet f.eks. sørger for, at de rette døre holdes åbnet eller lukket ved brandtilfælde.

 

Forsikringsgodkendt sikringsskab

 

Sikker opbevaring af værdigenstande med sikringsskabe

På langt de fleste hoteller tilbydes sikringsskabe på værelserne, hvilket giver gæsterne mulighed for at opbevare deres værdigenstande og fortrolige dokumenter (f.eks. pas eller rejsedokumenter) sikkert og trygt. Sikringsskabende giver gæsterne mulighed for at forlade deres værelser uden bekymring for at lade værdifulde ejendele uden opsyn.

Der findes et bredt udvalg af sikringsskabe til rådighed, herunder pengeskabe, brandskabe, nøglebokse og dataskabe. Afhængigt af behov og ønsker kan sikringsskabene være udstyret med forskellige funktioner og låsemekanismer. Nogle sikringsskabe kan åbnes ved hjælp af personlige koder eller gæstens nøglebrik, hvilket gør det nemt og bekvemt for gæsterne at få adgang til deres ejendele.

Det er vigtigt for hoteller at vælge sikringsskabe af høj kvalitet, der opfylder sikkerhedsstandarder og er nemme at betjene for gæsterne.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst