Sikring af hotel

HotelsikkerhedSIKKERHED TIL GÆSTER OG MEDARBEJDERE

Vi hjælper mange hoteller med sikkerheden i hele Danmark og tilbyder hotelsystemer, heriblandt fra VingCard (ASSA ABLOY HOSPITALITY) og SALTO Systems, som begge er effektive sikkerhedsløsninger, der kan tilpasses de enkelte hotellers behov og ønsker.

 

Som hotelejer ønsker du naturligvis, at dine gæster føler sig trygge og nyder opholdet

 

For at forhindre eller fange eventuelle indbrudstyve, anbefaler vi videoovervågning på bl.a. parkeringspladser, gangarealer, reception og flugtveje.

Derudover kan du koble et adgangskontrolsystem på bookingsystemet, så gæsterne kun har adgang til de områder, de har betalt for. 

 

SMARTERE LØSNINGER GØR DET HELE NEMMERE

Hvis du vælger VingCard, får du en komplet løsning, hvor der er ubegrænsede muligheder – alt lige fra nøglekort til døre, styring af lys, elevatorer og til parkering. Kort sagt, vil alle gæster få en let og behagelig oplevelse. 

SALTO Systems bruges til montering af dine nuværende låsekasser, hvilket betyder, at det ikke bør erstatte dit nuværende låsesystem. Med SALTO løsninger kan du bl.a. holde øje med, hvem der kommer og går, samt lave adgangsændringer, hvis det bliver aktuelt. 

Hvis du ønsker at høre mere, kan du kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive en mail til bagger@bagger-laase.dk.

 

Referencer til kundecases


Udvalgte hotel referencer:

SALTO HOSPITALITY TIL HOTELLER

Komplet hotelsikring fra SALTO Systems

SALTO Systems tilbyder en enkelt og elektronisk platformsløsning (SALTO Hospitality), som gør det muligt for ansatte og medarbejdere på hotellet at styre sikkerheden fra et hvilket som helst sted gennem teknologisk udviklet software.

Med udgangspunkt i elektroniske dørlåse kan relevante personer styre indtjekning og udtjekning, sikkerhedstjek af bygning, samt låsefunktionen på bestemte rum.

Med SALTOs nye 'JustIN Mobile Key-teknologi' er det også blevet muligt for gæsterne, at bruge deres smartphone som værelsesnøgle. Det er derved en let måde at forbedre styringen af f.eks. tildeling af værelser, gruppeindchecking og gæster som ønsker forlænget ophold.

Det samme gør sig gældende for personale, så systemet kan indstilles således, at de har adgang til de relevante og nødvendige rum. På den måde kan SALTO Hospitality ikke blot give dine medarbejdere mere tid til kunderelevante opgaver – det vil samtidig give ro i sindet for alle gæsterne.

Hvis du ønsker at vide mere om SALTO Hospitality, så kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst