Sikring af hotel

Stilren & nøglefri hotelsikkerhedBedre sikkerhed til både gæster og ansatte

Siden 1975 har vi hjulpet mange hoteller i hele Danmark med bedre sikringsløsninger baseret på komplette hotelsystemer fra bl.a. VingCard (Assa Abloy Hospitality) og SALTO Systems

Begge koncepter kan bidrage til en mere effektiv og brugervenlig sikkerhedshåndtering tilpasset hotelbehov og hotelmedarbejderes arbejdsgange.

 

+ Få indblik i vores virksomhed:

 

Bagger Profilbrochure

 

Avancerede låseløsninger og skræddersyet service til gæsterne

Med digitaliserede sikkerhedssystemer får hotellet en brugervenlig platform, der særligt vil optimere diverse administrationsprocesser. Dog er dette ikke den eneste fordel ved hotelsystemerne.

Sikkerhedssystemerne kan hjælpe på en lang række områder, hvor fordelene blandt andet ses ved, at:

  • Både gæster og ansatte får mulighed for moderne og nem kontaktløs mobil-adgang
  • Hotellet får en automatiseret check-in og check-out via en gæsteapp på mobilen, hvormed hotellets ressourcer i højere grad kan fokuseres dér, hvor gæsterne får mest ud af det
  • Det er muligt at lave tidsbestemte adgange til værelser, elevatorer og parkering, så administration af gæsteadgange effektivt digitaliseres
  • Systemerne bidrager til hotellets stilrene udtryk, da systemernes dørgreb og låse holdes i et minimalt og enkelt design

 Hotel sikkerhed - Mobil indtjekning

 

Smartere løsninger gør alle processer nemmere

Når du vælger en komplet løsning som hotellets primære sikkerhedssystem, gøres alle processer, der kendetegner et trygt og sikkert hotelophold, nemmere - både for gæster og for hotellets medarbejdere.

Et integrerede sikkerhedssystem gør det nemt for gæsterne i ro og mag, at komme frem til deres hotelværelse, og ikke mindst føles det sikkert, når adgangskortet befinder sig i deres egen lomme på mobilen.

 

Stor sikkerhed, men i baggrunden

"Som hotelejer ønsker du, at dine gæster føler sig trygge og nyder opholdet. Dette gør du ved at tilbyde en problemfri gæsteoplevelse, hvor sikkerheden er i top, men ikke i fokus."

// Jan Holde, Sikringsekspert hos Bagger Låse

 

Ligeledes giver de moderne hotelløsninger ubegrænsede muligheder for hotellets medarbejdere til bedre overblik, smartere arbejdsgange og mere effektiviseret ressourcebrug.

Hotelsystemerne bidrager derfor til en problemfri hoteloplevelse for gæsterne og befrier ligeledes hotellets medarbejdere fra tidskrævende administrationsopgaver.

Ønsker du at høre mere om hvilket hotelsystem, der bedst vil matche dine ønsker og behov, er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning. Ring til en af vores eksperter på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk.


Udvalgte hotel referencer:

Spørg vores ekspert Jan

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Jan Holde

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

Hospitality fra Salto Systems & VingCard

Komplet hotelsikring fra SALTO Hospitality

SALTO Hospitality er en elektronisk platformsløsning, som gør det muligt for medarbejdere på hotellet at styre sikkerheden, fra et hvilket som helst sted gennem teknologisk udviklet software.

Med udgangspunkt i elektroniske dørlåse kan relevante personer f.eks. styre sikkerhedstjek af hele bygninger, samt låsefunktionen helt ned på niveau for udvalgte rum.

Med SALTOs nye 'JustIN Mobile Key-teknologi' er det også blevet muligt for gæsterne, at bruge deres smartphone som værelsesnøgle. Det er derved en let måde at forbedre styringen af f.eks. tildeling af værelser, gruppe-indchecking og gæster som ønsker forlænget ophold.

Det samme gør sig gældende for personale. SALTO Hospitality kan indstilles således, at de ansatte har adgang til de relevante og nødvendige rum.

Fordelen ved SALTO Systems er, at det bruges til montering på dine nuværende låsekasser, hvilket betyder, at det ikke bør erstatte dit nuværende låsesystem.

 

Mange muligheder med VingCard

VingCard-systemet, der nu kendes som 'ASSA ABLOY Hospitality', er et særdeles populært elektronisk sikkerhedssystem, hvor man i over 40 år har haft fokus på hotelbranchens behov.

Låse med RFID-teknologi giver mulighed for kontaktløs adgang, så gæster altid kan komme sikkert frem til deres værelser, uanset ankomsttidspunkt.

Med VingCards hotelsystem får du mulighed for at håndtere alt fra nøglekort til administration af hotellets værelser, styring af lys, elevatorer og parkering m.m. Desuden har VingCard i mange år specialiseret sig i udviklingen af robuste sikringsskabe, der med stor fordel kan anvendes inden for hotelbranchen.

Hvis du vælger VingCard, får du en komplet løsning, hvor der stort set er ubegrænsede muligheder.

Hvis du ønsker at høre mere, kan du kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive en mail til bagger@bagger-laase.dk.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst