Bestil ny bilnøgle

Bestilling & reparation af bilnøglerNØGLER TIL BILER & MOTORCYKLER

Vi har den nyeste teknologi til rådighed inden for startspærre og bilnøgler, hvilket betyder, at vi hurtigt kan hjælpe med en ny nøgle til dit køretøj.

Vi hjælper udelukkende med autonøgler i følgende butikker:

På nedenstående liste kan du få et overblik over de autonøgler, vi kan lave. Hvis du ikke kan finde din bil, motorcykel eller campingvogn på vores liste, så besøg vores butikker og få hjælp.

OBS! - Vi forsøger at opdatere vores database løbende, men det er ikke altid sikkert at alle automærker er på listen.

 

SØG EFTER DIT KØRETØJ HER

  

AUTONØGLER MED FJERNBETJENING

Vi tilbyder også autonøgler med fjernbetjening til stort set alle bilmodeller og årgange, der er født med muligheden for dette. En bilnøgle med fjernbetjening tager udgangspunkt i eksisterende nøgler og kræver derfor ikke udskift af de allerede eksisterende nøgler.

Vi tilbyder også at lave 'Keyless-nøgler' til alle de biler, hvor der er mulighed for det. Vi har samtidigt også sjældne autonøgler til biler klassificeret som veteranbiler, hvilket ikke fremgår på vores liste. 

 

Bilnøgler bestilles udelukkende i vores butikker
Søg efter dit køretøj

Autonøgler til MC og campingvogne

Bestilling af autonøgler til MC og campingvogn

Hvis du mister motorcykelnøglen anbefaler vi altid at skifte nøglerne ud og samtidig foretage omprogrammering af startspærren, i stedet for bare at bestille nye nøgler.

En motorcykelnøgle indeholder ofte meget software i selve nøglen. Det er udelukkende for din egen sikkerhed, at nøglerne er udstyret med startspærrer, men det har den konsekvens, at man ikke bare kan gå ind til den lokale isenkræmmer, og få lavet en kopi af nøglen. Den skal have chip og programmeres korrekt.

Det er også altid en fordel at have en ekstranøgle til campingvognen. Campingvognsnøgler er typisk ikke ret avancerede, og er derfor ganske lette at kopiere. Det kan desværre give store problemer, hvis man mister dem. 

Hvis nøglen til campingvognen er stjålet, er det med stor sandsynlighed med intentionen om indbrud. Derfor er det en god idé at få skiftet låsesystemet ud i campingvognen, så du undgår ubudne gæster i campingvognen.

 

Bestilling af ny bilnøgle

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst