Sikkerhed til boligselskaber

SIKRING AF BOLIGSELSKABER & ANDELSBOLIGERSIKKERHEDSLØSNINGER FOR ALLE BEBOERE

En sikkerhedsløsning til boligselskaber og andelsforeninger skal tilgodese de forskellige beboer og deres individuelle behov. Ældre beboere har andre behov end unge eller familier, hvilket stiller store krav til forskellige løsninger. Vi hjælper med intelligente sikkerhedsløsninger med udgangspunkt i boligselskabets behov.

  

HVEM SKAL HAVE ADGANG TIL EJENDOMMEN OG HVORNÅR?

Ethvert boligselskab bør have en sikkerhedsløsning, der effektivt kan styre, hvem der har adgang til bygningen. For det er ikke kun boligselskabets beboere, der skal have adgang til bygningen, også håndværkere, postbude og lignende skal kunne komme ind. Vi tilbyder vi et lånenøglesystem, hvor vi sørger for opbevaringen af nøglerne og udlåner dem til de personer, der skal have adgang til bygningen.

Et boligselskab består dog ikke kun af en hovedindgang og indgang til de forskellige boliger. Bygningen omfatter som regel også cykelkælder, vaskekælder og fællesområder, hvilket også bør inkluderes i et effektivt adgangskontrolsystem, der lever op til ejendommens og beboernes ønsker og behov.

Vi anbefaler ofte et komplet sikkerhedssystem fra Aptus, hvor det er muligt at dække alle behov inden for sikkerhed i ejendommen. Aptus konceptet er særdeles nytænkende og fremmer idéen om et nøglefrit samfund, hvor sikkerhed og brugervenlighed går hånd i hånd.

   

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk og bestil et uforpligtende konsulentbesøg, så udarbejder vi den bedst mulige løsning til jeres boligforening.

Har I akut brug for hjælp, fordi en beboer har låst sig ude, kan I benytte samme telefonnummer hele døgnet og bestille vores effektive låsesmede til en hurtig oplukning.


Udvalgte boligselskab referencer:

Modtag et uforpligtende tilbud

Topsikker adgangsstyring ved andelsboliger

Smarte løsninger til andelsboliger

Komplet sikkerhed (også kendt som integrerede løsninger) bør også være i fokus i forbindelse med andelsboliger. Vi har forskellige sikkerhedsløsninger, som på hver deres smarte måde er med til at skabe tryghed i boligforeninger over hele Danmark.

Der er i boligforeninger ofte brug for et specialtilpasset og et smart system, da der er mange indgange, som skal dækkes, og brugervenligheden bør altid komme først, når systemet skal være tilgængeligt for mange forskellige personer. Dette er dog ikke nok – i boligselskaber sker der udskiftninger temmelig ofte, og med en verden, som bliver mere og mere teknologisk, er de almindelige, fysiske og mekaniske låse og nøgler ved at blive udkonkurreret. Den nye spiller på markedet er elektroniske låsesystemer, som er særdeles velegnet til andelsboliger.

 

Anerkendte brands skaber fremtidens løsninger

Med et elektronisk låsesystem som f.eks. Scantron eller Aptus sikkerhedssystem er der mulighed for komplet styring af sikkerheden i boligforeninger.

Vi forhandler begge systemer, og erfaring viser, at de smarte softwaresystemer faciliterer styring af adgange og postkasser, og gør udskiftning nemmere. De to innovative systemer giver den enkelte administrator mulighed for at styre alle indgange og bevare overblikket over, hvem der har adgang til hvilke dele af andelsboligforeningens accesser.

Samlet sikkerhed ét sted

Netop fordi en andelsboligforening består af forskellige andelsejere og ofte er sammensat af mange indgange til forskellige bygninger og rum, er muligheden for samlet sikkerhed ét sted væsentlig.

Som beboer eller administrator ved et boligselskab er det altid en god idé at overveje, om det låsesystem, som på nuværende tidspunkt er installeret, er både sikkert, brugervenligt og fleksibelt, da netop disse faktorer altid bør være at finde i andelsboligernes låsesystemer.

Det kan dog være svært at tjekke op på de forskellige låses specifikke egenskaber, hvis sikkerhedsstyringen er spredt, og samling er derfor kun fordelagtig.

 

Et nøglefrit samfund er drømmen i fremtiden

Et nøglefrit samfund kan være fremtiden, og når teknologien tager mere og mere over, gøres det samtidig nemmere at have mange funktioner samlet ét sted, når dette sted kan være online. Der kræves hverken plads eller store investeringer i udstyr, når et elektronisk låsesystem skal integreres hos boligselskaber.

Et innovativt låsesystem kan godt betale sig – især set i det lange løb, når nøgler fra fraflyttede personer, forsvundne nøgler og eventuelle kopirede nøgler ikke kan få adgang.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst