Sikring af boligselskaber og andelsboliger

Sikring af boligejendommeSIKKERHEDSLØSNINGER FOR ALLE BEBOERE

En sikkerhedsløsning til boligselskaber og andelsforeninger skal tilgodese de forskellige beboer og deres individuelle behov. Ældre beboere har andre behov end unge eller familier, hvilket stiller store krav til forskellige løsninger.

 

Vi hjælper med intelligente sikkerhedsløsninger med udgangspunkt i jeres boligselskab

 

  

HVEM SKAL HAVE ADGANG TIL EJENDOMMEN OG HVORNÅR?

Ethvert boligselskab bør have en sikkerhedsløsning, der effektivt kan styre, hvem der har adgang til bygningen. For det er ikke kun boligselskabets beboere, der skal have adgang til bygningen, også håndværkere, postbude og lignende skal kunne komme ind.

Vi tilbyder vi et lånenøglesystem, hvor vi sørger for opbevaringen af nøglerne og udlåner dem til de personer, der skal have adgang til bygningen.

Et boligselskab består dog ikke kun af en hovedindgang og indgang til de forskellige boliger. Bygningen omfatter som regel også cykelkælder, vaskekælder og fællesområder, hvilket også bør inkluderes i et effektivt adgangskontrolsystem, der lever op til ejendommens og beboernes ønsker og behov.

 

 + NØGLEFRI EJENDOM MED APTUS

  

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk og bestil et uforpligtende konsulentbesøg, så udarbejder vi den bedst mulige løsning til jeres boligforening. Vi tilbyder vores rådgivning i hele Danmark.

Har en beboer låst sig ude, kan samme telefonnummer bruges til oplukning af døren.


Udvalgte boligselskab referencer:

Forhør dig om et sikkerhedstjek

Bliv en del af et nøglefrit samfund

Smarte løsninger til andelsboliger

Komplet sikkerhed (også kendt som integrerede løsninger) bør også være i fokus i forbindelse med andelsboliger. Vi har forskellige sikkerhedsløsninger, som på hver deres smarte måde er med til at skabe tryghed i boligforeninger over hele Danmark.

Der er i boligforeninger ofte brug for et specialtilpasset og et smart system, da der er mange indgange, som skal dækkes. Brugervenligheden bør altid komme først, når systemet skal være tilgængeligt for så mange forskellige personer.

Det er dog vigtigt at brugervenligheden ikke medfører et dårligere sikkerhedsniveau, fordi i boligselskaber sker der meget ofte nøgleudskiftninger, og med en verden, som bliver mere og mere teknologisk, er de almindelige, fysiske og mekaniske låse og nøgler ved at blive udkonkurreret. Den nye spiller på markedet er elektroniske låsesystemer, som er særdeles velegnet til andelsboliger.

 

Sikkerhed til boligejendomme

 

Anerkendte brands skaber fremtidens løsninger

Med et elektronisk låsesystem som f.eks. Scantron eller Aptus er der mulighed for komplet styring af sikkerheden i boligforeninger, hvor brugervenligheden og sikkerheden er helt i top.

Vi forhandler begge systemer, og vores erfaring viser, at de smarte softwaresystemer faciliterer styring af adgange og postkasser, og gør udskiftning nemmere. De to innovative systemer giver den enkelte administrator mulighed for at styre alle indgange og bevare overblikket over, hvem der har adgang til hvilke dele af andelsboligforeningens accesser.

Et nøglefrit samfund er drømmen i fremtiden

Et nøglefrit samfund kan være fremtiden, og når teknologien tager mere og mere over, gøres det samtidig nemmere at have mange funktioner samlet ét online sted. Der kræves hverken plads eller store investeringer i udstyr, når et elektronisk låsesystem skal integreres hos boligselskaber.

Et innovativt låsesystem kan godt betale sig – især i det lange løb, når nøgler fra fraflyttede personer, forsvundne nøgler og eventuelle kopirede nøgler ikke kan få adgang.

Scantron og Aptus koncepterne er særdeles nytænkende og fremmer idéen om et nøglefrit samfund, hvor sikkerhed og brugervenlighed går hånd i hånd.

 

Adgangskontrol til ejendomme

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst