Sikring af boligselskaber og andelsboliger

Sikring af boligejendommeSikkerhedsløsninger for alle beboere

En sikkerhedsløsning til boligselskaber og andelsforeninger skal tilgodese de forskellige beboer og deres individuelle behov. Ældre beboere har andre behov end unge eller familier, hvilket stiller store krav til forskellige løsninger.

 

Ethvert boligselskab bør have en sikkerhedsløsning, der effektivt kan styre, hvem der har adgang til bygningen. For det er ikke kun boligselskabets beboere, der skal have sikker adgang til bygningen, også f.eks. gæster, håndværkere og postbude skal kunne have adgang på de rette tidspunkter.

 

  

Hvem skal have adgang og hvornår?

Ethvert boligselskab bør have en sikkerhedsløsning, der effektivt kan styre, hvem der har adgang til bygningen. For det er ikke kun boligselskabets beboere, der skal have sikker adgang til bygningen, også f.eks. gæster, håndværkere og postbude skal kunne have adgang på de rette tidspunkter.

Vi tilbyder vi et lånenøglesystem, hvor vi sørger for opbevaringen af nøglerne og udlåner dem til de personer, der skal have adgang til bygningen.

Et boligselskab består dog ikke kun af en hovedindgang og indgang til de forskellige boliger. Bygningen omfatter som regel også cykelkælder, vaskekælder og fællesområder, hvilket også bør inkluderes i et effektivt adgangskontrolsystem, der lever op til ejendommens og beboernes ønsker og behov.

 

+ Nøglefri ejendom med Aptus

Spørg vores eksperter om Aptus ➜

  

Kontakt vores eksperter for rådgivning

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk og bestil et uforpligtende konsulentbesøg, så udarbejder vi den bedst mulige løsning til jeres boligforening. Vi tilbyder vores rådgivning i hele Danmark.

Har en beboer låst sig ude, kan samme telefonnummer bruges til oplukning af døren.


Udvalgte boligselskab referencer:

Spørg vores ekspert Mads

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Mads Holmen

Sikringsekspert hos Bagger Låse

70 20 21 12

Mads Holmen Profilbillede

Bliv en del af et nøglefrit samfund

Smarte løsninger til andelsboliger

Komplet sikkerhed (også kendt som integrerede løsninger) bør også være i fokus i forbindelse med andelsboliger. Vi har forskellige sikkerhedsløsninger, som på hver deres smarte måde er med til at skabe tryghed i boligforeninger over hele Danmark.

Der er i boligforeninger ofte brug for et specialtilpasset og et smart system, da der er mange indgange, som skal dækkes. Brugervenligheden bør altid komme først, når systemet skal være tilgængeligt for så mange forskellige personer.

Det er dog vigtigt at brugervenligheden ikke medfører et dårligere sikkerhedsniveau, fordi i boligselskaber sker der meget ofte nøgleudskiftninger, og med en verden, som bliver mere og mere teknologisk, er de almindelige, fysiske og mekaniske låse og nøgler ved at blive udkonkurreret. Den nye spiller på markedet er elektroniske låsesystemer, som er særdeles velegnet til andelsboliger.

 

Anerkendte brands skaber fremtidens løsninger

Med et elektronisk låsesystem som f.eks. Scantron eller Aptus er der mulighed for komplet styring af sikkerheden i boligforeninger, hvor brugervenligheden og sikkerheden er helt i top.

Vi forhandler begge systemer, og vores erfaring viser, at de smarte softwaresystemer faciliterer styring af adgange og postkasser, og gør udskiftning nemmere. De to innovative systemer giver den enkelte administrator mulighed for at styre alle indgange og bevare overblikket over, hvem der har adgang til hvilke dele af andelsboligforeningens accesser.

Et nøglefrit samfund er drømmen i fremtiden

Et nøglefrit samfund kan være fremtiden, og når teknologien tager mere og mere over, gøres det samtidig nemmere at have mange funktioner samlet ét online sted. Der kræves hverken plads eller store investeringer i udstyr, når et elektronisk låsesystem skal integreres hos boligselskaber.

Et innovativt låsesystem kan godt betale sig – især i det lange løb, når nøgler fra fraflyttede personer, forsvundne nøgler og eventuelle kopirede nøgler ikke kan få adgang.

Scantron og Aptus koncepterne er særdeles nytænkende og fremmer idéen om et nøglefrit samfund, hvor sikkerhed og brugervenlighed går hånd i hånd.

 

Adgangskontrol til ejendomme

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst