Sikring af boligselskaber og andelsboliger

Sikring af boligejendommeKlar til et nøglefrit samfund?

Komplette sikkerhedsløsninger til boligselskaber, etageejendomme og andelsforeninger skal tilgodese de mange forskellige beboere, gæster, håndværkere, postbude og alles individuelle behov - samtidigt hele døgnet rundt.

Sikringssystemerne skal derfor være nytænkende og gerne fremme idéen om en nøglefri hverdag, hvor bygningens f.eks. adgangskontrol, elektroniske dørlåse, dørtelefoni, postkasseanlæg og brandsikring alle taler sammen i samme system. 

 

+ Oplev en nøglefri ejendom med Aptus

 

Med ét komplet sikringssystem opnår du:

 

 • Personlige nøglebrikker for alle beboere

  Hver beboer får tildelt personlige nøglebrikker, der giver adgang til alle relevante områder. Dette sikrer let og bekvem adgang til alle dele af ejendommen og forhindrer tab af nøgler og behov for nøglekopiering.

 • Hurtig booking og adgang til faciliteter

  Nem mulighed for hurtig booking af fælles faciliteter, såsom vaskeri, fitnessrum eller gæsteværelser, med nøglebrik eller mobil app. Dette forhindrer uautoriseret brug af faciliteter.

 • Nyttig information og kommunikation til alle

  Få mulighed for at vise nyttig information på berøringsskærm i opgangen eller via fælles app på mobilen. Dette forbedrer kommunikationen og informationen mellem beboere og ejendomsadministrationen.

 • Omkostningseffektiv administration af ejendomme

  Administrationsplatforme bliver centraliseret og giver administrationen adgang til mange forskellige områder i samme platform. Dette sparer både ressourcer og økonomi for ejendomsadministrationen.

 • Adgang og data i skyen

  Med en cloud-baseret løsning bliver det muligt at opbevare data i skyen og tilgå det fra enhver lokation via pc eller mobil enhed via den tilknyttet app.

 • Sikkerhed gennem integration af systemer

  Integration af de forskellige sikringssystemer giver mulighed for hurtig og præcis reaktion på nødsituationer og forbedrer den samlet sikkerhed i bygningen.

Vi tilbyder totalløsninger fra bl.a. SALTO Systems, Scantron og Aptussom på hver deres smarte måde er med til at skabe bedre tryghed i boligforeninger over hele Danmark.

 

Kontakt os for yderligere rådgivning

Tanken om 'et nøglefrit samfund' er fremtiden, fordi det gøres nemmere at have mange funktioner samlet ét online sted. Et innovativt system kan godt betale sig – især på den lange bane, fordi der opnås løbende økonomiske besparelser på bl.a. administration og udgifter til bortkomne nøgler. 

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk og bestil et uforpligtende konsulentbesøg, så rådgiver vi gerne om den bedste løsning til jeres boligforening.

Vi tilbyder vores rådgivning i hele Danmark og fortæller gerne om vores referencer inden for komplette sikkerhedsløsninger til større boligselskaber, bl.a. i København.


Udvalgte boligselskab referencer:

Spørg vores ekspert Henrik

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Henrik Gravgaard

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Henrik Gravgaard Profilbillede

Populære valg hos boligselskaber

Administration til boligselskaber

 

Skab en samlet og mere overskuelig administration

I boligselskaber er det en uundværlig fordel, at sikringsløsningerne kan samles i ét system og derved tale sammen.

Det giver en fleksibilitet og et hurtigere overblik, der er meget attraktivt i boligselskaber, hvor man ønsker at mindske de administrative arbejdsgange og f.eks. gøre det let for nye beboere at blive tilføjet eller slettet i alle systemer på én gang.

Herunder kan du læse om de mest populære sikringsløsninger til boligselskaber, så en mere samlet og overskuelig administration kan opnås.

 

Adgangskontrolsystem

 

Adgangskontrol er grundstenen i sikkerheden

Moderne adgangskontrol er det vigtigste fundament i sikkerheden hos i boligselskaber og beboelsesejendomme, og derfor også meget ofte det første sikringstiltag der bliver installeret.

Adgangskontrol med tilknyttet elektroniske dørlåse gør det let og simpelt for beboere at opnå adgang til alt fra opgang og kælder til egen lejlighed og endda postkassen – alt sammen uden gammeldags mekaniske nøgler. Der oprettes hurtigt nye adgangsbrikker til beboere og tabte nøglebrikker lukkes ligeledes hurtigt ned.

Boligadministrationen får samtidigt mulighed for at styre alle indgange og bevare overblikket over, hvem der har adgang til hvilke dele af andelsboligforeningens områder. En forbedret sikkerhedsoplevelse for alle involveret.

 

Dørtelefoni til lejligheder

 

Dørtelefoni forbinder gæsten med beboeren

Dørtelefonen er det første, man ofte møder som gæst og beboer ved opgangen til ejendommen, så derfor skal sikkerheden være høj.

Den største fordel med dørtelefoni er, at gæster ikke kan komme ind, før beboeren har godkendt personen. Hvis man i stedet benytter kodelåse, kan koden nemmere blive spredt og dermed øge risikoen for, at uvedkommende kan snige sig ind. Derudover er dørtelefoni også fuldt integrerbart med øvrige sikkerhedssystemer.

Der findes mange forskellige løsninger inden for dørtelefoni, alt fra løsninger med kamera eller muligheden for at bruge smartphones fremfor taleanlæg i beboernes lejlighed til at besvare opkald fra dørtelefonen.

 

Reservationssystem til ejendomme

 

Øg komfort og sikkerheden med beboersystem

Et beboersystem / reservationssystem er en investering i beboernes komfort og sikkerhed.

Beboersystemer bruges ofte hvor der tilbydes fællesmuligheder som f.eks. fitness, gæsteværelser eller vaskeri. Det tillader beboere at reservere ejendommens fælleslokaler direkte fra deres smartphone eller booke f.eks. en vaskemaskine i ledige tidsrum.

Det skaber både tryghed for beboere og sikrer omkostningseffektiv administration. Med et beboersystem slipper beboere med andre ord for at komme ned i vaskekælderen for at finde, at alle maskiner er optaget, og de slipper for at skulle klistre ineffektive sedler op i alle opgange for at informere om, at man gerne vil bruge fælleslokalet på en given dag.

 

Brandsikring af byggeri

 

Driftssikre brandsystemer er lovpligtigt

Sikring af boligselskaber inkluderer altid et driftssikkert brandsystem. Brandsikring er både lovpligtigt og af afgørende betydning for boligejendomme, da brande kan have katastrofale konsekvenser for både beboere og ejere. Ukontrollerede brande kan medføre alvorlige skader, tab af ejendom og endda fare for menneskeliv.

Et pålideligt brandsystem skal minimere risikoen for brand og sikre hurtig detektering og effektiv brandbekæmpelse. Det omfatter f.eks. installation af røgalarmer, sprinklersystemer, branddøre og andre brandforebyggende foranstaltninger.

Brandsystemet skal også være fuldt integreret med det overordnede sikringssystem i boligselskabet. Dette gør det muligt for boligadministrationen at have et centralt overblik og styring af brandsikkerheden i ejendommen.

 

Bliv del af et nøglefrit samfund

Salto Homelok

 

SALTO Homelok til alle typer boligejendomme

Homelok er SALTOs bud på en 'alt-i-én' platform inden for intelligent totalløsning til sikring af boligejendomme.

Homelok platformen skal være med til at forbedre ejendomsadministrationen og effektivisere de daglige arbejdsgange, mens det samtidig giver beboerne en digital oplevelse af deres bolig, der er brugervenlig og overskuelig.

Med Homelok er mekaniske nøgler derfor heller ikke at spore i løsningen og dette er ikke kun med til at effektivisere dagligdagen for administrationen og beboerne, men det er også med til at nedsætte omkostninger.

Beboerne får med det digitale adgangssystem lov at opleve at have flere styringsmuligheder i deres eget hjem, hvor de f.eks. kan give adgang til viceværten, rengøring eller andre besøgende direkte fra deres telefon – uanset om de er hjemme eller ej.

Homelok er med andre ord med til at sætte en ny standard for fremtidens sikringsløsninger til boligejendomme, hvor både beboeren og administrationen får nye og mere velintegrerede løsninger til sikringen i dagligdagen.

 

Aptus låse og dørtelefon

 

APTUS til fuld kontrol over ejendommen

APTUS fra ASSA ABLOY (tidligere RUKO) er et sikkerhedssystem til boligejendomme, der kombinerer to af de vigtigste parametre for denne type ejendomme: Høj fleksibilitet og tilgængelighed.

APTUS er en totalløsning, hvor man kan samle samtlige sikkerhedsløsninger som adgangskontrol, dørtelefoni og elektronisk aflåsning i ét enkelt system, hvilket garanterer et højt sikkerhedsniveau i boligejendomme, hvor mange mennesker kommer og går i løbet af hele døgnet.

Derudover er APTUS nøglefrit og benytter sig i stedet af nøglebrikker, der er kodet unikt til den enkelte beboer eller vicevært for at sikre, at de rette mennesker har adgang til relevante steder, på de rigtige tidspunkter.

APTUS muliggør derfor en sikker og effektiv ejendomsdrift, overskuelig administration og er et stærkt kommunikationssystem i samarbejde med andre sikringsløsninger. Alt dette gør APTUS til et særligt velegnet sikkerhedssystem i forbindelse med sikring af boligejendomme, studieboliger, lejlighedskomplekser og andre etageejendomme.

 

Scantron dørtelefon pris

 

Scantron totalløsninger til ejendomme og erhverv

Scantron er endnu et fremragende eksempel på en moderne løsning til sikring af boligejendomme.

Scantron leverer totalløsninger inden for både adgangskontrol, dørtelefoni, brandkommunikation og digitale postkasseanlæg, der gør det trygt og let både at være beboer og administrator af boligejendomme.

Sikringsløsningen fra Scantron gør det muligt at få et brugervenligt og fleksibilitet adgangssystem, der er nøglefrit og kan kommunikere med andre sikringsløsninger omkring boligejendommen, herunder specielt brandsikringen.

Alt omkring sikringen af boligejendommen kan derfor håndteres digitalt og via nøglebrikker, der giver adgang til alt fra cykelskuret til postkassen og naturligvis lejligheden. Det er let at omkode nøglebrikker i forbindelse med fra- og tilflytning, og lige så let at integrere nye løsninger i systemet uden at skulle udskifte hardwaren.

Hvis I derfor er på udkig efter et effektivt, økonomisk og moderne sikkerhedssystem til sikring af boligejendomme eller lejlighedskomplekser, har Scantron en værdifuld løsning til jer.

 

 

Kundecases

 

Gør hverdagen mere enkel

"Komplette sikkerhedsløsninger tager udgangspunkt i tanken om 'Et nøglefrit samfund'. Det skal være nemt for beboerne at få adgang ved hovedindgangen og deres egen lejlighed, men skal også kunne booke vasketider eller benytte fitnessrum, fælleslokaler o.s.v. - alt sammen med den samme nøglebrik"

// Henrik Gravgaard, sikringsekspert hos Bagger Låse

  

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst