Varslingsanlæg

TalevarslingTILKNYT TALEVARSLING TIL BRANDALARMEN

I forlængelse til brandalarmanlæg kan et varslingsanlæg være med til at redde liv. Over et talevarslingsanlæg kan du forebygge panik og frygt hos de personer, der er involveret i en nødsituation. 

Et bestemt område eller hele bygninger kan evakueres på en mere effektiv, hurtig og sikker måde, hvis der bliver givet en overordnet kommando gennem talevarslingssystemet. Systemet er meget anvendeligt i f.eks. indkøbscentre, stationer, lufthavne, universiteter eller skoler, hvor der opholder sig mange mennesker.

Fordele ved talevarsling er blandt andet:

  • Klar besked over højtalere så snart branden opdages
  • Lyde og meddelelser er foruddefineret, så evakuering sker automatisk
  • Udvalgte personer/lokaler kan få andre beskeder
  • Brandvæsen kender situationen før ankomst

 

MULIGE ENHEDER I ET VARSLINGSANLÆG:

Talevarsling Anlæg

 

SÅDAN VIRKER VARSLINGSANLÆG

Talevarslingen giver mulighed for at udsende en særegen alarmlyd i bygningen, der er forskellig fra eksempelvis lyden ved brand. På den måde bliver alle opmærksomme på, hvad der foregår og dermed ved man, hvilke konkrete forholdsregler der skal tages.

Eksemplet er godt til at illustrere, hvordan talevarsling medvirker til at mindske panik ved at fremme vished. Visheden kan have afgørende betydning for omfanget af skader i en nødsituation. 

Udover at bruge talevarslingsanlægget i nødsituationer med alarmlyde, så kan systemet også bruges til baggrundsmusik, reklameannoncering og andre beskeder som skal nå ud til alle i bygningen.

 

KONTAKT OS I DAG

Vil du høre om, hvordan varslingsanlæg kan optimere sikkerheden hos jer, kan du kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk. Vi giver også professionel vejledning i forbindelse med udarbejdelse af en beredskabsplan, som er lovpligtig i Danmark.

 

Talevarsling - Anmeldelser

Modtag et uforpligtende tilbud på talevarsling

TALEVARSLING FRA HONEYWELL

BRUGERVENLIGT OG EFFEKTIVT SYSTEM

'Honeywell Life Safety' er en af vores leverandører, som tilbyder effektive og sikre talevarslingssystemer. Systemerne let at bruge, har en enestående kvalitet og en nem vedligeholdelse.

Løsningerne fra Honeywell lever altid op til 'DBI retningslinje 024' vedrørende projektering, installation og vedligeholdelse. Dette sikrer alle kunder en professionel og sikker løsning.

Honeywell talevarsling

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst