Content watched by Whocopied.me
Talevarsling

TalevarslingTILKNYT TALEVARSLING TIL BRANDALARMEN

I forlængelse til brandalarmen kan et varslingsanlæg være med til at redde liv. Over et talevarslingsanlæg kan du forebygge panik og frygt hos de personer, der er involveret i nødsituationen. 

Et område eller bygninger kan evakueres på en mere effektiv og sikker måde, hvis der bliver givet en overordnet kommando gennem talevarslingssystemet. Systemet er meget anvendeligt i f.eks. indkøbscentre, stationer, lufthavne, universiteter og skoler.

 

VARSLINGSANLÆG I PRAKSIS

Talevarslingen giver mulighed for at installere en særegen alarmlyd i bygningen, der er forskellig fra eksempelvis lyden ved brand. På den måde bliver alle med det samme opmærksomme på, hvad der foregår og dermed ved man, hvilke konkrete forholdsregler der skal tages.

Eksemplet er godt til at illustrere, hvordan talevarsling medvirker til at mindske panik ved at fremme vished. Visheden kan have afgørende betydning for omfanget af skader i en nødsituation.

 

KONTAKT OS I DAG

Vil du høre om, hvordan varslingsanlæg kan optimere sikkerheden hos jer, kan du kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk. Vi giver også professionel vejledning i forbindelse med udarbejdelse af en beredskabsplan, som er lovpligtig i Danmark.

Modtag et uforpligtende tilbud på talevarsling

TALEVARSLING FRA HONEYWELL

BRUGERVENLIGT OG EFFEKTIVT SYSTEM

'Honeywell Life Safety' er en af vores leverandører, som tilbyder effektive og sikre talevarslingssystemer. Systemerne let at bruge, har en enestående kvalitet og en nem vedligeholdelse.

Løsningerne fra Honeywell lever altid op til 'DBI retningslinje 024' vedrørende projektering, installation og vedligeholdelse. Dette sikrer alle kunder en professionel og sikker løsning.

Honeywell talevarsling

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst