Vores historieDet hele startede i Slagelse med Jørgen Bagger

Bagger Låse & Alarm har en lang historie, der går helt tilbage til 1975, hvor Jørgen Bagger startede som låsesmed i Slagelse.

I begyndelsen var hans arbejdsplads en lille udestue på bare 3 kvadratmeter, og hans firmabil blot en lille Renault 4. Hans første kunde var en dame, der bare havde brug for en nøgle til sin kuffert.

Efterhånden som virksomheden voksede, flyttede den flere gange i Slagelse. I 1976 blev Bagger Låse & Alarm en del af centrum, da virksomheden flyttede til Bredgade. Fem år senere, i 1981, flyttede den igen til Løvgade. Og i 1997 blev el-afdelingen etableret i Slagelse, før den i 2008 flyttede til Nordre Ringgade, hvor hovedafdelingen stadig holder til i dag.

Bagger Låse & Alarm udvidede senere sin virksomhed til Kalundborg, hvor Jørgen Bagger blev født, opvokset og udlært som værktøjsmager og maskintekniker. I sin fritid var Jørgen aktiv i den lokale roklub, hvor han mødte Steen Larsen, ejeren af Kalundborg Låseservice.

Efter at have lært fra sig hos Kalundborg Låseservice blev Jørgen senere stifter af Bagger Låse & Alarm A/S. Og i 1989 købte virksomheden Kalundborg Låseservice og gjorde den til sin tredje afdeling.

Kalundborg er derfor et vigtigt sted i virksomhedens historie og har stor betydning for både Jørgen og resten af teamet hos Bagger Låse & Alarm.

Bagger Låse & Alarm åbnede i 1980 sin første egentlige låsesmedsafdeling i Ringsted, og siden da har virksomheden været den låsesmed, som har været i Ringsted i længst tid – faktisk var virksomheden den første låsesmed i Ringsted nogensinde. Efter at have haft lokaler i de mindre lokaler flyttede virksomheden til Nørregade 23, hvor afdelingen stadig er bosat.

I 1998 åbnede Bagger Låse & Alarm sin afdeling i Næstved, som sidenhen er blevet kendt som den lokale låsesmed i Næstved.

Vores afdeling i Holbæk blev åbnet i 2009 som en del af en udvidelse af vores virksomhed. Holbæk har stor betydning for Bagger Låse & Alarm A/S, da Jørgen Baggers bror, Elvin Bagger, før i tiden var låsesmed i byen og havde 'Holbæk Låseservice'. Familien Bagger har derfor en tilknytning til byen, og det var derfor vigtigt for virksomheden at være til stede som lokalkendt låsesmed i Holbæk.

I 2011 købte Bagger Låse & Alarm Tidens Låse A/S, en større virksomhed med lokaler i Ballerup og stort fokus på kunder i Storkøbenhavn. Tidens Låse A/S specialiserede sig i projektarbejde og blev set som et anderledes låsesmedsfirma. Efter opkøbet blev Bagger Låse & Alarm Danmarks andenstørste låsesmed og havde et ansvar for at skabe ro og en god kultur hos medarbejderne, som havde oplevet mange skift i ejerskabet i løbet af få år.

Afdelingen i Ishøj blev etableret i 2018 ved opkøbet af den lokale låsesmedsvirksomhed ACTIV Låse og Alarm ApS. Alt personale fra ACTIV Låse og Alarm ApS blev flyttet med over ved opkøbet, og afdelingen voksede til dobbelt størrelse på bare 1,5 år.

Bagger Låse & Alarm har en lang historie og er i dag en af Danmarks største låsesmedsvirksomheder med afdelinger i flere byer.

Kontakt os vores eksperter her:

Tidslinje af vores rejse

 

 • I 1975 starter Jørgen Bagger som låsesmed i Slagelse.
 • I 1980 åbnes afdelingen i Ringsted.
 • I 1989 køber Bagger Låse & Alarm A/S 'Kalundborg Låseservice'.
 • I 1997 etableres sikringsafdelingen hos Bagger Låse & Alarm A/S.
 • I 1998 åbnes afdelingen i Næstved.
 • I 2001 tages det første skridt til starten af salgsafdelingen og vi er 17 ansatte i 2001.
 • I 2007 åbnes netbutikken; Nettosikring.dk.
 • I 2008 bliver Bagger Låse & Alarm A/S medlem af Låsegruppen Danmark og det bliver starten på Aarhus afdelingen, som dog sælges fra i 2011 i forbindelse med overtagelsen af Tidens Låse i Ballerup/København.
 • I 2009 åbnes afdelingen i Holbæk.
 • I 2011 køber Bagger Låse & Alarm A/S Tidens Låse i Ballerup/København af Sikker Danmark/John Drejer og runder 49 ansatte.
 • I 2012 etableres brandafdelingen hos Bagger Låse & Alarm A/S
 • I 2013 bliver Bagger Låse & Alarm A/S kåret til årets mest 'Sociale Ansvarlige Virksomhed' i Slagelse kommune af LBR.
 • I 2014 (september) runder vi 60 medarbejdere.
 • I 2015 har Bagger Låse & Alarm A/S 40 års jubilæum.
 • I 2015 (november)  bliver ejerne af Bagger Låse & Alarm A/S (Kristian, Thomas og Jørgen Bagger) kåret som 'Årets Lokale Ejer Leder'.
 • I 2018 (marts) købes 'Activ Låse & Alarm' og vi åbner vores afdeling i Ishøj.
 • I 2018 (november) bliver Bagger Låse & Alarm A/S kåret til 'Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed 2018' af Sikkerhedsbranchen og Detektor Scandinavia.
 • I 2020 runder vi 90 medarbejdere.
 • I 2021 blev vores ISO 9001-certificering udvidet med ABV-T (termisk brandventilation).
 • I 2022 blev vi nomineret til Novo Nordisk Uddannelsespris for vores særlige indsats for at styrke samarbejdet mellem uddannelse og erhvervslivet.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde den gode oplevelse at have Ronny fra Bagger Låse på arbejdsopgave her i Benløse for at omlægge mine låse, en utrolig dygtig og kompetent person, og omhyggelig med sin opgave - en stor tak!

Margit Karlsson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedste service. Klart anbefalelsesværdig.

Nikolaj Estreich

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alletiders betjening. De var simpelthen så søde og flinke. Hjalp hele vejen igennem og vi fik forskellige ting med hjem, så det kunne afprøves, resten blev bare afleveret tilbage.

Karina Mattisson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig og kompetent og tillidsvækkende hjælp og gode råd med på vejen. Tak for fin service.

Marie Marcuslund-Reuss

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk hurtig service og uden beregning. Det kan jo ikke blive bedre.

Anne Bukkehave Adelgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fin og hurtig service, meget hjælpsom ordre ekspedition.

Carsten Færgegaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst