Cookiepolitik
Sikringsråd til erhverv

13 gode sikringsråd til erhverv

Skalsikrede døre og vinduer

1. Skalsikrede døre og vinduer

Ved mere end 25 % af alle indbrud brydes døren op - disse bør derfor sikres ekstra godt. Ekstra sikring af vinduer kan ligeledes styrke virksomhedens modstand over for ubudne gæster. 

 

Erhvervsnabohjælp

2. Erhvervsnabohjælp

Ved erhvervsnabohjælp aftaler to eller flere virksomheder typisk at holde øje med hinandens virksomheder uden for almindelig kontortid. Et succesfuldt initiativ, der lige som almindelig Nabohjælp kan forebygge indbrud.

 

Frist ikke tyven

3. Frist ikke tyven

En indbrudstyv er let at friste, hvis han har udsigt til at stikke af sted med værdifulde genstande. Hvis virksomheden har mange værdier som f.eks. værktøj, designermøbler, IT-udstyr - er det bedst, at de ikke kan ses udefra.

 

Gode råd om containersikring

4. Containersikring

Råder du over lagercontainere, værkstedscontainere eller kontorcontainere, så indeholder disse ofte værdifuldt materiale, der bør sikres effektivt. Specielt hvis containerne står på en byggeplads eller offentlige tilgængelige områder.

 

Gode råd om tyverialarm

5. Tyverialarm

Velfungerende alarmsystemer virker både præventivt, under indbrud og ved opklaringen. Ønskes der at opnå den maksimale sikkerhed, bør der vælges en alarminstallatør, som er dækket af 'Forsikring & Pension Brancheorganisation'.

 

Gode råd om videoovervågning

6. Video- og TV-overvågning

Videoovervågning handler ikke kun om at fange gerningsmanden på film, men ligeså meget om at opnå en bedre totalsikring af virksomheden. Derudover er overvågning med til at afskrække indbrudstyven og hærværksmænd. 

 

Gode råd om Tågesikring

7. Tågesikring

Stjæl tyvens orienteringsevne ved at fylde rummet med en kraftig tåge på ganske få sekunder. På den måde nedsættes sigtbarheden betydeligt, og tyven kan ikke finde rundt. Det virker! 

 

Gode råd om videoovervågning

8. Adgangskontrol

Få styring over hvem der kommer og går i din virksomhed, hvornår og hvor. Og undgå samtidig bortkomne nøgler, der kan havne i de forkerte folks hænder. Med tilhørende nøglebrikker bliver styringen meget nemmere.

 

Ekstra sikring af serverrum

9. Ekstra sikring af serverrum

En af de største trusler mod virksomheder i dag er tyveri af data og databrud. For at minimere cyberkriminalitet er det derfor vigtigt at sikre sit serverum ordenligt mod adgang for uvedkommende. 

 

Sæt timer på lyset

10. Sæt timer på lyset

En mørklagt virksomhed kan være et signal til tyven om, at ingen er på arbejde. Sørg derfor for at lokaler og facade er oplyst. De bedste arbejdsbetingelser for en indbrudstyv er, når han undgår at vække opsigt.

 

Brug DNA-mærkning

11. Brug DNA-mærkning

DNA-mærket tyvegods kan ikke sælges videre og er derfor ikke attraktivt. Samtidig er det let for politiet at identificere ejeren. HUSK at skilte med klistermærker, så tyven advares på forhånd.

 

Sidste mand lukker og slukker

12. Sidste mand lukker og slukker

Hav altid klare aftaler om, hvem der slår alarmsystemet til, aflåser værdiskabe og lignende samt låser de ydre døre og vinduer. Hvis sikkerhedsinstallationerne i orden, er virksomhedens sikkerhed i høj grad afhængig af lukkeaftalerne.

 

Skræm tyven væk med alarmskilte

13. Skræm tyven væk med alarmskilte

Der er tre gange så stor risiko for at få indbrud, hvis ikke du har skiltet med et alarmsystem. Spørg derfor altid efter skilte og klistermærker med refleks, da tyven kan spotte dem i mørket på lang afstand. Det afskrækker.

 

Flere sikringsråd og gratis sikkerhedstjek

Ønsker du flere gode sikringsråd til erhverv, så giver vi altid en uforpligtende samtale om jeres behov. Vi tilbyder alle virksomheder et gratis sikkerhedstjek. Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk.

Gode råd mod indbrud

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst